Задържаха шестима изнудвачи на бизнесмен

Шестима души, сред които служител в община Варна и собственик на СПА-център, са задържани за изнудване на русенски бизнесмен. Операцията е извършена от областните полицейски дирекции във Варна, Русе и СДВР под ръководството на Русенската окръжна прокуратура, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха шестима изнудвачи на бизнесмен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахаха баси новината измамници измамили измамник...

Как е възможно в България,толкова много пари да имат само простаците!Какъв"бизнесмен"може да бъде тоя льохман?Някакъв пълен глупак,който се шубелисва по най-балъшкия начин!Кой е тоя"кукловод"на"бизнесмена",който му е поверил парите си да ги"изпере"."Господарят в сянка" на"бизнесмена",явно е по-прост и от него!:)

Кое е чудно тук. в новината момко? Няма място за чудене, самурайо! Тук, в БГ оснвно(над 60-70%) успяват само "глупаци", т.е. селски тарикати, шефове от ДС и техните слуги, спортисти (с някои изкл.) и всичко, което е безгръбначно, нахално, подло, бескрупулно и т.п. Ако можеха умните да успяват и виждат перспективата си, дали бяха напускали младите БГ с такава скорост? Дали щяхме да имаме сегашните и не само проблеми?? Тук е създадено царство за развитие на подлеца, предателя, безгръбначния, мошеника!!! Няма значение цвета на партията, която се слага най-отпред и се кичи с какви ли не слова! Всъчщност в Библията се казва, че Господ Иисус Христос рекъл, че по делата им ще ги познаем. КОЛКО Е ВЯРНО! :)

Той отишъл при тия, защото му е много чиста работата. Сигурно заради същото им дал 200 000 лева. Някои 200 000 не могат да изкарат за цял живот, други ги даряват защото им е чиста работата. Каквото повикало, такова се обадило.

Според мен, ако върнат парите задържаните, трябва да се наградят за добре свършена работа по установяване на престъпление от бизнесмен с укриване на доходи. С други думи свършили са работата на някои хора от НАП и полицията, които може и да се накажат за назидание.

понятието "бизнасмен" нещо е мн широко в бг. гузен не гонен бяга. и тоя ще да е някоя мутра.

Ами защо толкова се е притеснил русенския бизнесмен?? Я да го проверят и него, 10 г. назад :) А тоз общинар, за всеки 1000 лв. да иизкара по 1 год. обществено полезен труд във Варна - остриган, с оранжеви дрехи и пранги на краката. По цял ден, от тъмно до тъмно да работи безплатно на варненци, а те ще му плащат от данъците си (както и сега го правят всички дето работят и им се удържат данъци!) режийните в панделата. Това е най смисленото наказание за обществен/държавен служител! Няма бой, няма насилие. Вечер като мръкне го прибират в панделата, баня, ядене и в кревата. Като съмне и на пангара - тежка, мръсна физическа работа и БЕЗПЛАТНА!!! Да видят тез до неги и след него какво е да се краде народ!

е тоя защо не е отишъл да си говори с обадилия му се прокурор а се занимава с глупости ако го беше направил веднага щеше да разбере, че това е измама :)))), но както казват и писалите преди мен гузен негонен бяга

Клетият русенски бизнесмен! Направо го ожалих. Щом има пари да плаща, значи знае защо плаща. А другите пък просто са го хванали на къса верижка. Свършили са работата на прокуратурата:)

А ТОЗИ БИЗНЕСМЕН ЗАЩО Е ДАЛ ПАРИ АКО НЕ Е ВИНОВЕН . ТАКА ЛИ СЕ ДАВАТ 200000.00ЛВ ,АКО БИЗНЕСЪТ ТИ Е ЧИСТ. ЯВНО ИМА НЕЩО ГНИЛО. ЩОМ НЕ СИ УЧАСТВАЛ В НЯКЪКВА ДАЛАВЕРА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДАВАШ НА ШАНТАЖ . НЕЩО НЕ Е КАКТО ТРЯБВА.

Гузен негонен бяга

Вижте как си подмятат нашите пари политици, магистрати, разбойници -бизнесмени. А ние гледаме, слушаме и тъпеем! Къде отидоха образованите, умните, работливите, честните хора-на боклука!!!!на мода са мошениците!!!

В чужбина са. Прогонихме ги. А ако тръгнат да се връщат ги плюем и псуваме, че са избягали.

мн интересно той откъде ги е извадил тия пари да им ги даде ...

ми ,не е ли мн по-интересно като как тъй изобщо се случват такива неща и колко болен трябва да е един мозък да го роди и осъществи?!

Баткоооо, тва българина отдавна съм го признал за най голямата гад - винаги ще измислят няква схема да ти приберат кинтите - както казваше 1 познат - ако могат да те изклатят, ще те изклатят!

А не е ли по-интересно ЗАЩО ги е дал? Май не му е чист косъма на тоя бизнесмен. Ти, ако знаеш, че не си направил нищо нередно, ше дадеш ли 200 хилки на някого за да "оправи" нещата?