Коментари - Износът на американски оръжия е достигнал рекордните 238 милиарда долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продажбата на американски оръжия на абсурдни цени е един вид данък който васалите са принудени да плащат на империята. Това отдавна е част от нео-колониалната им политика. Мислех си че числото е дори по-голямо.

Всичко това всеки от нас плаща от джоба си. И отива в САЩ. Това е само повишението на дохода им, но той винаги е бил огромен. За това мисля най-важното е да си върнем суверенитета на ЕС. Задача ноемр едно!!!!!!!!!!!!!!!!! Урсули и други забогатяващи предатели мошници - вън! На съд!

И това е само износа! Мама им гнусна, само с войни и плюскане се занимават!

238 млрд.долара са под 1% (ЕДИН ПРОЦЕНТ) от БВП на САЩ.....разбирам,че в очите на голтаците изглежда впечатляващо , но като се има впредвид че е 0.2% от Световният БВП , нещо издишат конспиративните теории за палене на войни по света с цел печалба. Същото беше и преди 3 години със КОВИД пандемията. Тогава пък бяха нарочени фармацевтичните компании......

Ако това е официалната сума, неофициалната е тройна. Също и петорна за бъдещи договори за самолетеи, оръжия и какво ли не още. Струва си да измрат няколко милиона украинци - все руси.

Много по си струва ако са руснаци! Ще останат пи малко гъзове за лизане от страна на бай ганьо!

Нашите хартиени изтребители и те ли се броят за износ на оръжия?

И те, и те! Ама не само те... Чичо Сам само събира кинти и казва: - Ще видим!

ЗАглавието е неточно. Товаа са пари, които САЩинистите са получили за да има мир по земята ! Да бъде благословена Америка че се грижи за мира по света !

Малее, американските данъкоплатци са платили 238 милиарда долара безвъзмездна помощ на Украйна.

Ако тези пари бяха насочени за доброто на човечеството, земята щеше да е рай за всички.......................

Паралелно тук някакви си имбецили искат да връщат казармата, защото трябвало някой да им пази задниците! В действителност не ни трябва казарма а намаляване на производството на оръжие и озабтяване на тази индустрия! Тези данни го доказват!

Ще построя паметник на моят приятел Путин. Така американската военна икономика не е работила от времето на ВСВ. И сега и тогава .... благодарение на Русия. Хитлер напада СССР с 4300 танка а САЩ подаряват на СССР 20000 танка.

Само за миналата година САЩ са дали над половин милиард за уран и петрол на Русия? Майтап ли си мислиш, че е? А? Или Руска пропаганда? Тия поръчки наясно ли си кога им е срока за изпълнение. И със срината икономика не ти ли минава през акъла, че всяко следващо правителство може да нулира такива сделки? Или всички реши, че са като тебе, роби на Посолствата?

Няколко апартамента в Мандатът струват половин милиард. Камо ли уран. За САЩ от Русия.

Реагираш първосигнална на новините.Хайде малко материал за обмисляне… Дългът на федералното правителство на САЩ в края на януари 2022 г. беше малко над 30 трилиона долара, след което бяха нужни осем месеца, докато цифрата добави още трилион долара. Още на 15 септември дългът достигна нов рекорд от 33 трилиона долара, а на 3 януари нарасна до 34 трилиона. За сравнение външният дълг на Русия към средата на октомври е 329,5 милиарда долара, което е 100 пъти по-малко от дълга на САЩ.

С това темпо на дългове 1/3 от доходите на САЩ ще отиват за погасяването им.

Вярвам.Радко вярвам на БГ медиите без да го сравня с някоя друга.

видя се, че руското оръжие не струва. прекратиха договорите / индия/ и купуват по качественото.

Терористите в Близкия изток, Африка, латинопартизаните....да са качили руска картечница на "Лада Нива"? Масово се използват американски картечници качени на японски и американски пикапи.

Ти го каза, теротисти.

За японските пикапи съм съгласен, но американски къде видя, освен някой изоставен от американците?

ами нали това беше целта, разпалиха войни и конфликти по целия свят за да си продават оръжията

е как я раZпалиха тая война навсякъде по света теа пусти янки ..те на сила ли накараха москалите да нахлуят в Украйна ..те на сила ли накахара Хамас да нападне йерусалим ..те на сила ли накараха хусите да бухат по търговските кораби в Червено море ..на теб май чавка ти е иZпила моZъчето и сега правишсвирки на москалите

ами може и така да се каже когато нямаш избор, не знам кой идиот изобщо може да постави под въпрос фактите, трябва да си пълен малоумник с промит мозък, че да питаш дали САЩ са замесени в някоя война

ама то какво може да се очаква от трол който на всяка дума вместо З пише Z, пълен шизофреник

продаваме ..щото проиZвеждаме ..москалите Zатънаха в СВО и нищо Zа иZнос от две години не могат да проиZведат ..даже теа евраZийски иZгои се молят и купуват купуват от Северна Корея ..Иран оръжия ..

И ние сме сред безмозъчните купувачи, който одисват на американците.

Браво, добре набутаха всички купувачи т.е. всички глупаци. Фермерите може да протестират, но производителите на оръжия не протестират.

Търговските отдели на правителството на САЩ са: НАТО, СЗО, ООН и всички организации, в които САЩ членуват. Основната им задача е да сключват изгодни за САЩ договори за продажба към правителствата на "членовете", "съюзниците" и дори "враговете". НАТО осигурява договорите на ВПК, СЗО осигурява договорите за Фарма мафията, ООН осигурява договорите за "зелената" енергия, в която включиха и АЕЦ. Няма милост към никого, дори към бедните, болни и изчезващи държави като България. Важна е територията, която да се засели с военни бази на САЩ на мястото на изчезващите български градове и села и местно население.

Все едно Фалитът не може да се спре. Плюс минус 1г няма значение

Оръжия/ваксини-лекарства/хартия-зелена и демокрация...........

Мисля, че отдавна няма трезво мислещ човек дето да не е разбрал, че всички текущи конфликти (в това число и войната в усрайна) се предизвикват от ФАЩ с цел по големи печалби!!! ФАКТ!!! А марионетните им проституки в брюксел правят всичко възможно, както им е наредено от господарите им зад океана, Всички ние Европейците, да плащаме сметката! Още един ФАКТ! Само членовете на ЛГБТ и ПП-ДБ... не знам защо ползват различни абривиатури като са си едно и също, не са съгласни с горните твърдения, тъй като са добре финансирани от фондация "америка за България"!

Руспия също е износител на оръжие. Тя също печели от войната. Но като се вижда колко са некадърни ватниците и какви боклуци са им оръцията, нормалните страни купуват от САЩ. Кой иска да купува ватнишки боклуци.