Изненадваща оставка от премиерката на Нова Зеландия: Това бе най-голямата чест в живота ми

Гласуването за избор на нов лидер на Лейбъристката партия ще се проведе в неделя

Обратно в новината

Коментари - Изненадваща оставка от премиерката на Нова Зеландия: Това бе най-голямата чест в живота ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е по-тъпа и от наш Кирчо

Тази що народ изтрепа със ваксините на чичо Гейтс и чичо Шваб. Сега трябва да и дадат медал от форума във Давос.

Това е невъзможно. От наш Кирчо няма как да има по-тъпи.

По време напландемията, тази к. показа, че е от същото неолиберастко котило с Трюдо, Макарон и наш Кирчо.

Първо министърКАТА на Германия, сега министър председателКАТА на Нова Зеландия, следва минимум Урсула Лайнен, Кристин Лагард, или криСталина Георгиева. Аферим бабо, Машаала!

Курвите от цял свят се събраха на поредното си годишно курвенско сборище в Давос и започнаха да се случват странни неща: дедо БайПън го подгониха, че разнасял сексретни документи насам-натам, една баба военна министърка в Германия си подаде оставката, един хеликоптер падна до Киев и сега това малкото англосаксонско курве само си подава оставката, както и ред други събития. Явно нещо паника тресе световната джендър-либерална кочина. Май, май бате Владко им бръкна с боксова ръкавица у дупарите сладко-сладко...

Ми твой Боко и министерчето му Костадинка що ги забрави?

И на него да му е............ Само дето не е мой, ама щомказваш, сигурно знаеш повече ;)

Смениха ѝ снимката, от по време на запек. Така е по-добре.

Киртака е връо! "Крали торби в чували"...... е най-прясното.

Когато си назначиш лабилен психически либерастки послушен олигофрен за министър-председател, най-нормално е да гледа на поста си като на компютърна игра и като спре да го кефи, да си бие камшика. Либерастка сган олигифрени, сър.

Разгеле, голямо недоразумение беше тази. Трудно ще намерят второ такова. Ама кой знае....

На снимката яко се е сбабичосала а си беше откровено хубава. Хахава ама хубава. Сега е само хахава, вероятно от грижи да се занимаваш с дебелокожи и твърдоглави създания. Пожелавам и ползотворна почивка

Аз мислех че трябва да се назначават хора дето рязбират а не да се гонят некви статистики и рекорди А колко мъже премиери са станали бащи докато са заемали поста ?

Амин, амиииин, чадо!!!

Първо имаше нормална снимка, а след това я смениха с идиотско снимка. Идиоти-пропагандисти!

В Новва Зеландия ли живееш?

сганн трябва не само да си подава оствката, но и да заминара по каменоломните. Мачкай Вова!

Абсолютен развей-прах. Спомняте ли си и Чехлю как в началото правеше добро впечатление. После се оказа пълен чехъл и мижитурка. И тая така.

Кел файда, набоде ги като таралежи

Не искаш да участваш в плана на давоските изрод соросоиди психопат долен. Карат те да влизаш във война и си се насрала ли пача.

Чехъл, чехъл, ама я питайте Деси Банова какъв му голям чехъла и как я плеска по дупето с него.

Браво! Кога при мас някой ще каже, че няма енергия и се е изгубил и ще пусне сам кокала......Кога Борисов или Нинова ще кажат уморих се......

Далечен повей от сатанисткото сборище в давос, тая набоде със спасителна цел новозеландците и обложки с въглероден данък кравите, ще сложат друг слуга на нейно място

объкал си се на порното. Чехльо е ял чурката. А явно и ти третополов.

Най-големите и бездарни боклуци наричат "Чехлю" бившия президент на България Плевнелиев. По това съм се научил да различавам кога някой има какво да каже и кога само се пени в зелено около устата от злобица или поради чисто бездарие в троленето. Колкото по-тъп е един човек, толкова повече му се струва, че Плевнелиев е "чехлю" (би трябвало да се изпише "чехльо", при поне базова грамотност, мехду другото). Смешното е, че както винаги крадецът вика "Дръжте крадеца!", т.е. мушмуроци без чест и достойнство се опитват да изкалят един от най-достойните българи. Спомнете си само, когато целият Свят все още се присвиваше пред Путин, Европа се чудеше на къде да хване, американците си мълчаха, Плевнелиев беше ЕДИНСТВЕНИЯТ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА В СВЕТА, който се изправи, САМ, с чест и достойнство и нарече руснаците агресори за анексирането на Крим. Единствен МЪЖ сред ВАГИНИ. Помни това, паплач българска! Помни това и си прехапи езика, ако отново ти се прииска да наречеш един достоен българин така, както ти самия трябва да се казваш по паспорт - "Чехльо". Ха, как ли пък не!

Да използват страната й само за киноснимки на разни хобити, Арагорни, Сарумани, орки и какви ли не други щуротии! Поне да я бяха поканили и тя да вземе участие, като летящ дракон на черните рицари например, пък то...нищо! А онзи ден едно умно детенце в блока попита "Като е нова тази Зеландия, къде им е старата?" Направо шок и ужас, загубихме и ума, и дума! Иначе е готино, нали?

Тъкмо за това говорим, вместо да се изправи и да заяви достойно, че няма как да се месим в руско американските отношения(американците искаха да изхвърлят Черноморския флот в Новоросийск) нашия подлизурко се втурна като отвързано куче да лиже топките на американците и като ученичка - отличничка и първа пионерска активистка взе да си рецитира стихотворението с плам и жар. За сравнение Борисов тогава зае далеч по-мъжка позоция и заяви, че не иска да чува за никакви войни и че морето е за туризъм, отдих, риболов и стопанска дейност а не за игрички на войнички на нашите задокеански партньори за които сме заден двор, каквото и последното да значи

На мен никога не ми е правил е добро впечатление. Може би на тези дето лесно се подвеждат...

Да се радва, че не е последната случка в живота ѝ, като знаем колко добро направи на сънародниците си.

Кат не ти аресва чехлю, ми ша ползваме ПУХЛЮ, все тая. И те това недоразумение е най-срамната случка в политиката ни, президент на каишка.

Se taia

Ако не си гласувал, пак е твой, защото си се съгласил с гласувалите.

През ПСВ Великобритания напада Турция в злополучната (за британците) Битка за Дарданелите. Но британците за тази битка мобилизират хора от Австралия и Нова Зеландия, а не от Албиона. Така де, ако ще се мре, да са от колониите. Явно министър-председателката на Нова Зеландия е научила, че Великобритания има намерение отново да праща пушечно месо, този път в Украйна. Не иска, тя да им го дава. Достойна посъпка!

Много умно да се стъписате от такъв елементарен въпрос... Оригиналната Зеландия е в Холандия. Питай същото и за Ню Амстердам, Ню Йорк, Ню Каледония, Нова Скоша и т.н.

На Джасиндата нормална снимка досега не съм виждал.

явно много добре познават Нова Зеландия, политиката и икономиката ѝ и най-вече как е управлявала нейната министър-председателка. Така е, в България хората правят крайни коментари, само когато имат задълбочени познания по темата, със солидни аргументи, подкрепящи за мнението им. Това правят и по отношението на ситуацията в България и затова винаги избират най-способните, най-почтените и компетентни политици.

Само нашите политици са неуморими. На какво ли са? И Ким Чен Ир естествено :)

Сложете си конспиративната шапка за момент. Олексий Арестович един от архитектие на отбраната им, прави “глупава грешка” и подава оставка след онлайн коментар. Това е един от най-информираните Украинци, пък и не дава вид на глупав човек. Ден по-късно, други важни украинци (МВР)правят грешката са се качат заедно на вертолет. Две години Нова Зеландия бе образцов дом на Ковидизма, а премиера най-лична в Давосчийницата. Днес подаде изненадваща оставка. От какво се отвратиха Арестович и Ардърн? Какво измислиха в Давос? Ей такива въпроси не ми дават сън нощем :)

Изключително сбъркана и ненормална жена, все едно е извадена от подфорума за незадоволени веганки на Бг Мама,. тоест прекрасен избор за министър по нашите сбъркани стандарти! Всъщност свежа глътка въздух за новозенландците, но Ние ще намерим достоен заместител на това Ку-ку и пак ги почваме ;)

Поредната де требаше да ви стои при супите и раждане на деца....

То се уморяваш ако се опитваш да управляваш в името на хората. Нашите политици крадат в собствена полза и явно нямат умора.

Тая забрани със закон ползването на хранителни добавки - вкл. лечебни растения, повишаващи имунитета ! В този списък влизат и алое Вера, хинин и дори Пелин !! Можело да се ползват само и единствено Фарма препарати !!!! Малко и е оставката. Хората от 5000 г. са се лекували с билки, тая ги обяви за опасни ! Щото са ефективни.

А с кравите какво стана ? Изтрепаха ли ги заради метана ?

Не точно. Тази трябваше да е в лудницата за лекуване на държавни разноски. Само вижте снимките й...

затвор.

Тази я мразят всички нормални хора в НЗ, но мангустите гласуват за нея.

Хохавели Важното е да кърмят бебето докато са на работа или в мола

Питам и за Ново село и Нови пазар

Иронията към българите ми се струва неуместна. Особено след преживените последни две години и половина.

Ами там е работата, че се разпада задругата им. Не бяха предвидили най-важният Играч! и това не е Путин. А ГОСПОД ВСЕМОГЪЩИ, който когато и както реши им дърпа килимчето! А и те си отнасят и голяма част от непотребните хора, СИФ свършиха мръсната - работа инжектираха и така обрекоха много от тези, които забравиха за страха от Бог!