Строс-Кан не бил участвал в групово изнасилване, а в ”любовни ласки”

Прокуратурата на френския град Лил прекрати следствието по делото за предполагаемо групово изнасилване, в което бе обвинен бившият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан.

Обратно в новината

Коментари - Строс-Кан не бил участвал в групово изнасилване, а в ”любовни ласки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е късметлия, че в САЩ само му скроиха номер за да го махнат от поста му. Колегата му по извратености (Рокфелер австралийски) обаче имаше по-малко късмет (бяха го разчленили - нарязали на парчета). Богати (мошенници) - евреи - мислят си, че света е техен ???

Много ми е странно как е възможно 61 годишен оял се дядка със затлъстяло сърце и провиснал... орган да изнасили млада жена в добро физическо състояние, която си изкарва хляба чрез платени услуги?!? Че е извратеняк старчето е ясно, но колкото до сексуалните му подвизи силно се съмнявам да превишават опикаването на обувките.

В какво друго да участва? Даже и "ласки" са му много, като го гледам какъв "изгорял бушон" е отвсякъде. Но да е жив и здрав, поне им е чул гласа.

Компаньонка изнасилена.А на нея ролята е само да прави компания нали но този"мъжкар"изглежда не знае разликата между компаньорка и проститутка.

Хайде, стига си се хвалил, че дъщеря ти е компаньонка и знаеш разлката...