Обискираха квартирата на Валиумния изнасилвач, съседите искат да бъде изгонен

До преди няколко месеца холандецът имал връзка с момиче, с което се прибирали заедно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мАЙКА НА ТРИ ДЕЦА и ходи по заведения и с пълвият срещнат отива да си легне. Егати майката,ясно какви ще са децата. А след това цялата отговорнст се прехвърля на учителите и обществото. Ходи отрудената женица с некави цигани в домовете,пък после и навряли цялата покъщнина в задника. Егати жената. Какви са тези хора?

Зализан холандски циганин. Да го пратят в затвора при тукашните цигани.

YCBM

рязане и бой, може и някой да го навежда при нужда

хайде да не хвърляме вината върху жените. Мъжете въобще не се опитваме да ги разбираме. Не-то значи не!

Не че се хвърля вината върху тях, но и те имат отговорност за случилото се! Това че повечето мъже са нормални и като им кажеш - не - ще спрат, не означава, че няма такива, които въобще няма да ги трогне. И да го отричаш, факта няма да се промени.

И това правили жертвите на изнасилвания по-малко жертви. Аман от латентни насилници ! Човекът ясно го е казал. НЕ-то значи НЕ, независимо кой къде се намирал. Пфу....

Шматко не , че ги прави по-малко жертви , но има случаи в , които жертвите не са проявили никъкво чувство за самосъхранение - ако седниеш да си броиш заплатат насред Факултето не си по-малко жертва , а просто си глупав и наивен !

Какво да те чака, ясно е казано.

Да му резнат топките.

Забавно е да се наблюдава как сексуално фрустрирани мъже и недоклатени лели се възмущават от факта, че e възможно мъж да се занпознае с жена и те да правят секс. Напълно естествен процес и това, че на някого му липсват способности не означава, че не се случва. Конкретния случай е неясен, при условие, че съдът го е освободил. Няма и следи от упойващи вещества. Не бих се учудил, ако става въпрос за преувеличаване и доза женска артистичност.

Също така е забавно да се наблюдава, как аморални мъже и уличници, и двата типа с остра липса на логическо мислене и тотално откъснати от реалността, се възмущават от факта, че трябва да носят отговорност за действията си. Постоянно слушаме и гледаме за такива истории, по цял свят, с изроди е пълно навсякъде. В случая се е разминала с малкия дявол, щото можеше да я разфасова за органи. Едно тяло може да докара до 500 000лв - не малко хора са в бизнеса. Не малко случаи има на отвлечени и карани да проституират. Като влезнеш в река, в която знаеш, че има крокодили, е откровено тъпо да ореваваш света, че един ти е откъснал ръката.

В налудничавите ти разсъждения, очевидно формирани от жълти и кликбейтърски издания, където разфасованията и отвличанията са ежедневие, не се забелязват наченки на логическо мислене. Бъди спокоен, не всяко второ запознанство завършва с разфасоване и не е много удачно човек да има такава нагласа за живота. Разбира се, тъй като навсякъде около нас дебнат опасности и барикадирането вкъщи е вариант..

Моли се да те не стига. Чувал съм за случай на младо момиче разфасовано за органи. И е била жива, кога са и го причинили. Та ако ти не си изтеглил късата клечка от ХУ лотарията, други може и да са.

С малката разлика, че съм запознат със ситуацията. Имаш ли представа за колко брутални убийства, отвличания, изчезвания и т.н. никой не разбира и това само в България? Знаеш ли, че откриха 4 женски трупа в шахти, като са им рязани части, няма да коментирам какви. Няма от къде да знаеш, защото тези неща се крият и се разбира, само ако се изпусне информация от някъде. Ти си мисли, че всичко е розово, пък като се случи вече ще е късно. Сигурен съм, че и изнасиленото момиче от алжирец в Борисовата си е мислило, че е ок да минава през там сама в 1 през нощта. Ама като стане белята, после връщане назад няма. Няма да ви уврат главите и това е, едно дете докато не се опари на печката, колкото и да му повтаряш, че е горещо, няма да те послуша.

Нищо странно няма в секса за една вечер, проблемът е , че носи своите рискове а малко хора се замислят за това

Ми то за всичко има рискове. Дай да умираме...

Има риск , и преценен риск ..а от непреценен риск виждаш какво се получава

в Холандия е доста "известен" на полицията

Историята е ясна, майка на 3 деца си е търсила да се закачи, и ето ти удобна възможност за някой чужденец богат да я издържа и нея и децата. Попаднала е е обаче не там където трябва, защото все по 1 хой търсят, а по 2 намират. Не си е опичала акъла като млада, разведена сигурно некой неудачник, не си го е опичала и сега, ама надеждата умира последна, отчаяна и се хващат за всичко!! Не оправдавам нито изнасилвача маниак, нито нея.

Се сетиха да обискират. Егати и държавата

На секса за една нощ вече изнасилване ли му викат?

А на загорелите за чуждоземни принцове с три деца им викат.... Майки?!?

Нидерландия - няма такава страна - казва се Холандия ( Netherlands и)!!!

От 01.012020 се отказаха официално от името Холандия. Провери в нета.

Бас държа, че най-скандализирани са ракиджиите, които отдавна не могат да си опъват лелките като холандската острилка. Но специално за тях имам идея. Вместо да го гонят, вкарват Анита Мейзер и му стопяват макарите.

Забелязал съм, че когато взимат интервю от съседите, най-важната характеристика на дадения човек е, дали е ПОЗДРАВЯВАЛ. В смисъл, ти може си Чикатило, но поздравяваш ли у входа, всичко в точно..

Аз сигурно съм абсолютен престъпник. Защото имам една съседка, с която не си говорим вече втора година. Как ли още съм на свобода?

Това е типично бг поведение. Възпитанието изисква хората да се поздравяват..

32 годишна жена и то майка не знае ли, че не трябва да ходи на гости на непознати мъже, най-малкото да научи на това децата си. Също не трябва да се качват в коли на непознати. Съжалявам много, че е преживяла това, но е проявила голяма наивност. Този холандец най-вероятно има психически отклонения.

Пълни глупости. Същото важи и за бащите, които са като разгонени кочове.

В случая четем за изнасилена майка, не за изнасилен баща. В тази случка няка и разгонен баща :))) но тази майка може би и да е била за да отиде веднага в дома на холандеца. Кое е глупост, че трябва да предупреди децата си да не се доверяват на непознати и да не им гостуват? Пълните глупости ди ги написал ти.

Уруспията с трите деца, какво прави по баровете на 26.12 по коледните празници, а не е с децата си. Явно сърбежите са по всяко време на годината. Нещо не ми е жал за тая пачунга, не знам защо...?

е, то ние, жените, не сме за жалене, виж той горкия, все на недоволни попада, да го ожалиш.

Представи си, че е разведена, а децата са при бащата/бащите за празниците. Дълго чакан момент за една самотна майка да разпусне малко от скоростното влакче.

Добре, само един шибан въпрос - какво искате да ни кажете, че била майка на 3 деца? ЧЕ няма право да излезе да се повесели в квартирата на непознат чужденец ли? Има право, както се вижда, и децата НЕ променят този факт!

Разбира се, че има право. Но като отиваш да правиш секс с мъж, с който си се запознала преди 15 минути - може да има неприятни изненади.

Няма пряво. Тя родител ли е или парцал? Да се "весели" със случайни чичковци докато няма деца.

Може децата да са били при баща си за празниците, обикновено така става в разделените семейства.

Интересно,за второто изнасилване,фактически първо,как ще се докаже пред съда,след като е станало октомври,а жалбата е пусната сега,януари?

Отиват в дома на непознат и след това се чудят "въх какво стана". Ами не скачайте в кревата на някой само след 5 минути запознанство зящото има пачка и интересен акцент и няма да има изненади. Държиш се като ковра - с теб се отнасят като с ковра. Просто е.

Ми то по статистика най често изнасилват близки, така че явно трябва да ставаме арабска кочина. Мъже, жени отделно. Това ли искате, понеже сред комплексираните мъжленца има истински изроди като тоя.

Тази евржджендър статистика или по-скоро стъкмистика с цел разваляне не семейства, от кое НПО ти я дадоха?

РАЗБРАХ ЧЕ Е БИЛ В гЕРМАНИЯ И БИЛ ЩАСТЛИВ С МЛАДОТО МОМИЧЕ!Направо го освобождавайте щом е така щастлив!

Десислава, чета внимателно. Няма да повтаряш. :)

Да не се окаже нагласена работата!? 32-годишна с 3 деца,какво прави в апартамента на този мъж? Правили са бурен секс,а после тая е решила да си отмъщава нещо явно или да прикрие секса от мъжа си?!?

И така в която и страна да отиде все на такива отмъстителни попада... Голям карък ще излезе.

Себеподобните как само се защитават. Тоя изрод изнасилвал из цял свят, но бг насилника го оправдава, носейки от 100 кладенци вода. Отвратително, мъжки кучки !

Е с кой акъл отиваш ня гости на мъж , не се знаят от преди не й е познат/приятел. Той ги люби те се кефят и после лаят срещу него , че ги изнасилил . Изнасилил че искат още , жените са много разгонени напоследък .

Аз доста съм отряскал за една нощ и никоя не съм изнасилил - поради което и никоя не е подавала жалба, даже често пак се обаждат. Този няма никакво оправдание за това, че е урод. А хрумна ли ти, че една жена има право да се откаже? Отива у вас ама гледа като се съблечеш, че си сиренясал и щом е дошла няма право да ти откаже така ли?

Браво за коментара !!! Точно така е. После се чудят боклуците що не ги харесват жените. Ми жените харесват добрите любовници и ги търсят,а не разни извратени и комплексирани типове, изроди и помияри. Аз може да ида в който си искам, но не съм длъжна да правя секс с коча там. Може да е много пиян, нечистоплътен, мърляч, да се окаже голям боклук и насилник, аз не съм длъжна да се секся с всеки боклук, който съм посетила...Щото другото е чиста параноя...Да нямаш никакво доверие никому.

Жените не разбират от мъже. И такива като тоя се възползват.

Те и мъжете не разбират от жени и после цял живот кисело мърморят

Ехх,този хубавец,защо не ме изнасили мен поне няколко пъти....

Щом на Бузлуджа се мръкне, чакам те със валиум в ръка.

Съседите искат да бъде изгонен, а съседките - не.

хаха, това е в десятката :)))

Колко пъти разказа също?

Така...значи жените са се съгласявали доброволно да отидат в апартамента му...ясно им е на 100%, че ще има с*кс там и са нямали търпение сигурно. Той обаче се оказва по-извратен и предпочита да сипе малко валиум преди действието. Също е интересно и за "32-годишна жена, майка на три деца"....доброволно отива при този красавец...

А ти разлика между секс и изнасилване не правиш ли бе, ренде?

Ами ако те не са искали с*кс, ще е изнасилване. Ама те са искали? Не е ли така?

Отиваш у някоя за секс. Тя те упоява и ти набива точилката отзад. И кво има ли изнасилване? Въпрос със звездичка, ти искаш да го сложиш на жена си отзад, но тя не иска и ти въпреки това го правиш. Има ли изнасилване?

Не можеш да изнасилиш собствената си жена. Ти нормален ли си?

""Не можеш да изнасилиш собствената си жена. Ти нормален ли си?" Ти си ненормалния. Разбира се, че можеш Тя ти е жена, не е секс робиня, нито е твоя собственост. Секса се прави когато има желание и от нейна страна. Не си в арабските страни

Не разбрах, в Германия бил ли е?

По нашите земи и други като италианските затънтени села мъжът е възприеман като враг на обществото, а жените като куpвu. Сексът забранен и мръсно нещо, а който се усмихва и поздравява е нещо необичайно. Тъжна картинка. Затова се изпада в крайности, падами си по всички западни и източни извращения като корупция, равенство на всичките 4-5 пола и нататък..

Сега като се самосезира БХК, ще му хванете опинците

Този е уникален тип. Товае все едно да си купиш кола и вечерта да я откраднеш брутално от паркинга:)))

ох, право в десятката

Кафявата диаспора в ЦСЗ май ще блажи.

Чужденците си имат отделна част.