Коментари - Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте | Днес.dir.bg

Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте

"Поръчах едно, а пристигна един ламаринен боклук, на който няма надпис и се движат само основните стрелки"

Обратно в новината

Коментари - Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова си може този комисар

Кипил часовник за 200 лв., защото бил ЕВТИН.

мъж не писка :)

дай аз да те опъна с 200 кинта па да видим къв тарикат си.......ще пищиш неистово като изнасилена от бик кокошка....

Я си карам със Сейко 5 , на 20 години нов .

"Аз имам такъв часовник и знам, че струва доста над 200 лв., но този е по-нов модел" Ха ха ха Ха ха ха , иху ууу .......... Заболя ме корема от смях

А на държавна заплатка, от къде 1700 лв. за един ръчен часовник? Отделно, колко трябва да си проЗ, за да си мислиш, че взимаш това нещо чисто ново за 200 лв. на пиримоция?

то да беше измамата само една.... мерси за предупреждението ама ще е по добре да ни кажеш когато попаднеш на нещо хубаво и не е измама

представяте ли си как се е хвалил какъв удар е направил с тая покупка? Просто няма как да не се е изфукал на някого..

Имам Tissot, Имам и Certina. Специално за този модел на Tissot Няма такива цени дори и на трета употреба. Ако беше някой селски играч разбирам да се подлъже, но това е полицейски шеф. А още по жалко е че се жалва. Говори много лошо за интелектуалното ниво на полицията. По-добре да си беше мълчал вместо цяла Билгария до го разбере колко е "Умен"

Не е полицай, пожарникар.е... много свестен човек, между другото

Похвали се... А яхта дали нямаш?

Много тъпи парчета пишат тука!

ТИ си едното от тия тъпи парчета.

Г-н началник-пожарникар да поръча втори път от същия часовник от същото място. И после да сподели. Може първият път да е станала "грешка", "недоразумение" и да не е измама ... :)

Ко реве ушевото говедо?! От корупция и рушвети си докарва по 10-15 бона на месец, бълха го ухапала с 200 лева!

Когато купувам по интернет, гледам дали продавачът има и физически магазин. Ако няма, просто не купувам. Чета общите условия - ако има данъчен номер на фирма и име на представител, проверявам дали данъчният номер съответства. Само един път ми се е случвало да ми изпратят различно от това, което съм поръчала - едни обеци, които имаха 2 ценови варианта - скъп (оригинални) и с една трета по-евтин (правен във фирмата, която е "представител" на оригинала). Поръчах скъпия вариант, изпратиха ми евтиния. Но направих рекламация и в крайна сметка получих това, за което платих. Та, когато се пазарува по интернет, се мисли. Иначе, за часовниците, и в магазините продават ментета. ;-) Пак си трябва здрав разум - не можеш да искаш да платиш 200 лв за нещо, което струва 5000 евро

ЧасовникЪТ струва 2000 лв. И пожарникят имал вече такъв и иска друг по-нов. И протестират, че заплатите са им малки?

Абе те верно заплатите на ушевите са малки, ама пък рушветите и корупцията са големи.

Какво искате!?Човекът е пожарникар! Той и Тиквата е пожарникар...

Айде излъжи го, тиквата де!

Каквито милиционерите, такива и техните шефове! Прости, прости, та чак тъпи! Но пък голямата работа го раздават, защото видиш ли вече се водят полицейски шефове.

Продължавайте да пишете за милиционери, докато не се погледнете отстрани и не видите как един пожарникар от Банкя ви лъга 12 години, че е топ ченге, а после един друг ви измами, че няма канадско гражданство. Прост народ, слаба държава.

Милиционерът явно не знае, че Тисо не прави такива намаления. Няма как да бъде намален с 90%. Невъзможно е. Естествено, че е измама.

Ми той, ... щото му е малка заплатката ...

Аз пък съм втрещен колко много функционално неграмотници пишат коментари, а авторът на статията просто счупи тъпомера. Какво общо има пожарната с полицията? Иначе сте тръгнали да плюете и да пишете за интелект, а не се виждате колко сте тъпи самите вие. Прав е Иво Христов, че 80% от народа ни са дебили!

Не е прав Иво Христов, не са 80%, а 99,999%

Тъп по Тъп най Тъп каквоооо, пожарникааар

Като човек, който се интересува от часовници, мога да кажа, че не се е минал много хахаха. Tissot отдавна не са символ за Швейцарско качество. Частите са им почти изцяло китайски. Вътре са започнали да слагат пластмаса в механизма за по-евтино. А най-смешното е, че дори етикетчета със серийните номера, които си идват с тях, вече не са пластмасови, а са едни листчета. Което е показателно колко са намалили качеството, а цените са нагоре. До 1500-2000 да не кажа 3000 няма истински швейцарски часовник.

Има, но явно и ти толкова разбираш. Забравих те тука разбирачите от всичко са много…

Имам стенен часовник от ГДР на 40 години с пласмасов механизъм ,с батерия... Работи точно

Да подаде жалба в полицията и да мине по цялата процедура в Милицията.

давам му двеста лева да ми покаже как се прави чесовник от ламарина .

Е кой идиот поръчва ор сайт дето само като го погледнеш и ти е ясно че е ементе Естествено че ще те изложат 2 дайтс gdhwhf.sjdhd.com икинкакто там пишеше на скрийншота

Прост народ - Слаба държава! Само като видите името на сайта и цената на часовника трябва да ви е ясно, че купувате детска играчка

Другото кой да го чете и гледа, след като са вече на "далавера"...

Абе същият си е от рекламата .както се какзва 1:1.от какво се оплаква ,да си го ползва със здраве

Седем долара е в момента в алито , ако му е помагал някой по-умен колега , това си е негов проблем !

Евала че в пожарната дават заплатки да може човек да си позволи часовници Tissot за по 1500 евро бройката...

Че какво му е на Seiko 5 за 200 лева?

Дира както обикновенни ви манипулира със заглавията. Изложил се селтака, какво толкова?

Ще падна от смях ! Да си поръча TISSOT за 200 лв. по интернет ! ! ! Добре, че поне някаква ламарина е получил. Можеше и да е паластмасова играчка.

Между другото, часовник като този, който е получил (MiGEER), в момента е на промоция в големия китайски сайт. Намален е с 30% от 17.32лв на 12.12лв. Ако някой го харесва - да граби докато има :)) Няма да се изненадам ако има и по-ниски оферти, тази е първата, която видях.

Имам същия оригинален Китайски TISSOT. Супер си е часовника. Единствения минус му е че показва само 6 и 10. Плюса е, че два пъти в денонощието е верен.

Пазарувам всичко, освен храна, по интернет, но само и единствено от официални сайтове или доказани търговци. Не знам как има хора, които се връзват на подобни очевадно измамнически онлайн магазини ... но какво ли се чудя, всъщност, интернет е залят от подобни рекламки, особено Фейсбук...дрехи, обувки, часовници...от километри си личи, че са съмнителни като произход и качество на предлаганото. Смущаващото в случая е че човекът се предполага, че е интелигентен и че няма да се подведе така. Или че ще го обяви публично...

поръчал стока на ,,промоция,,с реална цена 10-15 пъти над платеното от него. и втори път,че разгласява простотията си. Ама Ганя все иска тънко и далаверно да купува.

ще ни предпазват от измами.! Като знаеш,че реалната цена на нещо е поне Х 5 няма как да очаквашдруго освен менте.

Убеден съм че скро ще се кандидатира и за депутат - Те такива спирка и мярка нямат и сега ще иска да си избие загубите !!

Съвсем нормално, например преди години едни пръдльовци от ГЕРБ се редиха за безплатни телефони

Аз редовно си поръчвам такива часовници и най-различни промоционални изделия с които ми спамят пощата, ама после не отивам да си ги взема от куриера и продавачите-мошенници са вътре с едни 15 лева. Видите ли такива предложения си ги поръчвайте и не ги вземайте. Оборотите на мошенниците не са големи и една глоба от 15 лева ще им се отрази добре.

Защо се дава гласност за такава измама след като интернет е залят със фалшиви стоки, и всеки сам си преценя дали да купи боклук. Ако Ганьо го измамят ще може ли да се оплаче в електронните медии както са позволили на този "полицейски шеф"?

Те щом са ни такива "началниците " - Какви са ни "МИНИСТРИТЕ " и "политиците " ?!

Фактът, че има хора, които вярват, че могат да си купят нещо с 90% отстъпка, стимулира производителите и търговците на ментета. Има свръхнадценени стоки, които при определени условия могат да се продават със сериозно намаление, дори и под себестойността си (разчистване на складове от стари модели), но един качествен и оригинален часовник няма как да струва толкова, колкото струва и китайското му менте.

Не били мит вицовете за милиционери!

да бяха му сложили мъничък циферблат с арабски цифри\числа за всички: годишни месеци и дните от календарния месец ... а той детайлно, чрез максимално възможно увеличение на няколко снимки на екран/монитор, убеди ли се че всички налични циферблатни стрелкички са движещи се, посъветва ли с други човеци закупили продукта ?! живи + здрави

на бележката е написано изречението: We look forward to providing you with better service next time! което се превежда: надяваме се следващият път да ви предоставим по-добра услуга! Тия мошеници имат даже и чувство за хумор :D

То пак че е дошло нещо …

тоя е толкова тъп колкото ония които изтеглиха по 100 000 лв и ги дадоха на измамник с обещанието за бързи пари. Да се радва, че не си е купил Ферари с 90 % отстъпка за 50 000 лв.

трябва да си голям идиот за да си купиш за 200 лв нещо, което струва 2300 лв !!! трябва да си още по-голям идиот за да информираш за това целия интернет . уважавам пожарникарите , ама тия дето гасят , а не тия дето подписват разрешителни

Добре е захлебило. Един часовник за над хилядарка има вече, опитва се втори да получи на промоция.

Хахахахаха! За 200 лева няма как да не е измама, ама Ганьо все гледа келипира и "да мине тънко". По-притеснителното е, че този човек се води някакъв шеф...

Tози модел часовник TISSOT Т-TOUCH SOLAR струва 1000 евро, а този умник си купил за 100 евро на "промоция" от интернет. Простотията ходи по хората, не расте по дърветата...

Коментари - Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте | Днес.dir.bg

Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте

"Поръчах едно, а пристигна един ламаринен боклук, на който няма надпис и се движат само основните стрелки"

Обратно в новината

Коментари - Измамиха полицейски шеф в Пловдив с часовник менте | Днес.dir.bg

Коментари

Толкова си може този комисар

Кипил часовник за 200 лв., защото бил ЕВТИН.

мъж не писка :)

дай аз да те опъна с 200 кинта па да видим къв тарикат си.......ще пищиш неистово като изнасилена от бик кокошка....

Я си карам със Сейко 5 , на 20 години нов .

"Аз имам такъв часовник и знам, че струва доста над 200 лв., но този е по-нов модел" Ха ха ха Ха ха ха , иху ууу .......... Заболя ме корема от смях

А на държавна заплатка, от къде 1700 лв. за един ръчен часовник? Отделно, колко трябва да си проЗ, за да си мислиш, че взимаш това нещо чисто ново за 200 лв. на пиримоция?

то да беше измамата само една.... мерси за предупреждението ама ще е по добре да ни кажеш когато попаднеш на нещо хубаво и не е измама

представяте ли си как се е хвалил какъв удар е направил с тая покупка? Просто няма как да не се е изфукал на някого..

Имам Tissot, Имам и Certina. Специално за този модел на Tissot Няма такива цени дори и на трета употреба. Ако беше някой селски играч разбирам да се подлъже, но това е полицейски шеф. А още по жалко е че се жалва. Говори много лошо за интелектуалното ниво на полицията. По-добре да си беше мълчал вместо цяла Билгария до го разбере колко е "Умен"

Не е полицай, пожарникар.е... много свестен човек, между другото

Похвали се... А яхта дали нямаш?

Много тъпи парчета пишат тука!

ТИ си едното от тия тъпи парчета.

Г-н началник-пожарникар да поръча втори път от същия часовник от същото място. И после да сподели. Може първият път да е станала "грешка", "недоразумение" и да не е измама ... :)

Ко реве ушевото говедо?! От корупция и рушвети си докарва по 10-15 бона на месец, бълха го ухапала с 200 лева!

Когато купувам по интернет, гледам дали продавачът има и физически магазин. Ако няма, просто не купувам. Чета общите условия - ако има данъчен номер на фирма и име на представител, проверявам дали данъчният номер съответства. Само един път ми се е случвало да ми изпратят различно от това, което съм поръчала - едни обеци, които имаха 2 ценови варианта - скъп (оригинални) и с една трета по-евтин (правен във фирмата, която е "представител" на оригинала). Поръчах скъпия вариант, изпратиха ми евтиния. Но направих рекламация и в крайна сметка получих това, за което платих. Та, когато се пазарува по интернет, се мисли. Иначе, за часовниците, и в магазините продават ментета. ;-) Пак си трябва здрав разум - не можеш да искаш да платиш 200 лв за нещо, което струва 5000 евро

ЧасовникЪТ струва 2000 лв. И пожарникят имал вече такъв и иска друг по-нов. И протестират, че заплатите са им малки?

Абе те верно заплатите на ушевите са малки, ама пък рушветите и корупцията са големи.

Какво искате!?Човекът е пожарникар! Той и Тиквата е пожарникар...

Айде излъжи го, тиквата де!

Каквито милиционерите, такива и техните шефове! Прости, прости, та чак тъпи! Но пък голямата работа го раздават, защото видиш ли вече се водят полицейски шефове.

Продължавайте да пишете за милиционери, докато не се погледнете отстрани и не видите как един пожарникар от Банкя ви лъга 12 години, че е топ ченге, а после един друг ви измами, че няма канадско гражданство. Прост народ, слаба държава.

Милиционерът явно не знае, че Тисо не прави такива намаления. Няма как да бъде намален с 90%. Невъзможно е. Естествено, че е измама.

Ми той, ... щото му е малка заплатката ...

Аз пък съм втрещен колко много функционално неграмотници пишат коментари, а авторът на статията просто счупи тъпомера. Какво общо има пожарната с полицията? Иначе сте тръгнали да плюете и да пишете за интелект, а не се виждате колко сте тъпи самите вие. Прав е Иво Христов, че 80% от народа ни са дебили!

Не е прав Иво Христов, не са 80%, а 99,999%

Тъп по Тъп най Тъп каквоооо, пожарникааар

Като човек, който се интересува от часовници, мога да кажа, че не се е минал много хахаха. Tissot отдавна не са символ за Швейцарско качество. Частите са им почти изцяло китайски. Вътре са започнали да слагат пластмаса в механизма за по-евтино. А най-смешното е, че дори етикетчета със серийните номера, които си идват с тях, вече не са пластмасови, а са едни листчета. Което е показателно колко са намалили качеството, а цените са нагоре. До 1500-2000 да не кажа 3000 няма истински швейцарски часовник.

Има, но явно и ти толкова разбираш. Забравих те тука разбирачите от всичко са много…

Имам стенен часовник от ГДР на 40 години с пласмасов механизъм ,с батерия... Работи точно

Да подаде жалба в полицията и да мине по цялата процедура в Милицията.

давам му двеста лева да ми покаже как се прави чесовник от ламарина .

Е кой идиот поръчва ор сайт дето само като го погледнеш и ти е ясно че е ементе Естествено че ще те изложат 2 дайтс gdhwhf.sjdhd.com икинкакто там пишеше на скрийншота

Прост народ - Слаба държава! Само като видите името на сайта и цената на часовника трябва да ви е ясно, че купувате детска играчка

Другото кой да го чете и гледа, след като са вече на "далавера"...

Абе същият си е от рекламата .както се какзва 1:1.от какво се оплаква ,да си го ползва със здраве

Седем долара е в момента в алито , ако му е помагал някой по-умен колега , това си е негов проблем !

Евала че в пожарната дават заплатки да може човек да си позволи часовници Tissot за по 1500 евро бройката...

Че какво му е на Seiko 5 за 200 лева?

Дира както обикновенни ви манипулира със заглавията. Изложил се селтака, какво толкова?

Ще падна от смях ! Да си поръча TISSOT за 200 лв. по интернет ! ! ! Добре, че поне някаква ламарина е получил. Можеше и да е паластмасова играчка.

Между другото, часовник като този, който е получил (MiGEER), в момента е на промоция в големия китайски сайт. Намален е с 30% от 17.32лв на 12.12лв. Ако някой го харесва - да граби докато има :)) Няма да се изненадам ако има и по-ниски оферти, тази е първата, която видях.

Имам същия оригинален Китайски TISSOT. Супер си е часовника. Единствения минус му е че показва само 6 и 10. Плюса е, че два пъти в денонощието е верен.

Пазарувам всичко, освен храна, по интернет, но само и единствено от официални сайтове или доказани търговци. Не знам как има хора, които се връзват на подобни очевадно измамнически онлайн магазини ... но какво ли се чудя, всъщност, интернет е залят от подобни рекламки, особено Фейсбук...дрехи, обувки, часовници...от километри си личи, че са съмнителни като произход и качество на предлаганото. Смущаващото в случая е че човекът се предполага, че е интелигентен и че няма да се подведе така. Или че ще го обяви публично...

поръчал стока на ,,промоция,,с реална цена 10-15 пъти над платеното от него. и втори път,че разгласява простотията си. Ама Ганя все иска тънко и далаверно да купува.

ще ни предпазват от измами.! Като знаеш,че реалната цена на нещо е поне Х 5 няма как да очаквашдруго освен менте.

Убеден съм че скро ще се кандидатира и за депутат - Те такива спирка и мярка нямат и сега ще иска да си избие загубите !!

Съвсем нормално, например преди години едни пръдльовци от ГЕРБ се редиха за безплатни телефони

Аз редовно си поръчвам такива часовници и най-различни промоционални изделия с които ми спамят пощата, ама после не отивам да си ги взема от куриера и продавачите-мошенници са вътре с едни 15 лева. Видите ли такива предложения си ги поръчвайте и не ги вземайте. Оборотите на мошенниците не са големи и една глоба от 15 лева ще им се отрази добре.

Защо се дава гласност за такава измама след като интернет е залят със фалшиви стоки, и всеки сам си преценя дали да купи боклук. Ако Ганьо го измамят ще може ли да се оплаче в електронните медии както са позволили на този "полицейски шеф"?

Те щом са ни такива "началниците " - Какви са ни "МИНИСТРИТЕ " и "политиците " ?!

Фактът, че има хора, които вярват, че могат да си купят нещо с 90% отстъпка, стимулира производителите и търговците на ментета. Има свръхнадценени стоки, които при определени условия могат да се продават със сериозно намаление, дори и под себестойността си (разчистване на складове от стари модели), но един качествен и оригинален часовник няма как да струва толкова, колкото струва и китайското му менте.

Не били мит вицовете за милиционери!

да бяха му сложили мъничък циферблат с арабски цифри\числа за всички: годишни месеци и дните от календарния месец ... а той детайлно, чрез максимално възможно увеличение на няколко снимки на екран/монитор, убеди ли се че всички налични циферблатни стрелкички са движещи се, посъветва ли с други човеци закупили продукта ?! живи + здрави

на бележката е написано изречението: We look forward to providing you with better service next time! което се превежда: надяваме се следващият път да ви предоставим по-добра услуга! Тия мошеници имат даже и чувство за хумор :D

То пак че е дошло нещо …

тоя е толкова тъп колкото ония които изтеглиха по 100 000 лв и ги дадоха на измамник с обещанието за бързи пари. Да се радва, че не си е купил Ферари с 90 % отстъпка за 50 000 лв.

трябва да си голям идиот за да си купиш за 200 лв нещо, което струва 2300 лв !!! трябва да си още по-голям идиот за да информираш за това целия интернет . уважавам пожарникарите , ама тия дето гасят , а не тия дето подписват разрешителни

Добре е захлебило. Един часовник за над хилядарка има вече, опитва се втори да получи на промоция.

Хахахахаха! За 200 лева няма как да не е измама, ама Ганьо все гледа келипира и "да мине тънко". По-притеснителното е, че този човек се води някакъв шеф...

Tози модел часовник TISSOT Т-TOUCH SOLAR струва 1000 евро, а този умник си купил за 100 евро на "промоция" от интернет. Простотията ходи по хората, не расте по дърветата...