Съдят зам.-министър на транспорта за измама

Софийска градска прокуратура внесе в Районния съд обвинителен акт срещу зам.-министъра на транспорта Ангел Попов за извършена от него измама.

Обратно в новината

Коментари - Съдят зам.-министър на транспорта за измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да се избере друг град за столица на Б-я.Това би решило много проблеми.

Ама вие пишещите тук сте много злобни и завистливи хора. Не защитавам никого в момента, само ще изтъкна един факт: Ангел Попов е от квотата на Атака. За съжаление, няма кой да отрече, че гербаджиите не стават за нищо, но всички пишещи тук се оказват криви.... Ама то да има разлика с гербаджиите?

Много криминалета са се събрали по високите етажи . И друг депутат си продал фирмите, ама били без задължения..... Ниска летва!

И този ли е от ГЕРБ?!Ами то май няма един честен човек в тази партия.

А трябва ли още такъв човек, известен в професионалните среди, като силно корумпиран да е зам.министър? Това е поредния позор за ГЕРБ.

Това министерство е най-безумното.Хаос и връзкарство царуват там. А за другия зам.- Занчев, който разсипа БДЖ заедно с Владимиров/нищо , че казва че е спасил БДЖ от фалит/ какво ще кажете. ЗА ТАМ НАЙ-ЯКАТА МЕТЛА, АМА ДА ИМА КОЙ ДА МЕТЕ.....

Виж какво стана с фудболния отбор на БДЖ. Назначени 15 човека на фиктивни длъжности със високи заплати. Пресконференция на депутати с факти, разследване на телевизия и констатиране че тези хора въобще не ходят на работа. Пресконференция на министър московски на която той каза "Закриваме отбора" Владимиров отвръща "Не няма да го закриваме" и стана това което каза Владимиров а не министъра. Ами новата билетоиздаваща "система"? От как са на власт я дъвчат и накрая почнаха да внедряват едно недоносче. За нея са купени принтери на тройно по-висока цена, билетите са на термохартия и след една седмица всичко по нея се изтрива затова и тази система не издава абонаментни карти. Нямат никакви защити и всеки може да си ги отпечати както си иска. Няма с какво и как да ги провериш. Билетите не отговарят на нито едно изискване за формат и защита по UIC . В момента в БДЖ работят две билетоиздаващи системи, което е грубо нарушение на разпоредбите на минстерството на финансите и наредба 18. И за да съсипят още повече БДЖ сега постоянно я надграждат, което е заобикаляне на ЗОП. Сега са хванали една фима да направи одит, което значи да им замаже бакийте И ВСИЧКО Е ЛЮБОВ към парите.

Министърът на транспорта кара пиян моторна шейна и убива дете! Зам-министърът е подсъдим по дело за измама! Какво става в това министерство? Какво става в това правителство?

ТАНА тя КВАТ" ТАНА !!!!!! Сега и като изгоним Руския посланик,излагацията на ГЕРБ ще е пълна,но какво да се прави,като техния девиз е:"НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕМ ЗА КАШМЕР"!!!!!

Нещо си се объркал с девиза. По скоро е никога не е достатъчно и още можем, но не ни пука.

Много правилно решение. Пари може да вземе само лице заемащо съответната длъжност. Какво ще стане ако всеки започне да взима?

Хората ги слагат да ръководят държавата а този с какво се е занимавал.Грозна история.

Министерсвото на ТРАНСПОРТА е издало бг разрешителни за лиценз за роварни превози на МАКЕДОНЦИ МОЛДОВЦИ УКРАИНЦИ АЛБАНЦИ кото са заляли ЕС пазара на товарни превози конкуриеаки иподвиваики ФРЕНСКИ превозвачи в контра мярка ФРАНЦИЯ и лично МАКРОН са заели да отсранят конкурентите на френските превозвачи и НАЛАГАТ за ВСИЧКИ БЬЛГАРСКИ ПРЕВОЗВАЧИ заради алчноста и простотията на Московски и неговите подчинени

Поредната гербаджийска партенка. Ще го съдят, после ще установят, че е невинен и накрая ще му изплатим обезщетение!

Без съмнение е от ГЕРБ-подкупи,рекет и кражби-това им е визитната картичка!!!!!!

не разбрах защо от 2012 г.сега се обявява .Защо когато го определяха за зам.министър не се каза тази случка? или той ще е изкупителната жертва?Какво стана с делата за корупция при изпитите за АДР?Или инфо-след 5 г.Драскачи

Как ЗАЩО бе колега? Ами че те по тези КРИТЕРИИ ги избират и назначават в ГЕРБ: 1. Крадливост. 2. Гьонсуратлък. 3. Послушание. 4. Верност на шефа.

Казаха какво ги е дробил и през 2012 г. и преди това, ама никой не обърна внимание.

блъф. И този ще се окаже невинен и няма да го осъдят, както всички предишни. Чудя се изобщо какво прави тази прокуратура, като не може да събере годни доказателства за пред съд. Защо изобщо я има и защо народа храни такива...

loyola

бързо да заминава за Гърция