Коментари - Измамник открадна половината пенсия на възрастен мъж в София | dnes.dir.bg
назад

Измамник открадна половината пенсия на възрастен мъж в София

Мъж от Горна баня стана жертва на нова схема за измами – взеха му пенсията под претекст, че касиерката му е дала по-малко пари.

Обратно в новината

Коментари - Измамник открадна половината пенсия на възрастен мъж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРосто нямам думи що за изроди..да вземеш последните стотинки на човека

Страшно е безхаберието на политиците, изковали прекрасните закони. То за 240лв. даже и преписка няма да направят в прокуратурата, камо ли да търсят виновника. Една хуууубава полиция с едни вързани ръце, не че са се засилили да търсят извършителя. Както се вижда елементарно може да се намери, както показаха по ТВ.

Еее, почакайте малко де. Сега, като вдигнат заплатите на полицаите ще видите каква дейност ще закипи, какво залавяне на престъпници ще падне... " И само си викам даноооо"- чак тази песен си запях...

Висока престъпност, която държи населението в постоянен ступор. Само се замислете телефонните измамници колко години вече оперират безнаказано.

Старост-нерадост. Чудим се и обвиняваме възрастните хора, но това са годинките, всичко при тях вече не е мястото си, по-забавено действат, мислят, разсъждават....Уж са по-мъдри а всъщност са непредпазливи и това им струва да ги ограбват. Не могат да разберат че безплатен обяд няма, това не са спокойните времена при бай Тошо, всички еднакво бедни, но доволни защото имаше покрив, работа,храна и СПОКОЙСТВИЕ. Сега на никой не му се работи, всеки гледа алъш-вериша, да открадне, да измами и по-страшни неща стават. Младежите растат без контрол и без семейни ценности. Вълчи времена, който е по-нагъл и безкрупулен успява в България. Живота ни е заприличал на блато от което няма излизане.И така ще бъде докато не се яви човек да управлява който наистина да мисли с главата и иска да оправи държавата. Всички в момента на хоризонта сме им яли попарата. И все пак в момента Бойко е най-малкото зло. Дано дочакаме да се появи "месията" и ни спаси родината.

Схемата не е нова, преди 2 години по същия начин взеха половината пенсия на майка ми на улица в София. Силно ме съмнява дали тези измамници нямат нещо общо със служители от пощата, с които после си делкат парите...

Измамникът провежда, по същество, същата политика към пенсионерите, каквато следва и колониалната администрация в София.

Държавата всеки месец прибира /краде/ част от пенсията на пенсионерите с пенсии над тавана!!! Както казва Горанов - има правила.... Това че има пенсионно решение на НОИ -това е лист хартия без стойност

вашите пенсионни вноски ги откраднаха прес 90-те. сега лежите на гърба на сегашните работещи. Интересно, те на чий дръб ще лежат като дойде техното време?

Може ли по-конкретно, кои бяха тези хора, дето ни откраднаха пенсиите 90-та година, и как да си вземем парите обратно?

А полицията спииииии ли спиииии и иска заплатииииии! И тия дето ви ги дават са много-прекалено много!

"работят активно по случая" Минал е един месец. Има запис от камера на тоя с колата му. Търся доброволци, за да го хванем този до края на работния ден и да го занесем в полицията, докато нашите хубавци не са спукали вена от активна работа.