Задържаха момиче за измама на изпит в МВР

Млада жена е била задържана за 24 часа по време на изпит в Центъра за обучение към Академията на МВР в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха момиче за измама на изпит в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години,още когато създаваха ,,Гранична полиция" и аз се пробвах-млад ,здрав, с висше образование,офицер от запаса,със сносен английски.Събраха ни във Видин,попълнихме някакви тестове,после изпит по ФП-всичко точно.След 6-7 месеца получих писмо,че понеже има нов министър на МВР,ще има нови тестове и нов изпит.Айде всичко отначало.И точка...После започнах да виждам селянчета от съседните села,навлекли униформите.Повечето ги познавам-дребни селски тарикати.Тарикати,дето са извадили някой лев за подкупа.От сегашното си положение въобще не съжалявам...

Дет се вика направили са ти услуга ;)

Момичето е хванато, което означава че не става за милиционер добри те не ги лови дори закона.

Измамата не се ли наказваше, или вече е твърде нищожно за нашата държава?

Абе Викторе, как можа в тия десетина реда дето си надраскал да направиш толкова правописни грешки? И вземи махни това " Редактор" пред името си, защото така обиждаш много други грамотни и учили хора, които практикуват тази професия.

За наша радост,всички останали курсанти ще английско-говорящи.И за още по-голяма радост са успели да заловят единствените корумпирани курсантки.

Роднина, милиционер, роднина, милиционер...

не си е платила или не се е патнала с когото трябва,или е много грозна

Нищо , дайте им още 100 млн за заплати , да си имат

Английският език е най-силната страна на нашите полицаи,така, че такава измама направо е подсъдна.....

кого заблуждават. в мевере се влиза само с измама. затова не съм там, защото нямах човек, който да ме уреди. е не съжалявам. такава тунеядщина е там че .....

Поста ти звучи в посока "Гроздето е кисело". Иначе и аз не бих отишъл в сегашното МВР, но по други причини.

Е тая калинка не е била нечия дъщеря, иначе щеше да мине и без изпит.

Ако отидат двете при когото трябва, облечени както трябва, ще оправят нещата ...

не са си платили където трябва, така не може ей, трябва си сухо, те как ще живеят на едни заплати

Sm3hurk0

Аз знам едни сестри, дето лъгаха мой приятел и всяка нощ се редуваха в размяната..... Горкия ми приятел... едва оживя ... :))))) Спукаха го от ..... нали се сещате...

Оплакал ли ти се е или похвалил?

Sm3hurk0

не знам... искаше помощ от приятел :) първо бяхме - терца, после станахме каре.

В Европа по тъпотия и корумпираност нашите полицаи могат да се сравнят с румънските. Циганските кенефи на Европа.

Не се сещам румънски полицай скоро да е пуснал някого срещу заплащане при нарушение.

Това си е практика и при близнаците винаги едното дете знае повече от другото и винаги тази идея с размяната по изпити я има:) А тук как са ги хванали ми е интересно те различни хора не могат да хванат пък камо ли приличащи си!!!

Още в МВР школите започват с измамите нашите полицаи. После започват да рекетират държавата- хората за по- високи заплати.

Наказанието не е порпорционално на деянието. Като я лишите от достъп лишавате МВР от и без това липсващите кадри.

само ТЕЗИ две момичета..... не са успели да измамят милицията!

Sm3hurk0

чужденец в нужда, в центъра на София... Вижда двама полицаи и отива при тях с надежда да му помогнат.... и пита: - Parlez-vous français? - К'во ? питат полицаите.... - Sprichst du deutsch? - К'во ? .... - Do you speak English ? - К'во ? .... ... и човека си тръгнал..... ..тогава единия полицай казва на другия: Трябва езици да се учат, за да може да се оправяме.... - Е тоя като знаеше толкова езици, да не би да се оправи ?! :))))

Вехто, ама яко.

Sm3hurk0

Трябва да почерпи, че не са я приели... Това е професия на харантутляци !

Измами по между си откривате,милиционери а никога убийства!

Шило

Стари практики.

,,Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов, каза, че изпитът по английски език е един от основните при избора на гранични полицаи. " - понеже на емигрантите от даеш и африка , роден език им е английски .

Поставете всички полицаи на изпит по английски и ще се разбере че това е масова практика.... Предполагам...

Един факт. За хората от най-бедните райони като Видин и Кюстендил, държавната работа е панацея. А може би и районите са толкова бедни точно поради тази причина......

Направо във вътрешна сигурност да я назначат.

Е как пък са се усъмнили!? Явно някой я е издал!

Еее голям праз, вие голямо нещо сте разкрили. Аз на изпити виждах само нови лица около мен, а някой познати не го и криеха. Едната съквартирантка първата година си я изключиха за точно същото нещо. Айде, айде, голяма новина.

Нужно е да се знае английски... Независимо на коя граница. А фактът, че тя не го знае и са решили да измамят на изпита говори само едно - пълни шматки..

Нужно е да се знае английски... Независимо на коя граница. А фактът, че тя не го знае и са решили да измамят на изпита говори само едно - пълни шматки..

Нужно е да се знае английски... Независимо на коя граница. А фактът, че тя не го знае и са решили да измамят на изпита говори само едно - пълни шматки..

Далеч по-лесно е да въртиш гъза в чалготеката отколкото да натиснеш учебника.

В чалготеките ,,върви" ....,,френският"...

... по-добре... по-евтино е от рушвета от 50 хиляди марки навремето...

Защо ли му е на граничен полицай в кюстендил да знае английски?! Кой знаещ английски би преминал сръбско-българската или македонско-българската граници там в района?! За балкански езици изпитват ли ги? хаха :) представям си английския, като знам баце - примера на нацията

достатъчно международен език и много хора, които пътуват през граница все поназнайват нещо. Идеята граничните полицаи по западната ни граница да знаят сръбски ми се струва доста тъпа. Българският и сръбският са много близки и сърбин и българин могат чудесно да се разберат и без да са учили езика на другия.

Идеята ли е тъпа или ти ? Аз залагам на второто .

някой я е топнал

Го е натопил , и и е казал че можи и така... Патки колко искаш !!!