Съдят адвокат, измамил клиент с над 15 000 лева

Районна прокуратура в Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу адвокат от Разлог за измама на клиент в размер на 15 852 лв.

Обратно в новината

Коментари - Съдят адвокат, измамил клиент с над 15 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата съдебна система барабар с депутатите работят по този начин, само че в посочения случай адвокатът е решил сам да прибере парите. Съдебната система е едно голямо лайно което трябва да бъде изринато на боклука.

Въпрос: Каква е разликата между ПТП с прегазено куче и ПТП с блъснат адвокат? Отговор: В случая с адвоката няма спирачен път!

Дреме ми!Платил съм,където трябва!

И в Стара Загора има един такъв боклук, минава за един от най-добрите по делата срещу КАТ или с транспортни средства, ама е изпечен мошенник и с всяко ръководство на КАТ взаимно си 'чешат гърбовете'. Схемите са му много, ако сте обикновен човек търсещ истината и съдите КАТ, хем ви взема парите, хем губи делото. Нищо не може да направите. Ако сте някой с пари и са ви хванали да карате дрогиран, или пиян, като посредник срещу някой лев /достигат до когото трябва/ така се получава, че КАТ бъркат нещо в документите, или има някоя нередност по пробите и делото го печелите в съда. Ако пък работата е съвсем сериозна и сте блъснали някой човек, то взема пари от тези които съдят, тайно взема пари и от съденият и съденият получава минимална присъда. Прокурори му звънят как некадърно и неточно да напишат обвинителният акт, че да падне в съда без проблем, защото и за тях има нещо. Пазете се най-известните, особено от един такъв в Стара Загора, изпечен мошенник по делата около КАТ !!

и не е само този адвокат, хиляди са, а за останалите "юристи" които са над него да не говорим!!

апартамент в София смених трима адвокати и накрая се усетих, ограмотих се и го довърших сам за две години, инак не ми мърдаха десетина години разходки по инстанциите ???

Да не се чудите, защо първите разстреляни след 9.09.`44 са адвокати и съдии - "интелигенцията"??? Само през социализма имаше разлика - сега са същите крадци и мошеници, каквито и преди 9-ти!! Стане ли дума за проблеми в съда - врякват "независими сме". Ама като стане дума за 13-та заплата или да искат 5000 лева хонорар за 5 изречения - еша им няма!! И всички си направиха хотели на морето!!

Ми,че то ако вкарваха в затвора адвокатите,то трябва от чужбина да се внасят пък тях да защитават и да се звимат под наем затвори в съседните нам държави.