Разкриха измама с европари за милиони

Операция „Фермери” е провело в Търговище МВР под ръководството на спецзвеното „Противодействие на престъпленията против финансовата система на ЕС” към Софийската градска прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха измама с европари за милиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от тарговище са едни от наи големите комунистически мафиоти. много от тиях се подвизават в софя под маската на лекари, инзенери, бизнесмени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хаха защо ли не се очудвам !?!? Цялата ни държава е една голяма измама... на 22 съм и незнам кое е по добре, да уча или да работя, защото и образованието ни е страхотна измама, това пране никога няма да спре !!!

Мойто мнение е да учиш, може и не в университет. В крайна сметка рекламите за праховете и ленора трябва да имат реализация, де.

ЦвЦв пак се изЦвъка ! Уж икономическа престъпност - пък то ловните пушки на хората проверявали!!! Смях!!! Ама хак ни е , като сами се натресохме в тая гадна ченгеджийница!

Много смешно, полицията се произнася преди съда, е това вече е две в едно -МВР и Съда,да, ама - НЕ, защото и тази акция ще излезе поредният кьорфишек на ЦЦ, айде стига вече, наситихме се на детската игра на стражари и апаши, време е ЦЦ да порасне или нй-добре е да си ходи, защото мирише на развалено .. зеле

оффф пак ли бе оставете ме на мирааа

Лелеееееееееее в Търговище открили топлата вода

Ама че полицейска държава. Стига са ровили на хората у бизнеса. Тоя ЦЦ нарушава човешките ни права. Аййй ша им се невиди и на герберите. Преди си беше по-добре и се усвояваха парите по-глатко и безпроблемно...

А КМЕТА НА ТЪРГОВИЩЕ МИРЕВ ЩО НЕ ГО АРЕСТУВАХА,НАЛИ И ТОЙ СЕ Е ОБЛАЖИЛ

?????

"Иззети са голямо количество пушки, съхранявани неправилно" и какво общо има това с "измамата" по Сапард? Може би са пазели документите с пушки? АМАН! то същото като една от поредните акции при които беше сплашван криминалсния контингент и бяха иззети от апартамент 4 GSM-а, два лаптопа и хладно оръжие.....

Абе не си ли разбрал, че това са пушките с които щяха да убиват Мутрата. Че с тях щяха да свалят законното правителство на обичания народен водач.

Много точно - "Разкриха измама" според мен трябва да означава, че хората са подведени под отговорност, че е започнато производство, и че полицайтеи прокурорите са напълно сигурни в доказателствата, които са събрали. Защото ако се окаже, че просто са ги прибрали за 24 часа, че съда ги пуска поради липса на доказателства или че дело въобще още не е планирано даже - тогава тия дето са "разкрили" нещо трябва да си носят отговорността.

КОЛКО И КОИ СА ОСЪДЕНИТЕ? ПАРИТЕ ВЪРНА ТИ ЛИ СА ?

Абсолютно правилно питане! Нямам какво да добавя.

Поредна акция на Цвъко с гръмко име, поредния сапунен мехур. На гръмки названия на акции и на това да тръшкат хората по земята - докарват го, няма две мнения. Но колко от акциите са читави?

Слушай мухльо, ти колко такива операции си видял от десет години насам? Как не те е срам, червено леке! Мислиш, че това не е истина ли? Ами ела в Добричко, да видиш на кое се казва измами по линия на САПАРД ! Ако тръгна да ти ги описвам , като нищо се пенсионирах! Пръдльо!

Дотук само голи приказки. Като тези на Мутрата, заради които ни спряха фондовете - не на Станишев, а на България, не заради сульо и пульо, а заради Мутрата, който се писа по-католик от папата. Гърците милиарди изцицаха от Европа но нито се топиха един друг,нито ЕС ще ги кара да връщат. Това че си тъп и заслепен от омраза не е беда, само вонята която разнасяш е неприятна.

мехура е в мозъка ти

Всички по форумите дето използват нарицателни като "боко" и "цвъко" са платени драскачи. Само, че не осъзнават, че ефекта който ще постигнат е обратен защото развиват злобата на хората и нека. Нека хората не забравят какво беше с БСП да не забравят 97 година. Гърчете се червеи драскачи чуствайте агонията на умрищата ви хайка.

То БСП-то заумирало от 1989,пък все го има. Само дето тези които го погребваха вече са на изчезване.

Плевенско е същото!Даге!

О-ооо, пак Добруджа значи ! Ам`там оньез аверчитъ трибуквеници не държаха ли и въздуха ?!(и водата, като за всяко ... хайде да не продължавам, че рускиня ще вземе пак да гълчи)

Абе момче, уж си "дървосекач" а не знаеш къде е Делиормана, къде е Добруджа. За Търговище сега ли чуваш?

А ! Не е ли към десетина минути с (един от техните често-често пърхащи) ВАЕ Avro ?! И не е ли точно-там централата-им ?!(пак явочна де, пък и баш за финикийските знаци) /// Извинете фриволността на изказа, Гост !(невъзможно е да не ме разбирате)

бременна! За всеобща и най-вече своя изненада! Пари се раздават на поразия! От дружество за селскостопанска дейност се иззимат големи количества пушки! Трактор не е забелязан, щото the Tрактора е в ареста! Мила Родино, ти си земен рай...

Какво общо има тук"главната сапартаджийка"?!?Тя е назначена от новия кабинет,а всички санкции които бяха наложени са заради пропуски и злоупотреби с програмата по времето на Станишев и това беше отбелязване в докладите от ЕС!

така добре си седи "сапатаджийката" на местото, че просто кърти мивки! Ще доживеем да видим и при нейното "мъдро" ръководство какви нови висини в цифрово изражевие сме постигнали! ЗА ВРЪЩАНЕ ДЕ..

Да - да поровят по-надълбоко и ще се види съпричастността на ДПС и Доган във всичко това.

Какво е участието на агент Сава/Доган? Защо не бутнат малко натам? Не мое да няма нещо.