Измама: Събират пари за мним болен от рак

Съпругата на починал преди дни огнеборец, болен от рак, попадна на измама с фалшива епикриза. Използвал я мъж, който събирал средства за собственото си лечение.

Обратно в новината

Коментари - Измама: Събират пари за мним болен от рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива са стотици в България, защото е пълно с баламурници. Всеки има нужда от помощ, мислете малко преди да дарявате.

Из центъра на София, най-често около Народния театър, припка като пчеличка един младеж с дебела папка документи. Много е агресивен в просенето на пари, спира те и зпочва да раамахва пред лицето ти разни епикризи. Бил военен инвалид и събирал за лечение (в същото време те преследва като спринтьор, докато не му дадеш пари или не го напсуваш).

Ей за това не вярвам на тия, дето ходят по улиците с рентгенови снимки и "подпечатани" документи, че се нуждаели от пари за лечение.

Някои хора дърпат дявола за опашката. Моли си да си що годе здрав, пари се печелят, но не по такъв отвратителен начин. Гнусно деяние, жалко за примата, който го е измислил.

Какъв болен мозък трябва да си за да прибираш кинти по този начин? В БГ най-вероятно ще ти се размине в тон с малоумната ни държава. Онзи горе няма да ти прости.

не е сигурно. щом допуска тва - може и да прости, че и да се радва на находчивиа ум........

Господ забавя, но не забравя. Повярвай ми, няма.

Съществуването на индустрията "просене на пари за лечение" е срам за държавата и престъпление срещу българския народ. По нормалните страни има дарителски кампании за даряване на ... кръв и костен мозък. Но никога пари.

Така е, но с малка корекция! Бесепарите!!! Или по-конкретно, другарите Лилов, Луканов, Джуров, Пешо танкиста, Станишев старши и пр. основатели на БСП, които, по инструкции на американския шпионин Горби извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и ведно с останалите си политически и олигархични креатури, като СДС, ДПС и сл., заграбиха и попиляха всичко създадено от българския народ, създадоха нечувана мизерия и безработица и ни унищожиха наполовина, в интерес на собствените си бездънни джобове и западните си чорбаджии: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Ох как ме разсмя! Пак Америка ви виновна! Ха ха ха! Русия ни дърпа конците и не е спирала, това е истината. На Америка изобщо не й пука за нас, твърде сме незначителни.

Ама Вие като четете разбирате ли написаното? Къде казвам, че Америка ни е виновна? Ясно е, че тя си гледа интереса и в случая успя да вербува продажника Горби, а той пък наш'те продажници и така разсипаха всичко! И не е верно, че на Америка изобщо не й пука за нас и че сме твърде незначителни, след като постоянно дъхат във вратовете на наш'те продажници: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа).

социализма и циганизацията са довели до повсеместна деградация в особено големи размери не поискано добро не се прави

Веско Маринов и Цецо Шестака: "Нашата полиция ни пази" ;-)))

Ето затова за такива случаи трябва фонд с публична отчетност, а не всеки да си прави кампания за себе си. Там ще има някакви поне минимални изисквания, за да отсеят явните мошеници. Събрани 90 000 лв и после - я камилата, я камиларя.

Тука и премиера Слънце намесиха ,айде всички пъргави пчелички време е за успокоителните и всички в леглото никакви глупости и измами за здавословното ви състояние ДРАЖА ВЪЛЧЕВА !!!

Хм, фондове... Докат се съберат всички отговорни и разгледат документи, а и ако благоволят да отпуснат пари и дадат разрешение за чужбина - я камилата, я камиларя!Да си спомним, каква каша беше с фонда за лечение на деца в чужбина. При онкологични, а и други заболявания, често пъти дни или седмици са фатални.По-скоро редно е да има контрол на документи при създаване на дарителска сметка, а и органи, които да следят за мошеници и наказват по възможно най-строг закон.В случая, добре че жената макар и в мъка се е оказала повече от отговорна към събраните средства, за да не потънат в джоба на измамника.Този трябва да бъде съден до дупка, защото заради такива като него много хора се въздържат от дарения, а има огромен брой случаи, при които само събирането на непосилна за семейство сума, помага за качествено лечение и спасяване на човешки живот.

В държавата ни се създават условия за всякакви измами и след като най-големите крадци/ най-вече Премиера ни Слънце граби горкия с две ръце, че няма повече/, какво да кажем за останалите мошеници..... а и като прибавим безнаказаност/ че то престъпник как д анакаже друг престъпник/......

Айде стига за всичко премиера виновен ти не четеш ли ,че става дума за безочлива и нагла измама от болни и вече починали хора и за това ли ,,огън да го гори ,Бойко ???? е айде осъзнай се той е виновен ,че ти си още жив( а) е пенсии ,пенсиииА ние така искаме следващите да ни спасяват от такива като вас ( негативни и вечно недоволни)

Дали щеше да има толкова много на брой безочливи измамници, ако знаеха какво ще им се случи, когато ги заловят? Дали от премиера не зависи как работят полиция, следствие и съд, как мислите? С бездействието си правителството докара нещата дотам, че никой няма страх от нищо, защото знае, че няма да има последици, дори и да го заловят. Трябва да ви е пределно ясно, че вината за това е на премиера. А за това, че вече 10 години търпим това бездействие сме си виновни сами. Когато народа е прост, какви да са управниците му....всеки сам да си направи извода.

българската дума е "погарникар" не огнеборец. престанете с чуждиците, преведени или не. иначе брависимо на жинътъ че е умна и не е оставила парътъ до некои пеика. ако ме слуша мен да си ги похарчи, муja би поискал това.

Е, така е. ДемокраДите не само унищожиха здравеопазването и лишиха хората от някогашното достъпно за всички безплатно лечение, ами и създадоха условия за измами и фактически грабеж и погиване на българския народ!

Това е новата трансформация на ало измамниците ! Крадат епикризи,копират печати..и т.н ! Тази жена все пак е била интелигента,но като почнат бабичките....тогава няма кой да ги спре !

Шило

Не изпитвал ли малко срам, тези хора? За живот става въпрос. Що за човек трябва да си, да измамиш за да вземеш парите, предназначени за болен, на когото вече не му са необходими, но могат да помогнат за спасяване на живота на друг? Респект към жената, позор за измамника!

по-страшното е че ако ти беше там и ти щеше да откраднеш а сега даржи речи и сабираш плусове щото лажеш..... е те това е наi-страшното....

и сега продължава да краде. Има 6 /шест/ присъди и 4 пъти е лежал по затворите.

Сигурен съм, че този изрод е швед.

Отвратително!

jingiby

Да го стигне това, от което лъже, че е болен и мами хората...