Мартин Петров подаде иск в съда срещу ”Уникредит Булбанк”

Футболната звезда Мартин Петров е подал искова молба в Софийски градски съд срещу "Уникредит Булбанк", за да му върнат източените 3,8 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Петров подаде иск в съда срещу ”Уникредит Булбанк” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбойническа държава, човека твърди, че е ограбен. И за да може чрез съда да си защити интересите трябва да плати държавна такса от 150 000 лв. Какво става, ако няма ги 150 000 лв. "престъпниците" остават ненаказани, а той се сбогува с възможноста за получаване на правосъдие. Тези 240 търтея в народното събрание и популистката омбутсман Мая Манолова да вземат да си свършат работата.

Видими резултати.

Мартине, пий една студена вода!

ВПРОСЪТ Е ИМАЛА ЛИ Е БАНКЕРКАТА ПЪЛНОМОЩНО.аКО НЕ ХАМПАРЦУМЯН ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ И ДА ТЪРСИ БАНКЕРКАТА СИ.ЯВНО ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ПО СРЕДАТА.пАК ЩЕ ИМА ЕДНИ НАРОДНИ ПАРИ КОИТО ЩЕ ЗАПЪЛНЯТ ЛИПСАТА

един човек да се изложи. В тая ситуация еднакво се изложиха и Мартин Петров и Левон Хампарцумян. И сега жълтите медии ще им развяват кирливите ризи още дълго време, поне до следващият по-горещ скандал. "Дай на човека власт и му гледай сеира" е казал народът. А по тая история ще има още много сер да се гледа.

За уникредит това е нормално, все някакви документи им изчезват, все нещо става. От опит знам че много разчитат хората да не си пазят документите и после ги рекетират наново за платени суми или за такива каквито изобщо не дължат. Не е лошо БНБ да им направят голяма проверка, много неща ще лъснат.

тази банкерка търси ли я някои. Верно и да я намерят - парите ги няма!А може да е станала сестра на Братята Галеви. А има и друга хипотеза - тя да е свила парите, а футболистчето да си ги иска от банката, а после ако ги получи дим да ги няма!

Хипотезата ти "дим да ги няма" е характерна за мислене на "селски бек", при който максимумът на интелектуалната дейност приключва с дим. Но Мартин не е селски бек, а известен футболист, и не си е намерил парите на улицата. Няма защо да се изпарява. А другия изход е - къде - да отидат на някой друг свят ли?

но знам за случаи, където и много по-богати са се полакомили за още повече пари и са били измамени. Така че това не е довод. Колкото до това какъв е манталитетът на средно-статистическият, успял, съвременен, български футболист, то той доста често е на селски бег. Типичен пример е Ицето Стоичков - страхотен футболист и кръгла нула като човек. И покрай него имаше навремето някаква афера - бяха го измамили с някаква сделка с луксозни коли, но сумата беше малко под 1 милион. Единственото приятно отклонение от този манталите за мен са Бербатов и донякъде Стилян Петров.

Hякой, "разбирачи" по долу пишат, че банката била италианска, дъщерна стабилна и.тн?????? Tя, и леман брадъс беше още по голяма и по стабилна, но събори целият свят през 2008!! Tака, че дебилите да се замислят, че заплюта ли е една банка да бъде "Oпраскана", няма Oтърване!!;)) хахаха

тук случаят е друг. Никой не е нарочил тази банка за опраскване, особено пък след случая КТБ. Уникредит Булбанк е най-голямата търговска банка в България и наистина е италианска собственост. Аналогиите с Леман Брадърс са неуместни. ЛБ бяха инвестиционна, а не търговска банка и техният фалит не срина целия свят, а финансовата криза срина целия свят.

Tенкс, за оценката ти за принципа!! B понеделник, ще видим!? B петък, не случайно е публикувана тази "новина",... Aко, в понеделник, има хора пред вратите на банката, значи сценарият с ктб се повтаря!!;)) Bълкът козината си менял, Hо.. нрава Hе!! 3а крадците, няма почивен ден!! A пък, има една много стара египетска приказка, че: "честни хора няма, има само честни намерения"!! ;))

Интересно каква е тази държавна такса.Ха-Ха .Какво получава срещу нея?

получава конфигурация от три пръст с преобладаващ среден.

Ако всички пострадали от нея подадем искове., може и да я принудим, а да фалира, я да си промени отношението.

Ми, подавайте, бе. Държавата има нужда от много държавни такси, щото Боко го е срам да дига данъците (за сега). Аз пък си мисля, че пътят на парите, през банките, води към Капо ди тути Капи. И нищо не може да ме рзубеди в това. Само при соца, банката беше просто склад за пари. Затова и лихвите клоняха към 0%. Но пък, никой не можеше да бъде мамен, да бачка до смърт, за да пълни гушата на отявлени престъпници спрямо човешкия морал.

се приеме хипотезата, че му е "била" любовница, той я "праскал", и купувал подараци,... тоест,... си е плащал, Hо... тя е откраднала парите!?? Tака, че платеното е.ане няма нищо общо с краденето!! Kражбата е престъпление!!;))

парите трябва да бъдат върнати НЕЗАБАВНО а виновните банкери унищожени. а кой на кого е бил любовник няма никакво значение

но въпросът е от кого: от банката или от бившата служителка на банката?

Това си е редът. Банката е довеерител на влога и е отговорна за опазването му. Основно, чрез своите служители, за чиято дейност е отговорна. А влоговете са застраховани. Което означава, че тежестта върху банката е облекчена. Впоследствие, банката може да си търси дължимото от всеки, когото докаже като виновник или извършител, включително чрез следствие и съд.

явно е стъпил доста накриво. Нормално, като се има пред вид, че многото пари по принцип развалят хората, особено ако са се родили бедни и вземат, че забогатеят. Ако се окажат верни твърденията на банката, че е поддържал интимни контакти с личната си банкерка, не виждам как ще осъди банката. Но те адвокатите, прокурорите и съдиите и те са хора, трябва да заработват за семействата си и балъци като него често им осигуряват прехраната. Така де, това дело сигурно ще се точи минимум 5-6 години и ще осигури храна за коментиращите безделници в нета. Накрая някак между другите новини, след n на брой години, ще оповестят крайното решение, но това вече няма да интересува никого от масоват аудитория, която ще коментира със стръв по-пресни скандали.

да те подсетя: точно в един от клоновете на точно тази банка, мисля беше в бургас, имаше една застреляна като диво прасе, шефката "банкерка" на клона преди няколко години!?? как стават тези работи, убита директорка в клон, сега изчезнали милиони пак в тази банка???? може, оня Oтворко "мазният" Xампацюрян, да даде някакво обяснение или поне да си подаде оставката докато не е станало късно!!;))

си спомням, банката беше друга, трябва да го проверя в Гуглето. Спомням си, че беше в Сливен офиса и шефката на офиса беше отказала да даде кредит на някакъв закъсал бизнесмен и той решил, че ще реши проблема като я застреля. Няма нищо общо с този случай.

Не само, че няма да осъди банкстерите, но и т.н. правораздаватели ще гуши. При условие, че има какво още да му отмъкнат.

Аз мисля, че хората, които имат пари тихичко ги прехвърлят на други места! И май вече "банка на годината" е една с австрийски собственици! На всичко отгоре и италианската банка-майка не е в цветущо състояние, което със сигурност ще доведе до падането на главата на самовлюбения инженер-химик!

га си бъркаше по дупките с Ирина Чавдарова Аткова убуу беше а??? сига шъ ривеш...

ВБА

Определено с тия общи драсканици искат да ни вържат тенекия, за да видят, кой най силно, ще дрънка, а за някои може ѝ да нямат спирка. Така, ще бъде, докато................... се усетят и не станат за смях...

ама бАнката на мурвата ли е. анката няма ли задължения към клиентите си да ги уведомява за това, че служителката им е напуснала. Няма ли някакво задължение и за това, че такива измамнички са ѝ служитнелки.Или е наш проблем да решим дали да сме клиенти на тази банка.

Всички банкстери са за трепане. Тия са на ред.

Г-жата е била не само лична банкерка,но и любовница на господина.Той я отрупвал със скъпи подаръци,бижута кожени палта и др.И не само това,но и е предоставил и електронния си подпис за банката.Явно случаят е криминален,а не както някои се опитват да го представят,че банката му е източила парите.Вината на банката е в това,че не е уведомила Петров,че тази жена е напуснала банката.

може направо да ги отпише тези пари. Никакви съдебни дела няма да помогнат. Ще бъде просто поредният баламурник, който е станал жертва на пресметлива ку.ва.

Дори да е вярно, че му е била любовница и и е правил подаръци, тава не я оневинява ако е пристъпила закона. Дори не е смекчаващо вината.

Пропуснах да допълня. Единственото обстоятелство, което може да промени вината и са именно тези милиони, с който ще може да плати на когото трябва и да отърве кожата. Но да не забравяме, че и на Мартин не са му последните и той ако иска да спечели, ще трябва да плати на когото трябва. Така, че е въпрос на игра на правосъдие.

Такава схема без участието на други длъжностни лица от банката не е възможна. А и служителката не е напуснала, а е уволнена, което означава, че в банката са били наясно с проблема много преди м.Петров. ДАли му е била някаква, ако е така, само показва умисъл от нейна страна. Лесно е да се съблазни един мъж, особбено при такава цел за толкова пари.

напълно възможна и без участието на други служители. Мартин явно е бил ВИП клиент и е имал личен банкер. В тези случаи всички операции на клиента минават единствено и само през този личен банкер, а той ги придвижва по-нататък по веригата. Служителите след въпросната лична банкерка са длъжни да проверят дали спесимена положен в платежното нареждане съвпада с този на титуляра на сметката. Ако е добре подправен никой в нищо няма да се усъмни. Като добавим, ако е вярно, че имал доста близки отношения с нея и явно и е имал безгранично доверие... Ако пък си е дал и личният електронен подпис тогава е пример за пълен баламурник.

явно чувствителна за националната сигурност и много коментари се изтриха ще се опитам да напиша нещо по-цензурирано. Живеем в дигитален свят. Измамите започват да стават все по-често явление. Подобни случаи има вече много и в България, и в чужбина и то за доста големи суми - цел са основно сметки на заможни клиенти. Всеки трябва сам да се погрижи за сигурността на парите си и да не разчита сляпо и едиствено на банката. Тя разбира се носи отговорност и при доказана измама възстановява парите на клиента дори и за собствена сметка, ако се наложи. Но никоя банка, каквито и процедури и системи за сигурност да има не е застрахована от: - недобросъвестни служители - недобросъвестни клиенти - външни измамници Случаят с Мартин Петров много лесно е можело да бъде избегнат ако Мартин си беше закупил като услуга от банката: - електронно банкиране с което да може да си следи онлайн салда и движения по сметки - смс банкиране, което да го известява, когато има дебитна транзакция т.е. излизат пари от сметката му. Трябва обаче да сте много внимателни с електронното банкиране, тъй като ако го хакнат, може да ви източат парите от сметките. Това се постига с елементарни мерки, а и банките вече доста затегнаха сигурността на електронните си банкирания след като зачестиха подобни хаквания.

Цялата твоя тирада бих я нарекъл - електронен фетишизъм. Напомня ми за явлението - постоянно усложняване и смяна на паролите, което достигна до такава степен, че хората спряха да го правят и се върнаха към една проста парола, защото човешкият разум има ограничения откъм запомняне на бесмислени поредици от знаци. И "сменяйте си паролата, не използвайте една и съща" се превърна от мъдра препоръка в чиста глупост. Така и с електронното банкиране и следенето на плащанията - ами той да си захвърли обувките и да стане банкер. Нали затова се е доверил на банката, да не следи всяка транзакция. А 3-те пароли за сигурност на карта - което я прави често неизползваема и неудобна? Та с фетишизма дотук, мисля си.

всички банкови клиенти трябва да разбират от банково дело и, че примерно Мартин трябва да си захвърли обувките и да стане банкер. Говорим за елементарна предпазливост. Как се губят 3.8 милиона? Може ли да си толкова незаинтересован за парите си? За паролите - преувеличаваш. Аз например не съм сменял паролата на е-банкирането си откакто ми го дадоха. Не виждам смисъл - не мога да преведа пари, ако не вкарам в превода определен код, който получавам електронно генериран от системите на банката 2-3 секунди след като валидирам превода си. Ако се забавя повече от около 30-40 секунди да въведа този код получавам нов смс с нов код, старият вече не е валиден. Освен това може да поискаш от банката да ти направят е-банкирането пасивно т.е. да не може да нареждаш преводи по него, а само да си гледаш салдата и операциите. Тогава и да ти го хакне някой компютърен спец - кел файда.

Тая банка УМРЕ, жалко, пак ще се възстановяват влогове от ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД, а това удря по джоба на всички ни.

Известна част от клиентите с по-слаба психика може и да изтеглят някой и друг лев, но до масови тегления няма да се стигне. Все пак банката е стабилна и става въпрос за случай на измама, а не за влошено състояние на банката.

нали знаеш, кога, Bеднага се "Bлошава състоянието" на банка???? Kогато, хората масово започнат да теглят пари и се струпат пред банката!!! "муха и банка, се убиват с вестник"!!;))

Не стига че са го окрали а сега трябва да плаща още 150 000 лева за да го мотаят още 10 години! Махнете тези такси които на практика за повечето хора се явяват отказ от правосъдие!!!!!

решение - решил е да се съди с банката. Те щяха да му възстановят парите и без съд, но щом е решил да спортува...

" Мартин Петров трябва да плати държавната такса. Тя е в размер на около 150 000 лева." А ако не разполага със сумата? Пие една студена вода. Правосъдие...

Само това ще подобри организацията в банките. Една транзакция има начин да се провери от супервайзер, от подобряване на програмата за банкране, която автоматично да уведомява клиента 2 часа преди да бъде извършена. Всяка промяна се извършва под натиск.

Защо потърпевш от криминално деяние ще трябва да плаща такса в съда?

всички съдебни разноски се плащат от виновната страна, в този случай от банката.

Пада ми огромен клон върху главата, лежа с месеци в болници (плащам си), уволняват ме от работа (частна фирма), решавам да заведа иск срещу общината... от къде да намеря няколко хиляди за да чакам после 10-15 години да се точи делото?

Мартин Петров постъпи много глупаво като вдигна такъв голям шум, но не можем да очакваме футболистите да са титани на мисълта. Такива измами стават по цял свят, а не само у нас. В чужбина са даже много повече и за по-големи суми. В 80 % от случаите има сговор между клиента и недобросъвестен служител на банката. Ето защо никоя банка не връща пари в подобни случаи преди да направи детайлно вътрешно разследване. Мартин просто трябваше да изчака и щеше да си получи парите, ако разбира се не е вътре в кюпа т.е. ако не е участник в престъпната схема по източване. Сега цяла България научи, подмятат го по всички жълти преси, ще си къса нервите с прокурори, съдии и адвокати и ще им пълни и техните гуши. А можеше мирно и тихо да си получи парите до няколко месеца без да се шуми.

И още нещо. Случаят с Мартин Петров не е изолирано явление. Подобни случаи има в почти всяка една българска банка в последните години и то за немалки суми - 500 000 лв, 1 млн лева и други. Но те не се разчуват, защото банките сключват споразумение с клиента и след проведено вътрешно разследване връщат парите, а клиентът си трае. Умните хора не желаят цял свят да научи колко пари имат, а също и че са станали обект на измама и да влизат в устата на всички жълти медии. Има и случаи, когато парите не се връщат - например бизнесменът Манджуков, който твърдеше няколко години, че от Първа инвестиционна банка са му източили около 2 милиона лева от сметките, но в крайна сметка се оказа, че той е в комбина с недобросъвестен служител на банката и нищо не получи.

И като има много такива случаи в почти всички български банки, НО НЕ СЕ РАЗЧУВАТ, ТИ ОТКЪДЕ ТОГАВА ЗНАЕШ ЗА ТЯХ, ЧЕ И ЗА КАКВИ СУМИ СА, бе отворко и евтин манипулатор:) Я иди се прави на майстор някъде другаде, иди вземи дрчурлигата от махалата за слушатели на простотиите ти.

И защо да е постъпил глупаво, бе умник? Аз пък мисля, че ако и когато човек казва истината само тъпанари и мошеници могат да го упрекнат, а и не бери грижа за Мартин Пвтров. И като иронизираш, че от един футболист не можел да се очаква да е титан на мисълта, ти за такъв ли се изживяваш, а? Защо да е глупаво, след като това е едно предупреждение за хората? Глупаво за кого. според кого? Ако той не е замесен в измамата така или иначе той ще си възстанови парите. К всъщност глупавите в тази история не са клиентите, а ръководството на банката. Нали ти е ясно, умнико, а може би не си чак толкова схватлив и титан на мисълта, че ако в банката на са били толкова глупави е можело да не се стигне до това разгласяване, тази история се е разбрала още през август. Така че глупавите в случая са ръководството на банката и тъпите ти прозрачни коментари в нейна полза.

И понеже се присмиваш на акъла на другите и се смяташ явно за хитър, а всъщност си тъп и нещастен манипулатор к трол (както и този ХъмПърЦвъкян и ръководството на банката) само да те светна, тъпак, ЧЕ ГЛУПАВОТО В ТАЗИ ИСТОРИЯ е преди всичко за тези к банката и да те светна, титане, че Мартин ще си възстанови сумата с лихвите и разходите, но банката ВЕЧЕ Е ЗАГУБИЛА МНOГО, МНОГО ПОВЕЧЕ. десетки пъти повече. Но понеже вие троловете стр много тъпи, прости к невежи к не можете да вденете и елементарни неща!

Измами по целия свят? Първо тук има престъпление - кражба. При това положение банката е длъжна да уведоми прокуратурата. Ако се установи, че наистина е кражба, дори Мартин след това да каже, че подарява тези пари или се отказва, делото продължава защото вече държавата съди служителката а не Мартин. Във всяка държава е така. Може да има споразумение само ако делото е частно и няма нарушаване на закона.

"2007 2017 година" 10 лета не е забелязал?

електронно банкиране и са му изпращали хартиени извлечения от сметките, които лесно могат да се подправят. Освен това е имал доверие в банката, че парите са му на сигурно място, но в последните няколко години подобни измами са вече много често явление както в България, така и в чужбина. Хората с много пари трябва да си отварят очите, защото никой не е застрахован от подобни случки.

Абе 100 пъти го пуснахте този тъп коментар. Какво толкова не разбрахте, на човека са МУ ИЗПРАЩАЛИ ФАЛШИВИ, ПОДОРАВЕНИ ИЗВЛЕЧЕНИЯ! Тази банка, както и аз знам и писах, няма система за своевременно електронно уведомяване на клиентите, както е при нормалните банки, на човека измамницата си му е пращала редовно извлечения по сметките, но подправени, той не д знаел, че са такива, не е имал нужда от точно тези средства... Кое точно не разбираш, какво толкова не вдявате ти к други като теб, ако не си само ти дето е написал това сто пъти тука! Явно че изобщо нямаш представа от банки к сметки... А и в края на краищата да не се интересува човек от сметките си НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАРУШЕНИЕ, кражбата от тях е! Има случаи и банки, където се търсят титулярите и наследниците им след 30, 40, 50 години за да им се изплатят и то нараснали много с натрупаните лихви...

По принцип ритнитопковците са прости, но този като стойко удари границата на тъпомера. Да дадеш всякакви оторизации на курвата си да борави със сметките и след това да пищиш като ужилена мома Егати тъпунгера.

не е давал никакви пълномощни на личния си банкер да се разпорежда със сметките му, така че по полека с квалификациите. Разследването ще покаже кое как е станало. По принцип в последните 7-8 години такива случаи зачестиха много у нас, а в чужбина са много повече, но банките не им дават гласност. Конкретният случай стана известен, защото е намесена известна личност, която според мен постъпва много глупаво. Можеше да се разбере с банката и да му възстановят парите мирно тихо, а сега цяла ългария научи какъв глупак е. Абсолютна тъпотия е в ерата на дигиталните технологии да нямаш електронно банкиране и да ти пращат сканирани хартиени извлечения от сметките по електронна поща, особено, когато имаш един куп пари.

Скрий се с тъпите си опити за манипулации, бе боклук!

Случаят не е гражданки спор за да се плаща таксата от 150 хил. лв., а банкова измама-престъпление от общ характер за което не се дължи държавна такса.Прокуратурата да не се прави на отнесена и да похапва под масата, а да образува дело и да заключва извършителите барабар със запор и т.н.Шашава държава!

Да, но Мартин е завел дело не от злоба, а за да си върне парите. Него няма да го огрее осъждането, малко вероятното вкарване в затвора на измамницата. Съдебната система у нас е ненадеждно средство за връщане на откраднатото. Затова е завел иск срещу банката, с надежда да му върнат парите, па макар и да не могат да я вкарат в затвора - нали не е човек, а юридическо лице.

За съжаление в просташката ни държава за да изискаш по съдебен ред сума дължиш държавна такса % от размера на това което искаш. После дори и да спечелиш делото може да не си върнеш парите или да ти ги плащат "на час по лъжичка" и да не доживееш да получиш всичко, но при иска си длъжен да внесеш таксата накуп веднага.

Не е само това! Хонорара на адвоката дето ти води делото по разценката на адвокатския съюз е % от сумата и се плаща веднага! На мен за 1600 лева иск срещу Топлофикация ми взеха над триста лева хонорар по тази тарифа.

TIREX

450 платежни операции по 13 негови сметки....да бе да...другите балъци 10 г не знаел... за 10 лв да теглиш ти искат кръщелното чак...

И кво общо има Балъка:)))

Не оправдавам банката / и аз съм забелязал че, доста мамят доверчивите клиенти/, но тук почти съм сигурен, М. Петров има някаква вина за това. 1. Кой нормален човек, ще държи близо 4 мил. лв. в една банка, особено след случая с КТБ. 2. Как някой, ще борави с твоите сметки, ако не си му предоставил законно това, пък бил той и служител в банката. 3. Арменеца няма да допусне да се срине доверието в банката, ако няма някакви документирани доказателства за свое оправдание. Не го подценявайте.

Ако сумата не беше толкова голяма сигурно щяха да се споразумеят. Май и на Хампацурко няма да му се размине току-така и той играе ва банк.

По първата точка, бедна ти е фантазията колко са незапознати хората с банковите дела. Справка - колко изгоряха в КТБ и то не за първи път.

А случаят КТБ е неуместен. Събитията са започнали 7 г. по-рано. Ама не пречи да си пофантазираме.

Щом Мартин внася иск в съда, значи Булбанк са отказали да му върнат пари, следователно смятат, че плащанията са законни и в съответствие с договора, който имат с футболиста. Много странно, защото при въвличане на съд, експерти слабостите им само ще станат явни. Те смятат, че са прави, а Мартин няма право, иначе щяха да се споразумеят. Може би въпросът да е в пълномощното - например получено по електронен път. Мобилните оператори обикновено мамят клиентите си така, но го правят за 10-20 лв, така че не един да е неизгодно да ги съди, а българи сме, не може да се обединим примерно 1000 клиента. А тук сумата е значителна, не могат да разчитат, че Мартин ще махне с ръка - карай да върви.

Пълномощното става само, ако е нотариално заверено.

Само ако от банката поискат заверка. А също може да е скрито при подписването на договор за доверително управление например. Ти да знаеш закон да изисква нотариална заверка на пълномощно за банкови операции? Но банката при всички положения носи отговорност за действията на сътрудника си.

murena

интересно - 10 години някой му точи от сметките....

А КТБ????

Само съд за крадливите банки

аз от билла да се оплача - хлябат не е пресен на поовин час изпечен според рекламата - на половин ден веднаж е! мая манолова ако може да се намеси за подвеждаста реклама!

ми има кзп за тая работа. и кой те кара да пазаруваш от била? имаш кауфланд, фантастико, лидл и тн... или иди на село - там има оцелел тук таме по някоя пекарна...

и той сега е разбрал, че му няма близо 4 мил. лева? Някаой да обясни как е възможно това??? Това не е лев или два, все е поглеждал приходи разходи и ако не на първата то поне на втората да попита къде му се губят 300-400 хил. лева

Като го правиш глупав няма да върнеш доверието към банката Вече въпроса е само в тази банка да не държим парите се или ако имаме пари направо да ходим в Румъния да ги внасяме ?

не правя, но сумата е доста голяма дори и за добре печелещ човек. Просто се чудя и не казвам, че е глупав. Освен сумата и периода е доста голям. Всичко е много странно както и да го погледнеш

Мартин Петров може и да загуби, но поне ще отвори очите на стотици хиляди българи, дали да си държат парите или открият сметка в тази банка. Благодарим ти, Марто!

А криеха коя е банката.Явно италианската мафия е по силна от нашата.Те са основните собственици

Да ги беше вложил в биткойни тия три милиона и половина , сега вселената можеше да си купиш и съда също.....

Ако банката спечели в съда това ще е края на банковата ни система изобщо Мали и голямо ще се юрне да си тегли парите Малките суми се крият под леглото големите зад граница Game over

Ще спечели , ще спечели. От сега ви казвам-дълговете с над 5 години, т.е. всичките му липси от 11.12 година назад се изтриват по ДАВНОСТ- в България е институт. Второ искът е неправилно заведен , не срещу упълномощения , а срещу банката и тн и тн

ако беше питал Любомир Симеонов от Сливен щеше да знаеш да не си оставяш парите в тая банка. Като си просто парче дръж си парите в банка

Поне има направи уникална реклама

10години на е рабрал, че са му точени близо 4мил. лв????

Мартин , да изпие една студена вода, парите така и няма да си ги получи защото има работа с изпечени мошеници. Дават ти една папка, която да подпишеш когато откриеш сметка, дори и нямаш време да прочетеш внимателно съдържанието и ако е подписал банкиране и друг се е възползвал от това банкиране, няма как да си върне парите. Булбанк е банката с най-скритите условия и капани, които поставя на своите клиенти. Изкарахй си преди няколко години карта електрон за да играя в букмейкърски къщи в чужбина и се оказа, че вземат по 6 процента тогава, когато другите банки не налагаха подобна такса за всички преводи които се получават. Това са огромни суми, но как иначе Хапурцамян ще получава заплата за която се говори, че е 200 бона месечно. Нормално ли е това, но щом ви харесва влагайте си парите в тази банка и му пълнете гушката, докато децата ви се гърчат и живеят, като гаврошовци.

Аз съм в ЦКБ, много съм доволен. Никакви такси при транзакциите и годишната такса е ниска

На всички мързеливи държавни служители сметките им са в ЦКБ,

Почти всяка една грамотна банка с име би му върнала парите тихо мълком още в началото без да се шуми, за да запази доброто си име. После самата банка ако иска да съди банкерката. Обаче това е алчност арменска и най-вече простотия, защото лошата реклама ще им отнеме много повече, тъй като много хора ще си изтеглят парите и никой няма да внася като се разчуе какви са.

И аз се дивя. Никоя банка в света не би си позволила такъв скандал. Тези явно са се самозабравили от сигурно неограничената подкрепа на властта.