Измамница източи 3,8 млн. от сметки на Мартин Петров

Футболната звезда Мартин Петров е сезирал Софийската градска прокуратура за източени без негово знание 3,8 милиона лева от сметките му в голяма банка у нас.

Обратно в новината

Коментари - Измамница източи 3,8 млн. от сметки на Мартин Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това съм го виждала с очите си с по-малки суми и за период от 1 година. Колежката възстанови сумите и сама напусна. Обикновено такива неща правят хора, които са в близки отношения с шефовете и си мислят, че са богопомазани. Всички крадли бяха от приближените. Другите служители толкова много ги мачкат, че те не смеят да кихнат погрешно, камо ли да злоупотребяват.

е компютърно неграмотен, какво ти онлайн банкиране. Най-много да може да включи компютъра и то ако е без парола, като моя. Получавал е банкОво извлечение - разбрали са се с "БАНКЕРКАТА" НА КОЛКО ВРЕМЕ, ЩОТО АКО Е ОТИШЪЛ НА КАСА ДА ИСКА щеше да се разбере Не е евтино - само за текущия месец извлечението е безплатно, а за предишни -дали за два месеца или за година - плащаш 25 лв. За всяка година банково извлечение плащаш 25 лв. - става дума за Булбанк. .

ебаааси колко сте ограничени немога да повярвам и това че дермете по цял ден пред компютрите и безсмислени форуми как ви дава самочувствие че сте някакви компютърни гурота и мозъци немога да разбера ...пфффф отврат ...компютрите са достъпни вече и хлапетата от циганската махала цъкат не по-малко от вас и спокойно си програмират фен страници на фики стораро и софи маринова а Мартин Петров е интелигентен човек и го е доказвал не веднъж , просто е бил твърде доверчив и наивен и не му е минало през ум че в България дори и в банките са ей такива като вас пишмян мозъци и разбирачи :)

Футболиста не е ли влизал в електронно банкиране макар и пасивно да види предния месец какво влиза + и какво излиза - и какъв е остатъка + в крайна сметка по сметките. Ама някои наистина не си знаят парите...

Разсъждаваш като дребен вложител. Защо му е електронно банкиране? За да му хакнат акаунта и за секунди да му източат парите? За няколко милиона хората ще го дебнат, скрити камери и микрофони ще слагат, фейк рутери и ще сложат, троянски коне и т.н. Те за по-малко човек отвличат.

"Оказало се, че в периода 2007 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки" И тоя 10 (десет) години не си е погледнал сметката ли???!?!?!?!?

Напротив, получавал е редовно извлечения. Обаче фалшиви. Просто системата на банката е тъпа, един и същ човек ти е личен банкер и счетоводител, той прави операциите и ти праща извлеченията. Всичко е оставено на неговата съвест.

Какво повече?

"Като убих банкерката, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето. Получих облекчение." Това заяви в затворническото общежитие "Кремиковци" един от най-известните му обитатели - Любомир Симеонов. 59-годишният мъж излежава 20-годишна присъда за убийството на банкерката от Булбанк в Бургас Павлинка Йовчева

Всеки бързо да си изтегли парите от Уникредитбулбанк! защото скоро няма да има пари и следва историята на КТБ...

ЛЕВОН -на еврейски иврит крива КУКА тип ченгел рибарска.ХАМПАР-на иврит БЪРЗ удар страйк отмъкване ЦУМ-на иврит скоростно бързо

Ние крадем по-умерено

ВБА

Яко са го изработили, но нещо доста обезпокоително. В последно време се появи искане на ЕЦБ, което да важи, че вече да няма гарантирани 100 000 евро, ако нещо се случи с банката. Така че, ако се случи, още повече, ще ни е "гарантирана" банковата тайна и нищичко няма да получите от това, което имате като влог...А това да се разплащаме само с банкови карти просто думи нямам, че банковата "тайна", още повече, ще ни е гарантирана....

Ами нали онова змийче Вл. Горанов и Мента Ст. искаха до 5000 лева кеш, всичко друго през банките, независимо, че в ЕС-където сме членове може да се разхождаш с 10 000 евро кеш-без да ги обявяваш на митници и тем подобни...Ама пусти банкови ТАКСИ и комисионни....

Банката отговаря за парите, депозирани при нея. Кой служител обслужва сметката ми не е моя грижа. Да не се правят на луди, а да му възстановят сумата. А те да си разследват кой, как, какво е направил. Къде им е системата за контрол на служителите, къде са им застраховките "Некадърност" и "Риск от кражби"?

Тук трагедията е да се смееш през сълзи. Каква сума да му възстановят, като и той не знае? И те не знаят. Даже и крадлата не знае. Банкате е измислена банка (Булбанк - не знам защо крият името и), футболистът не знае за какво му е личен банкер, адвокатът сигурно се е видял в чудо да изчисли колко пари са откраднати.

всичко ще се проследи спокич - всиичко мооже от счетоводството на отборите ше кажат кви заплати са превели накъм банката на която се е доверил

Няма миришещи пари- няма бонус. Това е старо римско правило. :) Всички банки в страната предлагат онлайн банкиране. Това им носи комисионни за милиони. Но....фишинг-атаките не са само към потребителя, а и към банките и акаунтите в тях. Как се справят банките ? Лошо според мен....Имат сайт- да решават проблема. Нямат сайт-няма проблем. /Но пък и комисионни няма/ Но има и още нещо по темата, което не се коментира, а мен ме възмущава. Приниципът! Скоро ме провериха от Инспекция по труда за една служителка, по сигнал, естествено. Крала е "като за световно", лъгала е и мен и клиентите. Доказано е с експертизи ... Не мога да и удържа от заплатата и 1/5 от откраднатото /няма достатъчно работно време и РЗ/ Но се оказва, че съм длъжен по КТ да и платя 5-те дни ,въпреки това. Да си я съдя, ако искам, след това....... Защо банките са на друг принцип? Платете на Мартин и после си съдете служителката, ако е откраднала, та да Ви го възстанови!?

ВБА

Да бе, ще си върнат парите, колкото ги върнаха за КТБ....по скоро, ще замажат случая или по леко да мине издънката.

Дрън, дрън , този ни взе за луди, изобщо не вярвам на нищо от това. От 2007 ма до 2017 ста ще се случват банкови операции и аз няма да знам и то става дума за милиони лева. Ай стига. Лична банкерка. Освен друго да е била тази, и Петров, сега се усеща как го е скубала. Ама айде, ние да не пасем трева.

аз пък му вярвам а ти си тъпанар :))) мое лично мнение с което вероятно ще се съгласят много хора но както и да е не си толкова важен просто ми е скучно и си пиша по форумите :)))

ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ ОТ 80%!!!

Ми като не си държи парите в няколко биткойна... хем от инфлация ще ги предпази, хем ще му растат като сума... Ама сигурно компютър не може да включи, камо ли за повече...

верваш ли си!?

Биткоините е голяма измама под вид на перспективна валута. Самите биткоини къде да ги сложи - може би където слънце не грее?

тугрици, вонги, донги... Все едно. Да са пари и да са много. Дай Боже всекиму!

да ти имам коините да ти имам и чупения ти компютър :))) гладна кокошка с тебе пишмян хакерджийска криптовалутаджийска :)))

Ако беше нормална банка, досега да е възстановила парите, и да се занимава с прокуратурата, а не клиента да си търси адвоката

TIREX

смешен плача тъпото парче петров се опитва да метне някой след 7 години не поглеждане на сметката...

ти па си едноо умно парче амаааа :))) гладен и прост си поне сметката си гледаш колко е празна а човека си работи и печели няма време и желание да гледа как му расте сметката - очаква че с това се справят професионално както по цял свят и българи в България ама нейсе

Айде стига глупости.... естествено, че банката ще върне парите и естествено, че мацката няма да върне нищо, а ще влезне да полежи малко в сливенския :) За неразбиращите да кажа, че най-вероятно 1. Мацката е теглила парите докато е била на работа 2. После просто е пращала фалшиви извлечения :) 3. Дали е ударила само него е въпросът :)

Ясно е че не само него е ударила. Въпросът всъщност е дали е само тя или това е масово явление?

освобождава служителка без да блокира паролите и за достъп в системата. Като резултат, банката в съда връща откраднатото плюс морални щети, колкото и кажат, и си научава урока. Прост урок, за няколко млн.

1. Банката връща всичко. 2. В съда само се установява дали крадецът е само един, престъпна група ли са, или са в сговор от престъпни групи срещу националната сигурност. 3. Банката си търси загубите по "общият ред"

С г-н Мартин, процентът на проф. Иво Христов стана точно 81%. То бива, да си спортист, ама чак толкова не бива. Всъщност както дошли, така и отишли.... Парите на глупавите по правило принадлежат на умните.

В случаят човекът е подведен много лошо от на теория доверено лице. Прочее за тази услуга - личен банкер се плаща допълнително.

1. Вкарваш си парите в банка 2. Крадат те, като работят с твоите пари 3. Крадат те, като не ти плащат никаква лихва 4. Крадат те, като те карат ти да си плащаш разни такси исметки за твоите пари 5. Накрая, за да нямаш главоболия, направо ти окрадват всичките пари. 6. Ти нямаш право да знаеш нищо, защо това е банкова тайна и е за твое добро. 7. Ако попиташ къде са ти парите, ти отговарят, че има компетентни органи, тях да си питаш. 8. Компетентните органи те размотават 10-20 години и накрая ти казват, че парите са ти във фирма на някой циганин от Делиормана - да го намериш и да го съдиш, за да ти ги върне. 9. Циганина или го няма, или се смее на умряло, като го намериш и ти вика " Бате, ти луд ли си, къде у веме 2 лева". 10. Марто има шанс поне да му обърнат внимание, защото е известен. 11. Преди много години на един друг човек му изчезнаха милионите по същия начин и той заведе дело срещу банката. Познайте какво стана - след няколко месеца " умря при загадъчни обстоятелство" Делата се прекратиха и всичко приключи. Неследниците не смеят и да попитат какво става, да не ги сполети същата съдба. Ето това са банките в България. Рекламите, кредитите, лихвите, изгодните жилища и всичко друго е както е казал народа " мижи да те лажем".

mnogo mi haresa komentara, mnogo tochen... Az predlagam vsichki rabotechti I normalni hora da napusnat stranata , a v BG da ostanat bankerite, ziganite I polititsite.

ЧЕТА ВИ КОМЕНТАРИТЕ, ПРАВ Е ИВО ХРИСТОВ ЗА 80%, ДАЖЕ АЗ МИСЛЯ ЧЕ СА ПОВЕЧЕ !!!

трябва да сме точни - 87,4 % Писал съм го преди 12 години, ама няма кой да чете.

Ами тази банка Уни кредит май стана италианска , сещам се само за италианската мафия , , е нищо лично.Абе мартине луд ли си да си слагаш парите там .

Не се притеснявайте за парите си. Всичко е точно, никога не ви лъжем. Парите са на сигурно място, вервайте ми.

Когато освобождаваш банкер, блокираш паролите му за достъп до системата. Не си го направил, ти си съучастник. Пострадалият ще осъди банката не просто за депозите си, а и за нанесените нематериални щети.

Тя ги е откраднала докато е била на работа. После му е пращала фалшиви извлечения за да забави разкриването на измамата. А защо Мартин Петров години наред не си е проверявал милионите е въпрос

контролът на личните си банкери. Организацията на банката не е добра и затова това е възможно. Сега да си плати в съда като поп и да гони госпожата по Южна Африка, където е на плажа една друга българска банкерка.

Съвсем не. Работа на банката е, като такъв "личен банкер" напусне незабавно да прехвърлят клиента (щото очевидно е ВИП) на друг човек, който да се свърже с клиента. Ако адвокатът е добър таз година в тази банка няма да има коледни бонуси.

Е този не е ли чувал за интернет банкиране?

интернет в банков ТРЕЗОР!?!

.....Бившият национал и играч на ЦСКА Мартин Петров е сезирал прокуратурата за източени без негово знание 3,8 милиона лева от банковите му сметки в УниКредит Булбанк АД. Това съобщава в. "Труд", като уточнява, че писмото е заведено на 17 ноември тази година. Петров е научил за измамата на 18 август 2017 г. при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца. В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции. Той не бил наясно, че банковите извлечения са фалшиви....... Прочети още : https://link link Прочети още : https://link link

Коментарите са излишни!Държава -слънце!По ония времена изгоряха Лечков,Л.Пенев и още една сюрия емблеми на БГ- футбола.

А защо не пишете името на банката? По всички други сайтове го пише, във вестниците - също.

Е що се ебавате с човека. той просто е оставил бакшиш на некое пиче :)

Господа офицери!Става дума за някакви си пикливи 3.8 млн.Наздраве!Да живей България!

В тази банка,клиентите са защитени с банкова тайна-тайната е абсолютна по въпроса какво прави банката с парите на клиента ,дори за самият клиент:(((

:) И това се прави ИЗКЛЮЧИТЕЛНО САМО ЗА ЗАЩИТА НА КЛИЕНТА, ЗАРАДИ НЕГОВИЯ ИНТЕРЕС НЕ МУ КАЗВАТ НИЩО ЗА НЕГОВИТЕ ПАРИ! За да не се безпокоят излишно хората и да имат излишни главоболия, да не получи някой удар, ако разбере истината! Демек - грижат се и за здравето им, от грижа за човека нф ги информират! Едва сега разбрах железната им и неоспорима логика на тези с великата им банкова тайна! Прав е онзи хъкмъкдян, разни иванискреновци и другите недоразумения като тях и около тях...

От пресцентъра на банката заявиха, че клиентите на банките са защитени с банкова тайна, МНОГО ЗА ЗАЩИТЕНИ В ТАЯ БАНКА КЛИЕНТИТЕ

Видиш ли някой, на който фамилията му завършва на "ян", бъди сигурен, че е с г--з насран. Факт.

Абе той да гони топката ,а ние парите.

Ас съм капитализин по природа, влече си ме просту. С баща главен счети на големи национални обекти, как'ви Роксана има проклятието да влачи куфарчета с пари цел живот. Тека се случи, че видех националния паричен поток в течение на десетилетия, докато баща ми беше главен счети на национални обекти в куманиЗко времи. При него престигаха националните отчети и цифрите, потоците, харченето, на финансовот менистерство, за да се решавът разни прублеми, и да се прави бюджет национален. Ас лично съм правила барабар с баща ми национални бюджети, той ме караши да се упражневъм с цифри и да му помагъм. Цифричките си ме влечът димек. Това, което видох по отчетите, и тогава бех още средно образование...ми исправеше косата на клечки. Там, дето има куманиЗам, прсперитет нема, и не мое да има. Тичъм при баща ми с калкулациите, и той вика, не мое да бъде, ти си збъркала нещо. Сметаме двамата поотделно пак, и още 10 пъти пак и пак, ми тека излиза. Краде се, краде се не от днес, и се краде едро - мащанбо. Как'ви Роксана не можа да се премири с това. Имайки си едно наум...тека си и построих животеца. Кютъх си кротичко бес да привличем фнимание...кротичко! нежно! никфи изцепки! и това, щото семейството ми винаги беше под прицел, като капитализини, от които зеха огромно количество имущество, земя, добитък, и пари. Винаги бехме под прицел, та ми стана инстинкт да я каръм тихичко, нарочно надоле, надоле.....невидима. Разминах се десетки пъти со смърт щото винаги околу нас имаше разни куманяги готови на убийства и прочие. И не сожалих. Оцелех. Измъкнахме се. Ас моем да спичелим колкото искъте сърваъвъра. Развих натурата на сърваъвър. Който има крачета да бега. балХар е царство на куманягите, а те което докопат не пущът. СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ! КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! СВОБОДА НА НАРОДЕЦА!

С години съм влачила куфари с пари, заплати за цели национални обекти, през 1984 съм влачила точно 6 мелиона лева тогавашни,заплатите на национален обект, и съм стояла цели нощи да се калкулира и разпредели по пликове кой какво има да земапо фишове. Как'ви Роксана е видела толко пари колко вие цел живот нема давидите накуп. Фклучително националните сметкопланове от 1980 до 1988, съм ги правила барабар с баща ми, и мои поТписи също стоят там, по дукиментите, барабар с тея на баща ми. Видела съм толко колко вие мое да читети по романите на Балзак. Под леглото ми се слагаха редовно сандъци с пари и дукименти, от национално значение. Кога ми се е ровело, съм си ровела по тех и после сичко наубратно. От как'ви Роксана не излезна гък и мък. С 10 години постфактум, мое и да загатнем ко съм виждала, чела и чувала.

Читети, четите, читити, четити, някой път може и да уцелиш!!! Богати са тези които са грамотни, не тези които имат пари, Мартин го доказа, неграмотен е финансово. Обаче виновните в затвора, а неграмотните като тебе в училище!!!!

Споко де! Банката си носи отговорност и парите са застраховани... В момента, в който се осветлят всички неправомерно направени транзакции и се установи, че са извършени без знанието и решението на титуляря, банката автоматично ще му възстанови наличностите по сметките... В крайна сметка, тва си е чисто вътрешно банков гаф.

Нищо не е застрахован ов балХар банка. Пример, КТБ. Как ви надахерцът, не е истина. КТБ беше саму преди 3 години, и веке забравихте колко беха застраховани парите там.

Това за "застраховани" е чиста лъжа, до доказване на противното. Откъде измисли тази застраховка?? Нали затова са банките - за да пазят парите ни, то това е застраховката им. Има задължителна застраховка, за която ние си плащаме скришом, и тя е до 198 хил. лв. Можеш ли да смяташ? В този случай, спрямо 3.8 млн. лв, застрахованата сума е маловажна, и вярно ще бъде да кажеш "не са застраховани".

Никoй няма да инвестира в тази скапана държава ! Крадци, мошеници даже сред банковите служители. Отношенията, правилата, стандартите- нищо общо с европейските.

па ти що си много умне и нямаш нали?

Само в Булбанк могат да му скроят този номер с "личния банкер" мошеник :)

те химиците са големи банкери

по скоро зидарчетата

Това да наречеш ''инвестиция'' набутани 4 милиона в БГ банка, само и единствено защот в България лихвата по депозита е няколко пъти по-голяма от тази в Еврозоната , е меко казано неграмтност! Същата неграмотност е да оставиш един служител на банка 10 години да те ''води за носа'', без да наемеш специалист който да му прави ежегодни ревизия?!

Не е точно така. Не клиента определя кой ще му управлява парите...И аз не исках Стойна да има достъп но никой не ме пита.

Какво излиза , в България няма на кой да вярваш ? Пример: Българското правителство излиза с призив , ''ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ'' ??? Статия във френски ежедневник : ---''Не инвестирайте в България , ще ви откраднат фирмите и парите , няма къде да си търсите правата , и Бг-съд е на страната на престъпниците"

Достатъчен е фактът, че в България НЯМА правораздаване и справедливост, няма работеща независима съдебна система, че главният прокурор е зависим и действа поръчково и избирателно, че дори си позволява публично да признава, че не спазва законите, че ги надскачаш че е безконтролен, тоест че Е БЕЗОТГОВОРЕН. Да не споменавам за групичката около него в т.н. правителство на съдебната власт, тоест ВСС, и че Борисов го наложи с невероятни и абсолютно безпочвени суперлативи на времето! Да не говорим за атаката му срещу голяма системна банка, фалирането й и паниката, която провокира...за да бъдат разграбени активите й, едни 4 милиарда... Нашите тарикати, понеже откраднаха толкова, колкото колегите им от други страни не могат и да мечтаят да имат, си мислят, че другите трева пасат и им се връзват на лакардиите както в България.

Е как за 10 години няма да забележа, че ми липсват 4 млн. лева!?!? Хайде стига глупости и не ни занимавайте с такива тъпотии...

Да се върнем на практическата страна на въпроса, в светлината на изнесеното в статията. Всички трябва да се заинтересуват, а ръководството на тази банка и на БНБ знае отлично, че още дълго няма да могат да залъгват хората с тяхното прословуто извинение за банковата тайна, с която защитавали клиентите си и гражданите и бла, бла, бла, а да отговорят: - Имало ли е и други такива случаи и в тази, и в други български банки, където подобни кражби и измами са ставали, но не са оповестени и са крити и скрити от гражданите и клиентите, например поради банкова тайна за защитата им и което НЕОПОВЕСТЯВАНЕ и НЕАДРЕСИРАНЕ от съответните длъжностни лица, органи и институции Е НАПРАВИЛО ВЪЗМОЖНО И ТАЗИ КРАЖБА И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, което - забележете! - е продължило МНОГО ВРЕМЕ! Например защото хората, ограбените НЕ са известни личности и футболисти и не става въпрос за милиони? К ако да - какви мерки са предприети и каква е била развръзката, и за ощетените, и за престъпниците и отговорните лица? - Има ли система и начин за контрол да се съобщи НА БАЗА НА СЕРИОЗНИ ФАКТИ, ДАННИ и ДЕЙСТВИЯ по контрола, дали ... във въпросната банка НЯМА И ДРУГИ ТАКИВА СЛУЧАИ, и със същата служителка, и не само с нея? Какви конкретни мерки и действия предприема ръководството на банката к на БНБ по този случай к по-специално за СИСТЕМНИТЕ пропуски в банката! Сумата може и да не е много голяма според тях, но е важно да подходят точно и отговорно, още от самото начало на оповестяването и когато са разбрали за това престъпление. Иначе след време пак ще четем такива новини...

Убитият в София варненски бизнесмен Борислав Манджуков се опитваше от няколко години да си върне 5,5 млн. долара, откраднати от сметки на свързани с него фирми в Инвестбанк на Петя Славова. За убития сега от МВР пускат справки, че е обвиняван като контрабандист, за ДДС измами и др., но никой не съобщава, че e жертва на гигантска кражба, извършена в банка. Практиката в криминалните среди показва, че често такива суми откраднати пари могат да бъдат мотив за убийства. Историята на тази кражба е удивителна. Парите са източени от сметките на три фирми от главния счетоводител на банката, в нарушение на банковите правила, липсата им е документирана, призната от банката, но парите не са върнати. Манджуков водеше трудна битка, за да накара Инвестбанк да му върне парите.

Защо не източват парите на крадците от прехода , например от Ицата Бисеров ,... А ???

Ами ицата бисеров си ги държи в Швейцарски банки, защо ли......

Това,че според статията , Мартин Петров наема служителката 2003-та година, а от 2007 до 2017 са ми изтеглили 3.8 милиона лева бе з той да забележи!? Да, това е лична ''безстопанственост'', казано на административен език! За 10 години Мартин не си е направил труда да отиде до банката и да си изавади банково извечение за сметките и евентуални преводи! Сега след 10 години се сетил да провери?! А тази служителка, на какво е разчитала когато го е крала, не мога да си представя?! Това рано ,или късно се разбира.

Братко, ти в коя страна живееш? През август 2012 година хванаха Ввсела Николчовска финансов директор на картовия център на ОББ, че е откраднала към 500-600 000 ( точната сума е тайна на банката ) и случаят се потули.Уволниха нея и шева и Ники Недков и всичко се потули. На нас, колегите и ни обясниха, че не били ощетени клиентите на банката! И до ден днешен си ходи щастлива и доволна и си живее спокойно.

Имаме ли избор?Pодили сме се и живеем в червеното блато наречено с красивото име България

Не е пробелма България! Проблем е наивността! Напомням ви как Любо Пенев в Испания, в испанска банка, заедно със съотборниците си Мостовой и Карпин, бяха ...обрани! Банката фалира и Любо пи студена вода! Помним как Христо Стоичков, пак в Испания беше измемен от един мениджър . Мингея май се казваше, или нещо подобно?! Така,че всички мразещи България,,,по-добре си го заврете..., знаете къде! За морала Ви говоря:))) такива неща има навсякъде по света, където има наивност у хората!

Бре, защо не ми се случи тука в Лондон, дето е световното мощеничество! балХар си е КУМАНИЗКА дупка, нема ко да СЕ ЛЪЖЕМЕ! КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

Не дърпай дявола за опашката!!! Точно в Лондон фалшифицираха документи и изтеглиха заем на мое име. От 4 години се води разследване и познай кой е потърпевш?АЗ! Не мога да вземам нищо на кредит.

аБЕ БУНАК! балХар е единствената сртрана в света дето за да си държиш парите в банк,а те чарджът месечна такса! Кое е по-гнусно от това? Ти даваш парите си на банката да работи с тех, и те влачът печалби като луди, И ТИ СИ ТОЯ ДЕТО ИМ ПЛАЩА ЩОТО ТЕ ПЕЧЕЛЪТ ОТ ПАРИТЕ ТИ! Ти наясно ли си че товяа е престъпление, по сички нормални човешки закони! Ми не ги давай в банка, и без това в последните 10 години има финансова криза - нее е и свършвала и пак куманяги я предизвикаха! - та, и като немаш лихви да пичелиш поне от инфлацията, то защо ти е ФАОПЩЕ ДА СИ СЛАГАШ ПАРИТЕ В БАНКА! МИ НИТО ДОВЕРИЕ ИМА, НИТО ЛИХВИ, А ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА РОКАЛЕФФЕЛР ДАЖЕ ТЕ ЧАРДЖИ! МИ ЕБЕМ ИМ МАКЯТА! ИМА И ДРУГИ НАЧИНИ! КУМАНЯГИТЕ НА САПУН! СВОБОДА ЗА НАРОДЕЦА!

Що извърташ, никой не ти говори за "мразене на българия" info, много добре го е обяснил - проблема е СИСТЕМЕН, от най-ниските до най- високите нива на "управление" Забравих да добавя, че винаги са ми изчезвали пари, от всички банки с които съм имал вземане -даване.

Извърта, защото е прост, хейтър и лузър и опитва да размие темата и да отклони вниманието, за да си дойде на припева и опорните точки. Толкова си може да възприема и така той си обяснява нещата и света. Не може от еднодименсиално същество да очакваш да възприема дву- или тридименсиални, равнинни и пространствени фигури, тях ги няма в координатната му система, така д програмиран и създаден и до там е спрял в развитието си, една линия с две посоки напълно му е понятна и достатъчна и други линии и координатни системи за него не съществуват, той ги проектира върху неговата си една линия, и където се паднат - в плюса или в минуса:) Не можеш да искаш от мравката да има погледа, визията и хоризонта на птицата, например. Не го съди...

Булбанк - зачената чрез кражбата на Външнотърговска Банка. Булбанк - която съдира по половин милиард НАДВЗЕТИ лихви годишно от българските кредитополучатели. Булбанк която продължава да печели абсурдни дела срещу ограбените от нея българи. Чиста ???? ..... мдааааа странно тълкуване на думата "чиста". Единственото ти оправдание е, че наоколо има още други т.н. "банки" чиито свинщини са доста по-колоритни, макар и в много по-малки размери. И докато пресата разнищва скандалите в тях чистите от Булбанк безнаказано си прибират 9-цифрените приходи на наш гръб.