Излезе първото класиране за градините и яслите в София

10 252 са некласираните деца, 3300 места остават свободни, но в тях са включени и подготвителните групи и незаетите места на деца със специално образователни потребности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

класиране има, но няма информация за необходимите документи, а срокът тече от ... днес, тоест родителите (не общината) вече закъсняваме

Някой обръща ли внимание на тихото послание чрез цветовете на дъгата по оградата?

Комунистите са виновни. Виновни са, че разглезиха народа и той свикна на безплатни градини и ЕЖЕДНЕВНО миене на улиците. ДОЛУ комунизма

Най-лошото на комунизма е времето след него!

В Каспичан кога излиза за Софето не се интересувам .

За вас частни градини и ясли няма ли? Я си плащайте щом сте дошли в София, какво плачете за безплатни градини? Никъде по света няма безплатни градини. Какво чакате от държавата само? Дори в държавните градини като се реши да се съберат пари за нужди, никоя кифла не иска да плаща, защото са свикнали на безплатни ислуги още от соца. Да не мислете че живеете в соца бе? Я си плащайте щом напирате да живеете в София!

Хей ,Рени иди се прегледай!

Ей офцо, като не разбираш не пиши!! Децата на тази държава трябва да бъдат топ приоритет! Въобще не ми говори как е другаде, защото даже нямаш идея!!!

Рени, пролет е, идва лято. Та, късметлийка си. Тръгвай "по теля, по теля", белким сколасаш до края на авгукт да срещнеш Бялята лястовица. Зер, като ти чета писанието, сал тя ти е останала надежда.

Ти малоумна ли си ма? Чети за какво иде реч! Никой не ти говори за плащане, а за класиране.

Нормално семейство, две деца…. И 13 точки и .. миналата година нямаше място за ясла. Не е излязло още за градината, но очакването е ясно - имаше десетки места за едно място с 13 точки за градините наоколо…

Sofiaone

Aми така става като цели градове и села се обезлюдяват и всички прииждат към София. Там стоят празни градини с по пет деца, а тук няма как да се удвои и утрои всичко и то за нула време. Ето това е истината, така че би трябвало да се даде приоритет на хората, за които София е роден град и живеят и работят тук от години. Останалите би трябвало да влязат в листата за чакащи. Може и да не се хареса на много хора, но реално иначе няма как да стане.

50% от децата остават без детска градина!? И това са деца на млади хора, които все още имат мотивация да живеят, работят и плащат данъци в България. Независимо дали това е в резултат на некадърност или на целенасочено водена политика, допусналите го трябва да бъдат "обезвъзмедени" подходящо. И да се радват, че не живеят по времето на хан Крум, че докато са жими няма да могат да се почешат, ако ги засърби.

Като ги правите тези деца, за безплатни детски градини ли си мислите?

Човек като прави деца, обикновено мисли за по-различни неща. А за други пък изобщо не се и сеща - например, че светът е пълен с идиоти.

Резултатите още не са обявени ! Никой не знае , кога ще бъдат публикувани във великата система ! Писна ми бай някой да получава хиляди за създаването на уж нова, иновативна, улеснена система и накрая да получим тази пародия ! От телефона изобщо не мога да влезна, ако нямах компютър надали щях да успея с регистрацията. Само в милата ни родина може всяко ново нещо да се окаже по-сложно и бъгаво от предходното ! Проблемът с градините няма какво да го коментирам, той е нерешим завинаги! Вече и терени не останаха, раздавайте ги без чувство за дълг към децата !