Изключеният от БСП кмет: Някой се притеснява от местните избори

В партията има едни хора, които някой друг, който да им играе по свирката, каза д-р Делян Георгиев

Обратно в новината

Коментари - Изключеният от БСП кмет: Някой се притеснява от местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си разрушил спокойствието на алчните за имоти изроди. Такива нямат партия, те служат на един господар: оня с рогата. И даже той е по-симпатичен от слугите му в човешки тела. Мачкай, Кмете, размазвай изродите, които завземат за постройки всяко късче Земя и убиват Живота. Не се притеснявай, че ще ги нараниш. Те не са живи хора.

Докторе, ти си страхотен кмет, ще гласуваме за теб, щото има и къде на паркирам, а и зад блока от 4 години има улично осветление, евалата, човеко! Особено ми хареса , оня ден как нарезахте незаконната ограда на Т-маркет и се отвори място за паркиране!

Прочетохме мнението на докторчето. А другото мнение / на местната партийна организация / ще ни предоставите ли, дираджии, или сами да се информираме?!

дреме ли ти за община Изгревили си хейтваш ей така за спорта? да по§не културен разговор...

ей мамин, чети! БСП в "Изгрев" изключи от партията районния кмет Делян Георгиев 07 Декември 2022 Районният съвет на БСП в "Изгрев" прие решение за изключване на районния кмет д-р Делян Георгиев от БСП. Според организацията той е нарушил десет разпоредби на Устава на БСП. "Кметът упражнява чудовищна политическа репресия върху членовете на БСП в районната администрация - уволнението им по политически причини само, че са членове на партията, невиждано извращение нито по времето на СДС, нито по времето на ГЕРБ", се казва в становище на социалистите. Според тях Георгиев упражнява еднолична власт и не допуска БСП в управлението на района, въпреки спечелените от партията кметски избори през 2019 г. Друго негово провинение е пълната липса на уставна отчетност пред Районната конференция на БСП вече три години. Георгиев не заплащал членския си внос в размерите и по начина, определени от НС на БСП, и неправомерно е начислявал и изисквал за заплащане на местни данъци и такси в размер над 13 000 лева за ползване клубовете в района от БСП. Делян Геориев е отнел и ползването на един партиен клуб от районната организация. В становището се казва още, че кметът на района участва с издаване на документи в продажбата от областния управител на София на имот на бул. "Драган Цанков" 25А за 308 340 лв., което е повече от 100 000 лв. под оценката на наетия от НКЖИ оценител. Реалната цена на имота е 3,5 млн. лв. Кметът на район "Изгрев" е сключил граждански договор с началника на финансовия си отдел, който е държавен служител и няма право на това, за допълнителни 550 лв. на месец за сметка на общинския бюджет. Предметът на този граждански договор е това, което началникът изпълнява по длъжностната си характеристика. Това е явен конфликт на интереси и за двамата, а общинските пари, които той плаща, вероятно са спестените от уволнените членове на БСП, категорични са от районния съвет.

а бе червенушко, местната ви партийна организация в изгрев си е фикция също като всичките ви местни партийни организации, дори и в крушовица!

викаш кмета уволнил некадърните служители щото са от бсп? ми от бсп ще са я! то в бсп всички сте некадърници и сте за уволняване, с курнелия свиленски и вагинин начело!

Явно не е света вода ненапита - за какъвто се опитва неуспешно да се представя . По всичко личи , че вече е стартирал предизборната си кампания за нов мандат . Нооооо ! - "БСП Изгрев изключи от партията районния кмет Делян Георгиев за нарушение на 10 норми от Устава на БСП и съмнение за корупция" , "Кметът на район “Изгрев” през 2021 г. предложи СОС да прехвърли на безценица частен общински имот. Става въпрос за УПИ от 149 кв.м в местността Изток-втора част в София, като предложената от него цена беше 97 000 лв., равняващи се на 49 617.00 евро или по 333.00 евро за 1 кв.м, а фирмата, която ще го купи, е “Тинтява Ено” ООД. Към онзи момент цена на съседен имот беше определена на 2725 евро за квадратен метър. Отделно, схемата е съпътствана и от конфликт на интереси. Екатерина Благоева, която е началник на отдел “Инфраструктура и устройство на територията” в СО, район “Изгрев”, е съпруга на Станислав Бойчев Благоев – съдружник и управител на “Тинтява Ено” ООД. Сделката е спряна от СОС! Кметът на район “Изгрев“, откакто е кмет, допуска едно известно заведение за хранене в ж.к. Дианабад на централно място – под тунела на метрото срещу сградите на „Литекс“, „Софарма“ и бензиностанция „Петрол“ да ползва безвъзмездно общинска площ от над 50 кв.м, а има договор за наем само за 12 кв.м. Как се ползват тези 50 кв.м, плаща ли се за тях и на кого, как е сключен договор, след като търг или конкурс за тях не са провеждани, или може би някой и семейството му са на хранилка там?!"

НякоИ се притесняват

Така се прави. Няма да си ги кътаме тия като ГЕРБ.

Притесняват се онези, дето дойдоха след машинното гласуване! Да същите онези машинки за които си ти. Хартията може да се манипулира с невалидна (не те харесват заради нрава ти, не те харесват заради кадърността ти -ама само в твоят мандатен район) , машинката -дистанционно. То бива захласване по техниката, ама чак толкова. И докторе не напразно е казано че никой не става пророк в собственото си село При следващото машинно гласуване ще зависи на кого си се подложил

На вас с минусите -Гледахте ли го в студиото този герой!? Ако де -тогава слагайте минуси

Харесвах го, докато не сложи павенца вместо асфалт на детска прощадки

"В партията има едни хора, които някой друг, който да им играе по свирката, каза д-р Делян Георгиев". Какво е това изречение? Ужас!

И с какво ви пречи хубавото заведение?