Изхвърлят в морето умрели мъчително прасета, натоварени в България (видео)

Организацията за защита правата на животните настоява за забрана на транспортирането на дълги разстояния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох и се начетох на небивалици! Да вземат да проверят как се отглеждат тези прасета, че да умрат толкова бързо,! С какво ги хранят, че да станат по толкова килогррама , толкова бързо,! Пък после пишете дали превозвача не се грижи за тях! И представа си нямате как се прави транспорт на живи животни!

Четох и се начетох на небивалици! Да вземат да проверят как се отглеждат тези прасета, че да умрат толкова бързо,! С какво ги хранят, че да станат по толкова килогррама , толкова бързо,! Пък после пишете дали превозвача не се грижи за тях! И представа си нямате как се прави транспорт на живи животни!

Прасетата ги хранят и поят. Проблема е че са натъпкани като сардели и за това е виновен собственика на стоката. Просто се задушават.

Много неща видях в клипа, но изхвърляне на мъртви прасета в морето НЕ ВИДЯХ! Този, който е правил клипчето сигурно много е искал да ги изхвърлят... Като не го е видял и съответно заснел, колко му е да каже, че са го направили? А тук тролчетата на гола кукичка кълват!

ЧОВЕКА Е НАЙ-ЛОШОТО ЖИВОТНО НА ПЛАНЕТАТА.....КАТО ГЛЕДАТЕ ТОВА ГОСПОДА ИЗМИСЛЯЩИ ЗАКОНИТЕ , ХАПВАТ ЛИ ВИ СЕ ПЪРЖОЛКИ? ДА, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХРАНВАМЕ, НО ТОВА ЛИ Е НАЧИНА....ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ...НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ХОРА....ТРЯБВА ДА ИМА МОРАЛ ВЪВ ВСИЧКО, ДОРИ И В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ЖИВОТНИ!

Делянчо межу тях ли е?

И къде е Морска администрация? Освен всички други нарушения изхвърлянето в морето на трупове от животни е забранено Черно море по силата на конвенция Марпол по която и България е страна

ЕС е най- големият престъпник по отношение на хора и животни.

И къде е БАБХ в случая? Защо на сайта и има качени толкова много документи след като не ги спазва? Писали брисали!

Прасето е прасе, ама и то душа носи. Сложете им вода на животинките бе! Ок, свиня е, не е човек да речем. Ама кви са тия некадърни пишман търговци, дето могат да си позволят такива загуби?!

Умрели 0,5% при транспорт не е голяма загуба.

Добре, ще чакам следващия път като се транспортираш нанякъде и се избухаш в катастрофа, да си сред тая статистически малка загуба. Сигурно даже ще си под 0.5% - още по-малка загуба!

Че къде в България има толкоз прасета, та чак на кораби да ги товарят бе? Сега сме демокрация, а не байТошова диктатура, така че няма начин - тази "новина" е абсолютен фейк!

Това си е бизнес за 1 милиард. Ама ти от де да знаиш...

Ти верно си лумпен! По бай тошово време както казваш изобщо не го давай за пример никой не иска да се сеща за тогава какво е било. Именно че сме демокрация е различно сега много по добре

Schilo

на колко си години?

Е па аз се чудих де се денаа -Щерев, Бегеец, той, аа, Woolfa, niksan46, созе, >>>, Филип Марлоу, info, Дървосекачът, Дада, Брат Пит, Стоил, Мурзилките в кома, Кюстендилеца, Мой Аркадаш Вовка, 1, Spiritus malus, Хан Тукту, morskivalk73, Един Демократ, МАЙОРА, The Canadian, уилу , моше, 7/8, и т,п. па те я виж де са били!

ако новината беше отпреди 30 години, щях да повярвам, тогава е имало свинеферми със стотици хиляди свине.сега с тия под 2000 бройки... нещо не ми се връзва

Страшно е,че светът и бизнеса се движи от изроди...но по-страшното е,че всеки от нас е част от това, с промити пртребителски мозъци.

ЕВРОПА ТОВА ГО НЯМА !!!!!!!!!! ЗАЩО Е ТАКА ????? ЗАЩОТО ИМА КОНТРОЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!недаи си боже да те спрат КОНТРОЛА и немаш ни вода ни храна за животните и си изгорел заедно с шефаси на тебе водач еми 2000 евра а на шефа ти 20000 евра еи така !!!!!!!подкуп тука не минава че става страшно от 2000 евра става 5000 евра а на фирмата може и до 100 000 евра !!!!!!!!!!!!!!А бе жалко за свинете да умрат на пътя е това е кощунство !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво ни занимават, хората са си купили свине, могат да си ползват. България няма нищо общо, единствено може да наложи глоба, за неправилно изхвърляне на отпадък.

Ако всеки реагираше по този начин - "какво ни занимават", нищо чудно, че сме в това дередже в страната.

Изроди !!

правилно не трябва да се возят така-трябва им каюта,топла и студена вода ,душ или вана,храна три пъти дневно и разходка по палубата със спасителни жилетки щото като ша умиргат да са щасливи

В България - по подобен начин третират например пенсионерите. Нямам думи просто. Отчайващи новини. Дир-а поспрете се малко и дайте поне нещо хубаво напук на всичко . Моля.

Освен във WC, Черно море се превърна и в екарисаж...

Кое отличава животното от човека братчет? Алкохола, никое животно не пие.

Я му дай, пък да видим!!! ЖИВОТНИТЕ ПИЯТ И ЯДЪТ ФЕРМЕНТИРАЛИ ПЛОДОВЕ!!!

Има истории за птици и маймуни, показващи че обичат да се напипват с ферментирали плодове.

На тоя свят останаха май само изроди, без значение от каква националност. Да живеят изродите в третото хилядолетие.

Изродщини на всяка крачка. Майката земя да побърза да ни унищожи, от нас нищо не става.

Мн лошо постъпват с животните. Едва ли ще станем вегани зарадо подобни случки, но като цяло подобни случки напомнят, че има хора за които и бесилото е приличен изход!

Една трета световна война би била полезна, ще се поизчисти малко Земята от уроди и боклуци.

То веганството няма нищо общо. И аз обичам пържоли, обаче едно е в кланицата да ги убиват максимално бързо и безболезнено, друго е да ги оставят да умрат от жега, жажда и глад, а полуживите да ги издавят. Това, че са предназначени за месо, не е причина да се издевателства над животното. Изродщина отвсякъде.

приятно изказване, само че нямаш представа как не се издевателства чрез "безболезнени" способи.

Няма по голяма отврат от хората.

Рак за всички от сърце, в силни мъки и болки той ще ви отнесе, години да страдате да разберете и вие какво е болка :) пържоли ще ми ядете, рака да ви изяде!!!

Аз обичам свинско. Въпреки това - гледката е ужасна и реална. Познавам и вегани изроди така че не се гордей толкова. ;)

Няма да ям треви, да ме прощава РЕТА и другите там. Нещо много нежни души са станали всички, кахърят се правата на прасетата. Не оправдавам това с камионите, но хайде малко по-кротко с тези права на животните, ставате смешни.

Никак не е смешно. Не става дума да отказваш месото, а да ядеш качествено такова. Какво ли ти обяснявам...

Ние ли ставаме смешни бе, кретен примитивен. Животните са били затворени да измрат от жажда и жега като в някой концлагер, пък малоумната ти главица я притесняват "защитаването на правата на прасетата". Я върви се хвърли в морето и ти като не те притесняват подобни издевателства, защото били над животни.

От видеото не си личи това да е в България!

какавото отношението такова и населението....

Делян пеевски бе харесва това.

е той нали ти е шефа?

:/

ето значи от къде са се взели прасетата в морето до приморско от оня клип

хахаха, - подивели са викаш. Ама и те от оня клип - не от добро бягат - бягат от най-голямото животно - двукракото.

По-отвратително животно от човека няма

Зверове ! Как може да се допуска това , къде е онзи Рапон шеф на безопасност на храните ! Това може да става само при Управлението на ГРОБ и Далаверко !

Най-добре спрете международните мачове на ЦСКА, за да се избегнат други подобни инциденти.

"Организацията за защита правата на животните." И, какви права имат животните? Знаят ли си ги? Имат ли права да не бъдат изяждани? И не е ли по добре преводът да бъде точен и организацията да бъде "Хора за етично отношение към животните"? Какви права?

Имат право да бъдат живи. Но биват убивани. И на хората им се случва, все пак сме доста близко генетично до прасетата.

И какво, значи ако ти например не си знаеш правата, всеки може да те прави каквото си поиска, а? Според кухата ти глава правата произлизат от тяхното познаване, а не от статуса ти на живо същество, така ли? Ах, как брутално ти личи, че си от Добрич! Вярно е, че се срещат и хора от там, които не са кръгли първосигнални идиоти, но ти очевидно не си от тях!

Това освен че е жестоко е нерентабилно и изключително замърсяващо за Черно море, ако е истина трябва да се налагат огромни глоби. Имам някои съмнения, че се правят опити за загробване на местното животновъдство, в полза на замразеното 20 годишно месо.

ми то и щастливо да са умрели е незаконно да ги изхвърлят в морето!

Бежанци умират като животни затворени в хладилни камиони или още какво ли не, та животни! Злобни хора станахме грам жалост нямаме вече - ни към хората, ни към животните

Бежанците може! :Д

От Български "бизнесмен"какво да очакваш?Той не признава друго живо същество ,освен себе си.Краде и трепе това му е заложено.

БАБХ само умъртвяват, с друго не се занимават.