Изгонените израелски туристки: Чувствахме омраза към нас

Детето ми искаше да знае повече Бургас и България, сега няма какво да му кажа, казва Керен

Обратно в новината

Коментари - Изгонените израелски туристки: Чувствахме омраза към нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямало да се върнат в България:) Те след бомбен атентат се връщат, само защото е по-евтино.

Бах тия вълци бах.

Нагли,мръсни и крадливи и винаги искат да им е без пари.

Кой крив - кой прав-те си знаят. Обаче.....няколко дни ми се налага да се мотая в The Mall в София (на Цариградско). Пълно е с еврейски групи. Шумни, безцеремонни, нахални - все едно няма други хора около тях. Застанали на входа на ескалатора и си се обясняват - човек не може да мине. Насядали на земята (на първия етаж срещу информацията)-нахвърляли си раниците кой както свари. Долу в Била-та същата картинка - пререждат се, един пази ред на опашката и тъкмо си мислиш, че ти идва реда и пред застават 5 човека от неговите. Не стига това, ами тръгват да слагат количката за стоки, дето се тътри по земята, върху лентата?! Касиерката им се развика - те не я разбраха, аз им казах на ингилизки, че туй така не стаа - разбраха...

Израел да разреши хазарта и да построи казина, та на израелците да не се налага да идват в България да играят хазарт.Защото това им е "туризма" на туристите израелци у нас.Иначе от клипа чсно се вижда че и двете страни се държат простафелски.

Това, че хотелиерът видимо си изпусна нервите не одобрявам, но всички хотели, където идват израелци са вдигнали ръце от тях поради: - постоянни скандали и нахално поведение, кражби, мръсотия след тях, ориниране и акане по коридори и балкони, шум и бъркотия. Във варна, когато ги каратв големи магазини за шопинг, винаги охраната е в 100% готовност и хващат доста кражби. Хотели, които обслужват само евреи са за тотален ремонт всяка година. Така ... предполагам, че на този управител му е дошло до гуша от всичката тази помия и си е изпуснал нервите. Разбирасе това е недопостимо и ако не му харесва е трябвало да смени професият

Ужасно е да се държиш така с хора, дали пари в твоя хотел.Каквито и да са, те са избрали твоя хотел. Дали щеше да се репчи и рита, ако бяха с мъжете си?

Колкото пъти съм попадала в хотел с еврейски групи у нас, толкова пъти съм наблюдавала нагло, незъзпитано и самодоволно поведение. Да оставим настрана, че някои си носеха торби със собствена храна, пресловутия кашер явно, но крещяха неистово е се бутаха и предреждаха винаги в ресторанта. Виждала съм скандали, че спа процедурите не са включени в ол инклузива, а те никъде по света не са, защото са индивидуални и сам си ги избираш. В един хотел си бяха издействали басейна само за тях и за българи беше забранено. Това дружелюбно поведение ли е? Втълпили са си, че са по-така и искат светът да им е на подносче. И всеки спор с тях е страшно антисемитско престъпление.

ТУК ИМА ПЛАТЕНИ тролове, пишещи срещу България и желаещи разпалването на конфликти с Израел. Срамно е, че има високограмотни бг-граждани владеещи българската граматика и език, за да работят срещу народа си, срещу децата и внуците си, срещу поколенията си... СРЕЩУ ЖИВОТА! Вероятно са безплодни хомосексуалисти, хермафродити или...антибългарски и про-турски ориентирани предатели....Иначе не е допустимо такова човешко падение на какъвто и български гражданин, та и от еврейски произход да е. Познавам българи с еврейски произход и ги уважавам. Няма между тях такива гниди. БОГ ще накаже лъжците и манипулаторите ! ЗАКОН БОЖИЙ - НЕИЗБЕЖЕН ВЕЧЕ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ! ФАКТ ! Заспивам спокоен и с чиста съвест пред Бога за сраведливите си слова ! ТЕЖКО НА ЛЪЖЦИТЕ !

Всички знаем че има простаци по интернет, ти пък много навътре го приемаш.

Е пък как всичките са се събрали тук?

За тези дето се пенят че сме спасили евреите от Хитлер Ми това не е съвсем така! От 11000 интернирани от Македония се връщат само 32. И още нещо: От което трябва да се срамувате! Газовите камери в немските концлагери са правени от Български фирми!

Македония е била дадена на България за администриране от Хитлер. Не е била българска територия, нито онези са били български граждани. Въобще като пишете такива глупости, вземете прочетете, какви са били политическите реалности, вместо да ми виете стандартната пропаганда.

ЧЕ до ден днешен на стените на къщите ни висят в рамки портретите на загиналите млади братя на дядовците ни ! И че ние, днешните българи сме порастнали спейки под портретите им, възхваляйки подвига им и желаейки да приличаме на тях! На тези красиви младежи, превърнали се в легенди за нас, които са изгубили живота си в затвори, концлагери, полицейски участъц , заради свободолюбива революционна дейност срещу хитлеризма и фашизма. Тези младежи са изгубили живота си в страшни мъки и изтезания от 17 до 28-годишна възраст. За ужас на родителите и братята им. И част от тяхната вина е била целта за спасяването на евреите в тяхната борба и идеали. Искам да чуя пред журналистически микрофон какво ще кажат тези две лелки-майки, които не могли да понесат 2-3 часа изчакване в друга стая на хотел, докато почистят тяхната резервирана стая. Каква е тяхната саможертва пред тая на загиналите ни младежи, почернили род и родина, не оставили поколение, травмирали със смъртта си дори нашето поколение, пораснало със снимките им и със сълзите на бабите ни. Ккакво ще кажат за саможертвата на зрели и отговорни мъже, бащи на по 3-4-5 деца, поели риска да укрият евреи в домовете си и да спасят живота им, рискувайки този на семейството си. И тези исторически факти са издигнати у нас в държавна политика като героизъм и морална норма, чрез исторически разкаци, документи, факти, литература, поезия, филми, в които са възпитавани над 60 набора и цели поколения. НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ МНЕНИЕТО на ИЗРАЕЛСКАТА ДЪРЖАВА, МЕДИИ, НАРОД, дали вярват в изразената омраза дори от хотелски администраторки! Както и омразата от българския народ ли е ? българската държава и дипломация, и медии го дължат на българския народ! щом скандалът е станал общодържавен и занимава целия еврейски народ, НИЕ- БЪЛГАРИТЕ искаме да знаем дали се говори за омраза от нас в Израел ! ДЪЛЖИТЕ НИ ГО , ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ДИПЛОМАТИ И ЖУРНАЛИСТИ !

Тук явно пишат двама бг-граждани с еврейски произход, които слагат по два минуса и питам се : - От какво не са доволни? - Защо мразят Родината си, земята и народа си, дали им живот, образование, сигурност, развитие ? Няма значение какви са по кръв. Те са български наши съграждани и живеят живота на бг-народа. На всеки коментар има задължителни по два минуса !? ЗАЩО ????

Да риташ жена си е малкопишенска постъпка, ама и израелката силно дразни :)

два крокодила :) даже и говорят :)

щеше ли да посяга на някой от наркопласьорите на БСП/ДПС?

Т'ва баба Яга и сестра ѝ ли са?!

Беше ли нужно да видим грозното лице на евреите? Че чак и антибългарска кампания са направили в тази тяхна телевизия. Не съм бил там, но гледайки репортажа, вярвам на офицера по сигурността, от Израелска страна, че това е първи такъв случай и вече 20 г. работят добре с този и други хотели. Виждаме, как десетилетия добри отношения, могат да бъдат заличени, от двама-трима човека с лошо възпитание.

Евреин с добро възпитание има ли?

Лъжат като мошета - да не се връщат в България!!!

ВТРЕЩЕНА и ШОКИРАНА от АНТИБЪЛГАРСКИТЕ НАСТРОЙКИ в ИЗРАЕЛ. От твърденето на едни жени или внушението на медиите, че чувствали ОМРАЗА към национаната си принадлежност от един работен колектив, което означава и от един ЦЯЛ НАРОД, чиято част е този колектив ! Или поне така се разпръсква и подразбира в новината тук, а вероятно и там - под това мото, за което съм смъртно обидена, като внучка на хора, умрели за България, за справедливостта, за свободното слово и човешки, както и трудови права, умрели за спасението по това време на евреите, на човешките идеали въобще, за идеалите на българите с различни за режима и времето си такива, УМРЕЛИ И ЛИШИЛИ ПОКОЛЕНИЯТА СИ ОТ ГРИЖА. Умрели млади В ИМЕТО НА ЧОВЕКОЛЮБИВИ, ХУМАННИ, напредничави ИДЕИ с грижа за ПОКОЛЕНИЯТА и бъдещето им мислене, и ЖИВОТ. За народа и децата му като оцеляване, за другите народности като част от човечеството и част от народа ни, за морала въобще - хуманността.. Защото помня от дете тъгата, тежките въздишки и недомлъвки на роднините пред нас - децата любопитни. Недомлъвките, потъващи в скрити сълзи на роднините ни, преживели в мизерия смъртта на предците ми в затворите и преглътнали страданието си и погнусата от нечовешки жестокости, упражнени върхху родители, братя, сестри, братовчеди.. МОЛЯ КАТО ГРАЖДАНИН и МАЙКА НА НАРОДА СИ, БЪЛГАРСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ ДА СЕ НАМЕСИ !!!! На дипломатично и междудържавническо ниво, тъй като този случай завзема размерите на междудържавен и международностен скандал, което не отговаря на истината и засяга най-фините структури на българската народопсихология- гордостта, че сме ТОЛЕРАНТЕН народ и ГОРДОСТТА, ЧЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ в света, СПАСИЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ОТ ГЕНОЦИД ! Който факт напълно отговаря на ИСТИНАТА и на народопсихологията ни с хилядолетия назад в историческите изследвания за прабългарите и траките, които НИКОГА, НИКОГА НЕ СА КОЛОНИЗИРАЛИ, НИКОГА НЕ СА ВЗЕМАЛИ ВОЙНИЦИ В ПЛЕН - НЕОСПОРИМ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ, НАДСКОЧИЛ МОРАЛА И СЪВЕСТТА НА ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ С ХИЛЯДОЛЕТИЯ НАПРЕД !!!!. Едва днес, след хилядолетия, СВЕТЪТ и ЕВРОПА /ЕС/ ВЪЗДИГНА ТЕЗИ ЦЕЛИ КАТО ХУМАННИ и ВОДЕЩИ !. ЕДВА ДНЕС СВЕТЪТ СТИГНА ДО ТЯХ - НЯКОЛКО ХИЛЯДОЛЕТИЯ СЛЕД ТРАКИТЕ И ПРАБЪЛГАРИТЕ, С КОИТО СЕ ГОРДЕЯ! ... БЕЗКРАЙНО !!!!! ГОРДА СЪМ, ЧЕ СЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАЙ-ХУМАННИЯ, НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНИЯ, НАЙ-ХРИСТИЯНСКИЯ, НО ПРЕДИ ХРИСТИЯНСТВОТО, НАРОД! ГОРДЕЯ СЕ ! ГОРДЕЯ СЕ !!!!! И НЕ мога да приема ТАКЪВ ПОЗОР ОТ ОБВИНЕНИЯ КЪМ ЦЕЛИЯ МИ НАРОД !!!!! Чувствам се объркана като достойна и възпитана в ценностите на света Българка - майка и вече баба, но не престаряла. Живяла, учила съм и съм родила двете си деца преди падането на Берлинската стена. Работих, създавах и градих в двете времена на света - преди и след Студената война. Вярвах и възпитах децата си в ценностите на времето преди падането на Стената, но и в несъгласията и младежките си дръзновения от това време - във всичко ценно за света, за истината, за демокрацията и хуманността към човечеството и неговите постижения в моралния и културен смисъл. Бях възпитавана от дете с всички деца у нас в интернационализъм и уважение към всички народи по света. Бях наследила като историческа култура, опит и МОРАЛ древния си ВЕЛИК НАРОД - БЪЛГАРСКИЯ, неговата НАЙ-ВЕЛИКА и ИСТОРИЧЕСКИ ЗНАЧИМА ЦЕННОСТ - ТОЛЕРАНТНОСТТА ! С което е известен в Световната История и до днес. Българският древен народ ! ПАК КАЗВАМ : Той, БЪЛГАРСКИЯТ ДРЕВЕН НАРОД Е ИЗПРЕВАРИЛ СВЕТА С ПОНЕ 2 ХИЛЯДОЛЕТИЯ. ТОЙ никога не е колонизирал, никога не е взимал пленници или убивал пленници. БЪЛГАРСКИЯТДРЕВЕН ВЕЛИК НАРОД !!!!! До чиито ИДЕАЛИ и ЗАКОНИ, ЕДВА ДНЕС ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА СТИГНА И ВЪЗДИГНА !!!! Нищо, че Тя не признава, че е наследница на цивилизационните ценности, познания, държавност, законност, култура и достижения на Българския народ. Както и на .... ГЕНОМ !!!!! Всеки народ си има своя елит, своето простолюдие и своите престъпници. АЗ НЕЖЕЛАЯ ДА БЪДА ОТЪЖДЕСТВЯВАНА С ЕДИН ЧОВЕК ОТ НАРОДА МИ! Нито децата, нита народа ми с няколко гражданина.! ВЕРОЯТНО И ИЗРАЕЛСКИЯТ НАРОД НЕ ЖЕЛАЕ ДА МИСЛИМ ЗА НЕГО, ЧЕ МОЖЕ ДА НАПЛЮВА ХОРА И АДМИНИСТРАТОРИ, СЛУЖИТЕЛИ, дори да е в несъгласие с тях ! НЕ МИСЛЯ, че израелският народ е плюещ, конфликтен, незачитащ правилата. МОЛЯ да се изяснят фактите в българските медии, дали е била предложена стая за трима, докато се почисти стаята за четирима, резервирана от израелските туристки! Или въобще за целостния престойе била предложена стая с три легла в ущърб на предплатената резервация. Ако е така, нека служителят бъде наказан, както и хотела. Замаването с крак във видеото е не срещу женаат, а с цел избиване на телфона, което не е прието в цял свят - да бъдеш сниман без съгласие. НО ТОВА НЕ ТОЛЕРИРАМ. НЯМА И ВИДЕО ДАЛИ ТЕЗИ ЕВРЕЙСКИ ГРАЖДАНКИ ПЛЮЯТ АДМИНИСТРАТОРКИТЕ НИ. АКО Е ТАКА, ДАЛИ СЛЕДВА ЦЕЛИЯТ ЕВРЕЙСКИ НАРОД ДА БЪДЕ ИДЕНТИФИЦИРАН С ТЯХ ПРЕД СВЕТА ? СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА МОЯ НАРОД И СЛУЖИТЕЛЯ НА ХОТЕЛА ! МОЛЯ БЪЛГАРСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ ДА ИЗЯСНИ СЛУЧАЯ И ДА ГО ОБЯСНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО СЕ ПОЧУВСТВА УНИЗЕН И ОБИДЕН ОТ ЕЖЕЧАСНИТЕ НОВИНИ В ИЗРАЕЛСКИТЕ МЕДИИ, КАКТО И ОТ ОБЯСНЕНИЯТА НА ТУРИСТКИТЕ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВАЛИ МРАЗЕНИ. ОМРАЗАТА МЕЖДУНАЦИОНАЛНА ЛИ Е ? ТОВА ЛИ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА? АКО Е ТАКА - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, КОЙТО ОЧАКВАШЕ АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ ПО ДОКУМЕНТИ ЗА ВСВ И СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ ....ЩЕ БЪДЕ МНОГО ОБИДЕН. Във връзка с отбелязването на година-две назад СПАСЕНИЕТО на българските евреи, четох, че имало евреи в Израел, които твърдели, че не сме ги спасили, заради арестуваните в Беломорска Тракия и Македония евреи - по темата лично изчетох с часове историческа литература и бях разгневена от разпространението на тази неистина. Много подробно беше описано историческото време и действия. НАИСТИНА ЛИ ИЗРАЕЛ ЩЕ АНУЛИРА ИСТОРИЧЕСКИЯ ПОДВИГ НА БЪЛГАРИТЕ, ЗАРАДИ ЕДИН ХОТЕЛИЕР И ДВЕ ТУРИСТКИ ? ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ НАШАТА ДИПЛОМАЦИЯ !

За голямо съжаление, това са ужасни, ваврварски и безумни нащенсски простотии, свързани с ксенофобия и агресия - и то проявени спрямо жени! Не мога да се начудя що за хора са тези двамата! Горките жени и децата им - жертва на байганьовщина и просташка агресия! Даже единия от "големите мъжаги" тръгна да се прави пред жената и на каратист - безумие и срам, както за туристическият имидж на страната ни, така и за нивото ни като хора по отношение на чужденците. Дано да се вземат адекватни мерки, за да няма повече такива простотии!

Те явно са свикнали да си бият персонала. И съответно никой да не се оплаква. Защото няма къде. Но в този случай са си намерили майстора.

Не е вярно, нали гледах репортажа, офицера по сигурността от израелска страна, каза, че досега не са имали проблеми в случая се разиграва някакъв сценарий, търсена е ситуация и е намерена. То няма как да те наплюят в лицето и ти да им се усмихваш. Наплюти са както управителя, така (първо) и рецепционистката.

Не отъждествявай българите с тоя, особено пък като не знаеш предисторията. Тоя, видно не ги риташе, а целеше избиването на телефона и нежеланието да го снимат, което в цял свят е забранено със закон . И се подхлъзна на лъскавия мрамор. Въпреки това, аз не го оправдавам, а напротив. Но не бързай да плюеш народи ни, бе, гнидо ! Ние сме ЕДИНСТВЕНИЯТ НАРОД В СВЕТА, СПАСИЛ ЕВРЕИТЕ във Втората световна война ! МАЛОУМНИК ! Що ме изравняваш с един хотелиер, бе ? Що изравняваш еврейския народ с две лелки, бе ? Дори без да знаеш плюли ли са, за два часа ли са им предложили почивка в стая с три легла до почистването на стаята с 4 легла.. Ейййй, малоумник, отцепредател, готов винаги да плюеш народа си ! Изчакай прокуратурата и разследването ! Идиот !

КВА КСЕНОФОБИЯ ТЕ ТРЕСЕ, БЕ МАЛОУМНИК ? ТИ знаеш ли значението на тази дума, бе простак прост ? Нали този хотелиер, който го описвате като примат се интересува единствено от ПЕЧАЛБАТА В СЕЗОНА ? Тоя ли ще оправя света и ще работи за политика на настройване срещу евреите ? Ти слушаш ли се на какъв к-р слагаш българите, бе , малоумник ? КОГА, КОГА, КОГА В БЪЛГАРИЯ е имало антисемитски, ксенофобски политики, коментари, мнения ? КОГА, БЕ, МАЛОУМНИК ? В СОЦ-а българите гледахме филми като "ЧЕРНИТЕ АНГЕЛИ", където младежи загиваха и спасяваха младежи-евреи от преследване.И с глас плачехме - и стари, и млади. В Прехода българите едва оцеляваха от криза в криза, от купонна система, от финасови пирамиди и от инфлации. Оцеляваха, радвайки се на свободата да слушат каквато си искат музика и да говорят каквото си искат. И да пътуват и емигрират в забранената преди това чужбина. Никой никога тук не е занимавал народа ни с евреите и с пропаганда срещу тях. КАКВА КСЕНОФОБИЯ ТЕ ТРЕСЕ, БЕ, ИДИОТ? КАЖИ ТУК! КАЖИ ! ДАЙ ЕДИН ПРИМЕР! БОКЛУК ДОЛЕН. Българският народ няма време да се занимава с никой народ, освен да го славослави, та даже и да чуждопоклонничества, което е големия му дефект и ГРЯХ БОЖИЙ! Бедата на българския народ е чуждопоклонничеството му днес, а не отричането на който и да е народ, та даже и на турския. ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН !

Ми ще чуствате омразата! като сте платили за 3 а искате за 4 ! И аз искам така по чифутската!

На това му се вика "гузен негонен бяга". Сами сте си виновни, че където и да ходите по света треперите какво ви очаква защото си знаете що за стока сте.

Който не е виждал държането на евреи спрямо какъвто и да е персонал в хотел, просто няма право да ги защитава.

Ако българите чувстваха омраза към евреите, щяха да ги оставят на нацистите....хотелиера е малоумник...а тези малко поокрасиха историята...

поУкрасиха

Чифутите сме си чифути. Вари ни, печи ни, все се напъваме за авантата :) Ген, неможеш да го промениш, такава ни е природата.

При това изказване на еврейката, ние като българи сме длъжни да предположим че лъже за да получи лична облага и ни клевети. Да представи доказателства за тези си чувства, че имало омраза на национална основа. Ние сме образцово толерантна нация. Явно крие нещо, затова лъже.

Ние сме най-ксенофобската хомофобската и расистка нация в цяла Европа. За каква толерантност можем да говорим? Та ние към сънародниците си не сме толерантни. Та ние не можем 5 минути зад волана да бъдем толерантни.

Ти не си излизал, от село, но даваш абсурдни квалификации. Разходи се не е късно да поогледаш, как е навън та да разбереш, че не си прав.

Плащаш за 3 легла, а искаш стая с 4 легла. Като не я получиш безплатно, вдигаш скандал и казваш, че "чувстваш омраза" откъм хотелиера.

Нагъл По-нагъл Най-нагъл Журналист Папарак Конска муха Евреин

Тaкa е, бългaрите не рaзбирaме от бизнес търговия и туризъм. Всичко е в ръцете нa мaфиятa, блaгодaрение нa всички упрaвлявaщи. Не сaмо, че не рaзбирaме, нямaме възпитaнието, обрaзовaнието и увaжение към хорaтa, зa дa прaвим нещо внушително, в която и дa е сферa. Бългaрите, които не попaдaт в горните кaтегории успявaт, единствено при добрa системa или в индивидуaлнaтa игрa. Зaтовa децa, Терминaл 2 е нaй-добрият избор.

Глупак!

Ниама значение кои от каде е ,това е бизнес, чентал мен триабва да си, не сме за бизнес комплексари сме кои сам ас

Хайде отии там и се дръж по подобен на дамите начин, после обяснявай кое е бизнес

И да слагате минуси все тая; няма хотел който да настанява до обяд. Ако това не ви е ясно тогава няма как да си обясните невъзможността на искането за моменталното настаняване никъде, освен ако не бързат за полет не напускат хотела преди 9 -9.30 часа и е необходимо технологично време за почистване на стаите. както се разбира, и "дамите" не са организирани туристи, а и в българия много от идващите тук от тази страна смятат българите за араби и палестинци. Слагайте минуси!

а как съсипаха арабите и палестинците думи нямам

Гарциа е на една крачка, духаме супата, хората ни носиат парите на крака ние ги гоним,това е бизнес,ние сме изруди

Твърде преднамерено относно нещата в България! Посещавал съм Израел многократно, това в което обвиняват българите е същото в което може да се обвинят и евреите. Пътувам с такси от автогарата в Тел Авив за Иехуд Кораво момче ме свали от таксито, и ме заведе на друго такси назад, при което стана скандал с новият водач. Той ми обясни после че е турски изселник, и всеки път му правят този номер на автогарата. Касов бон -нанай! Пътувам от Тел Авив за Ашдот с такси познавам пътя, таксистът прави едно слизане към Яфо, после обикаля да излезе от града и по околовръстният покрай Бен Гурион.... Сваля ме на стоянката за таксите -не можел да отива към пристанището! Касов бон -нанай! Отношението към българите м Ашдот е същото като към арабите. Малко по -друго стаят нещата в Хайфа. На кого да се оплачеш -дори не си алия. В също време самочувствието само защото е евреин е по -голямо от стойността на този чове към нас безпардонен; запали се сяра паднала на брега, смърди, горещо -взимам кофа с въже и запаленото свалям в морето. Идва една униформена "актриса" и безпардонно и грубо почва да иска да ме арестува за неправомерни действия, когато дойде агента така и не се изясви в какво се състояха -трябвало да отида до портала и там да обясня за запалването .....От многото неща по случая, явно пича не са му издържали нервите, но и поведението на двета "кукли Барби" е било именно с тази цел -основание сазаното от администраторката, от пиколото За съжаление точно това поведение на час от евреите е определящо като цяло за отношението към тях

а как се държат с нас на летище Бен Гурион, все едно сме престъпници, такова унижение, просто нямам думи

Не съм бил там....Не знам какво е станало, как са се държали УСРЕЛКИТЕ или как се е държал нашия хотелиер...НО! ЕДНО ГОЛЯМО НО! КАКВО ПИШЕ-че запазената им стая е за трима души, а те са две майки и две деца....Да не е било така, че като всеки чифутин, да са искали да минат на далавера без да си плащат?! Е да, ама и ние българите не сме вчерашни да ни минава някаква юдейска пасмина! Въпроса е, че и това да изриташ някого с ритници е най-малкотоповедение на селяндури и дебили! трябвло е да викнат просто полиция!

После да не се чудят защо туристите намаляват...

Няма значение дали израелките да били агресивни. Отношението на хотелиера е недопустимо и отново накърнява имиджа на България. Ето и заради това ни поведение ни смятат навсякъде за неандерталци.

Ето за това в почти цял свят отношението към евреите е такова. Само да успееш да чуеш коментарите на тези "дами" когато разказват на приятели как са нае ...ли хотелиера и хотела. Това е дълга тема на разговори едните разказват къде са били и кого са преее(карали) яли, пили непратили, другите се хвалат какво са си купили ....

Нищо общо няма самата случка с това дали са евреи или не. Но съдейки по коментарие, българина е наистина много прост и първичен. На запад хотелиера просто ще обясни любезно, че не може да ги настани, а ако го наплюят или ударят персонала просто ще викне полиция с усмивка на лицето и ще ги глобят. Ама при нас неандерталците ги ритат и после ни дават по света!

А ще покажете ли какво сте запазили...предполагам че е направено онлайн...и ако сте запазили стая за 3ма ще получите такава....освен това какво ни занимавате с тъпите си физономии...марш в полицията да давате показания...

Абе що така тия евреи все оревават орталъка ?! Вечно с тях някакви проблеми ...вечно те са гонени ,вечно нЕкой тях ги тормози .......Не познавам евреин ,който поне веднъж в разговор да не спомене ,че е евреин и как евреите били подложени на геноцид - е разбрахме го ,айде стига толкова !

100-ГОДИШНИ КОМПЛЕКСИ, БРАТО! Че и многохилядни !

За разлика от всичките си съседи,фашизоиден народ е българския,антисемитски,а уж е спасил своите евреи?!И е все е на губещата страна.

Глупаво твърдение, само доказваш, че зад тази предизвикана случка, се цели провокация по отношение на Б-я. Няма за какво да се оправдаваме. Това е предизвикан нарочно инцидент. И теб няма да ти хареса плюнката в лицето. Как ще реагираш помисли си добре, дали ще се усмихваш любезно или не.

Вземаш му разрешителното на този идиот и с ножицата го нарязваш пред очите му. Това са на др.Ангелкова златните кокошки.

срам и позор за уж европейска държава. крайно време е да се въведе строг закон срещу дискриминацията и такива расисти и мутропитеци като този агресивен чорбаджия-ханджия да бъдат глобявани и лицензите им да бъдат отнемани. иначе икономиката ще страда и репутацията на България като туристическа дестинация ще пада главоломно

Крайно време е да се въведе закон, за противодействие на агресивните туристи. Тези плюят, шведа от миналото лято едва не уби камериерката със шут в главата . Клиента има право, но и работещите в туризма имат човешки права.

Леле що тъпаци са се изказали, че израелките били грозни и заслужавали това. Никога няма да излезете от гнусната си кочина с такова отношение към туристи, каквито и да са те ! Представете си, отивате в Турция и от хотела ви гонят с шутове, защото сте българи/цигани - за света това е едно. Още 200 години ще ви мачкат управниците ви - напълно го заслужавате. С нетърпение очаквам, когато ще почнат да бутат бетонните недоразумения по лайноморието.

Колко са грозни няма значение, от значение е обаче, така ли са ги възпитавали първите 7 години, да плюят по рецепциониста с оправданието, че не знаели английски?

Нямате ли някой познат от МОСАД да дойде и да му огъне кухата глава на тоя "хотелиер".

Това израелската мафия ли е? Какво е туй, муха или мусака? Да не би да се задава война?

Дано се шегуваш, че не знаеш какво е, защото, когато ги видиш ще си се насрал от страх. А какво е това ли ? Никога не оставят свои в беда, където и да се намират по света. Който посегне на израелец знае, че рано или късно ще бъде намерен. А ако тебе утре група мангали те опъне барабар с жена ти - твоя Боко най-много да ги пусне условно. Разбра ли сега тънката разлика ?

Разбрах, че ни управляват не българи. Че тук може всеки чужденец да си прави каквото иска с право или без право.

пробвай Гугъл, той знае

Да бяхте им замъглили лицата. Досега мислех, че арабките са грозни и неподдържани, а се оказва, че братчедките им са абсолютни шампиони по несгодност.

Баси кви са отвратителни...

Който подбира мастурбира. Иначе не са нещо много по зле от мегз андреа или нило.

На фасон тия го докарват на обичайните им питомци. По маниери също.

Ах, милата, така ли? Вий, жидове грозни, от втората световна насам, трябва да бъдете още по-мразени! Малко ви е било, онова с лагерите, щом така искате!

Амин! Ходете в Турция - там е още по-евтино и умеят да глезят туриста! Не зная дали ще успеят с вас, но поне ще опитат хората.

Две комплексирани самотни майки, колко са самотни и дали не си правят компания, те си знаят, по- важното е че са провокатори. По всичко си личи, че това е активно мероприятие със любезното съдействие на БТВ и в частност Жени Марчева. Дано спи спокойно довечера, защото едва ли е толкова наивна, за да вземе всичко, казано, от дамите, за чиста монета. Евреите с български произход в Израел са повече българи, от такива персони, като Жени М. и момичето в репортажа с еврейско самосъзнание и чист български. Да плюеш рецепционист в пет звезден хотел, това и циганин не би го направил.

Пет звезден хотел????

Тия са егати нахалните циганки?!?! Малко им е боят - има още какво да се направи по въпроса...

Израелците са много шумни и нахални

Пияните британци още повече,но тях не ги мразиш

Това ли е опорната точка? Елементарно! Който е давал под наем апартамент на араби и евреи (не български) знае най-добре, за какво става дума. Разликата между британци и евреи или араби е от земята до небето. Поведението на туриста определя и отношението.

защо смяташ, че ги мразь, напротив, живяла съм дълго време в Израел и ги познавам

Не всички израелци - има и много културни и любезни хора, обаче са израелци с европейски произход.

balkanchan.ga български форум без цензура

бях на почивка в Израел на Мъртво море и чакахме 5 часа до 15 часа да ни настатят и то в стая дето вият вентилаторите на кухнята

Долнопробгна мизерна булгаристанска пасмина, опростачена, принизена, пълна с омраза и завист! Коментарите ви са еманация на вашата простотия и духовна мизерия. За клоаката и кенефа, пълен с лайна, в който се давите сте си виновни самите Вие. Под тази статия сочите като виновник за мизерията си евреите, под статиите за ЕС - европейците, масоните, гейовете, американците! Единствено за злобното джудже и Русия сте готови да паднете на колене, да му лижете подметките, да се подмазвате. Заради робския си манталитет сте хринично болни, заради скотския начин на мислене, поведение и живот умирате млади, заради невежеството си превръщате и най-положителните неща в отрицателни. Явно единственото решение на проблемите ви е измирането на поколенията с промит мозък!

Нещо превъзбуден ми се виждаш - влагаш чувства или чувстваш влага, а?