Коментари - Издирват три момичета, избягали от център за настаняване от семеен тип във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз видях ги в един бус в който пътуваха и те бързаха

Моля ви ако има доброволци да ни помогнат за издирване на момичета те Са от центъра Аз работя там точно идвам на робота И колешката ми вика Трите момичета изчезнаха имало и друг път когато са изчезвали момичета но сме ги намирали

Тези деца са временно в пансион и имат родители, които да ги потърсят. А колко ли деца от тези домове изчезват без въобще да ги съобщават?

Няма ли да се включат доброволци в издирването?

вече са ги намерили и сега просто си консумират наградата преди да ги върнат!

Доскоро детските градини струваха 35 лв за цял месец, а вече са безплатни, т.е. дайте си децата да ги правим съвременните еничари. Къде е родителският инстинкт за съхранение на децата? Като станат на 15 години, вече употребяват наркотици и са за пансион, а родителите и да искат вече не могат да ги върнат. А сега дори голяма част от родителите са наркозависими и не могат да помагат на децата си с учебния материал и прехвърлят отглеждането и възпитанието на децата си изцяло върху училището. Системата е такава, че за нула време ще ги направи джендъри, наркомани и каквото поиска

Хормоните винаги са бошували, но толкова пропаднало поколение преди не е имало.

И кой го казва това веееее, смешник, за да има пропаднало поколение значи предишното е по-пропаднало! Каквото посееш това ще жънеш!

За това поколение са виновни родителите и всички държавни институции. Какво да се очаква от деца, които щом са проходили, родителите са пратили да стоят по 10 часа на ден в яслата, детската градина и училището. Откакто училищата се превърнаха в пансиони с делегирани бюджети, не се учи, а се зарибяват учениците. Не случайно в т.нар. иновативни училища се наливат пари да седят децата по цял ден там и да се дистанцират от родителите и семейството.

Хормоните бошуват и е противоестествено да спираш инстинктите, заложени в биологията ни.

И кои са толкова тия инстинкти на 15 ? Щото всички сме били на 15, ама някои не са бягали и не са взимали наркотици и не са се ебали на поразия. За кои инстинкти говориш? За самосъхранение ли ?

Сводниците с помощта на млади ромки зарибяват децата от всички домове в България с пари,коли и наркотици.В даден момент ги канят на парти където са упоявани и после се изнасят в чужбина.КОЯТО НЕ ИСКА ДА РАБОТИ КАТО ПРОСТИТУТКА СЕ ИЗПЛОЗВА ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ХОРА.

"Голяма" закрила на детето няма що. Да вземат момичетата и да ги затрият.

Правителството бездейства или е в играта с трафика на млади хора. Преди седмица млад мъж изчезва на гарата в Стара Загора,сега три млади момичета изчезват.

Искам да правя секс с тези момичета.

В Холандия или Белгия може да са , директорите на социалните домове вземат пари за да не викат полицията когато мургавите влизат вътре да избират месо.

Ще начешат катериците, ще се задънят от цигари, и трева, и после пак ще се върнат. Нито са първите, нито последните, които бягат и после пак се връщат.

Близнетата от Мюнхен намериха ли ги върнаха ли се никой не пише

Ще начешат мераците и чичаците и ще се върнат Бе въобще глезли с претенции от малки

Pachemu?

При публикувана снимка само на едно от 3-те издирвани момичета - как човек, с цел издирване, напълно невъзможно да си направи екранна снимка - та като ги мерне нейде - да се обади в близкото полицейско управление, поживо-поздраво дано бъдат открити, умната.

Нямат снимки на момичетата защото са толкова тъпи да не помислят ,че може да стане инцидент.Даже едната майка няма снимки защото е отписала детето си отдавна. Нормална майка няма да пусне детето си в свърталище на сводници,наркомани и дилъри.

Аз нямах проблем да направя снимка на екрана. Даже отворих само снимката в нов таб, увеличих я и пак става. Но не е и нужно, като я отвориш в нов таб можеш просто да я смъкнеш. Не че ми трябва ама ми стана интересно като каза, че не можело.

вече заработиха за по 1 апармент по Бордеите на Западна Европа!

Жалко и тъжно. Новото поколение.Боклуци. Производство на родители които са невежи прости неграмотни чолгаджии и т н.Хора,които не знаят смисъла на съществуването си и души които са изгубени.И това ли е Бъдещето на България? Явно,защото 90 % са това индивиди.Хаха

Намерят ли ги, само шамарите ще ги оправят. Възпитаването по Макаренко много помага за дисциплината на учениците.

Тъжно е за родителите ... кошмар! А децата просто не знаят какво правят, и че това ще им остави белег за цял живот. Най-вероятно ще ги направи дисфункционални индивиди, които няма как да развият своя потенциал. Жалко, но е така! Наркотици ... това е ужасно! Там трябва да се започне по стълбицата отгоре-надолу. Началниците, които пазят директно с куршум в тиквата, без обяснение! За кварталните дилърчета - бой и намиране на адекватна работа. За зарибените - комуна и създаване на цел в живота! Знам, че може да звуча като Дуерте, но е така ... Тая гадост няма място на улицата! Децата ни биват тровени пред очите ни!

Нищо от това няма да проработи. Само патрон и после червей.

Че мъжът й и колегите ще ги понаебат. Вече цъфна такава новина. Колега на мъжа ти на 48 посегнал на задържана в център! Заради това и дирника не дава и снимки. Да няма стръв! Как го гърпиш, бе...

продукт на измислената ни демокрация са и тези момичета.

Това са мечтите на Маркс, Енгелс и други комунета философи!

Нейде проститурват

Горките деца. Коментарът ти е грозен. Дори да е вярно пак ние сме виновни. Какъв живот създадохме за децата. На какви ценности ги възпитахме. Щляпаме пошли коментарчета и си бием плюсове.

Някак си аз лично не чувствам вина. Семейството не си е свършило работата. Ако децата имат семейства. За едното разбрахме, че има абдикирала майка...

точка ком

Ето ви демокрация в действие! Вече нищо не можеш да им кажеш! Това е техен избор! И това е само началото! Това са евроатлантически ценности и нямате право да критикувсте!

Тебем ти у червенотиквеничето па тебе !

и Павката е "бягал" на 14 години.

ако са рускини какво ще им кажеш?

Дори да ги видим в асансьора? Какво да направим, МВР?

Защо не се публикуват? Иначе, как да се намерят?

Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. По- добре да му запалят колата или да я откраднат. А един Директор на ВИиваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Санитарите чакат на вратата ти :)

кофти дилема сте им поставили на момичетата: да седят в тоя център или да работят ... и те са избрали да работят!

Остана да ги намерят в двора на убиеца от Евсиновград. Това е безполезна паплач.

Вече се трудят девойките, заработват си прехраната, усвояват занаят

Като ги начешат ,ще се върнат.

В тия центрове нищо правилно и нормално не се случва. Тийновете правят каквото си искат, а на служителите им е забранено и гък да им кажат,

Мястото на младежи с проблеми, чиито семейства имат нормален стандарт е при близките им, не по институции. Това е случаят със 17 - годишното момиче. Не разбирам родители, които си оставят така децата.... обществото да ги гледа и лекува

Гледат от своята камбанария. Най-вроятно и родителите също са проблмни, тоест не са стока и социалните са прецнили , че при биологичните им родители средата не е благоприятна за деца.

Друго си е да пафкаш цигарки на кафе с приятелки. Не е лесно да си родител - много огромни саможертва и мисъл се искат, не е са всеки. Ангажимент от 9 месеца преди раждането до към 26-та година на поколението, че и след това, на по-облекчен режим

Тея се ебат за 25 лева всяка вечер, не са избягали а работят момичетата, като огладнеят сами ще се приберат,

При някой дрогиран и/или пиян полицай са, който ги пази.

какви деца бе! за етноса си даже са "презрели сливи" вече! на техните години по 2-3 чавета имат!

Малко са пораснали, ама може у някой полицай да ги търсите. Какъв черен хумор само... :)

Стана с изчезналите близначки в Мюнхен от началото на декември? Писахме си заглавието и си приключихме работата ли, дир? Няма бонус за проследяване, нали, лекета.

Мюнхенските чочки се начесаха и се прибраха. Писаха родителите в сексуалните мрежи. Тъй де, социалните.

Да повярвам, но си прав....след 4 часа търсене успях да отворя 1(един) сайт, на немски език в който е отразено...в същото време има над 300 сайта на български, английсли и немски, в които от 5 декември е отразено изчезването!!! Много долно. Поредното доказателство, че 8 милиарда сме твърде много.

Шибат се нейде....

Явно упражняват най-древния занаят на Алея Първа

Разпукали са се от секс.

у столипиново и филиповци ша ги намерът