Издирват IT специалист по криптовалути, изчезнал безследно в София

Близките на Александър Алтънбашев смятат, че той е отвлечен. От МВР смятат, че няма данни за похищение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Ако имаш биткойни те са непроследими. Нали? Или имаш опция да ги регистрираш като твои с три имена, ЕГН, и т.н.? 2. Не е като да имаш жилище, кола, парцели, движима собственост с фактура? 3. Ако спечелиш от биткойни не трябва ли максимално бърже да се разделиш с тях, да си декларираш печалбата, и да ги обърнеш в нормален актив? 4. Щото иначе Кумчо Вълчо ако дойде, измъчва те, кажеш си паролата, и прехвърлиш на Вълчо биткойните после държавата как да те защити? Полиция и прокуратура как доказва, че са твои пред съда? 5. Правораздавателните държавни органи работят на база доказателства - веществени, документи, свидетелски показания, санкционирани СРС и т.н. 6. Излиза, че нямаш държавна защита за криптовалутите? 7. Нека някой "трейдър" обясни. Иначе излиза, че един биткойн е незащитим актив.

Това, мисля, са наистина важни въпроси.

Споделете ни още за Вас? Може ли да доди наш`та Пепа да Ви направи интервю за финансовата секция на сайта Pepanews.bg? Ще минем да Ви вземем от Вас с G-класата, но работим по тъмно, за да пестим ток - зелен преход, ала-бала.:-D И не забравяйте да си носите криптопортфейла или к`вото е тва там, с което да Ви източим биткойните. А и ще трябва да ни пернете един бърз курс, щото много-много не ги разбираме работите.

IT специалист ... "Прогонозиране и планиране" и "Бизнес администрация" в УНСС ... води и обучителни курсове по трейдърство. Така е наконсултирал някой, че са го прибрали да го питат къде са им половината пари сега, като се срина койна.

Виж как да изкараш пари от TIK TOK https://bit.ly/3NuA4Zr

И ГАДЖЕТО СА ЗНЕЛИ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ И ИЗМАМИТЕ, ЗАТОВА СА ТОЛКОВА ПРИТИСНЕНИ. А КОГА РЪСЕШЕ МАНГИЗИ НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАХТЕ А?

Не води до нищо добро просто се намират малко по-смели и полакоми от него и прехвърлят активите

Нищо невероятно няма в тая история. Банално пране на пари през крипто валути. Пича работи за неправилните хора и като се има предвид спада на биткойна някои хора са загубили много пари.

nishto ne si zagubil dokato ne prodadesh na crasha samo hora s tvoito mislene gubqt pari

ЧЕ ТОЗИ Е БЛИЗЪК ДО КИРЧО И "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА"! СЛУЧАЙНОСТ?!

"...води и обучителни курсове по трейдърство" Върви, народе изродени!

Мен трябва да ме няма поне 4 дни за да ме обявят за изчезнал. Даже и за 4 днк не съм сигурен. Момчето го няма от 5 часа тия веднага пискат. Дано да си пие някъде

Умните хора са казали: Който не може да прави нещо, става за преподавател. Понякога хората малко се изхвърлят които се занимават с тази дейност и някой туко виж се хванал.

Вече са го превърнали в сплескан биткойн, я на дъното на Копринка, я в трапа в гората със захвърлената "великолепна седморка" от тази следпразнична утрин......(

,,Води и обучителни курсове по трейдърство" -някой ученик е ,,надскочил" учителя си.

Ако си във правилната посока на криптопазара,и навреме само тогава се печели,а и алчността не е добър съветникщщ

Криптовалутите се сринаха драматично,има големи загуби на пари,може и за това да е изчезнал!

да са полицаи.защо упорито не признават,че е отвлечен? Това са полицейски номера!Докато печелят от криптото е добре,ама като почнат да губят???Не може!Върни ми загубите!Ами печалбите?Ами те нали са печалби?От мен един полицай взе телефон на изплащане и ми го плати след месец на половин цена!нали след месец бяха 2 пъти по-евтини от новия!

Каквото търсил, такова намерил, ще си плати за спекулата и лесните пари

Спекулата не е лесно нещо а и лесни и бързи Пари няма!За да си спекулант трябват нерви и интелект!

Ако не го намерят до 2 седмици, искам от сега да си заплюя видео картите му. Особено ако има някой GTX 3090TI

Тепърва ще почнат да чезнат спецовете по крипотото… както се срина крипто пазара, ще има много, ама много недоволни клиенти…

Покрил се със сигурност, защото след срива на балона биткой много хора ще му търсят сметка, не е първия и последният, който чете международни новини, ще види че вече няколко собственика, на консултантски фирми свързани с балона все изчезват магически, е някои ги намериха де... и тоя ще се появи, и ще каже че са го обрали, така че клиентите му да не му търсят сметка... стари схеми...

Търсете го при Ружа Игнатова.

" Не се изключва нито една версия за изчезването на IT специалиста.' Той е ВАШ КОЛЕГА, ченгета ! И ваши хора са го отвлекли. И не се правете, че не знаете кои са ! ВАШИ КОЛЕГИ, на държавни заплати ! Не ви е СРАМ !

да са полицаи.защо упорито не признават,че е отвлечен, Това са полицейски номера!Докато печелят от криптото е добре,ама като почнат да губят???Не може!Върни ми загубите!Ами печалбите?Ами те нали са печалби?От мен един полицай взе телефон на изплащане и ми го плати след месец на половин цена!нали след месец бяха 2 пъти по-евтини от новия!

престанете с тъпизмите , страшно е да ти изчезне близък човек

Престанете с фалшивата загриженост. Всеки ден умират млади хора по различни причини. Сега тука явно има нещо специално, направо световен проблем...

първо не съм фалшиво загрижена а кзах запозната..явно сивото ти вещество не стига за разбереш...състрадание ...

Да, има нещо специално, щото мирише на ченгесарски номера.

Какви курсове води, но някой яко е глътнал вода покрай акълите дето дава тоя. Крипото се срина. Биткойна е на 1/2 цена от предната зима.

Подлъзнал е някой и този спад..

Най лесно е да вземеш парите на подобен човек ( с крипто пари ). Хващаш го , затваряш го, почваш го и паричките му скоро стават твои.

ТОЯ ИКОНОМИСТ Е ТОЛКОВА АЙ ТИ СПЕЦИАЛИСТ, КОЛКОТО АЗ СЪМ ХАН. МНОГО Е ПОДОЗРИТЕЛНО, ЧЕ ИЗЧЕЗВА ТОЧНО КОГАТО СЕ СРИНА КРИПТОТО.... ДАНО САМ ДА Е ИЗБЯГАЛ , А НЕ КРЕДИТОРИТЕ ДА СА МУ ПОМОГНАЛИ ДА ИЗЧЕЗНЕ...

Повечето коментари са неадекватни. Не разбират че този човек е влезъл в играта много рано и си е накупил крипто за жълти стотинки. Този човек никога няма да излезе на минус. Но по всяка вероятност сега го насилват някъде да си даде крипто портфейулите. След като му ги източат може и да го пуснат.

Много е лесно да изгубиш всичко, ако си взел заем срещу наличните си койни в неподходящ момент и последва рязък спад.

Ченгетата ще го източат, нали ?

Дано го намерят жив и здрав. В тази връзка с криптовалутите ... Един мой познат, с който се занимавах pro bono, беше решил да тегли заем от банка, за да си купи биткойн като бяха още по 10 к. Беше решил да иде в банката с юрист за по-голяма тежест. Честно казано знаех, че ще му откажат, но отидох да погледам сеира (не всеки ден хората искат кредит с такава цел, физиономиите на банковите служители са един път). Криптоманиаците са като комарджиите, дори по-зле. Та ако този пич Алтънбашев действително е сгазил лука, криптокомарджиите едва ли ще го завели на парти за рожден ден. Дано го намерят.

Не сте от село.

Може да се е обесил нейде, след срива на криптото...

Тая маймунска шарка много ме притеснява, защото засягала най-вече хомосексуалисти.

На нас от 25 см uj отзад не ни пука, че от някаква си шарка ли ще се уплашим.

Бедни сте, защото сте зли Абсолютни мизерници. Изчезнал е млад човел отдолу коментари злобни, неадекватни и завистливи Дано това не го четат близките му

Дано го намерят жив и здрав, но ако е като крипто тиквите дето като папагали повтарят и облъчват, и ако е облъчил неправилните хора...може и да не го намерят.

Какъв точно IT специалист е завършилият икономика и бинзес администрация "търговец на криптовалути"?

Да му проверят транзакциите… ооо ма те са криптирани :-/

Дреме ми на уй... Аз биткойн имам Купих на 11к Сега е 30 Па сам напреде Па ви драскайте Пишете си Кат стане 100/ аз отивам на луната А вие стойте и ду... те супата

Ти вече си на Луната, като гледам.

Пишат ли пишат.... Сашо замина ве Не е в Бг Скоро нема го намерят Южна америка

Разделили са му, духа от тялото... Тялото го търсят в момента....,а Духа му, ще го изпращат в хеширан вид :))))

Познавам го лично Взе пари от Сик - аджийй Става въпрос за 7 цифра Избягал е Не е отвлечен , или па убит Ако му направят нещо , как ша си вземат кеша??? Знам каде е Но не мога да ви кажа Не е в Юар

Лесно ще си вземат кеша - от портфейла му. Не съ праи на умен кат не разбираш. На ония как им конфискуваха хиляди койни?

Сигорно е утишал на фитнес и ше се пребере сабахлем. Нии ИТтата сме изроди и чупим железа и връткаме яки потки докато тес дет не са очили сега работят кат охрана, продавач, миач на чиний и шофер, склададжия за 5-6 хиляди на месец, докато ние полочаваме по 30 хиляди на месец.

Вие знаете ли какво е IT специалист? Нищо общо няма търгуването с абсолютно безпочвени и икономически нелогични измами, наричащи себе си пари с ИТ и технологиите.

IT специалист не изключва търговец на крилото. Все пак някои хора имат 2 различни професии.

''....обучителни курсове по трейдърство'' Това, на български ли е ?

Е добре де: ''....лърнинг курсове по трейдърство''

Криптото е хубаво нещо, но за видеоигри, че там винаги имаш 2 ...3... 8 живота. Виж, в реалността е друго. Девет грама олово са си девет грама. И няма рестарт.

вече е криптиран. нема намиране

Споко.ще го откупят с "алтъни" , (за разбиращите!)

Няма да е с криптовалута, нали:) Много точно казано.

Замесени са много пари. И при условие че 2 минути не си вдигал телефона и го обявяват за изчезнал парите липсват. Вариантите са два, Или се е загубил сам, или са го загубили.

Само да не се окаже, че е пирамидаджия, а не програмист...

Разни тарикатчета, без един работен ден, взеха та си повярваха, че като купуват/продават криптовалути, вече са големите играчи. Лесните пачки и яхти ги чакат - големи брокери, големи хай-тек гурута, инфлуенсъри, абе, големата работа. сега обаче като реалността ги гази като товарният влак, взеха да изчезват...

Бойко го няма и тия се насраха.

Предвид сиуацията на криптопазара в последните седмици, по-вероятно ми изглежда той превантивно да е изчезнал, отколкото да е отвлечен. Особено ако е обещал големи работи на разни тъмни субекти.

Момчето не е могло да преживее срива на криптото и най-вероятно е посегнало на живота си! Жалко!

По-скоро се е скрил, че други да не посегнат...Може вече да лочи коктейли на някой плаж в Доминикана.

Лочи той коктейли! Нищо не лочи, щом е бил "експерт" по крипто и е водил семинари,за други балъци значи е бил зарибен на 100% и си е вярвало момчето! А и кой знае колко народ е зарибил да "инвестират" в крипто. Сега реалността идва, а с нея и сметката и обясненията от такива "експерти" като него!