Издирват Емил Боев по нов начин: Спират делничните обходи, продължават през уикенда

„Най-тежката за мен част вече усещам как започва и това е търпението - търпението на органите на реда да намерят нещо, което ние като доброволци не можем, надеждата че нещо сме изпуснали", написа брат му

Обратно в новината

Коментари - Издирват Емил Боев по нов начин: Спират делничните обходи, продължават през уикенда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мартин Боев в коментар от групата за издирване във фейсбук: "Съобщението е пратено от телефона на Емил към приятеля му, веднага след звънене от Емил към бившата му приятелка - оставен е в колата защото беше счупен и неизползваем, нещо което Емил прави често с телефоните си в изблик на самота и раздразнение че няма кой в момент на уязвимост да е до него." Моята версия: Емил се скарва с бившата, изпада в силно нестабилно състояние, чупи телефона и приключва със себе си. Другият вариант е някой от приятелите на бившата да са го "посъветвали" и да са прекалили, после са се оттървали от тялото. Не е отвлечен, не си играе на криеница. Човек би проверил всякакви сигнали в такава ситуация, брат му и полицията очевидно не го правят, той се върти в 3 км радиус от мястото на изчезване и смята, че Емил е затворен някъде в града. Кой би имал сметка от това? Факт е, че нокй не го върна жив и не взе стоте хиляди.

Никой не го връща, защото не е отвлечен. На кой му трябва наркоман? Паднал е в някое дере и до там.Все някой ще го намери ако не са го изяли животни вече.

Е на това му се вика тактика на издирването

Ти ще си изгубен и ще подминеш къща с видеонаблюдение и няма да спреш. Не е тавряс работата.

И обратно изводите всеки да си ги направи сам

Колко често? Някакъв личен опит ли имаш с наркотиците?

Трябват подробности, с кого и защо Емил отива в Перник.Как така ще липсват записи, как телефона е счупен,от кой,бил ли е в психо-социална кондиция,на снимката ми изглежда леко като дезориентиран,дали не са му породили номер,ухажорите на приятелката Почвам да мисля,че перничани уж гонят злото с тия грозни маски,но злото е под маските.Значи явно там в Перник има нещо зло

Младежът е отвлечен от гейове и дни наред е брутално изнасилван. Дори се опитал да сложи край на живота си. Това изобщо не впечатлило гейовете и издевателствата продължили и след това. Момчето е подложено на най-перверзни извращения и много страда заради което.

Аман от този, сценария Сашко 2..

Емил Боев, българският Агент 007, е на мисия под прикритие и затпва е в неизвестност.

Аз им предлага още по нов начин за издирване. Прибират се всички вкъщи и чакат да дойде лятото и тогава да го издирват

Само да спомена че този безделник и пройдоха отдавна не е момче. Момчета бяха 18 годишните млади мъже, които караха танкове и БТРи, стреляха с оръдия и гаубици, служеха в ракетни войски и в студ и пек охраняваха границите на България. Това "момче" е безделник и проклет пияница.

Ото, ти си рядко злобно същество.

а ти си наивник, да не кажа глупак, щом на този му викаш момче!

И като го спомена кво? Полоеината и повече стават същите пияндета на 40-50 и ти разправя цел живот за казармата

има логика да не го търсят в делничен ден! безделниците в делничните дни си почиват от празниците

Да се провери алибито на брат му.

Не е истина

Да, за жалост са осъзнали, че се търси тяло.

Струва ми се, че има доста скрити, необявени неща по отношение на самия Емил. Нещо в поведението на брат му ме кара да мисля това - масово го нарекохме напоркан и напушен пройдоха и днес брата публикува клипове с него - за да реабилитира образа му на добродушно момче. Да, той сигурно е такъв, но това с нищо не помага на разследващите. Дано стане чудо, но не мисля че е отвлечен или че се крие някъде.

Едва ли е отвлечен. Това, че има скрити и недоизказани неща, е напълно нормално, във всяко семейство си има кирливи ризи и не е нужно да стават достояние на обществото и да ги дъвчат за сеир на народа. Не бива болката за едни, да става мотиватор за други. Днешните публикации на брата говорят за вина насочена към Емил, че не е могъл да го опази. То не е и е било възможно. Мартин е рационален тип, Емил е по-емоционален. Много са различни, но това не означава, че не са били близки или не са били загрижени един за друг.

Приказките на брата Мартин Боев не ми звучат като братска тревога и безпокойство, а като някакъв спортен - едва ли не, коментар.

Това е така, защото вече е минал етапа на тревогата и безпокойството. Стресът дава своите отражения. Вече иска само да го намерят, без значение жив или не.

Тоя охльов си пие рикията ,а вие го търсите

При Сашко заради възрастта и диагнозата акцията беше масирана, общественият интерес по-голям и имаше по-голяма прозрачност. Полицията не мълчеше, както сега. Защо не оповестяват стъпките в издирвателните действия, какви райони/ водоеми са проверени? Втори ден никой не е взел паричната награда, нова информация явно няма. Съчувствам на близките му хора. Да живееш в неизвестност е голяма мъка.

Той и Сашко беше в нечий дом, но официално не разкриха нищо...

И аз вярвам че е така, първите изследвания показаха, че се е хранил.

После замазаха всичко и изкараха народа лумпенясал, недочул и недоразбрал...ама някои помнят.

Да почива в мир

Еми крайно време беше да спрат. Че иначе ще се наложи да търсиме и търсачите