Коментари - Издирват двама братя от Северна Ирландия във връзка със смъртта на 39-те мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нещо за българската връзка? Нещо за пуснатото веднага в световното пространство, че камиона идва от България "дирекшън" без да са изяснени всички факти? Или няма значение, щом е БГ марката е "АДИБАС" и задължително "по дифолт" трябва да е ясно, че сме "траш"...

Фактите са изяснени. Спокойно е преминал през българската гранична полиция, която нееднократно е залавяна в каналджийство. Това е положението. Даже и по случайност тоя път да нямаше замесени българи, няма нужда да се правиш на света вода ненапита за един случай, когато българия изнесе на запад стотици хиляди мигранти с любезното съдействие на продажните български полицаи и граждани.

Колко удобно - ирландци.... Чакам и някой шотландец да излезе.

Колкото повече напредва разследването толкова по ясно става, че единствената бг връзка е регистрацията на ППС. Все едно да си купя патлак напълно законно в сащ или англия, да убия човек в бг и нашите СМИ да обвинят държавата, от където ЗАКОННО съм си купил патлака, че е замесена!

Питай си митничарите къде връзката, Ганьо. Няма нужда да се правиш на света вода ненапита, когато даже собствената ти гранична полиция постоянно я залавят в каналджийство. ЗАКОННО, уж, както интелектуално си се изразил в посредственото си примерче.

само да поясня, аз съм колхозна отрепка на хранилка :))) ама денги нет!

Тежко е да си прост, че е за цял живот. При теб проблема е, че явно проблемът е фамилен и се е фокусирал. А бре момченце, ако имаше и най малко потвърждение, че тези пътуват от БГ до англия с този камион, дали англетата няма да пишат по въпроса. А сега защо си ПРОЗЗЗЗЗ!!!??? Ако такъв камион тръгне натоварен от БГ в посока англия това са минимум 72 часа път. А помисли тъпако колко въздух за колко време има в ремаркето, след като вътре дишат 39 човека и със сигурност живи жора е имало все още по време на пътуването с ферибот!?

Не са българи.Българина обича далаверите но до там.тая гняс не е само наша работа със сигурност

Българина е по измамите. Но схемата за мигранти е по заплетена. Сигурна съм че не е българин мозъка.

Тоест имаш предвид, че българите са прекалено тъпи за такива схеми? Или че българските гранични полицаи, които постоянно ги залавят в подобни "схеми", са по-умни от останалите българи? Абе що направо не се подписваш "Посредствена", а?

Естествено с българска. Имам и познати дето не могат да карат и си купиха книжка. Ни Е сме известни измамници ама толкова долни не сме..Друг е мозъка за трафика с хора. Да разследват.

Не бяха ли българи?

Българи са тия, които са пропуснали българския камион, що?