Издирваният Веселин разказал в писмо драмата си преди взрива във Варна

Мъжът разкрил, че бившата му имала съсед любовник и му взела доста пари

Обратно в новината

Коментари - Издирваният Веселин разказал в писмо драмата си преди взрива във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналята са най впечатлени от израза "Уволнен за корупция". Винаги го споменават. Това ли е най-важното в случая? Става въпрос за домашно насилие.

Да поискат за разследването оказване на МЕТОДИЧЕСКА ПОМОЩ от РАЗГРАДСКАТА ПОЛИЦИЯ - онези са много вещи ...

В съдебната практика никога не изслушват само едната страна! Трябва да разпитат и жената с , която е живял Веселин, без да и кажат , какво е написал той, за да сравнят нещата и сондират мнение!

Ето го резултата от 20г гледане на сапунки !

Мъже, вяра на 100 %на жена никога! Жените са практични хора, бързо се приспособяват и бързо си намират приятел. Мъже, имайте вариант Б и В и никога крайни решения, живота има и утре! Жени и мъже под всеки камък :) Като, жена издадох малка тайна на глупчовците :х

нали вчера каза, че си мъж, а това са думи на леля Бинка :) Нямате никакво въображение, да се не види :)

За леля Бинка го писах аз, и съм мъж. Биляна нямам представа кой/коя е, различни хора сме. Чети по-внимателно, яко си се объркал.

и вчера се писа Биляна, склери

Каква вяра, какви пет лева бе! Това са измишльотините на луд човек. Всеки има право да си тръгне от всеки, окови в тоя живот няма. Да бе беше обесил сам, защо и друг народ сега страда заради него?

всички милиционери са прости и без акъл!

Значи един човек започне ли отривисто да се оправдава във всички посоки - нещо не е на ред. Същевременно не чувам жената нещо да говори, от някъде да се обяснява. А, дори ако тя иска сега може да използва ситуацията и да го очерни, злепостави и дори да го обвини публично за неща, които не е свършил. Обаче тя нищо казва, може би е уплашена, в шок. За разлика от нея за тоя мамин Веско само слушаме колко е злепоставен, как той има право да взривява апартаменти, да убива хора - защото не е получил това, което очаква от жената, с която живее. Сега светец ще го изкарат, за благородна кауза е травмирал цял един вход. Той не е човек - той е ангел, който ходи по земята, кърка и взривява. Такива ангели в Корана им обещават по 100 девственици на небето. Болен мозък е тоя, ама и хората във форумите не са точно здрави.

По принцип са много съмнителни хора, които тръгват да се оплакват в разни тв предавания и завихрят турски сериали за радост на скучаещите любители на ровене в чуждите чаршафи. Нормалните хора си решават проблемите по законния ред и споделят само с най-близките си.

Може ли да работиш в Украйна и да се върнеш без украинка ?

Смятай колко не е ставал за нищо.

Любовта е болест... вече е доказано и прието в медицината.

ХАХАХАХА

Любовта е за младите....

Любовта я измислиха комунистите за да спят със жените без пари

За един у-й не е ставал сега жената виновна, че избягала

Аз само слушам тоя тип къде какво казал - по телефона, до медии, на приятели.... До кога ще кога ще слушаме какво е казал тоя ВЕСЕЛИН. Нали всички в радиус 1-2км ясно го чуха, повече не ни се слуша жалките му, сълзливи оправдания

се представя само неговата версия за отношенията им? Поради каква причина му имаме това доверие? Понеже е мъж ли? Или понеже е бил милиционер?

Понеже Ганьо вярва, че жената е у дома за да служи на мъжа, обаче и на работа да ходи и ако се налага и да я бие. И ако тя възроптае срещу това - започваме да слушаме версиите на Ганьо.

Не знам от къди ги измисляте тези глупости.На достатъчно места съм живял, в различни градове и в различни квартали и никъде не съм забелязъл изброеното от вас.За сметка на това от известно време се наблюдават тарикатлъци на жени, които хем искат да работят и да санезависими, хем искат да използват и парите на мъжете си.И понеже това не им стига се запасяват с парите на благоверния, прибират ги още докато е влязъл в къщата си.Нагледал съм се и на такива двойки в които жените имат по 20 чифта дънки, панталони и тн. , а мъжа до тях няма и два.Всичко се купува за тях.Така било нормално, иначе какъв мъж е като не се грижи за тях.Научени са да гледат парите на мъжа и да не дават от своите.Напоследък гледат да прехвърлят и всички отговорности в дома пак на мъжа защото те не се били родили слугини.А той да не е слуга случайно ? Голямо състезание е кой сменя памперсите на децата.Трябвало да е мъжа защото били негови деца.На майката не са ли ? Модерните времена и нови взаимоотношения накараха жената да се възгордее и да ходи като пуйка по улицата докато всички и за всичко нападат мъжа.И ти си същия или същата.

За това бой, нали Маньо и всичко ще си дойде на мястото...

Баща ти така ли се оправяше с майка ти ? Ако е било така си е твой проблем.Не го прехвърляй върху всички други.

Не, Веско така се държеше с жената, с която живееше, а тя трябвало да търпи, за да не взривява той блока

Взривяването на блока е заради любовника и заради откраднатите пари.Като я гледам явно толкова не се е притеснявала от бия.Много бързо си намерила отдушник.

Няма такива мъже. Изрода не му е наред мозъка, порути домове на нищо не подозиращи хора, уби невинен и форумите гърмят от коментари как жената е виновна, тя е в дъното на нещата, той милия е ужасно онеправдан, злепоставен, оклеветен.... Нямам думи. МЪЖЕ, утре ако постъпят така с вашите дъщери - да не се отметнете от думите си!!!

А ако една постъпва така със сина ти дали ти няма да си този или тази, която да тръгне да се саморазправя ?

Ами там е ключът за палатката - „на мама момчетата“. Така ги възпитавате, да вярват, че са центъра на вселената.

А момичетата вярват, че са на "тати принцесите".

"Става въпрос за психопатна проява в основата, на която стои ревността. Човекът се е изкарва жертва. Практиката показва, че насилниците винаги се опитват да смекчат вината си пред обществото. Освен това той казва, че може би ще се самоубие, ако жена му не се върне при него. С това изказване той е целял да привлече внимание. В историята става въпрос за 20-годишен тормоз. Вероятно мъжът е злоупотребявал с алкохол, което също му е влияело", добави психиатърът.

Странно е,че оня мангал от Русе го хванаха чак в Германия за два дни,а тоя никакъв го няма.

ако той е втория загинал, къде да го търсят? Той си е тук т.е. е труп, ама няма кой да го разпознае. Толкова трудно ли е да му намерят роднините за да се направи ДНК тест?

Е, все пак е с по-висока степен на образование. Онзи, който уби жена си нали се кри в горите почти месец или даже повече. Колко време го търсеха. Не си спомням случаят къде беше - но в Западна България стана.

Ох, милият терорист, на мама детето

Много добре си си избрала ника, ходи ти. И като плюеш мъжете не забравяй, че майките им така са ги възпитали.

¯\_(ツ)_/¯

Майките им, бити от бащите им

Какво по точно е работел е МВР защото са нжого странни посещенията му в украйна и найсторенето на бомби??

Дори жената да е имала любовник - не мога да я виня. Тоя от 20год ѝ посягал, тормозел я физически и психически .... и, о невероятно - тя си намерила друг мъж. Това е доста естествен развой - ако ще я бие и тормози естествено, че ще спре да го харесва и да я е грижа за него и е възможно да си потърси друга сродна душа. кОГАТО СЕ ИЗЧЕРПАТ НЕЩАТА ТРЯБВА ДА ИМАШ ТОПКИ ДА ГО ПРИЕМЕШ

А парите, които е откраднала от него и изхарчила ?

Това е по негови думи. В подкрепа на теорията на жената са думите на съседите. А и как може да знаеш, че преди това тя не му е дала пари, за да замине за Украйна, например. И ако той се е ослушвал и не ѝ ги е връщал, може в изблик на ярост да е преминала границата. А, може и въобще да не му е пипала парите.

И сега за всичко ще слушаме само съседите, а неговите думи нямат никаква тежест така ли ? Докога ще оправдавате всяка дивотия на една жена ? Има един виж, който гласи: Срещат се Марций и Клавдий. Клавдий: Оооо Марций откога не съм те виждал казаха ми, че си умрял. Марций: Е, как ще съм умрял като ме виждаш пред теб. Клавдий: Е, аз вярвам на хората. Такава ми ти работа е твоята и съседите.

Ами, да слушаме само него, а?!? То малко хора ли го чуха в радиус от 1-2км?

Когато става дума за неговите пари ще слушаме него.Когато става дума за нейните пари ще слушаме нея.То си има транзакции по които може да се види кога е теглено.

АМИ, АПАРТАМЕНТА Е НЕЙН И СТРУВА ПАРИ, ПРИ ТОВА ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО Е ИЗТЕГЛИЛА ОТ КАРТАТА (АКО ВЪОБЩЕ Е ТЕГЛИЛА). Не я чувам да се обяснява изобщо някъде, а иска би могла.

Това дали тя се обяснява е съвсем друг въпрос.Когато в някоя връзка не вървят нещата вината не е само в единия от участниците в нея.

Като не върви се разделяте, а не жената бяга в кризисен център, мъжа взривява апартамента

Ама в случая жената си намерила друг и откраднаа едни пари.Взривяването е след тези постъпки.

От писанието ти личи, че не си случила на мъж. 100% разведена, не една врата е хлопнала зад гърба ти. Вероятно не е и единичен случай в който си създала проблем с ерекцията на този който е решил че си заслужава да е с тебе. И ако е нямало друга жена, да му покаже че е мъж вероятно щеше да се казва Веселин. Ако е бил толкова лош и жесток -кой я е карал да живее с него 20 години!? Вероятно парите и лежането по гръб независимо дали у дома или ....Дядо Цончо -змияра от Русе кязвяше -АЗ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ВИДЯХ БОЛНА МОМА И ЗДРАВА ЖЕНА; ЖЕНАТА ИЛИ Е БОЛНА ИЛИ НЕДОВОЛНА. И това са думи от преди половин век. Топки ли, Веско явно не е бил футболист, иначе отдавна де е изритал топката

Как е, вечер налагаш ли жена си у дома? Оглеждай се, може да ти източи дебитната карта. А, може и да спи с друг У ВАС!!! Или ти жена не си виждал от близо последните 20год.....

Кой знае колко години се мъчи да го изгони, ама той не става и не става от дивана....

Жено, една кучка научи ли се да яде лайна -няма отказване. Отварям портата и със шут я гоня на улицата. А не е тук мястото да "се хваля" с имена и места. Ама и ти се натисна да докажеш че си от натирените кучки! Ами навеждай се и работи! И не забравяй най -малкото от едно възпитание е да не говориш с пълна уста! Дето казват -ЕЗИК КОКАЛИ НЯМА, КОКАЛИ ТРОШИ!

Ясно, не си виждал жена скоро, нерви лабави...

Ти така ли печелиш уважението на жените - с шутове? Като ги караш да "ядат лайна"?! Поредният балкански комплексар

Знам за случай в който мъжа не е посягал на жена си и не я трепал, но тя пак си намери любовник и също в продължение на години го е крала откъм пари.Не е до трепане и бой, а е до манталитет в някои от жените.

Имала любовник. Че той самият също й е бил само любовник. Просто не е искала повече да бъде с него. Да не би с мъжете да не се случва? Щом й е казал ПИН-кода на картата си, не може да става дума за кражба. Изобщо стига сте писали простотии, да не извади сега жената свидетели той с колко е бил в Украйна и колко пари я е завлякъл. Само за неговата "драма" слушаме. Не е бил малък, да си е предприел необходимото.

И какво излиза ? Имаш доверия на някой и му даваш кода си, той отива и ти изтегля парите без да знаеш и и си ги изхарчва и това не се води кражба и е морално подкрепено от такива като теб ? За какво се раждате такива бе ? Да сеете само раздори ли ?

Естествено, че не се води кражба. Това е като пълномощното - дадеш пълномощно, после не можеш да се жалваш в полицията. Не е морално и не подкрепям, но аз нямам доверие на никого. Той я изкарва по-черна от дявола, пък й имал доверие. Стига сте се правили тук на ангели небесни. Чак пък и защо сме се раждали. Ами за добро, не да взривяваме, като Вас, при това съвсем невинни хора. Мислете малко, преди да имате доверие на някого, вместо после да се възмущавате и да обвинявате непознати хора за собствената си глупост.

Правиш ли разлика между пълномощно където изрично упълномощаваш някой и то чрез нотариус и между устно казване на пин код ?

Поради естеството на картовите разплащания, разлика на практика няма. Не си давайте ПИН кода! Това е първото указание към картата, второто е да го смените.

Когато имаш доверие на човека до теб е нормално да си го дадеш.Ако човека до теб обаче е нечист отвътре и злоупотреби с това не може да бъде оправдан.

Не забравяйте и, че когато имаш доверие на човека до теб, може сам да му кажеш да ги изтегли, а после да го играеш ограбен. Ние няма как да знаем истината, така че избягвайте да сте морален съдник в неясен случай! Вие приемате неговите думи за самата истина. Аз не познавам този човек и не знам дали казва истината. Още повече, че има издадена ограничителна заповед, значи фактите говорят против него.

В момента е толкова модерно всяка самозабравила се жена да си играе на ограничителна заповед, че не е истина.Няма да нападаме един мъж само защото е мъж.Той е дал пин код и е имал доверие.Тя като иска да тегли първо ще го попита може ли.Ако той каже отивай и тегли тогава нещата са ясни.Тази хлъзгава хипотезка, която вкарваш знаеш за къде става.Имала си любовник, поизхарчила едни заработени пари и резултата е взрив.

И колко е модерно? Колко жени са извадили неоснователна ограничителна заповед за последната година, според Вас? Абсолютно потвърждавам, че няма да нападаме един мъж само защото е мъж, но в същото време няма и да нападаме една жена, само защото е жена. Това, че е имала любовник и че е теглила пари, без неговото разрешение го знаем само от него. Няма никакви доказателства изобщо дали е знаела въпросния ПИН код. Вашата хипотеза също е на глинени крака. А ако смятате, че при любовник и кражба е нормално да последва взрив, то Вие сте много опасен за обществото човек, да не сте въпросният Веселин?

Ти или не разбираш какво ти говоря или си много подла душичка.Тегленето на пари от банкомат много лесно може да се засече, има и камери над банкоматите и може да се проследи кой, какво и как тегли.Относно взрива и поставянето на бомбата.. аз гледам последователността на действията, а не тръгвам да сипя ей така обвинения.За да стигне човек до слагане на бомби значи е докаран до изкукване.Той не се е родил с бомба на кръста и не си е и представял, че ще му се наложи някога да го прави.Повече от ясно е, че това крайно действие е неприемливо, но трябва да се потърсят причините да се стигне дотам.Човек не се събужда един ден и да си казва : Абе аз защо не взема една бомба да взривя.

Много добре разбирам, нали затова писах, че няма доказателства. Дайте ги тези записи да ги видим, за да се убедим, че той е казал истината! Вие видяхте ли ги? Това ли ми е подлото? Що касае бомбата - само изкукал по рождение може да я сложи. Първо всички негови защитници подминавате с мълчание факта, че той уби съседката, против която не знам какво точно имате. Тя имала ли е любовник, теглила ли му е от картата? Не, нали. Защо уби тази жена? До каквото и да Ви "докарат", ако не сте луд, няма да изберете бомба. В състояние на афект може да се самоубие или да убие бившата си приятелка, но не и бомба. Не и съвсем невинни хора, които нямат нищо общо с техните отношения. Не му търсете оправдание - няма такова. Не казахте статистиката.

Вие сте този, коийто сипе обвинения без да е запознат достатъчно с всички ситуации.Аз казвам, че зад всяка подобна постъпка стои едно наслагване на други неща.Да, жената, която е починала не е виновна, но едва ли и той е предполагал какво точно ще се случи.А ако този е роден с подобни мисли в главата както казвате досега щеше да е гръмнал поне 3 бомби в различни ситуации.Никой не знае на човек кога му писва и прещраква затова не се правете на голям съдник.Не съди за да не бъдеш съден.

Напротив. Вие и подобните Ви непрекъснато говорите за любовник и кражба, а като опря до доказателства - не съди. Фурнаджийска лопата му се казва на това. Кои точно обвинения "сипя" аз? Че уби невинна жена? Признавате го. Не бил предполагал? Извинете, ама той е бивш полицай. Ако той не знае какво става при взрив, кой да знае. Да не отварям дума откъде го е взел - че не може да бъде спонтанно, както е с кухненския нож, например. Той е роден с егоизма си и вече го е показвал - бомби не е взривявал преди, ама е нанасял побой - има ограничителна заповед. Наслагвало му се - да, наслагвало му се някой да не му се подчинява - имал е свободен човек насреща си. А че това го е вбесявало - ето, с това е роден. Потърсете помощ, ако сте същият случай, а не - просто трол. Не чакайте да Ви прищрака! Ето, давам Ви съвет, за да не се налага после да Ви съдя! Помислете за другите хора, преди да се убеждавате за сетен път, че Земята се върти около Вас!

Любовник има ли ? За кражба на пари говори ли ? И за двете говори.Оттук насетне какво ти ще кажеш е без значение.Всички си словоблудства ги остави за себе си.

Говори той, ама доказателства няма. Вие му вярвате, защото явно си приличате. Лесно е да си се представяте на неговото място. Само за миг си представете, че на мястото на съседката бяхте Вие! Как Ви се струва? Словоблудствата са Вашите, нали?

Такива като теб са ми ясни.Ходите по форумите и като не ви изнася някоя теза приравнявате човека, който я е написал с лицата от обсъжданата случка.Вземи се в ръце и отивай да се наспиш.Прекалено много се опита да мислиш днес.И стига с тази съседка.Само тя ли ти е довода?

Забравихте да отречете, че сте трол :) И такива, като Вас, като не можете да внушавате на хората определена теза, се изнервяте, обиждате и гоните хората от форума. Всичко това е събрано на едно място в последния Ви пост. А съседката е най-важна в случая - всеки от нас може да се окаже на мястото й. Един човешки живот струва много повече от егоистичните стремежи на някой луд да задържи насила някого.

Обикновено крадеца вика дръжте крадеца относно троловете.Добре е да помислиш над това.И 50 пъти да я споменеш съседката няма да я върнеш.Само хабиш думите и се правиш на загрижен.Хич не ти пука за нея и го знаеш.

Не, при троловете правилото е, че не отричате. Извъртате нещата, като сега с крадеца, но не отричате изрично. Над това помислих, и не веднъж. А аз не съм трол. Отричам категорично. Пука ми за съседката, и то много. Още като чух новината, първо за нея се замислих. Няма да я върна, но ако друг Веселин чете тези коментари, ще го накарам да се замисли, докато Вие окуражавате този тип действия. Над това призовавам четящите да се замислят - над манипулациите, които се извършват над нас чрез тези статии и Вашите коментари под тях. Питайте шефа си, едва ли сам ще го разберете.

Ще ми кажеш ли кой ми е шефа, че да си поискам заплатата от него ? Тролът си ти и го знаеш много добре.Задачата ти е да вкараш и друга нотка в цялата история и както казваш ти уж да накараш някой да се замисли.Манипулираш точно ти, но го правиш неумело и ти личи.Искаш да си алтернативата, другия поглед над нещата, но си слаба ракия.Кажи на шефа ти да ти намали заплатата.Не я заслужаваш.

Ето, че пак не отричате :) Пак Ви пиша изрично: не съм трол, никой не ми казва какво да пиша, никой не ми плаща, за да пиша. Изобщо не манипулирам, а не че е неумело, Вашето е неумело за моето ниво. Не искам алтернативата, искам истината. За истината никой не плаща.

И 50 пъти да потвърдиш, че не си трол е все тази.Думите ти са като на трол и се вижда от километри.Или разчиташ на приказката, че една лъжа повторена 100 пъти става истина ? Оставям на теб да ме определяш като каквото искаш.Викай ми трол, гном, Урук Хай, все ми е тази.Ти не търсиш истината,а се опитваш да наложиш твоята истина.Никой не се интересува от нея.

И пак не отрекохте :) Колко думи, хвърлени по мен, а за Вас - нищо. Това е друг вид признание.

Разказал е едно към едно. Нека Атила плювалника да продължи. Това е човек криминалистика, бе Атила. Не го оправдавам, но и лисицата хитруша, демек женицата му и тя има огромна вина. Такива се днес жениците и винаги на полицаите. Хитри свраки. Ходят с мюсли, а с мохамедани живеят. И реват че без образование им били малко 2000, а и другите 3000, женски истории Атила. Лошото е, че истината за пожара не го знаем, да не се окаже, не той, а те са го гръмна ли, знае ли, Бойко къде евентуално

Имала любовници като гонела 100 бр !

Сега като премахнаха публикуваното писмо на Веселин, форума стана по -колоритен. Няма тема за размисъл.... Бивш полицай, взятъчник, насилник. Дано не е размазан по стените на апартамета

Призът за най-древна професия се държи от жена!

Не е баш така. В Гръцката митология не се говори за професионалискта, а за любимеца виночерпец младият ГАНИМЕД! Сафо също не е била професионалистка -била е просто джендър. Такива са фактите. Много по -късно Омар Хайям задава въпрос за звездобройците -Вие, които знаете всичко за звездите, знаете ли кой в момента топли жена ви в леглото!

Аз знам за един друг случай, когато засегнатият мъж вкарал през прозореца в апартамента, където жена му изневервала маркуча на камиона, който събира фекалиите и изсипали всичко насъбрано вътре. Този просто се е взривил и няма нищо учудващо с такова законодателство, в което съдиите не съдят според случая, а според предубежденията и нарежданията на колегите си.

Гума, веднага се намери всезнайко да ти постне минуса. А случая е известен по Белослатинският край. Мъжът бил корав, а жена му палава. Във Враца обичала да прави чупки на офицери от школата, а когато офицера ставалнастоятелен му се случвала случка.... Случая с фекалката е с нейната дъщеря, прибирала ездачи в къщи, на мъжа и му писнало и вкарал маркуча през прозореца.... По нататък тъщата все разправяла какви мъже имало преди, пък зетя -лайнар. По онова време не съм се замислял за етноса ама ми се струва че.....

" изтеглила рента от неговите заеми"-интересно какво ли е това ?dir.bg

Е, още малко ще излезе,че правилно е постъпил. Изобщо не ме интересуват чуждите драми, проблеми. Имам си мои. За жалост така е - всеки трябва да намира начин да се спасява. Драми, писма.. ако наистина е напълно умишлен този взрив - пълен психопат! Даже и жената да го е "заслужила" - абсолютно не може това да е решението на семейните им проблеми! Останалите не са виновни!!! Горките хора от блока.. само те си знаят какъв ужас са преживели!!!!! Побъркан свят.. то или ще си убият половинката от ревност или вече направо взрив..пък другите наоколо и те да взимат!!! Ужас!

А защо да не помислим за другото, явно толкова и е било досадно да живее с него (явно и чесалото не е работило, пък тя старо бунище) че оня дето му е пращала стихове и пожелания да е заложил бомбата за пича дето ще си прибира багажа. Да не се окаже че докато го търсят да го чистят от стените на апартамента като пръскана мазилка. И една асоциация преди години в Русе на "ЗГОРИГРАД" млад мъж на име Веселин при подобна ситуация запали апартамент негов присъден на "благоверната"; отива да си изнася багажа, а тя там с новия и казала давай да се махаме, че не мога да го търпя този мухлю. Та Веско полял обилно апартамента, драснал му клечката и скочил от 13 етаж. Негов приятел пише некролог ...И ти ще тежиш на съвестта на Св. Даскалова (осъдиха го и лежа в Бухово) Та не се знае дали ще го открият този Веселин ....

Една любов никога не е достатъчна за една жена!

мъжете никога не изневеряват, милите ангелчета.

Истината е като тоягата винаги има два края. Лошият полицай взимал рушвети -за чий са му били: Бившглавен счетоводител, присвоявал за прищевките на жена си, простили му и го уволнили дисциплинарно. Става домакин на кораб -присвоявал до такава степен че го хванали и понижили в длъжност втори камариер, години. Възстановяват го като домакин и месеци след което пак го хващат в присвояване..... Троянчанин казва вземи си грозна жена, че никой няма да я скача! Пътуваше зад граница. Жена ми получаваше заплатите, от тях си плащаше на ездачи да я скачат. Като се върнеше пича у дома с кеф си харчеше валутата за това че жена му не е била пожелавана докато го няма! Хора разни, разни идеали

- Коври, сър!

Знаете ли, има хора които могат да доведат другия до лудост - нагли, крадливи, безочливи. Вероятно горкия човечец е попаднал на такъв изрод. По себе си съдя, защото имах вземане -даване с такова говедо, което се държеше нагло, крадеше ми пари от потмонето и за капак ми изневери. В допълнение се държеше с убийствено безразличие и нито с молби, плач,нитос добро ,нито с лошо не можах да събудя съвест в това говедо. Жалко че пострадаха невинни хора и имуществото им. Сигурна съм че тази пачавра е подлудила човека. Дано е получила, това което заслужава.

Какво друго да се очаква от простолюдието? Жената си го поставя с друг, мъжа бомби твори, за да изнесе багажа по лесно от апартамента.....

Шило

Дир, поне си пронверявайте архивите и си опреснете информацията. В полза на жената има ограничителна заповед, ама е от началото на януари, датата не помня. Избягала е от дома си пред декември и е в кризисен център. Що ли? Айде, да не ровим костите на хората и не си правим новини на гърба на живите!

може да утрепе всичко около себе си факт..

Шило

Айде стига свободни интерпретации и новини от агенция ЕЖК. Разказал нещо, ама дали е така?