Прекратиха издирването на изчезналия Кристиян

Акциите по издирването на 16-годишния Кристиян Младенов, който блъсна туристи в родопското село Триград, а след това избяга и се укри, са прекратени.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха издирването на изчезналия Кристиян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега след като са открили момчето мъртво какво ще кажат всички които са плюли по него, майка му и баща му?

Ако се окаже,че просто се е крил, да плати всички разходи по издирването!

абсолутно си прав!

За изродчето 50 тояги на голо, на мегдана и 5-годишна ефективна присъда, за родителите 50 бона глоба. Така се прави.

Ееех, най-сетне. Вече майка му може да се поуспокои и да не се налага да се преструва на загрижена за намирането на сина ѝ. Не е лесно да се преструваш постоянно. Сега спокойно ще ходят да му носят храна и да мислят къде ще живее занапред. А тая проста администрация нека гони Михаля в горите - като не може да събере 2+2. Детектор на лъжата за майката и бащата имало ли е? С въпрос "знаеш ли къде е синът ти?".

Дано Господ го опази жив !

Мама и тате си го крият и пазят на тях Господ не им трябва взели са всичко в свои ръце !Адвокатите мислят без много да се молят на Господ Ти ако си толкова лековерна ,ами моли се !!!

Дано да опази и пострадалите

Чу се,че близки на пострадалите също търсят момчета да го очистят още докато е в гората и после да излезе самоубийство или нещастен случай. Каква сага....еееиее

Хич не сте активни :) Само 60 поста ! Я се вземете в ръца и коментирайте младежа сериозно !

Следете майката!Тя ще ви отведе при момчето!Ако не го крие лично тя,ще знае къде се крие и ще ходи при него!

Келешчето е живо и здраво и се крие като страхливец! Само разиграва народа!

Споко. Ще се намери на 15ти септември.

Тоя мушмурок е първият ГОРЯНИН от най-новата ни история!

Такива са сегашните младежи:безотговорни,арогантни и срахливци... Възпитание 0. Родителите им пълна скръб,разбира се има и изключения.

Е крайно време беше ... Да ни занимават с някакъв келеш хулиганин толкова време ..... национално събитие ... и се скъсаха да го търсят маса народ .... То така всички се мятаме на автомобил на 16г. ... Така е, като му липсват първите 16г. ... майката и бащата за бой ...

Сетих се за един случай... Преди няколко години един столичен ученик (16-17 годишен) предизвика верижна катастрофа на столичен булевард. Тогава имаше само материални щети по колите. Спомням си, че тогава полицията повдигна обвинение на собственика на колата (по-голямата сестра на ученика), че е дала ключовете на колата на брат си. Чудя се полицията защо не повдигне обвинение на родителите на Кристиян ...

По закон е така, родителите се подвеждат под отговорност, но ако бащата има пари и от ГЕРБ правилото не важи! Иначе дришльото се крие, това е сигурно, по-точно вкарал се е в някой Action филм! Изхвърлил телефона, коли, мотори.... Чакаме продължение!

...сагата продължава....

Това детенце със сигурност е имало у себе си мобилен телефон последен писък на техниката. Не чух нищо по този въпрос, може би е мой пропуск...

Първата вечер от изчезването са го засекли на камерите. След 200-300м е открит мобилният му в една кофа. Това го казаха почти в началото

А казаха ли къде е мотора му, защото в Триград го няма :)

Това лайненце вместо да си понесе последствията, наглите му родители го крият. От нещо ще стане едно злобно и долно лайно, което ще се стреми само към подлости.

Малкото тарикатско изпражнение се крие някъде и майка му и баща му знаят за това! Не е в гората спокойно. Дано тези които го укриват да си платят за номерата.

Излишно са се трепали хората да го търсят. Тоя отдавна е покрит от близките .....

Ми то е ясно, че някой го укрива ....въпроса е кой?

Толкова злоба на едно място. Е това е България. Вместо да се занимавате с другите, първо се заемете със себе си, че имате доста трески за дялане.

Каква злоба те гони теб бе мършо? Това лайно е прегазило хора, трябва да отговаря за това си деяние малкото българско лайно пред закона нищо че се води непълнолетен. Дай сега да го съжаляваме. По пострадалите от него хора какво да ги правим. Да се оправят сами ли? Нещастник

Същински малък хайдут, бие турците и се крие по балакните, местното население го укрива и храни, да не го докопа османската власт .

ТОШНО ОБРАТНОТО - КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ГИ Е ПОБЪЛБЪГАРЯВАЛ СО МНОГО БОЙ :))) .. И НЕ БИЕ ТУРЦИТЕ ЗАЩОТО БАБА НА КРИСТЯНЧО МУ СЕ Е ЕБАЛА С ТЯХ .... ОТ ТОЗИ КРАЙ СА БАШИБОЗУКА ДЕТО ИЗБИВА БАТАК :)))

АЙде стига глупости бе... оцелял сам в гората... да бе да... Майка му и баща му го крият, няма да се учудя и със съдействието на някои компетентни органи...

Е нали ще трябва все някой ден да излезе, или ще го видят.

АКО ОБЯВАТ НАГРАДА 1500 ЛЕВА , ПОМАЦИТЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ ... ЗА ПАРИ И МАЙКИТЕ СИ ЩЕ ХХХ .... А СЕТНЕ МВР ДА ГИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ ОТ ГЛОБИ НА СЕМЕЙСТВОТО :)) ... А ЧЕ ГО КРИЯТ - Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО ... БАЩА МУ МУТРАТА ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ОБЯВИ НАГРАДА ДА ГО НАМЕРЯТ :))

Престанете да зло силовите. Дано момчето е добре и се свърже с близките си.

Как да се свърже с близките като той не се е ,,отвързвал,,,??? Ти не разбра ли ,че мама и тате си го укриват ? Ще го покажат ,,стресираното,,детенце когато уговорката с адвоката позволява

И КАК ТОЧНО "ЗЛО СИЛОВИМЕ"?

тяхните го крият някъде то е ясно, платили са на следователя да не рови и след 2-3 години като израстне и вече е неузнаваем може да му направят лична карта с други имена и пак ще си джитка с баварката и ще ви блъска, парите властват не го забравяйте

Е бе туй зимане как издържа толкова време без НЕТ

Ще трябва да направим промени в закона. Който съзнателно се укрива Х дни към присъдата му да се добавят още толкова месеци.

Защо месеци, направо години да се добавят! А пък укриването след ПТП да не е възможно да остане ненаказано, независимо от възрастта и чистоото криминално минало. Но защо само за престъпника се пише, кажете нещичко за жертвите! Те не са ли в шок??? Доро и 100% да се оправят, винаги потрошеното ще ги боли при влажно и студено време, а физически ще трябва да избягват натоварване на тези закърпени свои крайници. И за какво? За да може келешчето да се фука. Пфу!

Неговата мама нали каза на всеослушание, че той бил умен и отговорен, и че добре познавал горите ... и няма да го намерят, а той ще се появи, когато реши?! Ами, това е - какво да се мъчат нормални хора да го търсят - нека си седи там, където му харесва, родителите нямат нищо против, а като реши - да се появява, каквото ще да прави - явно човешките и държавните закони за тя умник не важат! А пострадалите да съдят родителите му за компенсации - парични, за всички понесени мъки, операции, щети и неприятности! Него и без това не могат да го осъдят - да съдят законните му създатели, които това са създали - едно леке, нагло и безотговорно, независимо от мнението на мамата ...

Ще съдят Миаля. Бащата винаги е неизвестен. Ку гу намерят - да го съдят.

Майка му си призна, че го крият и са му помогнали да се укрие. Това само по себе си е престъпление....

То това да не като в Рамбо с кол глиган да убива-айде моля ви се. те тоя по голям комита ще дойде от тия дето са се крили у Балкана по време на Априлското въстание бре. Скатал се е някъде тоя.

Сега айдутлука и партизанлъка е по-лесен - стражарите в гората, а комитите у дома, при мама и тати.

А пропо. Търсите ли го вкъщи? Това л.айно се крие в селото...

В Булгаристан надрусани малки келеши въртят на малкия си пръст стотици булгаристански глупаци. Дъртата вещица майка му го укрива в помашките си вмирисани обори. Превъртелите коментиращи се държат като комунистически парцали - вместо да го намерят и да развъртят една гьостерици по нефелното му тяло, те плещят празни комунистически приказки. Отвращавам се от долните комунисти без мозък.

като се отвращаваш, качи се на 12 етажен блок и скочи.

Абсолютно вярно, като се разграничавам от политическите окраски в това, което казваш. Малкият келеш направи за смях и без това печално прочутата ни с това, че и собствените си задници не може да намери, полиция.

Хайде сега забийте цялата сметка за свързаните разходи на родителското тяло, да си платят гяволъка (собствения и на пичлемето си). Отделно - съд за нанесени телесни повреди от потърпевшите. Ако нямат достатъчно пари - опис и конфискация.

Разбира се, че някой го крие. И този, който го крие, трябва да понесе съдебна отговорност за съучастие. А кой ще плати скъпите издирвателни акции? А ако междувременно някой наистина се нуждаеше от помощ в планината? Толкова ресурси за едно л.....о, дето няма акъл за пет стотнки, че и родителите му и те.

Писах някъде и пак ще го повторя_родотелите са виновни за това .Да си носят грехът.Купили му средство за убиване.

Тази държава се управлява от дибили на всички нива. Колкото е виновен Кристиян, толкова са виновни и родителите му. Те защо не са привлечени под наказателна отговорност,?

Момченцето на мама хапва сладко и спи добре със сигурност на сухо. След 10-15 години ще се върне я от Гърция, я от Холандия, давност едно-друго...

Момчето е мъртво отдавна. Паднало е в дере, счупен крак и комоцио, открита рана с венозен кръвоизлив. Загубило е кръв и е починало. Спасителите не го намериха, защото се е търкаляло и е завряно в храст. Ще бъде намерено случайно след 14 години - през 2031 ва година.

Не беше ли артериален кръвоизлив? По бърже се умира и да не се мъчи...

поощрява безотговорността. Да бяха поразпитали близки и познати, да ги бяха подложили на дедектор на лъжата, нямаше да има нужда добросъвестни хора да обикалят чукарите или това е част от измиване на ръцете.

Лигльо! Да нямаш сила да се изправиш и да изтърпиш наказание за келешлъка си-не мога да изпитам съчувствие за това лапе.

А наще мъдреци казармата ще връщат , та хептем да вържеме .Американската идея,че всеки може да стане какъвто иска и може всичко трябва да се премахне от мозъка на хората. Пробвал кола да кара сгазил хората , по натам ще пробва самолет ... не става така .

Мизерните путеноиди отново наддадоха вой с писклив фалцет - този път срещу едно нещастно дете, невинно и чисто създание. В Рассия беззъбите мужици и спинясали тьотчици дънят трийной одеколон, препарат за кенефи и антифриз, после се въргалят пияни по улиците и пребиват мирни граждани, а тук путеноидчетата с промити мозичета плюят срещу едно дете, вместо да го защитят. Какви деца да раждаме и да отглеждаме тогава? Айде бегайте в скута на вашето монголоидно жуже в Кремъл да му лижете топките. ха...ха....ха.... Мизерници.

Браво Щерев, а сега утивай да пиеш хапчета, че отдавно ти чака доктора.

А бе този Щерев само глупости и простотии пише .Никога не мога да му проследя Сега нещо за Монголците,Тиград никаква връзка няма с главния мозък този Щерев Господ да слезе да си взема вересията Щерев

Не разбрах, путеноид нещо свързано с путе ли е?

Там за майка си...знаеш си

"В момента се разчита на камерите в селото"... Абе какви камерите, нали този в гора :) ?Баси тази държавата ще вземе Оскар за малоумието.

Абе, вземи се ограмоти малко бе. Камери в гората слагат ловците, сега сме 2017, не се разчита само на хвърляне на боб.

А в пещерите провериха ли? От пещерата "Дяволското гърло" никой не се е завърнал например....Даже тела не намериха....

След като е избягал от страх след катастрофата едва ли ще влезе в пещерата. Може да е страхливец, но не и глупав, че да рискува живота си.

Точно от инстинкт за самосъхранение може да се скрие в пещера и да стане злополука. Пещерите са били убежище за хората от хиляди години.....

След една, две седмици ще го намерите при семейството си. Потърсете му отговорност, както на него, така и на родителите му. Не е редно 16 годишен да прави толкова хора на маймуни.

Колко струва "спасителната" опеарация и кой ще я плати?

Който ще плати и разходите за лечение на пострадалите

Който плати и разходите за лечението на пострадалите.

И аз мисля, че отдавна е в чужбина. Сега обаче някой трябва да понесе отговорност. Бащата - като собственик на колата - трябва да бъде наказан.

100% отдавна си е в София, където ще си е дълго време анонимен..

"Може да се храни и с плодовете, които намира в гората" - айде стига с тези глупост. Ако този намери нещо в гората, няма да знае какво е. И ако остане в гората една вечер ще се прибере разревано и уплашено. Разглезен хулиган. Майка му и баща му го крият и се правят на три и половина. Стои си в къщи или се размотава в Гърция.