Млада жена се удави след тормоз, че няма деца

Откритият преди десетина дни труп на плажа "Виста маре" край Бургас е на 36-годишна жена от Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена се удави след тормоз, че няма деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали се оплаквате от ниска раждаемост - въведете закон - жените на 15 задължително задомени - до 18 първо, до 25 поне 3, до 36 поне 5.

бездетството се счита за най голямо проклятие. То е тежало на младата жена повече от всякакъв робски труд.

БХК-то, ще я прожектирате ли на дувара на Народното събрание, да ходиме да лайкваме? Питам само...за една приятелка....

Цитат: "Вероятно... Живяла е в тормоз заради това, че няма дете" Не се хващайте на медийни лъжи. "Вероятно" означава "измислихме си го за да прикрием истинския извършител на това престъпление".

Тъжна история наистина. Това което е смущаващо е,че се използва човешката мъка, за да се правят внушения. В случаят, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Това, че тя няма да спаси живота на жената е сигурно! Другото сигурно е, че тя ще доведе до морален разпад българското общество!

това не е ли разпад? като не я иска да се разведе и да си хване някоя която да му роди...защо мъчи жената?

просто му е трябвало безплатна робиня

Резаните са така - кръв повръщат, традиции не връщат!

изживявали са я, като "гяурка"...после са я самоубили...

А ако в него е била причината да няма жена му деца и неговите родители са го криели от хората да не знаят, че е дефектен? Стоварвали са вината само върху нея. А техните разбирания и традиции им режат главите .

Стига вече. Явно и вие вече ни си вярвате. Това не е ли психически тормоз, ежедневно едва ли не половината от материалите в поръчковите медии да са пропаганда за таз ИК/ извратена конвенция/ То не бяха разни измислени "експери" то не бяха сърцераздирателни историйки за убити невинни женички и вече преля капката дори вече нямате и увереност- вероятно ставало въпрос за тормоз. То като в една народна поговорка "Да ти излезе име че сестрати е к...ва, па ти доказвай че нямаш сестра."

И какъв е изводът за всички тези, които ни рекламират и натрапват етносите, изповядващи тази мракобесна вяра, че даже и поощряват нахлуването им в Европа и ВАРВАРИЗИРАНЕТО на Нашия Християнски континент. Тези хора трябва да бъдат християнизирани, те трябва да бъдат очовечени чрез християнството, което само би им въздействало да заприличат на човеци. А разни общности на извратеняци, нпо-та и други изроди ратуват да ги приемаме тук и да им строим джамии, коренното европейско население на континента да бъде дехристиянизирано, изпедерастено, наркотизирано и прочее и прочее и в крайна сметка унищожено. Кажете бе, либерасти гнусни, защо не превъзпитате тези варвари, ами искате да унищожите цивилизацията?

Toва са последиците от модерната медицина , хапчетата против забременяване определено атрофират яйчниците. Още в Библията са указани някои ограничения.

Идиот.

ДеДоВиЯ

Едва ли някой се интересува как се казваш.

Много "добра" статия! Пък баба ми доеше кравите и ходеше на работа и след работа въртеше домакинството...и никой не я е карал на това, даже ѝ носеше удоволствие контакта с животните! Пък "вероятно" тормозена от семейството...все едно една жена не може да изпадне в депресия, че няма деца дори и с пълната подкрепа на семейството си...или пък няма други "добронамерени" близки и не чак толкова близки дето да подмятат уж любезни реплики по темата...АЙ сиктир от пропаганда!

Споко, ще я даваме на стената на НС

А къде са "спасителите на плажа"? Ако имаше ратифицирана "анадолска конФекция" НПО - тата щяха да зъдължат държавата да осигури целогодишно дежурство - 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 367 дни в годината на елитни водни спасители. Е - разходите ще бъдат за сметка на пенсионерите ... българските пенсионери.

Съвременна Пепеляшка... Бог да се смили над душата й...

Storen

До юни месец (ратификацията) има да четем още много такива статии. Материала е поумекнал, но трябва още, за да е безопасно за Борисов да я ратифицира. В крайна сметка Нинова и Каракачанов ще гризнат дръвцето. Симеонов се подмаза и ще му бъде простено. Нищо чудно в близко бъдеще да видим Радев начело на БСП. Нинова е вече компрометирана.

Съгласен, че всичко това е артилерийска подготовка на джендърите. Но няма да мине конвенцията, няма как. Ни юни, ни юли.

Не бъди толкова сигурен, ще я наложат насила или с други ходове, ТОВА СА СЛУГИТЕ НА САТАНАТА ВСЕ ПАК.

главата ти е мека по рождение

Да бе поумекнал е - народът да не пасе трева?! Още десетина такива статии и такава голяма майна ще тегли, че не е истина!

Гейовете , лесбийките и останалите шестдесет пола нямат възможност по естествен път да имат деца , но не им дреме - те мечтаят всички да са като тях и за това се борят за джендър обучение на хората от раждането чак до пенсионирането им.

Ей голям страх има ''мъжествения'' Ганю Балкански от ''третия пол''!Ха-ха!А пък джендър стана мръсна дума в България. А повечето от тия дето я превъртат с отвращение в устите си даже не знаят какво означава. Стана по-лоша и от ''соросоид''. Ха-ха! Недни платени плювачи - гъзолизци и тъпунгерите дето им вярват

По-вероятно е мъжа и да е бил стерилен ! Трябвало е да потърси помощ от съседа !

Господ да накаже тези бездушни злобари за мъката ,която са причинили на тази жена. Всъщност като гледам сюжета на филма "Блаженство" и ми става ясно как простотията в България се е затъкнала в генетиката ни

Средностатистически тролове не се спират пред нищо, за да си постигнат целите. Използват човешката трагедия и се упражняват в манипулиране на масите.

и това - има жени, които са смазани от душевната болка, че не могат да имат деца. Само при гледката на деца така ги боли, че не се издържа. Това е в природата на жената, на повечето жени. Може пък това да е причината за тежката депресия, като добавим останалото - изборът надделява в полза на самоубийството. Споделяли са ми как страшно боли, какво чувстват такива жени, не говоря наизуст.

Да обаче ако бяхме подписали цариградския ферма на тия жени щеше да им е леко защото без проблеми ще могат да си сменят пола и няма да им се налага да раждат

10 дни никой не я търси !? А иначе кравите Нея чакат !?

оттървала се е от турското робство

Много прости хора в тази държава!

да гледаш крави си е робски труд, отделно е ходила и на работа, а ако и са я тормозили за бездетството, тогава добре се е спасила

Да и затова е била с хубави дрехи и бижута , защото е роб ! Била е работлива ! На вас мързеливите граждани Ви се вижда робски труд краварството , но бабите гледали Крави и овце и кози

5 крави и знам какво говоря, ти колко крави гледаш?

Туземци. Ето затова не понасям тази религия!

Горката жена. Само човек минал през ада стерилитет знае колко е тежко да нямаш дете. И да- човек се чувства непрекъснато притиснат, одумван, а когато си имал нещастието да се сродиш като тази жена с не хора и обиждан. Дано душата и е намерила покой.

Много измислена история ! Ще се вдигне от Момчилград да се удави в Бургас !? Била е с хубави дрехи и бижута , значи е имала пари и е можела да избяга където си поиска ! И защо са решили че самоубийство като няма предсмъртно писмо !?

парите не правят човека щастлив

Мъж, който няма представа от мюсолманската религия и от женска психика.

Изрод

Мюсюлманката в България има право да се РАЗВЕДЕ ! Мюсюлманката в България има право да осинови дете ! Мюсюлманката в България има всички права както християнката !

Ти си абсолютен бунак ! Жената е била отчаяна и вярна на съпруга си ! Грешката и е ,че не е потърсила някой жребец за помощ ! Сега щеше да е жива и мъжа и да е щастлив татко !

А мен ме тормози жена ми - всеки ден ми натяква, че от време на време пия. А пък аз пия малко, ама тя е една насилница, даже казва, че ще ме бие!

"Вероятно" ... ? така ли е или е вероятно ? не мога да разбера ? и още "товарели" я с работа когато се прибере ... . Имаш крава - пиеш мляко ... щом си си взел крава трябва да я храниш и да я гледаш ... . Аз нямам и никой не ме кара да я храня кравата като се прибера от работа. Кой ги измисля тези новини ?

много от вас, но вие май не разбирате много! Когато една жена няма деца, но има разбиране и съдействие от семейството е по-леко, но когато ежедневния тормоз ти стигне до гърлото, когато едва не те убиват от бой и работа, когато няма къде да отидеш, нямаш работа, пари, дом - какво ще направиш тогава?

Че кой ви каза, че жената е тормозена от съпруга си. Може и двамата да са потърпевши. тормозът може да идва от свекърва, свекър, собствени родители..... Но това е животът, едни убиват бебетата си, а други се борят до смърт, за да имат.

Някъде бях чел, че по 50 000 аборти на година. Не може ли тези бебета да се родят и да се дадат на 150 000 бездетни семейства в България, които искат да имат деца и плащат скъпоструващи инвитро процедури? С тези пари могат да бъдат подпомогнати жените, обмислящи аборт, които да родят. А ако решат да задържат бебето след това - още по-добре. Ще остане при биологичната майка. Хем няма да извършат грях, хем ще се увеличи населението на изчезваща България.

Не, не може. Говориш за бебетата и жените, които ги зачеват, двойките, които правят ин витро или девойките, които абортират все едно са бездушна стока.

Прикриват престьпление.Само на100 метра е Резиденцията на 1 ХИДРОИНЖИНЕР любител на млади булки които е охранаван от НСО за кото БГдьржава плаща по 1.5 милина за охрана на година .Разиденцията са води на лица от ДПС от Момлчилград на фирма започващо с име ХЕРМЕС

Евала Еркюл Поаро - хидроинжинера я лупнал и после я оставил зад скалите. Че няма млади студентки и стюардеси за него ями 36 годишн бичме ще джаса... 80% идиоти....

Предлагам истанбулската конвенция да бъде само за турците. Вярвам,че всеки истински християнин е защитавал и ще продължи да закриля жена си и децата си, както сме го правели и досега без истанбулската конвенция. Психопатите и насилниците са безбожници (атеисти), дарвинисти, джендери и мюслими.

Вземи прочети библията и ти ще станеш атеист, примитивен!

Ти от "четене" на Библията ли стана атеист? Глупак.

какви са тези внушения? кой може реално да знае каква е причината? Това заради конвенцията почнахте на килограм семейни драми да измисляте

papion

Нищо ново не ни казвате с тая новина. Хайде да спрем турските сериали защото от там това го е видяла женицата. Аз лично не ги гледам, но от рекламните заставки става ясно за какви интриги става дума в тях.

а дали не е била при сокола,в големия му палат

в БГ всички са все още твърде СОЦ, за да разберат че всеки избира как да живее с деца или без деца. хора, които натякват че трябва да имаш деца, защото така трябва, така е прието, са просто едни егоисти

А тези, дето нямат деца са най-ларж индивидите... Те са по-хитри от Еволюцията - колко милиарда години ѝ е било необходимо за да се стигне до техния живот, а на тях са им трябвали само 30-40 за да го скапят и обезсмислят... Ама за какв трябва да си разваляш рахатеца, кариерката, фигурката - други да му мислят, други да раждат, ние ще си гледаме кефа цял живот...

Потвърждение на думите ми- заради такива изказвания хората правят такива неща. Егоизъм е да караш някого да приеме на всяка цена мнението ти за вярно

Абсолютният, 1001%-ов завършен егоист вика: "Дръжте егоиста!"

Дира, аз пък се чувствам изложена на тормоз заради Истанбулската конвенция. Вие не се спряхте, всеки ден все нови и нови писания в подкрепа. Чувствам се застрашена и потисната. И това не е майтап, тормозът може и да не физически!

Ми, то че е трагедия, трагедия си е! Но, може нещата да не са точно така. Край Кърджали си имат голям и хубав язовир, ставащ за всякакви цели..Защо е трябвало да бие път чак до Бургас, ако е отишла само да се самоубива? А това, че няма деца - съпругът дали е тестван?

Тестван е , има две други деца :)

..от съседа...

Горкичката...Нека душата й намери покой! Много тежка съдба :(

ВСЕКИ ДЕН ПОРЕДНА ЖЕРТВА Н А МЪЖКИЯ ТОРМОЗ ЛЕЛЕЙЙЙ УЖЪС! ПАК СТЪКМИСТИКА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ! тЯ ГЛЕДАЛА КРАВИТЕ, АМА МЪЖИ И ОТ кЪРДЖАЛИ СЕ ОБАДИ НА МВРТО ЧЕ БИЛА ИЗЧЕЗНАЛА ЧАК СЛЕД 10 ДЕНА ХАХАХ! СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ ЖУРНАЛЯГИ! В ТАЯ СТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ НЯМА ДУМА ЗА ПРЕВАНТИВНИ МЕРКИ СРЕЩУ ТОРМАЗ! САМО ПРЕВАНТИВНАТА Е ДА НАСАЖДЯТ В ДЕЦАТА НИ РАЗНИ ГЛУПОСТИ! ТАЯ ИСТОРИЯ СИ Е СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ! ОТ КЪРДЖАЛИ СЕ ГРАБНАЛА АМА ПРЕДИ ТОВА ИЗДОИЛА КРАВИТЕ, ЕХООООО И КАК Е ТРЪГНАЛА И СТИГНАЛА БЕЗ НИКОЙ ДА РАЗБЕРЕ ЧАК НА 10 ТИЯ ДЕН!!!

В допълнение - никой не отбелязва, че в случая виновен е ориенталският манталитет на дъртите мюслита. Да почнат от там - да задължат циганите да не се женят на по 11 години и мислитата да не третират жените си, като добитъци. Защо никой не казва нищо по този въпрос? Дори напротив - поощряват бурките и раждането на деца от деца, като "еманципация на свободният избор на жената" ?!?Кажете бе, джендъри, нпо-та и другите сбъркани подкрепящи конвенцията? Защо?

В последно време излизат много статии в които се намеква, даже и натвърдва, за тормоз от мъже над жени. И целия натиск за да се приеме оная конвенция. Но в подобни случаи основния натиск идва от ЖЕНИ. Свекърва, майка, съседки. Само жена може да е толкова злобна и отмъстителна към друга жена.

МИЛИЧКАТА, БОГ ДА Я ПРОСТИ

Циганка и муслиманка.

Ей това е от дивотия. Защото никой, никога не се е спрял да се замисли. От стотици години се прави едно и също. Като няма деца, няма, чудо голямо. Но Диващината кръстосана с потомствена тъпота дава своите плодове. Масово хората живеят с идеята Така Трябва защото Така трябва... Или... Всички така правят значи е правилно... Или... Аз като всички хора.... Масово стадото е точно стадо, върви и мучи, без мисъл без идея. Да съм като другия... И ако някой не е всички започват радостно и подличко да говорят зад гърба му и да го мачкат. Но това е стздото

Иска ви се стадо, ама разлаяхте кучетата! Елементарни сте!

Много и е минало през главата. Дано почива в мир.

Още едно доказателство, че тука ,в Булгаристаня живеят много изроди. Лека й пръст и Аллах ...и Бог да й прости!

обаче е пълна на дебил дет като им кажат наведи се се навеждат, като им кажат Европа каза и те лапат на Европата глупостите!

Верно и те само от малцинствата,

Като не пониква растението, по-често сменяш торта, докато поникне.

Изпълнява се квота за новини с тема "изтормозените жени". За всяко самоубийство на жена има 10 на мъже. Но мъжете да умират. За тях помощ и състрадание никога и никакво!

И един личен, подобен, но с комично обратен знак случай. Братовчетка ми се разведе, защото нямаше деца. Едва ли не мъж и я изгони за това. След което си взе млада жена и тя му роди 2. Да де, ама и братовчедка ми се омъжи пак и роди 2.

nesuvmestimost

Някой друг стреля с пушката

Такива случаи на насилие и тормоз над жени има много . Почва да се говори за тях когато стане непоправимото.И колко глупав трябва да си за да си против ратифицирането на конвенция за защита на жените.Явно тези които са против конвенцията мразят жените - значи са женомразци.Акои са женомразци - гейовете , сиреч основните противници на конвенцията са гейовете а най силно крещят срещу нея скритите гейове!

А колко глупав трябва да си за да мислиш че който е против конвенцията е за насилието над жени...

Колкото Тиквоний.

Конвенцията дава защита точно на гейовете и няма как те да са против нея или да пищят.Нормално мислещите хора са протие нея и с право.За този случай обаче толкова много хора са набъркани , като почнеш от семейството на мъжа и , и минеш през нейните родители , че резултата не е чак толкова изненадващ.За да се говори ,че тя е била сама и е нямала на кого да се опре в цялата история има много заспали , незаинтересовани и тормозещи хора.