изДИРени истории: Повелителката на шоколада

Запознайте се с жената, която преобърна живота си, за да прави бонбони, пълни с щастие

Обратно в новината

Коментари - изДИРени истории: Повелителката на шоколада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво харесва ми...повече хора като Станимира..поздрави!!! ммм шоколад и аз обичам да работя с шоколад , но любителски :)

Много интересна и мотивираща статия. Чудесно видео към нея!

появява ми се следния надпис No compatible source was found for this media А много бих искала да го гледам!

Здравейте, не мога да пусна видеото.

браво харесва ми...повечехора като Станимира..поздрави!!! ммм шоколад

Хех звучи като оня филм с жулиет бинош

Bravo na jenata - tolkoz mnogo se vduhnoviavam ot smeli, dobri hora. da se radva chovek kato kupi shokolad ili produkt sas smisel - tova da sobre dadeni pari! bravo na jurnalistite za tazi hubava statia!!

"Вярвам, че единственото важно нещо на света е да си щастлив. Щастие. Просто като чаша шоколад или сложно като сърцето. Тръпчиво. Сладко. Живо."("Шоколад", автор: Джоан Харис). Историята е хубава, единственото, което бих променила, е да включа с мнения и хората от екипа на Повелителката на шоколада, като за 11 минути репортаж има достатъчно време и за тях.

Виждала съм няколко души от екипа на Таня на събитие, на което приготвяха храната. Помня как се криеха от фотоапаратите и камерите, милите сладури. Чудесни са, но имат различни “проблеми”. Браво, че им се дава възможност да работят и живеят възможно най-пълноценно!!!

Станимира е бизнесдама в дъното на добрата си душа. Дълги години седи на корпоративния стол и разгръща потенциала си в сферата на човешките ресурси. Искам само да ме осведомите, ако благоволите и не е тайна разбира се, да споделите както се казва кой и къде ви учи да се изразявате така образно? Не за друго, много искам да видя как би изглеждал един такъв учител на такъв стил на изразяване... Готов съм да заплатя дори некой лев за усилията ви. Иначе по темата - женичката не е правила нищо дълги години, защото повярвайте ми няма нищо по-измислено от коуч-тренерите, мотивационните гурута и всякакви други евфемизми, с които бихте нарекли тромавите и безрезултатни "човешки ресурси". Тя поради кризата на възрастта или просто от останалата и природна интелигентност е осъзнала тази истина и е решила на направи промяна в живота си. Поздравления за което! И не да се беше хванала да прави бонбони, дори да беше хванала метлата пак щеше да е 1000 пъти по-добре от "човешки ресурси"...

Няма как , някой трябва да се иза....ка на хубавата статия.Иначе няма да сме ние българите. Няма нещо хубаво или някой добър човек когото да не окаляме. Царе сме в тази работа. Браво на жената, възхищавам й се. Ще бъде възнаградена за това което прави.

От цялата статия и от това, което жената прави, се хвана точно за професията ѝ, а? Че и имаш критика защо това, което прави, не било достатъчно добро във възвишените ти представи и, разбира се, имаш акъл да дадеш как да го прави по-добре, а? Хахаха, а аз мислех, че героите на Чудомир са само комични литературни образи, пък то я се гледай каква си жива ходеща трагикомедия!

В тая шибана държава който каквото добро да направи, от дъното на най-лайняната помийна яма ще изпълзите комплексираните, злобни, жалки гниди да се изсерете върху чуждото дело, да търсите кусури, да заемате морални позиции, че да не личи какви деградирали скотове сте и как вие самите през целия си живот сте се риели в тинята. Глист мизерен.