Коментари - изДИРени истории: Наричат го шаман... Или как в един финансист живее душата на индианец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментари от каласа ! Лу д е онзи ,който смее да посочи лудия за луд !!!

Има ли някъде контакт към този човек?

има!

интересен човек,поздарви от мен

Познавам Весо... И бях около него преди пътуването към Перу, и след това... Но всеки си кове сам бъдещето и сега съм далече от нещата около него.

е какво каза точно нищо...какво искаш да кажеш

иска да каже че не е добре да си близо до шизофреник пък бил и то самонарекъл се "шаман" което е близко до шамандура.

Някой ден от думите които изказвате ще умрете ;)

Някой ден от думите които изказвате ще умрете ;)

е и ,какво като умрем,нали ти ще живееш вечно

Изглежда свястен човек. Пускайте го да управлява, пак ще е 100 пъти по-добре от премиера Боци Маймуната и презито Румчо изветрялата лейка.

Уважаеми/а коментиращ/а, защо така остро, като ощипана мома? Понеже и аз съм търпелив, ще ви обясня като за вас, по-простичко: 1. НИК мога да имам какъвто си реша ; 2. Правилно съм употребил термина "теология" - специално ви копирах значението му: "Богословие или теология [от θεολογία (теологиа) на гръцки: θεος (теос) – бог; λογος (логос) – слово] е съвкупност от религиозни доктрини за същността и божието слово и учение, което се основава на текстове, приети за свещено откровение". Може би имате друго разбиране за разликите или приликите между религия и теология, няма лошо ; 3. Не виждам да съм вложил злоба в писаното по-долу. Може би съм прекалил и от ирония да съм минал на сарказъм, но навярно това е засегнало остро вашата чувствителност....

всеки луд с номера си, нищо лошо не прави човека.

Carnival of Rust на Poets Of The Fall https://www.youtube.com/watch?v=MKk1u5RMTn4

дано се обади когато започне големия лов на бизони! бих искал да се включа!

Може би е човек с повече светлина и съзнание . Познавам много шамани но повечето са мошеници

поне 5-6?

Страхотен човек!

Най-много може да се научи от човек, не който те наставлява, а който дава личен пример...

Всичко което не е любов е лъжа !

Интересна публикация! Не възприемам Веско като "шаман", а по-скоро като човек, който е готов да екпериментира различни практика в търсене на себе си. Хареса ми, че не се прави на гури и всезнайко. Всъщност е много земен. Keep walking!

Това "Шаман" сигурно е галено от "шамандура".

По себе си ли съдиш?

Всичко което не е любов е лъжа !

Това определено е една различна житейска история. И това я прави интересна и в не малка степен поучителна!

човека е умен...и е критичен. Първоначално сметнах че е някой луд, но лудите не подлагат на критичен анализ нещата. Доста е разсъждавал, намерил е своите истини и смята че, всеки трябва да намери своите....не проповядва, за разлика от доста други. Като цяло съм проятно изненадан от тази личност.

Може би това е едно от предизвикателствата пред всеки човек - да помирява противоположностите в себе си. Между материално и духовно, между външното и вътрешното! Както и да е...важното е че този човек ме накара да се замисля за собствения си живот и изборите, които правя.

А автора като казва цитирам: "Сигурен съм, че можем да бъдем дори по-креативни в слагането на етикети и даването на присъди. И по-жлъчни. Всички го умеем." с какво се различава от "всички". Значи заклеймяваш нещо, правейки...същото. Не, благодаря!

А къде мога да се запиша или поне да видя тези занимания/тренировки? Във София ли е (видях сградата на Интерпред)? Бихте ли дали някакъв адрес или контакт?

Свържете се с нас на izdirini.istorii@dir.bg или във Фейсбик страницата: https://www.facebook.com/izdireni.istorii/ и ше ви дадем необходимата информация...

" izdirini" Верно ли?!

Все пак са от село, дошли в големия град, но селото продължава да си живурка в душицата им.

Един от тях, даже "работи" в НАП. Издевателствата много го натоварват и за разтоварване ходи в гората и си пали индиански огън пред вигвама. Гората си е негова -да не си помислите нещо...

Като гората е негова и я запали дали няма да изгори и чуждата? И апартамента си е мой, но ако го запаля дали ще кажат - "ами негов си е, може да прави каквото си иска"...

Аз виждам един човек, който е открил собствения си път. Повечето хора се лутат или изпълняват чужди мечти и планове. Поздравления от мен и на Веселин и на екипа реализирал историята.

Чета коментарите дотук и не съм изненадан - българите обичаме да изливаме помия и да даваме оценки на всеки и на всичко. Както беше в оня стар виц -в герба ни, вместо лъв да има хипопотам, защото г..за ни е в калта, ама устите ни са големи. Защо този човек да не вярва в индианската философия? Тя не е по-малко добра и човеколюбна от православната теология (ако сте запознати с материята, разбира се). Ех, не е ли по-добре е да живееш като истински обикновен българин - под сянката на вожда Винету Еднокнижни, да гледаш шоу-та и риалити-та и да разбираш от футбол, политика, пиене - и т.н. Лично аз, поздравявам този човек за духовния му избор - той е намерил седмата посока (за незнаещите - виж философията на индианците лакота).

Що за ник си избрал, като не правиш разлика между теология и религия, не знам. Не искам и да знам. На мен ми е трудно да разбера, как в постове, пращящи по шевовете от злоба, се обвиняват всички останали коментатори в ... злоба? Обаче, търпението ми е волско и проявявам извънредна толерантност. Докато ми дойдеш в обхват.

Как в един финансист живее душата на....Как у един финансист живее душата на.....кое е по-правилно, ако списвачите, бяха чели и учили в часовете по български щяха да не се излагат.

и езикът отива по дяволите...

Dir-овци, някой писа ли ви вече, че за този проект с който сте се заели "изДирени истории" е нужно да си намерите истински журналисти за пишат?

Това е видео рубрика

а един ахрянин от неделино, юсеин келешев, му сменили името по възродителния процес, и станал севдалин. после 1990г си върнал старото име, и си станал пак юсеин 1992 решил, че юсеин не му отива и го сменил на митко през 1994 и митко спряло да го кефи, и .... ми сменил го на винету! и започнал да се облича по подходящ начин обаче после бащиното и фамилното име не мчу отивали на индиянския образ, и решил да смени и тях. винету индианов вождов!! те това вече е име! само дето от есграон им писнало и го изгонили! та и тоя, дорде само си пее на тютюна няма страшно, но ако реши да си сменя името на инчу-учуна, както се казва бащата на винету, или на клеки-петра, както е учителя му, направо да го заключват!

Чудите се каква работа да му намерите на брадата, след като свърши световното, баце... Дайте му един парцал и да почва да чисти офиса... Да не се мотае по поляни и по гори.

На погълнатите от мрака им е невъзможно да повярват, че има и хора, които не са като тях...

Магия-контрол съзнаниеието, манипулаци

явно си жертва на горното...