изДИРени истории: Игри за милиони

Забавление, спорт и бизнес в едно - светът на другите шампиони

Обратно в новината

Коментари - изДИРени истории: Игри за милиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво да кажем, всичкото това е загуба на време и пари на вятъра, да не говорим, че Бог/Аллах е забранил всякакви такива неща и в библията и в свещения Коран.

Едно време ги следях, когато беше времето на бруд уара. Имахме топ играчи още от зората на масовия гейминг. Сега цялото това нещо стана гигантска индустрия, кой знае може след време да надмине футбола по комерсиалност.

Google плати за цялата онлайн работа от 16 000 до 32 000 долара на месец. По-малкият брат е бил без работа три месеца и преди месец чекът й бил 32475 долара, работейки у дома за 4 часа на ден, а печалбата можеше да бъде дори по-голяма. Така започнах...>>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Сещам се за Геймъри Шоу по евроком Пловдив през 1998... ех носталгия...

Тази седмица в Катовице Полша се провежда турнир Europe Minor Championship по CSGO, в който участва най-добрия български отбор Windigo Gaming. Може да се гледа на сайта HLTV.ORG

Много готино и приятно видео! Върнахте ме в ученическите години, по-специално 8-9ти клас, когато, като имахме свободен час и директно отивахме за "половинка" в най-близкия компютърен клуб. Никога няма да забравя - имах съученик, който играеше cs на полу-професионално ниво, за отбор, и доста хора буквално му се подиграваха, докато аз си мислех как след 10-15 години електронните спортове ще са на почти еднакво ниво с футбола и ето, близо 15 години по-късно, осъзнавам как това вече е реалност!

Малоумници

хора ако искате история за гейминг се обадете на Слави от The clashers

2003та бил един от първите? Боже, боже...

по Warcraft 3, колега - четете малко

Eto da se obrazovash malko https://liquipedia.net/warcraft/Insomnia

Всъщност не става дума само за Warcraft 3.

Напрао ги размазах !!!

Make games not war !!!!

Всеки луд с номера си.

mind-a да не ви отряза, голтаци такива, че чак и името му не му споменават :D

Май не си гледал видеото... Ха сега!