17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересен материал на дир-а. Всичко бе увлекателно- събвсвдник, сюжет. Само, ако може водещата да си обуе по-нормални дънки или панталон, че даже Бойко изглеждаше по-на място с панталоните си, отколкото тя. За разлика от него, тя може да си позволи стил.

Този Бойко кучето е от Банкя

Поздравявам ви за добрия филм. Успех занапред с вашето начинание. Историята на Бойко е вълнуваща и вдъхва оптимизъм. А на някой направи ли му впечатление, че той има по-добър изказ и по-правилен български език, по-богат речников запас дори от много известни български "випове" и депутати? Ще чакам следващия ви материал.

Поздравявам ви за добрия филм. Успех занапред с вашето начинание. Историята на Бойко е вълнуваща и вдъхва оптимизъм. А на някой направи ли му впечатление, че той има по-добър изказ и по-правилен български език, по-богат речников запас дори от много известни български "випове" и депутати? Ще чакам следващия ви материал.

позьорство, тоя клечастия оная работа с лупата ли си търси?

Този го даваха преди месеци по Нова,милите много надолу от Нова в Дир....

Arcadium

Тя пък НоваТв защото е един фактор. ВИП Брадър и Господари на ефира, турски и индийски сериали. Телевизия кенеф.

Браво, Бойко! Въпреки всичко преживяно си станал невероятен човек!

Ето още едно доказателство, че когато държавата си върши работата по възпитанието и образованието на циганетата се получават добри резултати. Не ми харесва пасмината, която живее в циганските гета и многобройните им семейства от неграмотни и криминализирани субекти, но за това не са виновни те, а държавния апарат, че не не прави необходимото за тяхната интеграция чрез образование (поне основно) От друга страна се вбесявам на разни шовинистични изказвания за тия и ония на сапун. Разликата между тях и тия в гетата е цвета на кожата - и двете са точно толкова ниско образовани и криминализирани.

Браво на това момче!

Основният проблем е, че докато плащаме на малолетни и непълнолетни роми детски, те ще ги произвеждат на конвейр. Онзи ден попитах една видно непълнолетна ромка с 3 деца на колко години е и тя ми отговори, че сИга почва 16. И вече с три деца, мърляви, без връхни дрехи, с обувки на бос крак. Смятайте от колко годишна е започнала да се размножава, на не повече от 10-11. Законът трябва да се прецизира, да отиват в затвора тия, които правят бебета на малолетни и непълнолетни, а детски да се плащат до 2 деца, за останалите сам си преценяваш можеш ли или не можеш да се грижиш. Виждате докъде стигнахме с това безхаберие, отиват към милион. Не случайно когато в Германия казах, че съм от България, възкликнаха, аааа, цигани значи....Тъжно, но факт.

Бойко , отиди до Консулството на САЩ и подай молба за паспорт и една за издирване на американските осиновители. Много лесно ще ги намерят и ще им излезе солена тази екскурзиантска "шега". Желая ти успех и по-щастлив живот занапред. Не се предавай !

какво ще направят дори ако ги "издирят"? хората са се отказали отдавна, и тъй като не е бил под тяхно попечителство поне две години, няма шанс да получи гражданство. ама все да сме жертви и онеправдани, а?! а майка му и баща му защо да не му помогнат, някаква морална отговорност нямат ли и те към него?

Изоставянето на дете е криминално деяние по американското, а и не само

Моля сценариста и писателите да пояснят - кой цвят, бе? Иска голямо сърце да простиш на двама изкуфели американци, които решили да си наберат ром, ама после се отказали. И сега ще са му длъжни до живот? А на неговите родители простил ли е? Те защо не са го подкрепили с един адвокат?

Нека някой адвокат помогне на Бойко да си вземе емериканския паспорт,поне това ,да му е от полза..Да търси подкрепа от тези хора едва ли има смисъл..макар че след време за мен съвсем честно е да се възползва от правото на наследство..Как така ще оставиш едно дете на летището?

ама мама ром и тати ром могат да го оставят на две години, а? а лошите американци да му завещят имение за милион долара... едно му признавам обаче, говори чист български или поне колкото може там в благоевград и е срамота, че е без работа и занаят

паспорт, трябва Акт за натурализация, който се издава от Имиграционният съд в САЩ. Тойне е бил там никога, значи няма такъв Акт, т.е. не е Американски гражданин. А иначе Репортажа е добре направен и Бойко добре се справя според условията. Дръж се за майка България и не мисли за никакви американци.

Браво на авторите, респект за Бойко! За първи път се възхищавам от дир-нически материал! Желая на Бойко много здраве, късмет и щастие! Репортерката, въпреки доста крехката си възраст се справя много добре, за разлика от мнозинството си колеги в БГ. Браво!

За кой бойко става ДУМА ?????

За Тиквата ли става дума ?

глупяк даже не си прочел

Голям поздрав за журналистите за този филм, много дълбоко ме трогна тази история ..Поздрави на Дир и на теб Байко ,кураж момче!! И не на последно място поздрави на Възпитателките от дома!!!!

в казармата 1 военен служител си беше кръстил шопара Жельо... Та по- добре прасе да кръстим Бойко...

тая дрисня защо я изтропа тука?

Във FB профила на Център за временно пребиваване на пострадали животни ''Оскар и Лора", Блг.- Бойко Гренцке публикува мнение с дата 22.10.18г. с което моли за помощ за центъра - храна и доброволци за работа през събота и неделя. Благоевградчани трябва ли да идваме от София, за да ви ударим по едно рамо? Срамота е да не могат да се организарат 5 човека за по 2-3 часа през уикенда.

Гнусете от бездомните кучета а държавята е пълна катунска кочина от улиците контейнерите около тях и промиесмешници

ко рече, ко? пеши грамотно балгарко1

Кури вместо да плаща на протеситращи и крякащи да вземе да плаща на него и подобни. Повече гласове ще спечели.

Хубав човек, хубав циганин... Само имената да вземе да си смени... И трите...

А ти си грозен от всякъде. Много грозен. Нещастник.

Скъпи Ренета и Деян, дано четете коментарите. Прекрасен репортаж (или филм, не знам каква е точната терминология). Страхотна журналистическа работа - историята, воденето, операторската работа и монтаж - всичко е на на-високо ниво. Прекрасно е това, което сте се захванали да правите, още по-прекрасен е начина, по който сте го направили. Аз имам стотици коментари в Дир-а, никога до сега не съм писал с такова удоволствие. Само успехи, сигурен съм, че тепърва ще чуваме и четем за вас. Напред и нагоре!

История, популяризирана чрез фейсбук. Тоя път добре са чели

Хубава история за смислен живот и човек, чието верую е ДОБРОТО!Независимо, че е болен, че е видял и най-суровото в живота, той вярва в доброто и го прави, както умееДир, поздравления за този материал и продължавайте да показвате историите на обикновените, истинските хора!

историята започва преди 30 години?? на 30 вече или трябва да си ориентиран човек, или ще си умреш на 60 като ....

проблеми в държавата, няма протести, няма сътреесения, всичко е по мед и малко и само вашите издирени фейк нюз са важни и ще отлежават по 25 часа на денонощието, като бестелъри отпред и отгоре на всичко! Ако искате да помогнете на човек и изобщо на държавата, станете истински журналисти и разкатавайте плитиците, но не смеете да си бутнете храноилката .

ще станат и те като Бойко и ще бленуват дърти американци да ги осиновят, за да ги спасят от мизерният им живот...

Ако има хора с възможности нека помогнат на Бойко. Да му предложат работа най-вече..и някакво развитие

Страхотна история...Бойко все така напред,ако четеш...:)..Готино момче си

Няма нужда от Издирени истории, защото ние не можем да помогнем. Има нужда от държава, която да се грижи за населението си, а не тази държава която в момента го е оставила на произвола. Имена и партии да не споменавам. Всички се пробваха и на всички най им хареса краденето. Сладка работа е.

Прекрасна история. Благодаря ви! Най-накрая нещо стойностно и мило в Дира. Писна му от Миски, Кулагин и Вип Брадър. Вече дарих малко, но от сърце на момчето. Желая му късмет. И моля ви, моля ви, моля ви, спрете със злобата. Детето сам само се бори с живота, за чуждия живот. Няма си брат, сестра, родители и подкрепа.

Историята е показвана няколко пъти (последно в Ничия земя), но е безмислено, тъй като развитие очевидно няма, а и не се търси. Лично се свързах с екипа на Нова и ги посъветвах чрез соц. мрежи да се свържат с въпросните американци или с адвокат, ако изобщо искат да помогнат. Всичко друго е запълване на ефирно време на гърба на това момче и Дир не прави изключение.....

Може би генералната идея е да помогнем на човека Бойко, който е сам в живота и явно буквално няма кой да го подкрепи, а не да търсим олигофрените янки, които са се уплашили от рева на детето. 5г. са се борили да придобият права и накрая нищо. Дано да е за добро. Бойко горе главата!

Ако изобщо сте слушали, той сам казва, че се надява да се “направи нещо” относно тях!

konchisrog

Така е - да помогнем на човека Бойко да вземе и четвърти мандат!!!

Напротив, изгледах материала внимателно. Човекът заяви желанието си да започнат отношенията си начисто, с ново начало, след като им е простил. Но за мен не е това основното в историята. Човекът Бойко е отправил зов за помощ към другите човеци в които е останало поне нещо човешко в тях. Апел за подкрепа, любов и разбиране.

НЕ МУ ДЪЛЖАТ НИЩО И НЯМА ШАНС ЗА ГРАЖДАНСТВО но пък има голям шанс следващите фейк нюз златотърсачи да направят нов репортаж с него след наколко години...

Явно грантове са дават само за успели мангали,майки с недъгави,кучкари,лезбийци,зелени,джендъри и вегани.Този е усвоил изключителна професия с която ще пълни държавния бюджет- храни бестопанствени помияри. Кога ще видим история за успял елетротехник,щлосер,стругар ,инженер с неразбит брак,перфектна съпруга домакиня и 2-3 отгледани нормални българчета със сериозни професии ?

Донякъде сте прав/а. Донякъде не сте. Бездомните животни имат нужда от храна, така както и Вие ;)) Човека прави добро. Жалко, че не го осъзнавате, а го възприемате само като "изключителна професия, която ще пълни държавния бюджет". Човека се грижи за горките животинки, но разбира се, Вие сте на топличко, закусвате и вечеряте всяка вечер, как да разберете как се чувстват те? Другото, което е .. "Лезбийци" хах. Толкова ми е смешно, когато хората говорят така. Това, че някой харесва друг индивид от същия пол не е нещо лошо, нещо странно, нещо .. неприемливо, бих казала. Но всеки с мнението си. Абе, просто стига сте мрънкали. Хах. :

Аман от черногледи хора, които гледат само малката картинка. Абе ние Българите кога ще се научим да гледаме голямата картинка и да престанем с нашето черногледство? Толкова е рядко да има приятни за четене статии и вместо да се радваме, мрънкаме. Нима Ви е по-приятно да четете за изнасилени, пребити, ограбени хора? Пф......

Жалкото е че майчиният инстинкт който ви движи вас , както е видно интервюиращата и цяло поколение жени е някак импотентен и стига до това да се нахрани едно куче , да се прерови фейсбук но не и да се отгледа нормален пълноценен и способен човек . Огледайте се навън освен улични кучета е пълно с децата на улицата .

Донякъде сте прав/а. Донякъде не сте. Бездомните кучета преди да станат бездомни са живели в нечий дом... Нямам нищо против ни едно живо животно, но докото то е заплаха за мен,за играещото ми или лазещо дете, било чрез екскрементите си , било чрез гладното си поведение...извинявам се, но съм съвсем, твърдо ПРОТИВ...

Човекът си изкарва прехраната в момента с това да помага във временен приют за животни чиято цел е да бъдат осиновени. Стига храчи и плю по хората, не всички са космонавти на тая земя.

Няма да видим, защото не пасва на аджендата на соросоидите. Само животът на златотърсачки, обществени паразити, цветнокожи и блудници е важен. Животът на бял, трудолюбив, семеен християнин не е от значение за сатанистите.

Колега, такава каша ти е в главата, соросоиди, сатанасти, извънземни ... кажи честно, ти спиш с фолио на главата, нали?

Ако съдбата на шофьора е интересна защо да не направят репортаж и за него? Като цяло съм впечатлен от този мъж, въобще не говори и не се държи като циганин и цялото му излъчване е позитивно и добро, въпреки трудния му до момента живот. Да те изоставят така би пречупило психически доста хора.

Защото те имат на кого да се опрат. Помага се на тези които нямат подкрепа

Освен на двете си ръце и на волята си за ползотворен труд, няма на кой друг да се опрат. Не разводнявай дискусията, соросоид

От такива дето се за кучета се грижат!

Не можах да прочета нищо за тази история. Само гледане ли му е 'майката'. Не всеки има нерви и време да гледа. Какъв е смисълът от Интернет - дайте само да гледаме телевизия?? И още нещо - ако ще гледаме - защо ми е дир.бг? Мога да го правя в Ютюб с един клик ??

Това е много стара новина! Показваха този репортаж по всички телевизии!!! Засрамете се!

Това не е НОВИНА. Това е история, житейска, разказана от екип на сайта, доколкото разбирам в нова рубрика наречена "Издирени истории".

Добър човек изглежда Бойко. Да е жив и здрав и повече късмет. Благодаря за историята на Ренета. :)

Дир.бг, спрете коментарите в новите си рубрики. Жалката, тролска пасмина не остава нищо неопорочено. Просто приятелски съвет... :)

Няма как да стане, защото именно троловете индиректно носят големи приходи на сайта. Преди години дир-а забрани коментарите на нерегистрирани през уикенда, но бързо разбраха, че това е нерентабилно и върнаха старото положение.

смешници, там в европата, една такава мома като тази,съвсем наскоро кандърдиса хиляди, че един красив просяк е прекрасен човек! те и повярваха, после той я обра, и тя се извиняваше на всички що и повярваха! плагиатството е много гадно нещо!

Филия с мас ял, Винету чел! Два пъти гонен от власт, на път е трето гонене! Ама него не го интересува и плюска дюнер в Египет :)