Коментари - изДИРени истории: Мисия "Семейство". Любов на бързи обороти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще са необвързани, след като мъжете са пълни идиоти!

Мъжете винаги са били идиоти когато става дума за жени. С годините ставаме помъдрели идиоти. И се нагаждаме спрямо предлагането. Тъжно и жалко ....

Намерихме се преди 33 г.със съпруга ми - двамата имахме еднакви критерии: образование, интелигентност и морални ценности. Двамата изградихме дом и семейство. Най-голямото ни постижение е възпитанието на дъщеря ни - да пази достойнството си и да не го продава за пари. Красива, /звучи малко като "нашето гардже"/,умна и образована намериха се с точния човек и след няколко годишна връзка си имат един разкошен дребосък.И двамата работят и имат добри доходи. Нямат милиони и не им е това смисъла на живота. Защо написах всичко това ли???? Човек трябва да направи трезва преценка за себе си и да не иска повече от това, което може да му се даде.

Аз съм един от 800 000 самотни в София :(

Браво на автора ! Добра статия се е получила !

за семейството с другата статия "Пуснаха купони за бедни и богати за храна в едно училище" ??????????

До “2019-02-13 12:37:45 Кой има повече? (нерегистриран)“ Тук не става въпрос за съпоставката “деца/ финанси“, а става въпрос дали можете да дадете на децата си стабилен старт в живота- собствен покрив над главите им, добро образование, топлина в жилището през зимата, климатизация пв жилището през лятото, да ги пратите на зелено училище или на екскурзия от училището; да носят нормални дрехи, а не да бъдат подигравани от съучениците си, че имат само 1 чифт обувки. Разберете- само образованието дава шанс на хората да постигнат всичко описано! А когато една жена е образована, тя няма как да не мисли за тези неща, няма как да иска децата й да бъдат третирани като клошари! И за това жената има изисквания към евентуалният партньор- да е поне на нейното ниво- особено, ако е образована. За това жените имаме критерии за брачният партньор или изобщо за онзи, от когото искаме деца! Това не е каприз, а признак на мъдрост и предвидливост и се цени навсякъде.

Съгласен съм, че жената мисли ,преди всичко, за децата си и затова иска сигурност от партньора си. Но не всичко е пари. Душа нямат хората в днешно време! А тя не се купува с пари....

Неоспорим статистически факт - с годините шансовете за ЛЮБОВ ДО ГРОБ се увеличават.

Започнах да го гледам и веднага ми направи лошо впечатления, че около 40 годишна жена използва "не ме отразяваше"! УжасТ, "стил и класа"!

Тайната на брака се заключава във взаимните отстъпки. Например - аз обожавам кафето, а жена ми обича чай. Компромисно - винаги варим чай, а на мен ми е позволено да не го пия.

Или когато сте на едно мнение за нещо се приема твоето а когато сте на различни мнения се приема нейното.

Ако жените нямаме критерии при подбора на съпруг, то бихме изпаднали в ситуацията от съседната статия- “Пуснаха купони за бедни и богати в училища в Сливен“. Абсолютен идиотизъм е да се счита, че “детето се гледали самО“, че някакси ще се скърпи семейният бюджет, ако и двамата родители работят нискоквалифицирани професии и ще съумеят добре да огледат детето си и да му създадат нормално самочувствие. В 21 век дете не се гледа лесно. Една жена обичайно мисли предварително по тези въпроси- особено, когато не е на 20 години.

Слагаш децата като най.важни в семейството и имаш повече,аз и съпругата ми имаме 3 деца,бели хора сме,българи образовани,работим средно платени професии,оцеляваме, всички са облечени ,нахранени и на топло.Е не ходим на ски курорти в Алпите и по топлите острови на круизи,но какво от това.Всичко разбира се е въпрос на избор,дали да си родител или егоист,който иска да живее сега,а не мисли какво ще оставе след себе си...

Не е егоистично да мислиш не да оцеляваш, а да живееш. Да са ви живи и здрави децата и семейството, но е факт, че децата са много солидно перо от семейният бюджет. В 21 век най- лесният начин човек да има по-добре платена работа, е чрез повишаване на образованието. Ако вашите професии не бяха поне “средно платени“, дали щяхте да имате възможността да предоставите на децата си сносен живот, възпитание, дом и семейство?

- Кой е по- удовлетворен? Мъж, който има 4 деца или мъж, който има 4 милиона? - Който има 4 деца! - Защо? - Защото този, дето има 4 милиона, иска още!

на мад мъж,мой колега.....аз съм омъжена. Мнго свестно момче...образование висше,приятен характер и външност,без да е конте -последна мода. Разправи ми историята си на студентската си любов...към колежка...красавица. Дамата не излизала от мислите му,работил цяло лято, спестил пари и се престрашил да я покани на среща. Толкова се унесъл че отишъл на срещата с роза...което я изненадало.. Поканил я да вечерят и предложил тя да избре заведението...Тя го завела в скъп ресторант,но това не го притеснило...парите му били в джоба... Почнала госпожицата да избира менюто.... Моят колега казва,извинявай ама аз на повечето неща не им знаех нито имената,нито какво представляват и започнах да се потя.... Както и да е ...по едно време се уплашил дали ще му стигнат парите...ама стигнали... На раздяла дамата го целунала и му казала че ще се разва да излязат пак... Той не посмял да я покани повече... Нямаше си приятелка в момента когато сподели и ми каза че се страхува..,дали красиво момиче не е за него... Напрово ме смути,но твърдо заявих че такова нещо няма,и следващия път да излезе първо в компания с дамата за да я прецени,а после насаме.

В днешно време да си обикновен мъж и да срещнеш красавица и тя да е свободна - това е почти невъзможно. Или е обвързана, или претенциите й са до небето и още не се е намерил някой, който да може да ги задоволи. Историите от романтичните филми не са истински.

- Ти си момичето на моите мечти! Красива, усмихната... - Говориш така само за да спиш с мен! - А и освен - това си и много умна!

Ако още на първа среща има страх, то какво остава след това?! Знаем, женините/омъжените, от житейски опит съдбата ни поднася какви ли не изненади на щастие, където няма място за страх... Родилното. Акушерката: - Младият татко! Скачайте! Имате тризнаци! - Да скачам?! Има ли смисъл, на първият етаж сме!

Жената никога не забравя мъжа, който е можела да има, а мъжът - жената, която не е могъл да има.

При демонокрацията и еманципацията е така - мизерия, безработица, чалга, дрога, гмо-, ментета, невежество, "сексчат", медийни промивки и помии, и накрая "мачмейкъри", "спиддейтинг", "сингълпарти".... "суинг" ШЪ СЪ УПРАЙМ!

Вие и ФАБ Мама сте ми любимите анимационни герои. Добре поне, че на вас ви се събира една статия за два месеца. И в тази "история", която се побира на страничка А4 няма отговори, а само въпроси. Не става ясно каква е тезата на автора.

Да гледаме по един пУзитивен начин на нещата, както казваше Мадридският крадец.

сам в живота....АМА просто светът се промени...а това доведе до промяна на приоритетите на половете,кариерното израстване,финансовото обезпечение за отглеждане на деца. Когато водешото е любовта...няма никакви проблеми и препятствия....но това с безумно силната любов се случва обикновено в по-млада възраст...После като я прескочиш тая възраст....и като започнат едни размишления.....

и си оставаш стара мома или ерген,завъждаш коте или куче,ако те мързи рибка или хамстер и тихо ,тихо изтляваш.....накрая някой братовчед те погребва....те така батковото

./....Двамата се запознават на бърза среща (speeddating). Когато се виждат за втори път Павел дори не разпознава красавицата срещу себе си, но това не му пречи да положи още усилия.../ Хм- това си е чиста заявка за развод след 5-7 години. Ако не си разпознал истинската си половинка веднага, как изобщо можеш да я запомниш, какво бъдеще ще градиш с нея, как ще протече семейният живот, ако веднага не си се почувствал грабнат от човека отсреща...Странни хора, странно битие. Пожелавам им дълго семейно щастие, много любов и доверие...

Ми бързи срещи,5 минутки,колко сходни лица е видял?Това си е тъпотия....да си се зарибяват по сайтовете,че да ес запомнят.....а истинската любов...ех..руснаците имат един израз..любов марков.....сле 6-12 месеца чисто по биологически причини любовта химията изчезва и после ако човека до теб не е този с окйто можеш да живее чисто по човешки.....то....ами лошо става...

Тя- нали няма да ме забравиш? Той - Как да те забравя като не мога да те запомня?

семеен проект? мачмейкинг? не знаете български, що ли?

Колкото са по-образовани,толкова са по критични към мъжете....и толкова по-малъко е възможността им за избор. При по-малко образованите жени също им проблем....търсят си богат мъж,но предлагат нещо преходно като външния си вид.

На много малко им стиска да имат семейство и да се борят за него, болшинството предпочитат да са пчелички - от цвят на цвят, а после при мама.

НО не отменя горното твърдение.

Нима при жените не е същото - от гъбка на гъбка ? и на края - при някой дебел, нелицеприятен богат чичка - предимно заради парите красивите жени буквално се продават посредствените също се опитват, но поне знаят колко струват, но понякога с хитрост успяват да оплетат някой мъж Най-опасни са "хиените", които искат брак, дете и послед издръжка до живот и всичко е пари, пари, пари защото жените могат да обичат всеки /без значение как изглежда/, само трявба да си намерят причина Ходил съм на бързи срещи - лицемерие от повечето жени От своя страна съм искрен, но все пак за 6 мин не мога да съставя обективно мнение, впечатление може

/.....Колкото са по-образовани,толкова са по критични към мъжете..../ Естествено, че е така, но това не е проблем. Проблемът е, че твърде много мъже не могат да отговорят на “критичността“ на тези жени. Не разбирам онези двойки, който са твърде различни като характер, а се пробват като двойка.

Ами като имаш много критерии ичакаш принца на белия кон,накрая на 40 и малко разбираш,че коня умря а принца се запи в кръчмата....снижаваш критериите до сновните нужни ти без излишни префинвания,до това да можеш да живееш с този човек и да се разбирате....това е иначе си оставаш стара мома.....тук дори не говорим за брак а за съвместно съжителство....

"Как да се оженим...между другото"

Много интересна история.

че ми се драйфа.

Според мен е отчайваща.