17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само малоумен може да нарече това нещо култура.

СРЪБСКИТЕ МАЙКИ СЪЩО ПЛАКАХА ПРЕДИ ГОДИНИ, ЗАЩО НЕ ПОСТАВИХТЕ СТАТУЯ ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.

Днес по НОВА тв ги поканили тия ,,творци" на идеи. Омазани като да са сглобявали комбайн. И се напъват да обясняват ,,идеите" си. Изръсиха, че 30 % от българите били подкрепяли Русия и Путин. Не, драги ми смехурковци ! Повече от 90 са процентите. И само отделни екземпляри се правят на интересни. Или са обидени на себе си заради , че не са направили нещо смислено, с което да бъдат забелязани и оценени.

Браво на тези изроди, които са издигнали себеподобно чудовище на паметник! Досега управниците се криеха зад лъжите си, сега наяве показват за какво стават!!! На народа му трябваха 12год да намрази и изгони Бойко и само няколко месеца да намрази Киро и себеподобните му! Вкараха си автогол! Време ни е за Възраждане!!! Слава на България !!! Само знамената на България трябва да се веят в нашата земя!!! Този урод да си го взимат управляващите ни и да си ходят!

Уроди сътворили урод - по свой образ и подобие.... Маските падат! Истината е вечна!

Нямам думи!

Каква е тази мумия на вкаменено извънземно от епохата на неолита?

Много се надявам, скоро да видя насочено към "освободителите" ето това : ...........▐░░░░░░░▌ ....... ▄█▓░░░░░░▓█▄ ....▄▀░░▐░░░░░░▌░▒▌ .▐░░░░▐░░░░░░▌░░░▌ ▐ ░░░░▐░░░░░░▌░░░▐ ▐ ▒░░░ ▐░░░░░░▌░▒▒▐ ▐ ▒░░░░▐░░░░░░▌░▒▐ ..▀▄▒▒▒▒▐░░░░░░▌▄▀ ........ ▀▀▀ ▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ ................▐▄▀▀▀▀▀▄▌ ...............▐▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ...............▐▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ................▐▒▒▒▒▒▒▒▌ ..................▀▌▒▀▒▐▀

Тоя, увисналия, бая има да го смучеш, за да го вдигнеш.

Всякакви джакита и чарлита да се самоизметат нанякъде и да оставят нормалните хора да си живеем живота спокойно. Този сътворен урод ли ще дава тон на обществени нагласи. Ами няма как да стане ...да се забрави миналото , колкото и да го изопачават разни трошляци. Паметник на Съветската / Червената армия има не е само в България. Срам и позор сте за България с неадекватните ви инициативи. И са подсладили простотията си , отбелязвайки , че някакви светила ги били подкрепили. Ами значи и те са като вас - някакви комплексари , които се имат за недооценени .

Да се премахне незабавно този ужас неземен

Колко ли години е седяла тази творба в някое мъзе. И сега автора на тази никаквица иска да бере овации

И ги бере, от себеподобните.

Това е изключителен символ на цинизма на управляващите. Ясно послание, че мнението, сигурността и живота на избирателите не означават нищо.

я подай ми стрино , синьото страпонче , да гу мушна бързо на сухинко в задното ми дворче не ме интересува тази война , искам само некой да ми начесва лакомата халка

За каква и чия слава си пращат децата и държавата в небитието преждевременно? Какъвто и да е изходът от войната, славната Украйна, нито е била, нито ще я бъде - задлъжняла е и подчинена на целия свят - роби.

На тази "скулптура" съм се смяла цял ден Но по същество-драгите "управляващи" защо не покажат с колко още ощетиха българите за да направят този изрод и да го поставят там?Колко милиона отидоха?С какви решения и на кой това чучало наречено "скулптура" е поставено в центъра на София? Препоръки към малоумните ни управляващи относно тази гротеска-забравили сте едно да сложите в широко отворената уста украйнския байрак,а по ръцете нашивки на всичките терористични групировки,които се намират в уКРАЙна-Азов,Айдар и бла,бла Не на последно място-айде сиктир с тая смешна пропаганда за украйнските майки Истината е малко по-друга,виждала съм я с очите си-украйнка с две деца слизат от един бус и след нея 12 мъже,нещо да кажете по въпроса с тея украйнки-ми че то цяло стадо пълчища прекарват след себе си и със сигурност сред тях има и от терористичните групировки Така че вие солидарните и съпричастните почвайте да си плащате за целия масараф на управляващите,пък и вашия.защото останалите ама с нищо не сме ви длъжни!

.

Перфектна е да седи срещу парламента.

По-добре вътре в НС, при всички останали красоти. Не, че има големи шансове да засенчи Белобрадова.

Да сънуваш кошмари... Грозно и страшно.. прилича на зомби

е няма такава тъпотия... платен соросоид измъдрил някакво човекоподобно насред София... може и още по-авангардно> едно огромно лайно с украинско знаме и надпис "Слава Украине!" ... по-подходящо ше е...

да не би на некой некъде да му дреме за украйна?

Реално само на бабите с достъп до Интернет.

паметник на американски командос требеше да дигнете, по щеше да си отива.... а и да отговаря на тъпата пропаганда също...

Баси идиотщината ! В Донецк пък има мемориал на загиналите в Донбас деца от Киевските фашисти . Казва се “ Алея на ангелите” и на монумента са изписани имената на стотици дечица , избити от укрофашистите ! Самата скулптура пък на “Викът на майката Украйна”, сложена в центъра на София и имитираща картината на Едвард Мунк “Викът” е направо ужасна ! Като я види човек, разбира, че авторът й е или след употреба на кокаин , или си е просто луд ! За плагиатство не говоря - то е очевадно !

ногу си прав ама не разбра ли че фашизма в света се поддържа от америка а ние сега сме им десен ташак, та нема как да пропагандитаме истината.... щото то и украинците публично гориха българския флаг и забраниха българския език, ама тва нема значка....

байно, "Викът" на Мунк няма нищо общо освен заглавието.

Е все дано сме виждали картината на Мунк, така че, байно, не се опитвай да замазваш лайн--а. Много общо има и най-вече идеята! Това си е за съд откъдето и да го погледнеш!

Разбира се, тази "творба" е в пъти по-грозна и некадърна от "Викът" на Е.Мунк.

Хайде, племенните вождове да не обиждат Мунк!

МИЛИ ДРУГАРИ РУСОФИЛИСТИЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ, ТОВА, ЧЕ СТЕ ТЪПИ И НЕ РАЗБИРАТЕ ЕЛЕМЕНТАРНОТО ПОСЛАНИ НА ТАЗИ СКУЛПТУРА, СИ Е ЛИЧНО ВАШ ПРОБЛЕМ.

тая скулптура мястото й е пред белия дом

Изпращам се краваросифилистик

"посланието" няма нищо общо с войната, формулирано е преди 2 години, когато на "твореца" му хрумнала изродщината, ама нямало нещо повод да я направи, чакал, чакал, и при първия удобен....

Тази статуя показва какво може да сътвори омразата, както и липсата на всякаква висша нервна дейност и сетивност за красотата по-добре от хиляди думи!

Не мога да си обясня защо това, което виждам с очите си в България е коренно различно от това, което говорят в новините. Виждам с очите си украинци в 5 зв. хотели и спа хотели, пазаруващи в молове и седнали на отрупани маси. Смеят се, правят сефита, държат се с превъзхдство. Виждам го лично, с очите си, защото имах неблагоразумието да отида на такова място за 3 дни. Защо се получава това разминаване ?????

Какво е това човекоподобно?Те украинските майки,не са чак такива уроди.

,,Скулпторът,, на какви хапчета е бил?

на опиянение от виното на вавилон дъ греът

Егати скулптурата егати чудото. Това е някакъв пълен ташак

Жалък опит за провокация.

Народното Събрание прие декларация (ДВ, брой 47 от 2020) срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.

Лицемерите пак ще се дупят на Путин за газ, нефт, стомана, редки метали …

Защо не издигнат скулптура за Иракските или Виетнамските майки? Евтина пропаганда!

правят реклама, евтина, ефективна. С това недомислие на скулптура. А пък глупаците ги сравняват с Шагал и Пикасо, виждам . Точно те са целевата група на саморекламата, значи като такава е супер. Напомня ми едно друго недомислие пред НДК, посветено на Кирил и Методи, с две правописни грешки в надписа. Когато разглобиха паметника от Старчев го инсталираха, за да са ясни новите културни стандарти Махнаха и него, само стандартите останаха

Украинските майки, подкрепят тъпата украинска кауза, която води до убийство на децата им. И всичко това в името на един жълто-син байрак, един лозунг от две думи, прикриващи интересите на САЩ. А зад барата отдавна-отдавна са си направили тънките сметки кога колко да им подхвърлят ката "помощ". Сега тези 33 милиардъ, които били изчислени до цент и които ще се наблюдава от Щатите как ще се изразходват, какво означават, освен че укрите са вече щат.

Не съм укрофил, ама това нещо си е жива подигравка с украинските жени, които са сред ай-красивите в света.

печелившите също.

изкуството не е задължително да е красиво. Тея дето плюват тука се прехласваха 30 години по шестоъгълният пред НДК. Което също беше изкуство и лично аз нямах нищо против да си остане, ама се саморазпадна паметника, точно като зрял социализъм. Да се направи женска статуя да прилича повече на животно отколкото на човек може би има някакъв смисъл. Аз нямам претенцията да съм изкуствовед и няма да влизам в излишни философии - все пак всеки човек има правото да си разбира една или друга творба според вътрешните усещания. Прочее - можете ли да ми покажете красива картина на Пикасо?

Не става въпрос за красота. А за некъдърно нескопосано нещо, което някои имат нахалството да наричат скулптура. Какво невежество

Никога не се водят от емоцията. Затова са велики. Но чрез емоцията управляват такива недонпсчета като нас и укритие.

Така е - те си правят тънките сметки, Европа им обира негативите.

за тези ли? Виж линка: https://southfront.org/wp-content/uploads/2022/05/Ukrainian_Refugee.mp4

У нас ще се усерат. Ние трябва да сме неутрални в тази война а не да серем лайнослед лайно. Знамето над общината е срам за България.

тази майка която родила бандера шухевич зеленски азовци и мното други само така може да изглежда като ярост ужас и невъзможност да поправи грешката на тяхното раждане

Чарли... Джеки.. Какви истински българи със звучни български имена. Изс*аха една укро гнусотия в центъра на София възпявайки нацистки киев... Браво, джеки! Браво, чарли. Дано началниците са ви забелязали та да ви хвърлят некой долар. Гнус!

Паметникът на съветската армия е всъщност паметник на трети украински фронт.Те са тези които навлизат в България.Укрите, тъпи протестират срещу себе си.

Третият украински фронт е само название, и няма никаква етническа семантична тежест. Третият украински фронт се е състоял от съветски граждани, населяващи тогавашният СССР. Тоест те са били и украинци, а не само украинци. Заедно с останалите народи.

Ама и тия интелектуалци са сериозни психари... Бая интелектуално пиене е паднало за да измъдрят точно такава гнусотия.

Отивам да му се изпикая в устата на това укросъщество, и гледам че го махнали! Са къде да пишкам, че съм на зор?

има учредена обществена тоалетна, улица украински герои, или как и беше името

Не щеме в нашата кочина чижди укросвине!

убава си е, мяза на десито атанасова, кога зева от трибуната на парламенто...

Мяза на тази кобила Урсулата

Укрите нацисти вече търсят автора да го убиват по украинските сайтове. Бил изобразил чудовище, подигравка за исконните укронацистки арийски ценности на неземно красивите укри. Тоя вместо да изпише вежди ки извади очите.

Всичкото окраинец марш в собствената кочина!

Като гледам май са му отпуснали от министерство на културата един грант, защото наистина вложи много труд, шмъркане и пиене. Трябва да си пълен олигофрен за да го направиш и още по-голям олигофрен за да го сложиш, да бяхте го сложили пред кафенето на Линда.

Пластиката не е създадена преди 2 месеца, а преди 2 години. Има я във фейсбука на автора, със снимка от 29 април 2020-та година. Просто човека е намерил, къде да си пробута грозилището. Идеята е добра, но не мога да приема вида на изълнението!

хехе, бежанките/демек укромайките/ от слънчевото Черноморие да не се надигнат на протест сега срещу визуализацията си?

И що я държахте само два часа? Що не я оставихте - софиянци да й се възхищават? И да й се порадват? :)))

Рашките ни взеха на пълен бъзик тези дни, заради тази статуя. Не може да им се отрече на Джеки и компания, че от онова време имат талант да веселят хората.

джеки и компания никога не са веселили хората . а само себе си. Какви са били тези противници на социализма и на начина на живот тогава, след като никой не ги е закачал и са били всъщност глезените идиотчета, за които можеше всичко. И дори са били финансирани и подпомагани. Как се учеше тогава в чужбина? Не му мига окото на лъжлив Джеки да твърди, че му плащала Германия за обучението. В чужбина учеха почти само децата на специални хора, Писна ми от такива лъже- десиденти и лъже- демократи - подлоги, които винаги си живеят добре без да работят

И стига си сте ми навирали в очите Венелин Петков

Да сложат на Путин че да има къде да им текат лигите на русофилите

Плагиатството и екстраполацията на субективно изживяване, преекспонирано от конюктурната поръчка на "евроатлантическите господари" не е изкуство.

А вие как искате да изглежда след като е позирала Деси Радева?

Аз бях!