Издигнаха паметник на Кольо Фичето в София

Монументът пред сградата на Камарата на строителите е от камък - любимият материал на майстора

Обратно в новината

Коментари - Издигнаха паметник на Кольо Фичето в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще продължа... докато дишам. Разбира се, че това момче не е виновно за престъпленията на дядо си. Разбира се! Но парите му идват оттам. Хубаво... не идват оттам Хубаво...нямало е ВКР... Хубаво... ние сме идиоти! Гот ли вие е да сте ... да сме идиоти? Те вече не убиват. Те управляват нашата София. А ние не сме идиоти!

Болните амбиции, на едни болни хора ... Какво общо има Колю Фичето със София ?!?! НИЩОООООО!!!!

Има много общо с България! Нищо общо нямат с България двамата Византийски мисионери Кирил и Методий, но ги превъзнасяме, защото се захласваме по чуждото, а за своето нехаем дори ако го забележим!

А какво общо има, ДС отрочето Терзиев със София?

Аз ако съм на мястото на Киро Шарлатана и неговата шайка, ще построя паметник на 21-ят Президент на Америка, Chester A. Arthur, който е известен с това, че роден в Онтарио, Канада и е по-голям лъжец от Киро, понеже е излъгал всички Американци, че е роден в Америка. Мястото му е на входа на Посолството на Козяк.

не са никакви паметници ,а скромни надгробни бюстове.Европейскта демокрация не може да издига величествени паметници като социализма и народната власт ,защото е 100 пъти по крадлива от социализма и никога не може да събере нужните пари за един величествен монумент.Вместо от мрамор з височина 5 метра ,го правят от врачански камък пишат от мрамаор а разликата се разпределя по веригата нагоре от общинските гладници до депутатите в София!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

Оооо коллко поетично? А за протокола кви други материали е имало по негово време? Гипскартон, итонг бетон и арматура? Да го бяхте направили от дърво тоя паметник. Мостове дървени е градил човека??!?! Фарс.. и импотентност. Верно гоним Македония..а

Паметник и на зеленото човече също трябва да построят

Зеленото чорапче Мунчо имаш предвид, нали?

На американските пилоти, бомбардирали освен София ши други български градове нали има?! От Козяк да са доволни - нищо друго няма значение!

Гроба на Уста Кольо е във В.Търново. Колко хора са се поклонили?

Доживях да се изгради нещо, било то и паметник. Кольо само да се надява да не го извадят русофил, че жълтопаветната измет е достанъчно проста. Иначе след 20-30 години като няма българи вече циганите и турците ще го бутнат

Не трябваше ли подобен паметник във Велико Търново или в Ловеч, където има повече негови творби, допринасящи за облика на тези градове, в София?????

Паметника е пред камарата на строителите и е в чест на това, че той е един от най-виднире строители. В Търново или Ловеч да си съберат пари и да си построят. А ти чети цялата статия и мисли преди да пишеш.

Хубаво, но е трябвало да е от сив гранит, а не от бял гипс - това след първата буря ще е за ремонт, отделно гълъбите ще цвъкат бялото на воля и ще му се радват...

Здраст Ганьо, как си? Много съжеляваме, че не можахме да получим твоите ценни съвети по-рано. Явно италиянците и гърците са били големи глупаци като са ползвали бял мрамор и камък навремето или тогава е нямало гълъби. Но ти не се тревожи следващия път ще те потърсим и за съвет и за някой лев ако ти се откъсне от сърцето, че само с безплатни съвети на става.

Под такива статии няма коментари. Ако ставаше въпрос за Киро, Христо, Боко, Коцето, Корни или Шиши (извинете ако изпускам някого), тук щяха орди от тролове да се изсипят и изтропат. А няко да каже , че трябва да се строят паметници на такива българи като Кольо Фичето - няма.