Издъхна баба Гена, пребита от внука си - бившия полицай Иван Дачев

Пловдивският районен съд взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо 44-годишния син на кмета на Община "Марица"

Обратно в новината

Коментари - Издъхна баба Гена, пребита от внука си - бившия полицай Иван Дачев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тоя още ли не е в пандиза ве

Не го намират на адреса и край на разследване! Проклети боклуци, само могат да бият слаби жени и да крадат и лъжат, да горят в Ада!

Здрав и прав бабаит е посегнал на слаба и престарела баба - така може да постъпи само гнидата, която трябва да бъде смачкана. Няма защо да издържаме този боклук в затвора!!!

Кмете,кметееее! Как така да не замесват името ти?!Та нали твойто отроче бе? Ти си го гледал,ти си го храншл и възпитавал.И на какво го научи тоя пехливанин?Бивш полицай,демек да пази добрите от лошите,пък убил баба си. Охх кмете,кмете,че такива като вас боклуци много,ама и децата ви боклуци.Ей там проблема.

Като ме вкарваха в ареста имах малко храна и вода. Накараха ме да хвърля храната в коша. Водата също. Казах, че водата е запечатана и предложих да им я дам, вместо да я хвърлям. Един ми се развика, цитирам "Ей, мърльо, хвърляй всичко в коша, все едно си нямаме."

"срещу подсъдимия има висящо производство за хулиганска проява. То е било спряно, защото разследващите не са открили Иван Дачев на постоянния му адрес." Тоест аз като не отварям когато се звъни мога да си хилиганствам и никой не може да ме пипне и ще прекратяват производствата срещу мен?

Имотна разпра утепал я е за да и вземе жилището

връщане на смъртното наказание.А униформените боклуци трябва да бъдат осъждани на максималните срокове по закон.

Тоя Мутра ли е станал или има мутри- мангали наблизо ??? Митьо-вци, и Мутри са тъпи олигофрени- Наркомани и Педдерази, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се правят на негри с черни БМВ-та... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Един Директор на Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия ( или Ослепеят)- 50 000 души. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Това практика ли е ? Като не те намерят на адреса по л.к. и прекратяват производството срещу тебе. Тоест всеки който извърши някакаво престъпление или подадат сигнал серщу него , ако не го намерят и се разминава с последствията?

Махнете баба Яга от рекламата, гадно ми е да ви чета след като я видя.

Донор за органи....никаква държавна издръжка в затвора....

къф донор може да е тоя алкохолик?

за такива изверги! Това доживяхме с бездуховност и употреба на наркотици. Никаква човещина. Щом се случват такива трагедии, това покаьва до каква морална разруха е доведено обществото ни от корумпирани и бездуховни управници.

Полицаи престъпници. Защо ли не сме изненадани. Биха хората по улиците за да спасят дебелата путка ББ че една баба ли няма да прибият?

Какви уроди живеят в тази държава. Нагли, тъпи, агресивни. Абсолютни примати. Както каза един професор - 80% дебили.

Като баба и знам колко много се обичат внуците и така да ти се отблагодаряват,,ужас,,Затова ли българите гледаме к жилища да подсигуриме и на внуците,а то да те убие.Всичко е деградирало.Безаконието довежда до тук

А сигурно горката жена някога е бърсала нния з*дник на тоя хубустник! Заскужава за наказание да го пребият и него до смърт! Урод!

Не само че го е къпал,хранила,и му се е радвала как пораства но и спестявала като се е решавала от неща важни за нея та като порасне да я пребие,Това е грях за които няма прошка ако тук безбожните комунисти го отърват тоя горе вижда всичко и всичко се плаща така поне твърдят екстрасенси и гадатели като ,,Баба ванга.

Оскотяло стадо, пълно с примитивни, агресивни, алкохолизирани и наркозависими неудачници.

TOCHNO TOVA e dnes BG-OBSHTESTVOTO.

И когато патрЕотите - дебили завеят байраци в знак на гордост - гордост от какво ??? Гордост..Да се гордееш с античовешкия кенеф…

И сега какво, вместо веднага да замине в някоя мина и да копае до живот, той има права, трябва му справелив процес. Да , но не е справедливо години наред да се влачи дело и накрая да излезе с някава нищожна присъда. Справедливоста за баба му къде е? 2-15 е безумно несправеливо за убииство на беззащита старица.

До 12 години за убийство можеш да получиш само в Бълхария или Рузия (там даже и ще ти дадат медал за храброст, ако се запишеш доброволец и заплата на доктор).

95 ........баба.... Нямам думи....полецай...уууу