Изчезнало 17-годишно момче бе открито разчленено в тръба във Франция

Полоцията е намерила също верижен трион със следи от кръв и други части на тялото в контейнер за отпадъци

Обратно в новината

Коментари - Изчезнало 17-годишно момче бе открито разчленено в тръба във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в канал на баня в Израел бяха открили кости от стотици бебета.

Жалко за момчето. Истината е, че такива зверства стават навсякъде, няма значение дали е Франция или която и да е друга държава. Жената в България която я убиха баща и син и я намериха в куфар и куп други убийства които станаха в страната? Лошото е, че невинни хора стават жертва на луди и психопати.

Неграмотни бяхте и си останахте такива. Няма как да водопроводна тръба, а по скоро канализационна. Чели сте само вестници в училище.

Първо да кажа,че това е огромна трагедия ,нещо немислимо , но второ искам да проявя нездраво любопитство ,"какъв е етноса на извършителя ,който страдал от психически разстройства и от каква раса е.""

Демокрация,значи! Ценностна система,към която упорито вървим,дори ще ги изпреварим някой ден . Извод: Никога вече СДС-Пума!

Ама той си е вече кастрат.Няма какво да се кастрира

Чували се писъци, но явно никой не извикал полиция. Сигурно докато дойдат е щяло да бъде вече късно, но все пак... Това май няма да е било в бял квартал.

баже Дирвие искате да ни психирате ли? Новина..ами дай всички гадости да споменем

При капитализма е така. Не гледате ли канала АйДи? (ID). Там самите американци изнасят стотици случаи на убийства и мъчения. Станали в Америка. Някои разкрити веднага, други след 30-40 години благодарение на въведения след 2000 година ДНК анализ.

що за "новина" е това? Не падайте до канални истории или ви плащат за развращаване на аудиторията?

Не четете новини с подобни заглавия. И на ббс главно такива новини публикуват. Целта е да се стресират читателите, ако може до степен да се страхуват от съседите си и от всеки срещнат човек на улицата.

Какво ни интересува този криминален случай от друга държава? Няма ли нещо положително и интересно да ни првдложите? Уроди!

Едно време Работническо дело и останалите средства за масова информация, публикуваха новини за трудови успехи в селското стопанство, промишлеността, образованието, спорта, България беше име......сега е само една територия. Какво друго да предложат ? Като се има прдвид, че те работят по поръчка. Планът Ран-Ат. Казано им е, работете за унищожението на тази стратегически ценна и природно надарена територия. Ние ще ви зъзнаградим......с центове.

Винаги съм се интересувал от селата във Франция. Тази новина дълбоко ме накара да се замисля какви тъпи новини се въртят в Интернет. Сега трябва да не ходим във Франция ли?

Тоя изверг с резачката да не е от новите французи?

Най-вероятно. Обиден в близкото минало и решил да наказва.

Понеже си нямаме достатъчно проблеми в БГ, та ни занимавате и с такива във Франция? Или е тенденциозно? А изверги има навсякъде...

Не четете новини с подобни заглавия. И на ббс главно такива новини публикуват. Целта е да се стресират читателите, ако може до степен да се страхуват от съседите си и от всеки срещнат човек на улицата.

Ужасно, но...защо младеж на 17 години го наричате „момче“ ?

полОцията...полюцията...полицията?

Евроатлантически ценности ... сега една армия от адвокати, финансирани от някое НПО на "добрият" чичко сорос (америка за франция примерно) ще защитават убиеца в съда - имал нужди и затова така е постъпил ... Но ако някой в офиса направи комплимент на колежка - ще го затворят за 10 години за сексуален тормоз ... Новото нормално ... не благодаря

Я пак ни припомни за православните ценности какво разправяхте преди 24.02?

Еми ще ти обясня, в православието и въобще в християнството една от най големите ценности е да жертва нещо от себе си за ближният. Та след като 8 години се молеха и надяваха, че тормоза над тяхните православни братя ще спре, решиха че е дошло време за саможертва и подкараха само забравили те се нацисти.

Днес няма гадости в България... та вземате назаем?

О има има, ама още не са им разрешили коя да пуснат..