Ботьо Ботев: 60% от изчезналите след 1990 г. са били убити

Издирването винаги е било ахилесовата пета на криминалната работа. Това коментира бившият началник на отдел „Убийства” Ботьо Ботев пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Ботьо Ботев: 60% от изчезналите след 1990 г. са били убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма очила за уста и затова МВР и Съдебната система плямпат,защото не виждат думите,които изговарят.Друг е въпроса за професионализъм,желание и интерес от престъпността в прехода превърнал се в бездънна яма на грабежа.Зад многото пари стоят убийства организирани и прикривани от държавни институции и политици стигнали до властта благодарение на тях.Ботьо Ботев разследва показния разстрел на бай Миле-резултат 0,няма да споменавам други,сега е главен следовател на престъпления в детски градини.Има една сравнение:-Където ходи фитката(пуека) там сокола ловува!!!

И този кръжочник откри топлата вода.

След случите с малкият Пепи (за чието убийство обвиниха майката) и със сестрите Белнейски (чиито убиец търсиха дълго време, и накрая обвиниха един, който твърди, че няма нищо общо със случая) не вярвам на МВР, а още повече на некадърници, като Ботьо.

Едно не ми е ясно ,защо след като е убил поне няколко часа по-рано жената ,в която е бил влюбен и то на сравнително тайно място, защото в началото, и тя беше обявена за издирване,което значи ,че никой не го е видял ,както и нея .Токава от какъв зор ще се връща и да убива още 5 човека ,които нямат никакви емоционални контакти с тяхната връзка.Ако нещо му е пречил мъжа ,с който живяла на семейни начала и много го е ненавиждал е могло, по-късно ,скришно , да го отстреля.Но според мен има някаква обща дейност ,която свързва всичките жертви , по-скоро ми прилича на поръчково убийство ,заръчано от външен поръчител, който до момента , а защо не и завинаги да остане "зад кадър".За такава масовост на жертвите нещо ми подсказва ,че са замесени много , ама много пари свързани най -вече с трансфер на наркотици и то в много голями количества или кражба на значителна част от тях.Чувал съм ,че Костинброд е най-голямото депо , логистичен и разпределителен център за наркотици в България , а двата града са географски в непосредствена близост.Може и по-малките околни места да са в схемата

той е водещ криминалист, човек от когото зависи нивото напрестъпност в страната. Застана пред екрана и си написа двойка за резултатите от работата си. Въпросният шесторен убиец е поръчково лице, напънете си мозъците да потърсите поръчителя този път. А за това, че бандитите са на улицата са съпричастни дремещите прокурори и съдии.

трее има ловци на глави и награда кат дивия Запад

Този индивид е бил заловен с 11 годишно момиче в леглото и е бил пуснат преди процеса му. Само в една престъпна и криминална държава такова нещо може са се допусне. Каква гавра с децата на България. Правят секс с тях, а престъпника е на свобода до процеса му. Ужас и безумие....

Демократизма убива.

Абе, господине, някой, който ще се самоубива, защо ще прикрива следите си и ще си пръсне черепа със заглушител в гората в някаква разбита постройка?!...

АКО БОТЬО БОТЕВ БЕШЕ ВКАРАЛ В ПАНДЕЛАТА ЮЛКА ТИМОШЕНКО - ПОРЪЧИТЕЛКАТА НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ , ДНЕС УКРАЙНА ЩЕШЕ ДА Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА :)) ..... ТВА ПО-ГОРЕ Е ДЕТСКА ПРИКАЗКА В СТИЛ "БОТЬО И СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА ОТ СИК"

60 на 100 убити !? а 40 на 100 са се изпарили в пространството или заровени на много дълбоко ,много скришно място ,всъщност за тях не сме сигурни ,че са убити или не знаем къде са .

тези за които питаш са вече в политиката и управляват държавата.

А предполагам, че намерените "самоубити" не спадат към убитите....

Ако има някой, който в нашата настояща държава знае за какво става дума, това е същият този човек. Странно обаче защо той не участва в схемата, която да гарантира в държава да има някакъв ред.

.... ех как не ми вЕрваш само !!!

Хей малоумник, ти си Довиждане !!!

60% от изчезналите след 1990 г. са били убити. НАПРИМЕР РОСЕН АНГЕЛОВ.

... пробутваш старите партенки на скапания дир точка бе ге ? да те еба у скапания шибаняк

хей лайнян троле ти си ЧАО !!!

Да го духаш скапано педерастично откачено копеленце !!!

ОТ Б.БОТЕВ, КОЙТО НИТО ГО ПОЗНАВАМ, НИТО ПОЗНАВАМ НЕГОВИТЕ КАЧЕСТВА, САМО ЩЕ ДОБАВЯ:ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ В БЪЛГАРИЯ, ХОРА КОИТО УМИРАТ ОТ НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ, С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ НЕ ГИ ОБЯВЯВАТ, И ТОВА Е ОТ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ

Кво ми пука за това какво е било преди 2 века бе малоумник !!! Сега живеем всички не преди 2 века бе малоумник !!!

явно си от същият етнос.........

А шибаняка под мен може да го духа за винаги !!!

Хич не се хабете дами, мадами и пр.Накрая идват комунизите и почва мазало -конфискация, национализация и конски вагон до остров на Дунава.

Пишеш лайна и си отиваш !

В името на негово величество царя ние, регентите на България, по доклад на министър-председателя от 3 октомври 1944 г., под 325 Постановихме и постановяваме: Да одобрим 6-то постановление на Министерския съвет, взето в заседанието му от 30 септември 1944 г., протокол 191, с което и на основание чл. 47 от конституцията е приет следният Наредба-закон за съдене от Народен съд виновниците за въвличане на България в Световната война срещу съюзените народи и за злодеянията, свързани с нея Чл. 1. Учредява се Народен съд за съдене извършилите на престъпни деяния, предвидени в този закон: а) министри от правителствата през времето от 1 януари 1941 г. до 9 септември 1944 г.; б) народни представители от ХХV Обикновено народно събрание и в) други граждански или военни лица. Чл. 2. Наказват се с временен или доживотен строг тъмничен затвор или със смърт и глоба до пет милиона лева:

Боце, ако не е във властта ще умре от високото си кръвно.

След убийството на Луканов и издънките на тоя "топ-криминалист"по случая, въобще не уважавам мнението му... Сега разни приятели го "подхранват" с медийни изяви, щото пенсията нещо не стига...

Ние 30 г. плюем и псуваме МВР и ДС. Уволниха най-кадърните, които бяха разкривали престъпленията на номенклатурата. Защо ? За да не разкриват престъпленията на новата номенклатура. Оставиха партийно преданни некадърници и резултата е налице. Нашият народ получи това ,което искаше. Сега ще го бият, изнудват, убиват, дрогират и той ще си трае.

Бай Ботьо гледай си детските градини и не ставай смешен, да не кажа и жалък с напъните си да защитиш едно престъпление, направено от абсолютно друг и друг повод

Остава да ни каже и колко от тия 60% са разкрити, а от разкритите колко излежават ефективно присъдата си. Тогава картината ще бъде напълно завършена.

А дали ще каже за 40% живеещи в ЮАР

Ботьо Ботев, боклук си брато и невероятен тъпана!!! Не говори за проценти! Борчетата си ги изтрепахте вие !

СТАНЕ ЛИ УБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ ОКОЛО 20 САЙТА ЗАВЪРТАТ ФАБРИКАТА ЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ НА ИЗДРЪЖКА ОТ САВУШКИНА - АФЕРА,БУЛГАРИАН ТАЙМС,СКАНДАЛНО,ШОУ ,БРАДВА ,СЕКИРА И ДР .ВЪРТЯТ, СУЧАТ ,ВНУШАВАТ ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА НАБЕДЕНИ ОТ МВР И АКО МОЖЕ ДА ГИ СВЪРЖАТ С ГЕРБ И БОЙКО! ФИЛМА ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАХМЕ С ПСИХОПАТА ОТ ГОРНА,КОИТО УБИ КОМАНДОСА И ЦИГАНИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО,КОЙТО УБИ ВЕРОНИКА! КОГАТО НЯМА УБИЙСТВА СЪЩИТЕ ПУСКАТ ФЕЙКОВЕ ,ЧЕ ЕРДОГАН ИДЕ НА 3 МАРТ, А ТУРСКИ ТАНКОВЕ СА ЗАВЗЕЛИ КЪРДЖАЛИЙСКО! КОГА ДАНС И КАЧУЛКИТЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ТАЗИ ПРОПАГАНДНА СГАН?

АЗ БРОЯ КОИ МУТРИ ОСТАНАХА ЖИВИ И КОИ БЯХА УБИТИ ... ОСТАНАХА ЖИВИ СИКАДЖИИТЕ .... УБИТИ БЯХА МУЛТИГРУП , ВИС 2 , ДОКТОРА , ФАТИКА , ГРЕБЦИТЕ - КАРАМАНСКИ , АМСТЕРДАМЦИТЕ , ЛУКАНОВ ... ЗНАЧИ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И СИК СА ХБИЙЦИТЕ :))

За ВИС бъркаш... Утехата борчетата, момчето с парите си е жив и здрав.

На нито една дума която изписахте и изговорихте не вярвам !!! Нито една дума запоменете го !!!

аде бе, 800 дена беше верващ, ся изведнъж стана атеист :)

Що бе ти не беше ли вЕрващ ... явно още си жив ама не вЕрвам да оцелееш ти знаеш защо ...

Някой ще обясни ли най-после защо(и от кого) са били влачени труповете в къщата?

е па тинейджъра - убиец на 15 години, дето там татко му бил големец от ГЕРБ ги е влачил. Няма кой друг само лапито ще да е било.

Как може кървави дрехи на някоя си жертва, намерени в стая в нечия си вила, да бъдат доказателство, че точно този човек - Росен Анг. - е убиецът?! А чия е вилата - няма ли все пак да ни кажат?! И кой може да е пренесъл дрехите на жертвата във вилата, където кракът на Росен може и да не е стъпвал ... а може и да е стъпвал, ама седмица преди това за последен път, или два дни преди убийството, или по друго време ... Кой "опитен и силно подготвен в чужбина" спец по тактическите игрички ще се разхвърля собствените снимки под леглото на някаква вила, в която е бил може би някога, ама не успя да ни каже кога?! Ми лична карта що не е оставил?! ... А, щото той нямал - верно, как забравих?! Никакви документи нямал ... И как пътувал зад граница, там кви ги е вършил?! ... Дрън-дрън-дрън ... мотаят ни, измислят си, и тоя Ботьо сега - и той се включил, щото нали разкри стотици поръчкови убийства и още толкова случайни, та е важен фактор ...

може ма, що да не може? Спала си с Росен, оня те наръгва и ти зема бикините за спомен. Да си ги мирише там. Намират ги и е ясно кой та е утрепал. Въпроси?

Ботьо Ботев: 60% от изчезналите след 1990 г. бутилки с твърд алкохол, са изпити от мен. Когато бях по-млад си създадох правило да пия твърд алкохол преди обяд, после увеличих приема на алкохол и в един момент просто не осъзнах къде преминах границата.

Тоя измисления няма ли да престанат да му искат мнението, където не е разкрил едно убийство.

В край на 90-те години , по данни от медиите(проверете!!!!) от Добрич изчезват десетки млади хора. МИЛИЦИЯТА НЕ ПРАВИ НИЩО ДА ГИ ТЪРСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е вдиган хеликоптер, не са претърсвани границите,нищо не се прави. Милицията почва да ги търси 10 години по-късно, след като близките се обръщат към медиите. И до днес не се знае къде са младите хора на Добрич Пита се-КАТО ДЪРТЛЯКЪТ ОТ ДАНС САМОИЗЧЕЗНА НЕ БЕШЕ ПОЖАЛЕН ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ДА ГО ТЪРСЯТ , а накрая жена му го намери, ЗАЩО НЕ БЯХА ТЪРСЕНИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН МЛАДИТЕ ХОРА НА ДОБРИЧ, ИЗЧЕЗНАЛИ ПРЕДИ ОКОЛО 20 ГОДИНИ?

Щот преди 20г. имаше един Гад Зееви, който продаде де що имаше самолети и вертолети, хвърчила и стоянки. Преди 20г. имахме един Ту-154М.

Източник - Афера БГ: СКАНДАЛНА ВЕРСИЯ ПУСНАХА В КОМЕНТАР В МЕДИИТЕ: ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО. УБИЕЦЪТ Е СИН НА МЕСТЕН ГОЛЕМЕЦ ЕТО ГИ ГЛАВНИТЕ ПРОКУРОРИ, ВЪТРЕШНИ МИНИСТРИ И ГЛАВ.СЕК. НА МВР ПРОПУСНАЛИ РОСЕН ГОРСКИЯ, ИЗДИРВАЙКИ ГО!, както и под публикация в други сайтове, както е отбелязано в коментари под статията, бе пуснат коментар със скандална версия във връзка с шесторното убийство, подписана от Митко. Публикуваме коментара едно към едно: Истината за убийството Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилът на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнастите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година. На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва. Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето. Забележете нещо много важно телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му. На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето. На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях. Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално. Хайде да видим дали ще пуснете това.

тоя кретен това го пуска за пети път. Казах му на кретена да каже конкретното име на тинейджъра убиец, та адвоката му да му вземе едни 20 хиляди лева за клевета, обаче нищо не казва. Само клевети без никакви доказателства.

От 30 коментара, 5 пъти го публикувам, а третополовий гробарю?! Що си не е.... ма-йката......

Разлика има - на места се подписва "Митко", тук - "Читател". Следващият път ще го публикувам аз и ще го осъдя за авторски права.

Това е парцал сайта на варнеската рубладийска пачавра веска простакеска тимова ,същата която пусна фейка ,че ердоган ,ще дойде в България.Осъждана многократно за клевти,със запор на жилището,скоро я чакат контейнерите.Същата има мокри сънища между махмурлуците ,че Бойко трябва да я направи шеф на данс,

Бил е сина на Нинова.Опровергай ме!

А бе аз очаквах да дадат микрофона на Веско Маринов пък то дали думата на Ботев

Ботьо е некадърник и садист. Що не обясни как в убийството на Луканов, да разкаже за къщата на мъченията....

Защо ти не разкажеш като знаеш?

Ами чети бе. има много информация от онова време.

Хора, не виждате ли в какъв свят живеем? Така ли ще живеем и за в бъдеще??!

Да!!!:))))))..... ...и Росен Ангелов ----е и убиеца на АндрейЛуканов.....!:))))) .......щото е бил душеприказчик на Юрий Ленев...!:))))))))))))))... ...СРАМ!

Тоя "експерт" пак го извадиха от нафталина. Абе спец я кажи как за 4 дни щателно претърсване не го намериха твоите колеги, като е бил на 500 м. от вилата. Сигурно се е застрелял в главата и после се е покрил с горска шума за да се скрие....

За ваше сведение този "експерт" не в нафталина а е общински съветник от ГЕРБ на хранилка в СОС, защото много слушка и лично пусна убиеца на Г. Илиев, който бе задържан на Калотина....

Мумия от комунизма я се скрий бе бутю бутев

Много лесно приключи тая работа! Предполагаше се че ще го намерят убит.Само мотивът трябва да се изясни......

Ботьо... какво стана с Луканов, бе... експерт??? Каквото ти казаха!!!

УПРАВЛЯВАНИЯТ ОТ НЕГО отдел Убийства СЕ БЕ ПРЕВЪРНАЛ В ПОГРЕБАЛНО БЮРО. НЕ ПОМНЯ ТОЗИ ДЕБИЛ ДА Е ОТКРИЛ ИЗВЪРШИТЕЛЯ НА НЯКОЕ ОТ ПОКАЗНИТЕ УБИЙСТВА.

... ти не помниш, ама тои си знае...

При дрогарите имаше уникално чудо,президентстки съветник- шеф на банда за наемни убийства-Сумиста ,а при Олигарски окраднаха цял влак заедно с релсите и вагоните!Бойко и Цецо за пръв път ги навряха до живот в пандиза!

Подготви жената за гости

Издирванията винаги са проблем за тези които симулират търсене.

Много го бива тоя с алабализмите и затова го ползват за капак на заблудите.

ЕДНО РАЗКРИТО УБИЙСТВО НА МУТРА НЯМА ТАЗ СИКАДЖИЙСКА КУРВА ... А БОЧКО БОРЧЕТО ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР :))

При Бойко има разкрити банди с над 30 отвличания, тероризирали България 20 години непипанати от другарите.При другарите имаше и ЕУ карта с черепи с пътно пиратство като в кърджалийско време! При другарите нап влизаше с жандармерия по хотелите на морето за да си събере данъците!

ПРИ СИКАДЖЕЙЧЕТО БОЙКО СИК ИЗБИ - КАРАМАНСКИ - ФАТИХА - ДОКТОРА - ВИСАДЖИИТЕ ... А БОТЬО БОТЬО СЪБИРАШЕ ГИЛЗИТЕ ЗА ДА НЯМА УЛИКИ :))

Ти пак въртиш развалена грамофонна плоча. И гъ-за си да съдереш да защитаваш грОбаджиите, не ти се получава. Умните хора ти се подиграват.

Тоя пък смешко! Пълна мишка и лъжец.

му е експертното на бъвшия директор на сектор 'Убийства" - Ботьо Ботев?!Колко убийства са разкрити от него лично,а и от сектора по време на неговото директорстване???Дайте статистика!

Статистика има. Ела си я вземи.