17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега, ще преследват само хора с БРАДИ И КАЧУЛКИ. Ако некой се движи по тоя начин, да внимава

Криминалната власт генерира сигурност. Всичките затворници да избягат,американските слуги няма да се откажат от властта. Това е България не им пука за хората, само да са на власт,да крадат и да ги пази обото.

Да мине през парламента и да поблудства малко и там.... Да Фане цецо за гъ.ецо...,

Цецо ги хваща, Корнелия ги пуска ;) Г-жа "Лъжа" цели да навреди на Г-н "Истина" заради вота на недоверие... Очаквам Дон Цеци да изригне...

А бе, нещо не ми се връзва, затворник, общежитие, работа!!! Затворникът не трябва ли да е затворен? Иначе защо го осъждат, направо да му намерят работа?!

дано го хванат, преди да му е пораснала брада

""Лишеният от свобода Борислав Иванов, осъден за блудства и кражби, не се е върнал в затворническото общежитие, докато е бил на работа" ????????????Не намирам думи да опиша върховната простотия в това изказване! "В момента има около 800 човека, които са в общежитията и работят. Няма как до всеки от тях да има надзирател" Значи по голямата част от тези хора(убийци,крадци,изнасилвачи и прочие) могат съвсем спокойно да хванат пътя и никой не може да ги спре?При това положение не се ли губи идеята за "лишаване от свобода" щом затворника може необезпокоявано да си тръгне(не да избяга,А да си тръгне)?! Чудно ми е защо си и правят труда да бягат от затворите и ?Общежитията? като ги хранят по три пъти на ден и им плащат подобаващо за сметка на държавата?!

Сигурно му е било скучничко, че не са му осигурили малко да поблудства и да гепи нещо. Затова е избягал да си навакса. Пак ще се върне, кой бяга от хубавото.

Що ни занимавате с глупости? Кажете по-добре Баце къде е отлетял днес и к'ви ги е сътворил за световния мир..

А вярно старите навици умират трудно!Пък и както никой не го наблюдава...

Абе в затвора дали ебът много?

Кой каза, че българския съд не работи?! Ето за кражби и блудство - 14години ефективно! Е не работи ли съда? Къде са ония джендърите около "дай българия!"? М? От друга страна обаче, как можеш да имаш 14 години ефективна присъда и да си на лек режим? Че и да работи навън?!! Абе сбъркана работа е тя, но оставки няма да има!

да не е учил с Цецо, че да бяга!Той просто си е тръгнал.

Разбира се, че избягъл затворник вече не е новина. Не е новина, че на летището няма хора на КПП: пушат, пикаят, хапват... Не е новина, че границата се охранява желязно. Не е новина, че министърът на вътрешните работи не е с всичкия си. Няма новини напоследък.

И да има оставки какво ще се промени?На болниците толкова шефове изритаха и накрая все същото. Идва новият началник,сяда на шефският стол и казва:всички да продължат да вършат това което са вършили преди аз да дойда и до там.

Защо не ги назначавате тези чистачки бе?? Колко още затворници трябва да избягат?? А?

Като няма "гривна" на крака, иди сега го търси... в родното му място.

Да те вкараме да видиш?

Ако е работил седем години би трябвало да е излежал присъдата, нали двойно им ги приспадат, като работят и просто си е тръгнал човека. 7 години е вътре, 14 годишна присъда..... еми изтекла е присъдата. Става въпрос за деловодна грешка, не бягство.

Само БСП стои зад това позорно бягство... Целят да свалят светая Му светих банкянска...

Ама той въобще не е бягал - те просто спокойно си излизат даже от централния затвор. Пък и рано е да се твърди, че избягал - може да се появи скоро публично и да стане политик чилякът! Я, колко бандити ни управляват и ние ги храним и пълним банковите им сметки!

Едно време не даваха да се ходи с бради а само с каскет.

"Борислав ИвановА" в подзаглавието, оправете си правописа "АстронаФти".

Кво става бе другаре тия от ГЕРБ и от БСП -то рибата мирише от към главата ще се наложи да се правят радикални промени щото вече се не издържа.

При такава занемарена кочина и толкова калинки не е лесно да се изчисти, лошото е че всички са от статуквото последните 30 год...

А бе да ги отключат тия затвори и да им дават храна .Те ще идват за храната.Ако включат и бира въобще няма да бягат.Не им трябват пазачи

Не го разбирам, осъден на 14 год. пък настанен в общежитие и си излиза когато си поиска, разбрали че избягал когато не се върнал.Имах друга представа да си осъден !!!

Предлагаш скара-бира, че то тогава няма да има място в затвора:)))

А някой въобще че тръгне ли да го търси реално...

Не е новина по същество?! Да не би тогава да е сиво ежедневие?!

Затворниците тръгнали да го търсят.Скоро затворниците ще търсят полицаите дали са на смяна и спазват ли работното време

Как пък е нямало някоя чистачка да го хване , а за сведение на полицията - да знаете , че сега ще си пусне брада и няма да го познаете.

"Това е една изкуствено създадена новина, не е новина по същество", допълни той. Ми да - ква новина е това? Никакава! Та ние всички отдавна сме наясно, че само който не е решил, той не е избягал от затвора или където там е пратен да се "превъзпитава" чрез работа! Така ще е - чистачките на затворите не могат да огреят навсякъде и пандизчиите бягат... Но и това не е новина.

Разбрахме че е избягал... Само не разбирам дали ще го хваните ...или ще чакате сам да се върне ??? На кукуво лято де !!!

Той не бил избягал, ами се бил отклонил! Има голяаааама разлика. Не бягал, а ходел бавно. Като слушам бръщолевенията на видните специалисти по въпроса, сещам се за звучната българска дума - тапегьозлук.

Пълно самообслужване!

Затворник с голяма присъда работи в Сердика.Може да изтрови народа така.Затворите лапат пари от фабриките заради евтините работници.Стотици цигани така работят по фабрики за хляб и мляко.Не ми се мисли как си отмъщават , с какво пълнят хляба и млякото.Убиец с 30 г. присъда работи 20 и си тръгва, някой само за 10 г. работа излизат.Стотици се амнистират тайно от вицето на Радев.

2 за 3 е врътката

Страхотна снимка е разпространило нашето героично МВР ! Всеки може да излежда така . По някога и аз изглеждам така . Дано не ме арестуват ...

ъъъ... думата е турска брат.

Какво чакаш та не си даваш оставката. Насила ли трябва да те изритат от министерството ?