17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо нашите отличници по физическа подготовка щяха да го хванат,но той ни изпревари и се предаде

Гавра с полицията, като не можа да го залови, се предаде сам.

"Поради бягство и укриване на задържания за разпространение на наркотични вещества 25-годишен мъж, извършено в рамките на 24-часовото му задържане по реда на Закона за МВР, той бе привлечен от наблюдаващият прокурор при Окръжна прокуратура - Пловдив към наказателна отговорност задочно /тогава в негово отсъствие/ с участието на служебен защитник."

кво ни занимавате с пласьор на 100 грама трева. Кога ще хванете някой голяма риба

големи риби,те са проверени и не ядат малки риби

То пък взел , че избягал негов колега от Врачансия арес

... сега да изпратят при него загорелият затворник в килията му другарката Курнелия Нинова, та белким и излезе късметя...!?! Е съмнително при "красотата" и де...!?! Но на червените лайномети Кутев, Р. Овч., Славчо Артелчика, Таш/ско Арменков ДС/КГБ-то и младите червено тъпи/дебили еничари Зарев, Симов, "проф." Христов, Янков и т. н., МОЖЕ И ДА ИМ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА СЪС ЗАГОРЕЛИЯ ЗАТВОРНИК...!?!?!?

... ох, ох, ох... Как забравих и нечистоплътната мошеничка и фалшива новинарка Йончева, която правилно бе сиктирдосано от Серго Станишев...!!!!!!

Защото осъди Б.Б. за клевета - затова ли е фалшива новинарка, а откъде разбра, че е нечистоплътна ? Много пошло изказване правиш.

Какво са излъгали - вотът беше за сигурността в държавата. На всеки е ясно, че сигурност и спокойствие няма. А ти - не си изливай злобата срещу хора, които казват истината, защото истината боли.

Колко голям перверзник трябва да бъдеш, за да напишеш тези глупости ? А и възпитанието ти куца, дори никакво го няма. Не се излагай !

ПРОДАЛ Е НЯКОЕ КИЛЦЕ ДРОГА СЪБРАЛ ПАРИЧКИ ДА КУПИ СЪДЪТ А СЕГА ДРЪЖТЕ ГО ОТДОЛУ А МОЖЕ И ОСТРОВЧЕ В ГЪРЦИЯ ДА СИ КУПИ ТАМ ЦЕНИТЕ ПАДНАХА ПОКРАИ НАВОДНЕНИЕТО

ауууууу....ужас ужас....193 грама трева....ужасс

Добре ,че се е предал иначе щяха да го търсят с години ,като тримата перничани с откраднали банкомат.Цачева,защо българските затворници са облечени с кой каквото намери. От САЩ само копирате негативното.Толково ли е бедна България ,че за затворниците си неможе да осигури затворнически дрехи.

Дрехите са само за заслужилите и отличниците.

Много усложнена процедура.На тия които са вътре трябва да им се втълпи,че при бягство ги чака или трепане или 10 години.Това е положението.Стига лицемерие.Ама адвокатите и всички там "правораздавачи" остават без доходи.

си изпълни задачата. „Избяга“ точно в дена на дебатите по вота на недоверие, малко преди Нинова да се изтъпани на трибуната. След като ѝ даде възможност да лае с „прясна новина“ за поредното „бягство“, човекът се предава. Сега ще го държат 72 часа и пак ще го пуснат.

Аман от коментарии изпълнени със злобни неаргументирани простотии.

Опитай пак...

Цв Цв му е платил да се предаде

Полицията пак търси на минимум 150 километра от центъра на сабитията.

Ти пък !? Километра !?

Ха! Полицията го търси в Пловдив, а той се предава в Монтана ! А дали са го търсили и в Пловдив, също не е много сигурно ! Но добре че все пак се е предал, та да вдигне рейтинга на службите преди утрешния вот на недоверие ! Такива доблестни и честни граждани не само не трябва да бъдат задържани и наказвани, а напротив - трябва да бъдат награждавани от министъра за техният висок морал и уважението им към законите, полицията и прокуратурата !

В Северозапада ли намери да бягаш бе симпатяго??? Там ще се открояваш като магаре сред овци бре! А и неможеш да пиеш толкова бе юнак, тия там са световни шампиони,къде си тръгнал!

той се е предал, защото е знаел, че вследсвие "издирвателно-заградителните" мероприятия на нашата полиция, рано или късно , дори и "неузнаваемо" да промени външността си, ще бъде заловен, благодарение тайните знаци на някоя буля, или гръмнат от някой свой съратник...Така че отърване няма, само предаване е спасението!

Петте избрани статии: 1 Биячката на бебето 2 Избягалият предал се арестант 3 Тръмп-а с още по-безумна снимка 4 Любителката на блъскащи се колички 5 Бедствието в Смолян Отваряш сайта и се зареждаш с позитивизъм още от първите новини

им плащат...

Има порнохъб бе, какво се оплакваш? Айде оди да се заредиш... с позитивизъм.

предаваш,бе.Обади се на кака Курни или на някой от БСП-то.Щяха да те скрият в сградата на "Посрано" № 20 и да те държат там,а след това да надуят вувузелата,че некадърното ръководство на МВР на може да те открие и хване и да искат оставката на министъра.И пари малко щяха да ти дадат,и наркотици да си смръкнеш.Къде отиваш да се предаваш.

тъпичко, ама толкова си можеш

Избягал е, замел е следите на нещо по-голямо и се връща на бял кон и с адвокатче. А и знае, че от МВР и затворите може да избяга когато си поиска. Сега се моли само да оставим ГЕРБ на власт, че да си продължи анархията.

Очакваме сега МВР до ден, два да излезе с информация как са го намерили и задържали.

Алооо, чугунените кратуни! Не ми слагайте минуси, щото вашата вождка мадам Техноимпексова вече три дни как се пени че страната била залята от престъпления и всеки ден бягал по един престъпник. Сега да иде и да му нацелува на тоя другар малкото другарче, защото на него се крепи вота и.

Здравейте щастливи тикви! Вие парле ву франсе?

Ти пък за какво си гневен, приятел, да не би този другар да ти дължи доза, м?

щастливи глави.Говорите по руски? Щото скоро ще ви трябва.Пък и скоро може да си издавате в-к"ДУМА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ"

чий избирател си! Защо не отидеш в Странджата или в малките видински села, да попиташ старците как се оключват и барикадират нощем? Че и денем?

Още малко и ще изкараш като заслуга на МВР-то, че оня се е предал!Въпроса е защо е избягал?Ясно е кой е чугунената кратуна, не си прехвърляй собствения проблем върху другите! Или след малко ще запееш , че престъпност в Б-я няма!Няма , ама ония световните агенции друго казват!

на тъпичките избиратели, че искането за вота беше внесено много преди този арестант да избяга!Той беше "черешката на тортата" така да се каже! Това че се е предал не променя факта , че е избягал поради лоша охрана!Но ти нямаш толкова за да го проумееш!Ами ако междувременно (в тези дни) е извършил някакво друго престъпление, тогава какви ще ги дъвчеш?

Що ми се види тъжен ?

Да намалят работното време на 5 часа , та да имате време да правиме деца

За деца не ти трябва свободно време, ние сме насреща! Ти само работи и подай заявление в партийната организация на греб, колко деца иска, от какъв пол и на кого да приличат.

кака Кури да отива и да му свири на кавала на наркодилара, щото на неговото бягство се крепи вота на недоверие на кухите червени кратуни!

Да. Има си вид момчето на комсомолски деятел, който по сценарий се е пожертвал за каузата.

стига тъпотии!Всички знаем на какво се крепи вота за да не мине! Крепи се на Марешки и на Патриотите, които знаят, че Парламент повече няма да видят!

всички избиратели на ГЕРБ сте такива?Халал да сте му на Боко...

Че те вота го внесоха преди този да избяга, бе, умньо!!!

Ти не си избирател ,а ценичен дебил запознат практически с духането.От коментара личи джендърската ти закалка.

Що немаме раждаемост и ни се скапва държавата. Погледнете го тоя - красив, здрав и прав мъж. Вместо да учи и да работи, да се ожени и да отгледа трима достойни българи, той ще продава дрога, че да може и малкото ни българчета да са нефелни и видиотени. И като го хване полицията - ще бяга - та ептен да я омаже. Закривай!!!

Seaseal

Предал се е, щото е кьосе и е видял, че не му никне брада. Тогава се е отчаял и хоп, предал се...

Що за словоред на заглавие! Не е ли по-правилно да се каже : Избягалият арестант се предаде ?

"Се предаде арестанта избягал"

Да е само заглавието........ като почнеш от първото изречение, такава мешавица е, но явно е от бързане, да сме колкото се може по-първи с новината.