17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Красимир Влахов избран/назначен с гласовете на Тройната коалиция "ГЕРБ, ОП и ДПС". Както се казва, по гласуванията ще ги познаете. "ДПС убиха с един куршум два заека - и ГЕРБ, и ОП" Корнелия Нинова е отличен диагностик... ... "Цветанов и призова президентът Румен Радев да бъде по-внимателен и да гледа процедурите на българския парламент, за да бъде всичко прозрачно." Откакто Цвък Цвък си купи 6 "прозрачни" апартамента, държи изключително много на ПРОЗРАЧНОСТТА. Този индивид е до такава степен ПРОЗРАЧНО тъп, че се чудя как оцелява...

Твърде млад е за конституционен съдия! А що се отнася до заплатите и пенсиите на КС те не са измислени от ГЕРБ.

да не би да е от власите бе? Тоест румънски мамалигарин. (Мамалига означава царевица).

Според тебе в съзвучие ли е с Конституцията да няма таван на пенсиите за конституционните съдии(и за още няколко висши държавни служители),а за всички останали да има? Регламентирано ли е някъде в основния закон разделянето на населението на висша и низша каста?

Съд и Прокуратура, които трябва да контролират политиците се избират от... политиците! Все едно кварталните крадци да назначават шефовете на РПУ-та.

Все пак има малка надежда за нас,потърпевшите от 30г.ограбване. Прочетете в ПИК бг интервюто с писателя Ст.Цанев. Може пък ,някой да събуди този заспал и страхлив народ. Не всичко е загубено ,докато има такива честни ЧОВЕЦИ, като г-н ЦАНЕВ.

На чие място ще заеме поста в Конституционния съд - някой знае ли?!

Не е твоя работа чие място ще заема,Николов. Важното е че ще си почивам няколко години на топлото местенце и ще взимам над 10 000 лв заплата.След изтичане на мандата ми ще имам право на предсрочно пенсиониране без таван на пенсията. Айде отивай да бачкаш за жълти стотинки и не се интересувай от неща,които не разбираш. И не забравяй на следващите избори пак да се наредиш рано на опашка,за да пуснеш бюлетината на ГЕРБ.

Поблазнилия се единствен кандидат взели че направили ''избор'' между него и тоя що се показва на огледалото като застане влахов пре него

ти що не се кандидатираш бе? Току виж са те избрали,дори и да не си юрист,особено ако знаеш как да се подмазваш на бате Бойко.

Нямам честа да познавам господина но ме мъчи един въпро: Как така е избран,като няма дори един опонент? С кого се е конкурирал,с въображаем противник ли? Мяза ми на избора на Плевнелиев за президент и от там знаменитата фраза на Бойко Борисов: "Магаре да бях посочил щеше....". Така,че за мен той е НАЗНАЧЕН./с извинение/.

Той се избира от Парламента, не в съревнование с конкуренция.

Учителю,не се мъчи! Щом аз съм харесал кандидата,той ще бъде назначен на съответния пост дори и ако няма желание да го заеме. При мене няма не искам,няма недей!

мноо рано го пенсионираха тоз бе

Да му е чистито!От този нито нещо зависи,нито нещо ще свърши ,но поне пари ще гепи.Съдия?Къде?В България няма Съдебна система..

Не е избран за конституционен съдия, а е назначен за такъв. Избор се прави между двама (и повече) човека, две (и повече) възможности и т.н. Когато има само един човек, една възможност и т.н. няма (може да се нарече) избор.

когато назначаваш: ИЗБИРАШ. Дори и един да е кандидатът, избираш той да бъде; избираш да не търсиш други, защото по критерия който прилагаш, той отговаря на него.

Как се прави ''избор'' на едно единствено нещо??????

за новият Конституционен Съдия Влахов. В името на хората на България, в името на България. Харесва ми това, с което започва отговорностите си, спрямо достъпа на редовите хора до КС. Дай Боже и на българската улица да изгрее слънце и да спрат да се разправят по махленски разните партии в НС. Култура и добри намерения към другите, това е първото което трябва да помнят ВСЕКИ път когато се изправят на трибуната.

Когато сам си признаваш че си се поблазнил от тази длъжност а не изкарваш на преден план професионализма си реално всичкото приказване е само за заблуда на заблудените..

Влахов е свестен. Благодарение на него има много добро тълкуване, че съдът не може да присъди щуротията наречена споделено родителство.

Само отбелязвам че от край време избор има когато избираш между няколко неща а тук по всякаква логика избор НЯМА а само договорка за послушание нарежданията на НАЗНАЧИЛИТЕ ГО

принципно. В опоскана България, с налично обичащите се и ангажирани да се оплюват партии, с експертите които има, Влахов, като експерт и като човек, е достоен избор, почти не е за вярване, че почти всички са съгласни с това. Като се има предвид, че от край време, у нас, "свестните ги считат за..." Христо Ботьов.

Напълно сте прав! Не знам какви са качествата на Влахов, но той не е избран, понеже няма други кандидати измежду които да е избран, поради тази причина думата "избраха" в заглавието е неправилна. Заглавието трябва да бъде "Народното събрание назначи Красимир Влахов за конституционен съдия от квотата си".

че няма нито един "против", дори и от БСП. Това говори много. Не го познавам, но да е предложен и избран с такова мнозинство е добре.

Разсмяхте ме......С кого точно го сравниха че взеха та го ''ибраха'' от мнозинството.. Същността на думата ''избор'' е написана в едни тълкувателни книги ама няма май кой да ги чете..

''Той подчерта, че и при изслушването в комисията по правни въпроси, и след това е заявил, че това, което е в неговите воля и възможности, е да приеме предизвикателството и да се постарае да се представя достойно. "С което се надавам да съм се справил, добави той. - Другото е извън мен, няма да разочаровам с изпълнението на задължената си." Да разбрахте какъв правист е тоя след от сега се хвали как се ''справил'' добре пред герберасите а вие продължавайте да се надявате на някакви правно издържани решения от тоя ''справилия се добре пред комисията''

СЪДИЯ. Неговата върховна отговорност е да съди. И той докладва, че се е справил добре, в качеството си на съдия. "Вие" като какъв го съдите, като експерт, като знаещ критериите по които той прави оценката си, като имащ информацията ... Хайде малко КУЛТУРА и на българският фронт, малко възпитание. Огледате си собственото място и първо съдете себе си.

Ами докладава си завалията САМ че се е справил добре че умряха и гербераските циганки да го хвалят.. Ами сигурно от позицията на гражданин дето му плаща висока заплата на тоя и съответно иска висок професионализм какъвто бая години не виждаме го съди коментиращия. Ако знаехте какво е ''култура'' нямаше да давате определения на човек дето не познавате защото той си дава мнението за назначен някакъв си дето може да се прочете какво точно е ''свършил''

ЦЦЦЦ! НА 40 Г.- ВЪВ ВКС, НА 46 - В КС ! ВУНДЕРКИНД!!! КАТО ПЕЕВСКИ!!!

Красимир Влахов, може би е наистина свестен (доста хора твърдят това) и подходящ. Само дето е единствен, предложен от Герб и подкрепен от ДПС (новата патерица в парламентъа)

МНОГО ПЪРГАВО МОМЧЕТО-ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СРС НАПРАВО ОТИДЕ ВЪВ ВКС НАВРЕМЕТО!!! НЕ Е СЛУЧАЙНО,А?! НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ПРИМЕР ЗА ДОСТОЕН КАНДИДАТ,НО Е ПРИМЕР ЗА КАРИЕРИЗЪМ В ГОЛЕМИ МАЩАБИ!

С тия торбички под очите, май са му напипали слабото място!

Къф е тоя?

Какво толкова се е случило, та го превръщат в национална новина! Въобще не трябва да занимавате публиката с такива вътрешни и технически въпроси, а с истинските проблеми на ежедневието и държавата! Да не би тези чиновници да създават принаден продукт или какво?! Само ни занимавате с тяхното битие, а народът се чуди как ще изкара зимата с ценовия шок , дето му спретнахте...

Магазин Бензотрейд - динамично растущая коммерческая предприятие, функционирующая на Российском рынке больше 6долгих лет. Вам нужны садовые инструменты и техника для особняка, но не знаете,что предпочтительнее и где её купить? Мы вам предлагаем найти наш онлайн магазин или просто приехать в сам магазин Бензотрейд. У нас в интернет магазине масштабный ассортимент РАЙДЕРЫ. Когда клиенты желаете заказать Распылители бензиновые мы предложит вам все модели товара. Магазин бензотрейд это то место где можно купить все для дома начиная с Насосы вибрационные и заканчивая ДВИГАТЕЛЯМИ. Получить садовую технику а также приборы в онлайн магазине на нашем сайте можно по будням и в выходные и праздничные дни Доставка товара абсолютно любого купленного оборудования при покупки от 9тыс. рублей осуществляется по городу бесплатно. Мы даем гарантийное обеспечение на все товары, которые сейчас имеется в наличии в нашем магазинеБЕНЗОТРЕЙД. Отправление товара по нужному адресу может производится в течении от 1 до 7 рабочих дней после заказа. Сроки зависят от города, эту информацию уточнит консультант магазина Бензотрейд. Стоит также отметить, что в компании «БензоТрейд» Вам всегда гарантирован индивидуальный подход и помощь высоквалифицированных профессионалов, вне зависимости от предмета покупки. Будь то сварка или пила, виброплита, вибротрамбовка или триммер Вам всегда обеспечено обслуживание высшего уровня. купить oleomac от официального сервиса - [url=https://www.benzotreid.ru/brends/oleomac/]бензоножницы oleomac в Самаре[/url]

DOSTOEN!

Как да имат вяра хората в правосъдие след като се налагат такива кандидати които освен поклонничество и разбира се решаване на дела и издаване на решения не по съвест и по справедливост, а по това на кого да угодят, съдебната система ще е оценявана от хората като място не за правосъдие, а място за дистрибутиране на правосъдие.

държавата ни никога няма да е свободна, докато "избранниците на народа" си назначават послушковци в съда и ги управляват. Кое му е независимото на съда?