Изборите в Турция: Ердоган отива на балотаж

Неговата Партия на справедливостта води пред опозицията с 10%, показват последните социологически проучвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ВИ ГЛЕДАМ И ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ, РЕШИХ ДА ДОПЪЛНЯ - ТОВА ДА СЕ ВМЕШАВАТЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ПОЛИТИКИ НА ТУРЦИЯ Е ОГРОМНА ГРЕШКА .НЯМАТЕ НИКАКВО ПОНЯТИЕ , ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ПРИЕЛИ ФАКТА , ЧЕ СТЕ ПОРЕДНИЯ ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ , ЗА ДА ВЗЕМАТЕ ОПОЗИЦИОННО МНЕНИЕ . ТОВА НЕ Е КАТО ДА ИЗНАСИЛВАТЕ ГРУПОВО НЕВРЪСТНО ДЕТЕ В НЕМСКИ ПАРК .

КУче да му се измоча на паметниците на тоя мустакат мангал....

Да командироваме Цецо да удари едно рамо на "съюзника" защото ако няма уйдурма на втори тур Ердоган ще го забравят завинаги. Този път кюрдите които традиционно не гласуват ще решат спора. Леле кво треперена падаа...

Kenn1111

Абсурд да отиде на балотаж освен ако той не го иска.Турците така им е промит мозъка и така всички конци са в неговите ръце че той може да си изфабрикува какъвто резулат иска от 0 до 100%.Там на отговорни позиции няма противници а само служители на Ердоган-дали в изборни комиссии дали в.......всичко.Тези избори са най лесно предвидимите от времето когато някои хора печелеха у нас с 98%.

Не им е промит мозъкът. Ония от европейската част го мразят до мозъка на костите си (а може би и ония от азиатската, но за тях не знам), обаче тоя урод мачка брутално всичко, което може да го свали от власт. Направо не знам колко много вече на турците им е писнало от тоя пишман-султан, че на всичките репресии да го изкарат на балотаж, вместо пак "безапелационно" да спечели.

С 99 % печелеха.

А Ердоганчо сигуър го е питал: "Абе хАсфалт Паша, оназ печатница в Костинброд работи ли още ?" Щото като гледам разликата в прогнозите, и като знам у нас колко се манипулират тия проучвания, особено от страната на управляващите, ми е ясно че положението ще е на кантар ... Та трябва да се включи Костинброд, за да помага на оня бандит ............