АМ ”Струма” вече е 69 км, пусната е част от Западната дъга

Официално бяха открити участъкът Дупница - Благоевград от АМ "Струма" и част от Западната дъга на софийското околовръстно шосе.

Обратно в новината

Коментари - АМ ”Струма” вече е 69 км, пусната е част от Западната дъга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се научихте, че лентата, която прерязвате не трябва да бъде обърната като на "война". Много сте зле! Язък ви за чиновете.

в крайна сметка пътували се по новата отсечка от днес или не? вчера си се е пътувало по стария път

Браво!!! Магистралата ще се ползва от всички. Това се нарича работа за хората.

в щатите се строят средно по 1000 километра пътища на година, но не съм чувал да се правят тържествени откривания и рязане на ленти.няма такива събития в новините.защо ли ?...

щатите не с ръкоодятот дв петел, които не различава грахово зърно от диня

Не може да се отрече всичко направено от сегашното правителство.

Разбира се! Как да не отчетем кражбите и зулумите, прикритите престъпници, занемарените градове и удушената икономика!!!

МУТРО-КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!!!

Правят си предизборен пиар. Днес минах през пътния възел на западната дъга и има какво да се довършва. Продължениениет на Сливница отгоре не беше пуснато, както и ръкавите около кръговото. Минавам от там около от 2 месеца и последните дни имаше голям прогрес, но ми се стръва, че с това бързане за усвояване на евросредства няма да е качествено изпълнението.

деер

50 души антураж.....

Работя в Божурище, днес на западния участък от Околовръстното(продължението на АМ "Люлин") наистина е имало церемония по откриване на трасето. Но реално то все още не е в експлоатация. Минава се само по кръговото а този участък се ползваше и преди откриването(въпреки, че и той не е довършен). Горния и долния участък на естакадата имат заграждения и недовършен асфалт. Асфалта на много места не е загладен, има разминавания в нивата. Маркировката на пътя е направена преди да се направи заглаждането, най-вероятно заради медиите. Участъка все още няма акт 16. Изводите си ги правете сами.

Лъжат, магистралата не е пусната. Днес пътувах по трасето в периода след 17:00 и нямаше и помен от пуснато движение. Целият трафик си вървеше по стария път. Само лентички са рязали. Много съм възмутен. Всички медии тръбят, че е пуснато движението, а никой не е проверил. Докривя ми, че ни правят на маймуни преди изборите.

Извинявам се,ама не знам как точно определят колко милиона струва една отсечка на магистралата.Тая уродлива министърка каза ,че и трябват 60милиона за ремонт на тунелите.Абе тая нови ли ще копа?

Въпроса не е дали ще стигнеш с 15-20 мин по - бързо от София до Кулата, а като стигнеш, какво следва.....емиграция в Гърция? Или от Кулата за София - и там какво- безработица и мизерия гарнирани с араби....много ми дреме за вашите 15 минути...време за едно сра..

1000 + Апселютно!

Ти си неандерталец човече.

Ние си знаеме,че Буда е "откривател",и без да ни осведомява Дир-а,но защо не пишете за разследването на прокуратурата на Лихтенщайн за недекларираните сметки на Будата,Шиши и Доган.Преди време президент на Германия подаде оставка само за това,че жена му взела кредит с по-ниска лихва от законната,а тук аидуците са на почит.Срам за такъв народ,който търпи.

Koga shte se postroi Grani4nata mrega??? Ne me interesuvat magistralite!!!!

заваля ...утре да стягат ремонтиците на магнолиев

И кво правят там всичките кияци? Включително москОФФ.

Тези на снимката съгласно КТ за днес трябва да имат самоотлъчка.

Едно време имаше дупки, а не пътища и имаше сравнително по-малко катастрофи Сега ще се окаже, че Бойко е виновен, че ни построи магистрали да се изтепваме

Преди десетина години умираха средно над 1000 души на година по пътищата. През последните години станаха около 600.

Повишения процент еърбеци в новите коли отчиташ ли го като фактор?

То и свободното пътуване е достъпно от 26 години насам, ама повечето хора са с такива доходи, че още си живеят в клетка.

Чета и не вярвам на очите си! Днес по обед минах през крговото на Сливница. Моста е асфалтиран, но подстъпите са на чакъл. Движението по околовръстното (под кръговото) не беше пуснато. Имаше обичайните колони за влизане в кръговото от всички страни. Платната, заобикалящи кръговото не са отворени и май скоро няма да бъдат. А платното от сливница пред Бриколажа дори още не е фрезовано, тепърва ще трябват бордюри и асфалт. Според мен има поне още 3-4 месеца яка работа, докато се завърши до някакво функционално ниво. В момента си е просто строителна площадка, без кой знае колко строители. Не се загледах много, защото това си обичайната ситуация там. Минавам всяка седмица. Чак сега разбрах от радиото, че обекта е бил завършен и "пуснат". Брях! Чета тука - никой ли не е минавал ДНЕС от там?

Е те нали отсечка откриват сега . . . Догодина кръгово. Дет имаше един филм 'Кит': "Аз ще посрещам китоловци, какво ме интересува дали има или няма кит!"

Явно обектът е "завършен и пуснат" по документи - за да се отчете пред Управляващия орган - Министерството на РРБ на герберка Лилито Павлова, и да се вземат парите от Брюксел, от които 20 % ще възстановят действително направените разходи, а 80 % ще бъдат усвоени от партийни, корпоративни и лични черни каси...

На 6-та и 7-ма снимка от указателните табели със стрелките става ясно, че пътят за Кулата и Благоевград е все надясно... А направо за къде е?

Трябваше да повикат и арменския поп,за да бъде всичко както го изи- ква протокола. Сега жертвите на пътя ще се увели- Чат още повече.

Чат чат му е майката . . .

На Снимката липсва само Данчето Фъндъкова,да не е наказана че я нама а???А чехльото каква работа има там,като за една стотинка работа не е свършил за България а???иначе хората го разбраха че Асфалта не се яде,както и Боко,но той друго за тях нищо не прави по въпроса,освн да им вдигне данъка и на тези храни,за които им стигат още парите,с след този данък ще ровят по Контейнерите,и так каквото намерят,Еко храни,или вредни,какви то има вътре и годни за употреба.какво да се прави,от години сме във Е.С но на Българина това по Джоба не му личи,освен на Мутрите и Бизнесмените източвали ДДС-та,и откраднати пари от ПБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ,и източване на ВМА ОТ 10 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ГЕН-ТОНЕВ БИВШ ДЕПУТАТ НА ГЕРБ,КОЙТО СЕГА СЕ УКРИВА И НИЩО НЕ МУ ПРАВЯТ ЗА ТЕЗИ ИЗХАРЧЕНИ ПАРИ ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА ''ГЕРБ'';

Може ли така гнусно да се носи воня от всякъде около тия ... а иначе новината трябва да е добра ...

Браво! Браво! Браво! Вече ще мога да си ходя в Джумаята за 40 минути!

"Благодарение на него и фондове се пускат и се строи. Дай Боже така да ни върви държавата, каза Борисов, цитиран от "Фокус"." Дааа, цялата държава работи за 4-тия личен милиард на Борисов. Той затова така размахва камшика да се бърза с усвояването на еврофондовете - ако не ги усвои в личния си джоб да края на годината, ги губи и после ще трябва да краде всичко от българските данъкоплатци. Така се губи народната любов. Грабежът при това строителство е невъобразим.

ВИЖ ТИ, И ПРЕЦЕДЕНТА Е БИЛ ТАМ И СЕ ЛЕНДЗИ, КАТО СВАРЕНА ТИКВА. МОСКОВ ПЪК ЧИЙ ГО ДИРИ ТАМ? ТОЙ НЯМАШЕ ЛИ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ С ВАКСИНИТЕ? ЛИЛИ ПАК Е С НОВ ТОАЛЕТ И ГЛЕДА ГОРДО, ВСЕ ЕДНО НЕ ЗНАЕМ ОТ КЪДЕ ИДВА. А ДАНО ПО ТАЗИ МАГИСТРАЛА ДА ИЗБЯГАТ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ. ТИЯ СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ САМО ЕМИГРАНТИ И ЦИГАНИ.

В началото на всяка магистрала да има дрегери, отчитащи кой е за "улево" и кой да бъде пропуснат.

Дрегерът се нарича концесия. Кофтито е, че интелектуално не сме дорасли. Иначе отдавна щяхме да имаме прекрасни и добре поддържани магистрали.

И на най - добрата идея ще и се намери цаката. Току виж някой изкопал асфалта и го изял.:)

ОЩЕ ПО-БЪРЗО ПРЕПУСКАМЕ КЪМ БАНКРУТ!!!САМО СЛЕПИЯ НЕ ГО ВИЖДА,НО ГО РАЗБИРА,ЗАЩОТО ГО УСЕЩА НА ГЪРБА СИ!!!

Я го знам уе... мене ми не треа жокер!! Скакауец!

Какво ме брига за вас руснаците.

Това, че поне остават магистрали след тези е много хубаво. Че са крадци и те, е факт, но поне нещо остава, за разлика от комунистите, след които и трева не никне. Проблемът е, защо бе г-н Борисов, не мирясате с тези ленти и "Бай Тошовски" изпълнения? Защо трябва да отровите деня, седмицата и т.н. на тези хора, които са си изстрадали магистралата и сте се изпънал там, като някой паша, а тези хорица в колите си стоят и ви чакат, да си изиграете театъра и да прережете "уентата". Стига вече, мирясайте и нека народът сам да оцени, какво, как и колко качествено се прави. Мъка е това, разберете го, а сега след нова година, като им треснете и електронните винетки на товарните автомобили, като им надуете цените и едно пътуване на товарен автомобил до Кулата стане 100 лв, пак мъка.

ПР баце. Това е положението. Приятно, неприятно ще ги изтърпиш за час два и ще си ползваш съоръжението по-живо по-здраво.

Г.н Борисов съществува още една част от България казва се северна там магистрали няма , хората там да умират ли като няма .

Ако искат да умират като няма, ако искат да умират като глуха . . .

Браво сороси, сега орката трафикант по-бързо ще прекара орките в бусовете към мама Шмеркел.

Комуто не се харесва да се строи да драпа бос и гладен по междуселския прахоляк или кал...

Тези двамата, с изкривените на дясно глави, сигурно един ги правил!

агент Буда с шлифера

АМА ТЯ Е НА ВЪЛНИ. ЩЕ ИМА НАГОРЕ, НАДОЛЕ, НАГОРЕ, НАДОЛЕ........И ОСЛЕ РЕМОНТ.

това кръстовището на Сливница ок, а с това на Филиповци какво правят? Щото май в бг. е единствената магистрала дето свърша със светофар..

Все пак е супер .Пътуването до Благоевгард няма де е в нерви вече .Ако наблегнем и на Южната дъга ще е още по добре .

На първата снимка всички са си събрали ръцете. Как пък няма някой да ги остави свободно отстрани.

БРАВО! Няма ли в България хора, които да кажат едно БРАВО???Само поплювковци ли живеят там?

Изпълнител на строително-монтажните работи е Обединение Трейс СОП ДЗЗД. Стойността на договора за строителство е 47 820 000 лв. с ДДС. Строителният надзор се осъществява от ДЗЗД Сдружение Пътконсулт 2000-Три Ес. Техният договор е 1 171 800 лв. с ДДС.

Какъв е проблема? Че парите не ги взе ваша фирма ли?

Попаднал/а си във форума на путиняците сидерасти, които са 1-2%

Ами браво, че надминаха дори мистър 10% - 10 млн. лв. за километър на "Струма" и 20 млн. на км. околовръстно???

Браво разбирасе!!! И на следващите избори ще го заявим еднозначно.

Ами виж кои са в консорциумите - все са ГБС и Трейс. ББорисов има личен дял в тях (с подставени лица, разбира се).

Виж ти, и Резидентът Плевнелиев барбар Петко с мъжете!

Чехълчо и той там за вдигане на рейтинга се е наредил. Навърта се наоколо да разбере дали ще се кандидатира за втори мандут

Пружиненото човече, палячото, пудела и той там, но дори и не се споменава в статията... хахах какво пренепрежение за горкия прецедент.

са ако некои се върже за изборите е калъф

Ооо сега софиянци ще си завлекат по-бързо задниците до Гърция за коледните празници. В северна България да мрат селяците по разнебитените балкански пътища.

Що не си ги направихте като Станишко беше на власт два пъти?

Нали асвалт не ядяхте бе другарю?

За там на следващите избори ще ви обещаят за всеки по два хеликоптера (ако единия се счупи да си имате резервен). Ще си ги изберете (както винаги), и после ще стискате палци (както винаги) да ви ги дадат. И с тях за 2 часа сте на морето. Не ви тряя път, не ви тряя магистрала, не ви тряя боко, не ви тряя Лиле. Само една бюлетинка с надпис БйеСиПе!

Е ти ги хвърли в шипките... БСП отдавна не се изписва на бюлетините. Само някакви коалиции с тяхно участие.

Лили, колело ли ще кара там или сеновал...

Някой не прави разлика м/у сеновал и самосвал, предполагам. Кутев, аре моето момче поне с основно да ги подбираш, а? Не с условно, а основно!

И сега тапата ще е на 30 км. по към Гърция! От магистрала в еднолентов път....

Или КЕШ или нищо! Направо вземай трактора, слагай ватенката и почвай да разораваш ненужната магистрала!

На изхода на Благоевград посока кулата, при картин пистата ще е интересно

С тези милиони дето се пропиляха уж за строителство на пътища и магистрали, досега трябваше да са оправени всички пътища в България и построени както трябва всички проектирани досега магистрали и скоростни пътища.

Кои милиони визираш? Тия с които министърката на Олигарски - Деса Терзиева Българоубийца I, успя по документи за ремонтира 3000 км за една година ли?