Ранобудните започнаха акция ”Информирай Пацо”

"Ранобудните студенти" подеха акция "Информирай Пацо" и направиха обръщение към "управляващата клика".

Обратно в новината

Коментари - Ранобудните започнаха акция ”Информирай Пацо” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТУДЕНТИ ЗАГУБИХТЕ МАРШ В КЪЩИ! БАТКО Е ОТНОВО НА ВЛАСТ! Да го ... герберунгели, пеевски е тук.

Предлагам всички студенти да се разпръснат по селата и да разяснят на бащите си дядовците чичовците на са седи и така нататак какво се случва в страната ни !!! Това със сигорност ще помогне защото видяхме че телевизии вестници не казват нищо за протести и колко са големи те. Помислете само 10,000 студенти когато се разпръснат по провинцията и се умножът по 30 човека на които всеки един да разясни точната картина в България ще се получи числото 300,000 . Напред студенти ,само така ще има фаида от вас ,иначе ви баламосват по телевизия и неви дават думата !!!

Браво, ранобудни студенти! Пацо е слуга на зловещи господари! Приклятието на България е БСП!

Това отдавна не е новина и би следвало да не се коментира вече тук, поради несъстоятелност! Кой ли има нужда от продължаване на агонията им?

Кой ги избра тея недоносени селянчета за организатори на заспалите???

ако не са продажните медии, платени от прокопитата и соросоидите, които са смешни, никой няма да се сеща за т.н. ранобудни студенти. Нормалните студенти им придстои сесия, а на тези сдухани наркомани им предстоят забавления добре, че Боко и Цоко им плащат

Абе верно ли е, че са имали среща с Любо Пенев и той им казал че добре "ДУХАТ СУПАТА".

Пааацооо потъваме яко. Сега по темата ли е бре комунде? 11:22. България. Около 1400 малки и средни фирми са закрити през изминалата година, с което броя на безработните е нарастнал с нови 97 хил. души. Оборотите на съществуващите фирми спадат с 50 % при постоянно нарастване на разходите. Американските компании се изнасят от България, в т.ч.: EnerSis-EnerSis AD за производство на акумулаторни батерии от Търговище, "ЕСАБ-Електроди" АД от Ихтиман. Фирмата "Бургаски корабостроителници" АД е обявена за продан. Преките чуждестранни инвестиции достигнаха отрицателна стойност: минус 103,8 млн. евро при плюс 183,3 млн. евро през октомври 2012 г. bulgarian.ruvr.ru

Да знаш, изродите са винаги на власт !

а вие за Купата на Съветската армия ли се борите

Моля Ви,спасете България от тия изроди-Ръкоблудните студенти!Тези на снимката приличат страшно много на терористите от Ал Кайда!

Истината е, че днешните управляващи притежават едно примитивно настървение за власт, което отвращава всеки нормален човек!!!! ОСТАВКА!

Призрак Призрак броди из Европа, но за миг поспря при шопа. Рев. Сополи. Капитал. Слагат беличък роял. Симпатични и красиви, офис-клечки и дебили, Призрака с тупани борят. Крясъци. Не щат да спорят. Призрака безумно плаши най-офшорните службаши: Чехълчета,Цветелинки, с рИформаторски дружинки. Паси,20.08.2013г.

Моля Ви научете колегата студент да чете без да срича моляяяяя...

С вас сме мили прекрасни деца на България! Ще победите старата плява!

Левски е жив Ботев е жив Студентите носят техния дух България не е загубина! Животът е с тях! Всички одтанали са стара плява!

ЗагубИня е с тиа стЮденти

ЛЕЛЕ НА ТАКИВА, КАТО ТЕБ ЛИ-МАЛОУМНО, ПРОДАЖНО МЕКОТЕЛО-СЕ ПЛАЩА ДА ПИШАТ ЗЛОБНИ И БЕЗМОЗЪЧНИ КОМЕНТАРИ! ЕТО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСЕ НЯМА ПАРИ ЗА ДОХОДИ И РАЗВИТИЕ-ПЛАЩАЩИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДЕБИЛИТЕ,ЗА БИЛБОРДОВЕ НА ВСЕКИ СТЪЛБ, ПРЕДСТАВИТЕЛНИ РАЗХОДИ, ТОТАЛИТАРНИ И ЖАЛКИ МИТИНГИ И Т.Н. А ТЕЗИ СТУДЕНТИ СА ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ, НО 100% ОТ ТЯХ ЩЕ СИ СТЕГНАТ КУФАРИТЕ И ТОГАВА-ВСИЧКО СВЪРШИ. ЩЕ ОСТАНАТ САМО МУРГАВКИТЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБ-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НИ ЧАКА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ИЗКАРВАТЕ НЕДОСТОЙНО СТОТИНКИТЕ. ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ...........

тия колко останаха - 2-3?

тия "ранобудните" боклуци е време да разберат, че ни дотегнаха... разбра се, че не стават за сбедване, затова да си бият камшика и ... кой от къдетое... живкооо, вземи да им помагаш да си съберат благажа... не забравяй и твоя да събереш...

тия "ранобудните" боклуци е време да разберат, че ни дотегнаха... разбра се, че не стават за сбедване, затова да си бият камшика и ... кой от къдетое...

Ако има на кой да му се иска незабавна оставка, то това е Офшорния мошенник Плевнелиев дето задръства президентството нелегитимно. Четете и ще научите за какъв франкенщайн става дума.

че сегашния обитател на Дондуков 2 е комсомолец от терористичното шпицкомандо на младежкото гестапо на БКП наречено ДКМС.

ОБРЪЩЕНИЕТО Е ДО ЕДИН ПЛАТЕН ДРАСКАЧ ТУК-РОСЕН

ЛЕЛЕ НА ТАКИВА, КАТО ТЕБ ЛИ-МАЛОУМНО, ПРОДАЖНО МЕКОТЕЛО-СЕ ПЛАЩА ДА ПИШАТ ЗЛОБНИ И БЕЗМОЗЪЧНИ КОМЕНТАРИ! ЕТО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСЕ НЯМА ПАРИ ЗА ДОХОДИ И РАЗВИТИЕ-ПЛАЩАЩИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДЕБИЛИТЕ,ЗА БИЛБОРДОВЕ НА ВСЕКИ СТЪЛБ, ПРЕДСТАВИТЕЛНИ РАЗХОДИ, ТОТАЛИТАРНИ И ЖАЛКИ МИТИНГИ И Т.Н. А ТЕЗИ СТУДЕНТИ СА ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ, НО 100% ОТ ТЯХ ЩЕ СИ СТЕГНАТ КУФАРИТЕ И ТОГАВА-ВСИЧКО СВЪРШИ. ЩЕ ОСТАНАТ САМО МУРГАВКИТЕ И ТАКИВА КАТО ТЕБ-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НИ ЧАКА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ИЗКАРВАТЕ НЕДОСТОЙНО СТОТИНКИТЕ. ПИШЕТЕ, ПИШЕТЕ...........

8901

Ауу как мирише на лой!Пфу!

"Хонорарите" за днес ще се изплащат утре на Дондуков 2 или в София Парк, на входа. Който има път за Гърция, може да си вземе парите в Халкидики, вилата на Плевнелиев.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕННАТА АЛТЕРНАТИВА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА НИ СТРАНА!!! СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ТРЯБВАТ ДЕЛА!!! ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ СКЪСАМЕ СЪС ФЛАШ-МОБОВЕ ПЕРФОРМАНСИ И ДРУГИ ФОРМИ СПОНТАНИ ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДО ДУПКА!!! РАЗБРА СЕ ЧЕ ГЕРБ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!! САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

ще се наакаш и ще му замирише на Плевню Подстрекалчев.

Знаеш ли колко омръзнахте и дотегнахте вече на нормалните хора най-различни ранобудни псевдо интелигенти и комплексари който не са създали през живота си нищосмислено?

Ранобудните!? Абе...тия не си струва да се коментират. ...Особено тая "купешка" ръка с юмрука...

Това са талибани - не студенти! Профанизираха всеки смислен протест! Ако ви нямаше БСП отдавна да се е разцепила! България отдавна има нужда от нов субект в ляво от Центъра! А то всички Център в Дясно та Център в Дясно и накрая у шеста глуха...

Вие, т.н. "ранобудни" студенти, гледахте ли интервюто вчера по БНТ с един истински студент - Кубрат Данаилов? Ако не сте го гледали, вижте го и се ЗАСРАМЕТЕ! Вижте неговите визия, изказ и държание, после се сравнете с него и отново се ЗАСРАМЕТЕ! Това да имаш брада, наркомански поглед, да подскачаш като 4-годишно хлапе и да крякаш една единствена думичка не означава, че сте студенти, а срам за родители Ви, които са Ви изпратили да учите и да се докажете като СТУДЕНТА Кубрат Данаилов!

Абе олигофренчетна, докога ще ни занивате с вашите лозунги? Що не си го ...........

нали всички знаете, че "Пацо" е съкращение от парцал.

ей, вие ранобудни платени подлоги, я помислете за "информирай Борисов чрез дипломатите на ЕС, защото те си го знаят.......", айде да видя колко ви стиска със скапан сандвич в раницата и 20 кирливи коледни левчета......

Хахахахах.....бесепарската агитка пак е на линия...Абе пиленца, не разбрахте ли, че колкото и да лаете, дните на вашите работодатели са преброени?? Сега разбирам защо червените отчитат спад на безработицата...щото са ви назначили - десетки и стотици - да дращите тук...

Да още има няма още 1300 дена

И на мен ми писна да ви гледам и слушам,ала проявявам толератност.И не плача като малко дете,че не ме слушате...

Пак ви пецакахме да мръзнете, е който мръзнал мръзнал, който си е на топличко си е под чехъл. Дано ви стигната тия 50,- лв за лекарства.

Тази снимка напомня влизането на партизнския отряд в София. Само им липсват шмайзерите, но ако се наложи дедо им Сорос ще ги осигури. Лошото е че те не знаят от къде се хващат, нали "демократите" забраниха редовната военна служба.

Кви автомати бе, те знаят само чаша и бутилка да държат! В армията на мамините, кой щеше да им бърше сополите? Та значи и за кашавари няма да станат!

Колко ли двойки ще има на зимната сесия?

Дай Боже берекет! На всекиму според знанията ! Ама честно, а не на всекиму според заслугите към ГЕРБ и РБ! То ще има и такива ренегати, като Г.Близнашки, който ще им пише 6 само при ранобудно явяване.

Не ранобудни, а олигофрени. Сами не осъзнават колко са тъпи и досадни.

Соростии луднаха по мода "Парфюмирай Пицу"

Само турците подкрепят Орешарски и искат оставката на нашия президент Плевнелиев. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПЯМЕ СТУДЕНТИТЕ. ОСТАВКА НА ОРЕХА.

ти е Плевнелиев, той само подстрекава и разделя. ОСТАВКА.

Естествено, че ще "разделя", Плевнелиев. Разделя нормалните българи от олигофрените! Аз бих му поискал оставката, ако прояви някакъв напън да ме "обединява" с такива платени идиоти като вас!

да смени Чехльо и да стене нашия президент-обединител , за чест и слава на ДПС.

Да живее Ахмед Доган Никога повече герберите на власт.

Всички герберски бандити и подстрекатели в затвора.

Нека ДПС е вечно на власт.

Ало , ранобудните, а нещо за Боко няма ли да има или той ви плаща?

Сега е ред да изметем Станишев и Местан . ИМАШ ЛИ НЕЩО ПРОТИВ ?

без много обяснения.

ако смееш.

без много обяснения.

ако смееш.

На кръжеца Типинг пойнт и др.сценаристи Мърлящината и бездарието са нелечими и неизменими. Жалки сте.