Патриотичният фронт: Преговори с всички без ДПС и РБ

Патриотичният фронт има готовност да води преговори с всички партии в следващия парламент без ДПС и реформаторите, защото партията на Корман Исмаилов е вътре.

Обратно в новината

Коментари - Патриотичният фронт: Преговори с всички без ДПС и РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери, много си зле. Исмаилов "краде" от вота на Дпс, които се увеличи рязко след създаването на псевдо-патриотичните Атака, НФСБ и т.н.

Поредната политическа еднодневка в нашата политика! Тоя патриотичен фронт няма вече да го видим на политическата сцена, след поредното предателство на лидерите му!!

Валери Симеонов е подлец! Умишлено кара ГЕРБ да управляват с ДПС! Добре не иска РБ и правилно, защото против партията на Касим Дал, но има ли представител от РБ в парламента? Влезе ли Корман Исмаилов в парламента като депутат на РБ?Това трябваше първо да кажи,а след това да изразява претенции.От друга страна пък Каракачанов казвв, че няма да управляват бяха против това да са патерици на ГЕРБ.Сега не патерици , а ролетка за залагане на мафиоти ще бъдат.Знаем, че В.Симеонов е спец по порно и залагания. Въпросът е как ще процедира комисията по досиетата ,като всички от неговите "ИЗВЕСТНИ ЛИЦА" от тел. СКАТ са били служители на ДС и нямат право да бъдат в правителство. Търсеха известни лица, за да ги представят за депутати- дупедавци и използваха Т.В екрана за тази цел. Да ,ама НЕ /както казваше П.Бочаров/.Защото там си платено станало известно лице, а сега си неспособен ,защото не е важно дали си известен от екран, а какво можеш, особено в законодателната власт. Ще поживеем и ще видим.

Така е, да живеят циганската БСП и турската ДПС! Тъпите българи нямат право да управляват България!

Пак опряхме до Атака.

Големият проблем на кукловодите е че БСП+ПФ+ББЦ+АБВ пак не могат да съставят стабилно правителство. Пак ДПС ще е балансьора.

..."Златен пръст"...не напразно го определям като византиец (респ "троянския кон"),мошеник,барабар с оня дето се пени постоянно по "Скат"...Касабов ли касапов ли,но факт,че фирмените му бусове с надписа на предаването му ..."ПАРАЛАКС"...хвърчат денонощно с кой знае какви стоки... ...ТЪРГАШИ СА ТИЯ ,ТЪРГАШИ....

управлява с герб,да си спрат рубриките с участие на зрители по телевизията,големи благословии ще чуят.

Велизар Енчев, хем резултатът щеше да е двойно по-добър, хем щяха да ни бъдат спестени тъпите, и мноооого категорични изцепки на тая мангалска мутра с кинтите!

Велизар Енчев - сътрудник на ДС!

Някак си много бързо лъсна г.за на Патриотичния фронт.Вече са готови за коалиция.Не случайно най-много ченгета кандидати за депутати имаше в тази партия.

Никой не го пита в обстановката на незавършения изборен резултат, а ТОЙ вече се (не) коалира, тоя селски мангал! Готов да се метне в краката на Боци, и да замазва с глупавите си, уж националистически приказки за благоденствие на българите! И той успя да ни измами, това копеле циганско!

Проблемът не е толкова в Изкормен Исмаилов, а в основателя на ДПС Касим Мангал.

Циганина Валери симеонов балевски нямал да прави коалиция с дпс и РБ,значи е готов да прави коалиция с герб,бсп и Атака партиите които изгубиха най-много гласове което означава,че народът не ги иска в управлението на страната.И тоя превърна партийката си в лидерска от типа не ме интересува какво искат хизбирателите ми ще става това което искам аз.

Пак са се намерили два малоумни боклука, да ти набутат (-)!

Болен е истинският победител на тези избори. Гледам го в момента и вече с лайняна пръчка носа му не може да стигнеш. Жалко , но факт.

..а тези пък какви са?! Аман от роми в този Парламент!

Да таебе кой та фани!

А 10 депутата на ПП АТАКА с кой биха преговаряли?? Или им е все едно,пак ще има комисии,командировки,нервни полети със самолети и надежда за частно-партийна субсидия.

От 10 депутата Сидерович ще остане с 5-6 още след два месеца.И ще стане независим депутат.Т.е. от него нищо няма да зависи.Както и е редно. М/у другото,колко депутат имаше АТАКА в миналия Парламент??В който всички се грижеха за стайното уралско цвете и за алтън акмак на Сидероолу?

Грешка, Симеонов. Не Корман е проблемът на РБ, а Радан, но това тепърва ще просветва на всички...

Защото говори само истини ли ?

,,..Атакаджиите са глутница подивели павиани,със самец най червеногъзия бабуин,а електората им са най недомаслените гащници,лумпени и папури на България!...,,

гласуват, утре агнетата блеят, между зъбите им?

този има многа неприятно излъчване

Тези избори днес бележат началото на края на партиите - ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. "Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че взривът в завода за боеприпаси край Горни Лом не е случаен и той е дал отражение върху изборите." Потопите и градушките, както и КТБ, дадоха отражение върху изборите. ДЕКВР и 10-те процента увеличение на цената на тока се отрази върху избирателната активност на изборите. Купуването на гласове и корпоративният вот, ще бастисат ДПС. Милият лютив Местан, мазно мазно с ръка гърба глади ... ЛЮТА ЗИМА ЧАКАЙТЕ! ПРОШКА ЗА "МЪЛЧАЛИВОТО МНОЗИНСТВО" НЯМА ДА ИМА. ИЛИ СЕ ТРАНСФОРМИРА В МАЛЦИНСТВО ИЛИ ... Ебола си е мамата.

Направи (според някои медии)един непростим лапсус , че щял да работи за реабилитиране на Туркеята и нейното влизане в ЕС?! След това днес го цитират със същото изявление (явно опит за замазване на лапсуса) в смисъл за издигането на България. Никой не е успял, когато е започнал да се взима на сериозно! БСП-то се оставиха Станишевото да ги потопи, и сега се чудят как да изплуват...

Първостепеннна ,свещенна висша,държавническа цел на всички обединени партии трябва да бъде изтребването до крак на бандитските,рубладжйско- анадолски шайки -тумори на новите данко хайрсъзина- дудук бареков и гуню адвокатина - долен пидеров.Всичко друго е второстепенно по важност!

Стамболов е утрепан от интрига спретната му от царя, царя поиска да му поднесе главата на тепсия

Съгласен съм ! С каракачанов изгубиха поне 7%: ) А в нашия район тая бангия беше на първо място , следвана от сикажджийската мутра - бинев : )))

Не се радвайте и не раздавайте картите без Местан.Още не са включени гласовете от чужбина(Турция)..ха..ха..ха Ако ДПС не е втора политическа сила може Иван да ме кръстите..ха..ха Кой сега е номер БИР?

ти не си исмаил ами ГЕЙ!

Не се ли видите, че светът върви без вас, и вие сте извън него (по рождение), а сте тръгнали да сядате на масата, където нямате място. Движете се в своята присъща среда на цигани и араби - какви са ви мераците за Европа. Да я осерете?

Драги Исмаил, Не разбирам какво искате да кажете. "Номер БИР" какво означава? Моля пишете така че да ви разберем. Благодаря ви!

Прасимир и Патриот се любили, и родили.... Гербераст

Валери Симеонов Балевски си пие ракията с турския консул в Бургас. В нета има много снимки за това пред изборно пиене. Пълен лъжец. Но и на него ще му лъсне задника.

То да беше само това!!!

Той задника му отдавна лъсна,скоро ще му лъсне и оная работа за да го видят всички колко е импотентен.

Искам да гледам юмручен бой в парламента между ей тоя хитрец на снимката и златния сфинктер - нали и без тва са си кумували!

ДПС вън от всяка власт!

Как професионално ще изхвърлят АТАКА.

това ли са "патриотите" на България, Боже, опази!

що,да не мислиш че си ти?

С Боце следизборно, отивам на съд да си изтегля вота!

MUTRITE SA KATO GLUTNICA

Че то Боце си ги отглежда тези, като алтернатива на Волен и партийката на Исмаил Корморан или както там беше, като алтернатива на ДПС, още от отминалия си мандат.

Ако се бяхте явили самостоятелно, а не с измамниците от лъжливото ВМРО щяхте да имате повече, защото го заслужавате, интелигентни сте, но грешката е ваша, те ви провалиха.

И това ли недоразумение на природата, бизнеса и др. такива? И ТО ще е в Парламента???? ИСКАМ СИ БОООООЛЕЕЕНЧООООО!

Дори Симеонов не може да се заредва на победата , защото Волен пак някак си се докопа до парламента и ще му вгорчава живота. Още ми е трудно да повярвам , но това е положението ...

Коалиция с Боцата ще ми прави за благото на народа!