Ранобудните студенти прекратиха окупацията (обновена)

Окупацията на Софийския университет бе прекратена. Ще бъдем трън в очите на правителството и ще оставим НС единствената окупирана сграда, обясниха Ранобудните.

Обратно в новината

Коментари - Ранобудните студенти прекратиха окупацията (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 10 януари бих 400 км до София и обратно за Големия Митинг. Отложиха го за 15 януари. Това е утре. Да тръгвам ли за София или пак ще го отложите. 80 лв. са ми пътните, отделно денгубата. Искам ясен отговор!

Достатъчно е, че има подкрепа за такъв митинг от всички краища на България.

Не, няма подкрепа! Много добре разбираш, че ги подигравам, но се правиш на ударен. Този протест (бог да го проста) искаше оставка, без да е ясно защо и каква ще е алтернативата. Този протест беше като риба на сухо - очевидно е, че там не може да стои и отскача. Абсолютно напосоки, има шанс скокът да я приближи към водата, но по-вероятно е да я прати още по-далеч от нея. Протестът трябваше да каже: какви хора да влизат в парламента, за какви цели да работят новите Н.С. и правителство и как да се контролира това. Иначе от 10 ноември имаме вече за осми път избори, правилния път не намираме. Избори, без да се изяснят нещата, които споменах по-горе, също няма да го намерят.

Бяха си изпокрили изнежените дирници, но явно иде топло време. Дайте им 2, 3 дена да изтрезнеят и циркът пак отваря. Клоунади, манекенки по пици, задръствания, мелета, ... абе мъка.

На лумпените им писна да намаляват всеки ден

Те просто намаляха до нула. Ако не го бяха прекратили, щяха да станат отрицателно число. БТВ и НОВА щяха да правят репортажи как минус 20 човека протестират. И това щеше да е най-важното събитие.

Оффф,най-после...

Тъй ето за 110 дни и най-здравите дробове стават на пихтия от пиене!!!!!!!!

Учебните заведения, в частност и университетите са място за учене. Някои недоклатени боклуци решиха , че стават за платено политиканстване. А на властта не и стискаше да ги изхвърли като мръсни парцали и прокуратурата да ги обвини в един куп незакони действия. После съда да им надруса по 20-30 дни обществено-полезен труд и марш навън към герберастката централа да ви обуава за достойни заместници на цецко и искрето.

И какво видяхме от тези студенти през последните месеци? Докато други уплътниха пропиляното от тях време с учене и труд, те само ни убедиха че са логорейници. Логорейници, налапали се с политически лафове като патки с топли лайна, само едно и същи предъвкват - въпросните деконструктивни лайна. Колкото да им ги притопляха на политическия тиган, колкото да им ги овкусяваха с джобни кинти, лайната са си лайна, а парите свършиха и майната му на тигана - прекратяват окупацията! :)

за сметка на това са малоумни.

И ранобудни не са , а са си едни мързели и лентяи ранобЛудни. Свършиха кинтите и се кротнаха.

Поздравявам всички наши съмишленици, които ни подкрепяха през жестоките месеци на окупацията, с любимото ми стихотворение, сътворено от нашия водач Ивайло Динев: стълбите са стръмни аз съм пиян уискито свърши ще се пребия

Напиши, че искаш оставка на правителството или си обикновен провокатор.

Като се замисля, то на паветата пред НС парно няма та и там окупацията я чака същия резултат. Освен ако не са решили да я започнат от края на май месец.

Е, това което отдавна предричахме стана. Нямаше и как да не се случи - дори Тиквун Бойко има някакави политически искания и намерения за след падането на правителството. Излиза, че "ранобудните" политически са по-зле и от него, което си е направо обида за СУ.

ВЪПРОСЪТ МИ Е: САМО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО РАНОБУДНИ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ РАЗИГРАВАЩИ ОБЩЕСТВОТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ? МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ДОБАВИ "ОТЛИЧНИ" ИЛИ НЕ?!?! ЗАЩОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО "РАНОБУДНИ" Е НАЙ-ХАРАКТЕРНО ЗА ХОРАТА НА ФИЗИЧЕСКИЯ ТРУД. ЗА ХОРАТА НА УМСТВЕНИЯ ТРУД ИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ КРИТЕРИИ

Доколкото ми е известно, това са студенти от специалности политология, теология, философия и прочие паразитни специалности. Там се създава гилдията на "лаладжиите" - хора които през целия си живот обикалят по медии и говорят дълго и монологично, но иначе не свършват за 5 стотинки работа до пенсия. Точно от такива България няма нужда в момента. На преден план трябва да са хората, които създават брутен вътрешен продукт - инженери, икономисти, честни предприемачи, селски стопани и работници. А тия паразите трябва да ги начукат в трета глуха. Защото една държава е просперираща, когато има силна икономика. Всичко останало е шменти капели.

Не знам как по-добре може да бъде казано.

Тия маолумните студенти май ги бяхме позабравили. То в нашата държава пълно с малоумници, та и те сред тях. Може би щеше да е по-добре да останат да си окупират залата, поне те щеше да се самоизолират и да не ни досаждат.

Българите смятат себе си за тарикати това е дума която трудно бих могъл да преведа на нашия език. Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение. Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият. Трябва да си много прост, за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много прост, за да вярваш, че тези, на които си гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти че те ще въведат законност, защото точно те са, които нарушават закона.

За съжаление си безкрайно прав.

ВЪПРОСЪТ МИ Е: САМО ОПРЕДЕЛЕНИЕТО РАНОБУДНИ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ РАЗИГРАВАЩИ ОБЩЕСТВОТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ? МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ДОБАВИ "ОТЛИЧНИ" ИЛИ НЕ?!?! ЗАЩОТО ОПРЕЗЕЛЕВИЕТО "РАНОБУДНИ" Е НАЙ-ХАРАКТЕРНО ЗА ХОРАТА НА ФИЗИЧЕСКИЯ ТРУД. ЗА ХОРАТА НА УМСТВЕНИЯ ТРУД ИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ КРИТЕРИИ.

На каква се радват платените, като съвсем скоро ще са безработни, тъй като няма да има кого да плюят. Тогава те ще са тези, които ще излязат по площадите и ще искат оставка. За съжаление по това време в България ще е останал само неграмотния и малоумен БСП-ДПС електорат. Не ми се вярва да ги подкрепят. А и няма да има кой да им напише плакатите.

За всичко е виновна зимата. Ех да имаше сняг, колко народ щеше да се включи, за да изкара кинти за планина... Ама -на.

Сега да се самосезира НАП и да поиска данъци и осигуровки върху хонорарите, които заработиха т.нар. ранобудни. Защото сумите въобще не са малки. Техните баби и дядовци на село вземат такива пари за 4-5 години от пенсии. Още са студенти и вече са част от сивата икономика. А какво да очакваме от тях, когато пораснат? А нали уж се борят за справедливост и честност! Само че, като повечето българи, искат морал и чест само от другите, а когато стане въпрос за тях си, то не важи.

я дай доказателства че са взимали пари баси простаците има в дира затова и държавата ни е така окрадена от комунистите

Объркал си адреса, пич! Ведомостите ги търси в "Прокопиев груп".

ТОЗИ ПРОТЕСТ СТАНА МАЛКО КАТО АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ. НАРОДА НЕ ГИ ПОСЛЕДВА - НАРОДА СИ Е С РОБСКА ДУША И МЛАДИТЕ НЕ ОЦЕНИХА ТОВА МУ КАЧЕСТВО

Нееее,стана ката усиране

Само един маломник може да сравнява под какъвто и да е предтекст борбата за освобождаване от турско робство и жертвата на хората с просташките изпълнения на тия платени мързеливци.

Напиши си правилно текста. ТТ съкращение на търтей ли е?

...Искам, искааам ... какво искам?

Ко дадешшш,ко дадешшш!!!!

най сетне пияндетата се разкараха. сигурно барнаха стипендийки от сороса и изчезват от БГ . а пък балъците нека учат и в събота и на нова година и т.н.

Кой ги бръсне за слива тия. Само се напъват да ги дават по телевизията. Лошо е че им спряха парчиките. Много лошо----

Еваларката пичове, само така, нема кинти нема окупация!

"Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе. И ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш: Ми аз какво мога да направя? Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг трябва да поведе някои други, за да оправят твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен. Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост". ОСТАВКА и вън от парламента на всичките БКП - БСПта!

Браво!

Дир - добра тема ! Дадохте молив и празен лист на получовеците , платените латерни от БСПЕТО !!! Сега ще четем поне 1040 коментара с повтарящи се 3 думи : Соросоиди Лумпени Бойко Абе важното е поне червените скотове да са щастливи ! Макар и гладни !

Браво бе,най-после разбра кои са виновните!!!!Браво!

Естесвено че знам ! Виновни са тия са които си упражнявате мозъчния капацитет цял ден тука във форума - т.е Вашата Партия Кърмилница

А сега върви да потърсиш сърпа! Изначало тези протести бяха обречени, защото нямаха съдържание. Голи искания. Не става, никаква алтернатива не се предложи. Какво да подкрепи човек? С викове, крясъци, ругатни, обиди, закани и т.н. не се печелят симпатизанти . Напротив- тези мероприятия отблъскват. Това и стана. Протестърите отблъснаха мнозинството. А както и през февруари, така и сега, имаше необходимата поддръжка за подкрепа на смяна на политическия модел. Е, не стана, защото отново познатите лица бяха водещи.

Супер ! Като са обречени чакай Орешарски да ти даде 20 лв на Великден и 30 лв на Нова Година и животът е хубав !!!

Хипопотамите и "ранобудните " си приличат-колкото повече потъват в тинята, толкова повече са зинали с устите си!

Като си помисля колко хора се напъваха за тази "окупация" , а мероприятието вече се разпадна окончателно се разпадна, "напраево ми се къса сърцето" /по известните думи на А. Радичев/. Какво ще правят сега Борис и Ивайло, като никой няма да ги показва нонстоп по БТВ и Нова??? Кому ще дава акъл Иветка??? Изворът на нови кадри за Президентството пресъхна, кого да назначава сега Роско при себе си??? И още какви ли не главоболия.......

На какво по-точно се радваш, глупако? Че ще продължиш да живееш в Доганова България ли?

Ти каква друга предлагаш?

Някой разбра по трудният начин, че чрез тъпите медии и некадърните ПР-акции правителство не може да се свали ! Отчайваща е организацията на тези платени протести и измислени окупации - няма ли да се потърси сметка за милионите, които прокопиев и американците дадоха на сценаристите на този жалък театър ? Няма ли някой да ги попита защо след като пръснаха толкова пари обществото се отдръпна от протестите ? В момента, в който се видя, че бойко и костов плащат за тези протести - обществото реагира ясно - няма как милиони в България да се съобразяват с брутално изразеното мнение на няколкостотин лумпена !

Парата за спонтанния протеста се пренасочи към АБВ и Гоце. Прегръдката м/у Първанов и Борисов =алчност,власт и поквара .

Олигархията я е страх да изпусне властта, а Първанов не ми харесва, но поне за изминалите две години не показа долно поведение, а партията му под въздействието на управляващата клика да не го подкрепя сега тъй масово, както когато беше президент. Това е показателно какви са интересите там.

Както неведнъж съм казвал-този парламент ще се разпусне тогава, когато управляващите решат. А протестите се провалиха, защото бяха само едни голи истини, една форма, без съдържание. А сега няколко от студентите ще отидат да учат на друго място, другите ще останат с пръст в устата, и след някоя година ще се присъединят към клуба на прецаканите. И от чужди и от свои! Успех иначе на изпитите!

Ранобудните оставят някой до изчисти о с р а н о т о и после пак ще окупират аулата. Затова сега трябва да си изчистят мръсотията.

На ранобудните боклуци явно са им спряли финансирането.

"Колко данък ще вземат на народните будители? Двама-трима студенти уморено протестират Няма шанс тук за тях най-добре да емигрират." Точно и това ще стане и точно затова си заслужаваме съдбата. Заради бездействието си.

Хайде бе, че те не заминаха ли вече ... да си "осребрят протеста"?

Мутрата Боко смени тактиката, прегърна се с Гоце и студентите вече не са му нужни - от ясно по-ясно.

Кандидати за хищни калинки в държавния апарат, които искат да изместват децата ни.Дават ли им студентски стипендии по време на окупацията? А КОЙ ще плаща разноските за ток, парно, вода за окупираните зали на СУ?

Преди два дни по една наша телевизия предаваха български студенти учещи в престижни английски училища.Да видиш успели български студенти учещи в Кейбрич,беше гордост за мен.Някой от тях познавам.За жалост тия нещастници нарекли себеси "Ранобудни петлета"никога,ама никога няма да изпитат удовжлствието да видят престижен западен университ.Те надали ще разберат ,че са употрибени.Нека сега да търсят записки да изкарат някоя тройка.Много,ама много по биха полезни на България ако сериозно залягаха над учебниците.Да ,но те са бедни,деца на работници и селяни дошли в София.Пролетарии или техни деца.Успелите колеги ги гледат с принебрежение и ги базикат.Деца на ПРОЛЕТАРИЙ,ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ"

Джамале, пишеш доста неграмотно. Аз познавам 3-ма от провинцията, деца на работници и селяни, сега в МАЙКРОСОФТ. Който може, няма проблеми с произход, пари, кой е тати, мама,... А познавам и деца на собственици на фирми, които са лекета и друсат яко.

Студенти, обществото е с Вас и Ви подкрепя. ОСТАВКА! Това, че БСП/ДПС/Атака плащат за коментари и са наели платени драскачи да Ви плюят е показателно че вършите нещата както трябва и наистина сте трън в очите на крадливото управление на България. Стискам палци да продължите. ОСТАВКА!

А ти защо говориш от името на обществото ? И как разбра, че ги подкрепя, като не се събраха и 50 човека на 10 януари ? Напротив - обществото категорично не докрепя самозванни ранобудници, които взимат пари за да създават хаос, безредици и да пречат на хората да работят ! Само да ти припомня, че тези в НС са избрани със законни избори, а такива измислени протестиращи като теб никой нито е избирал, нито е одобрявал ! Затова говори от свое име - не се крий зад гърба на обществото !

какви палци стискаш като всичко се провали? Акао не си разбрал - ОКУПАЦИЯТА СЕ ПРОВАЛИ

Румене, Не стискай палци, а остави тези от ранобедните, които могат, да обелят по една краставица, тъй като ранобудни студентки чакат. Не всички студентки - за повечето вече се погрижихме.

Изразът "Ранобудни студенти" се наложи като звание за виждащ в бъдещето далеч преди да се събуди масата. Т.е. визионери. Аз пък спя дълбоко - събуден си мисля, че раносъбудилите са или алкохолици, или наркомани, или импутентни пичлемета, или незадоволени студентки. Подтикващите ги да стават рано гербаджии, реформаторири, паяжинти, както и университетски преподаватели, са нищо повече от пристрастени към порното и обикновени онанисти.

Интелигентите нема ли и те да спретнат едно ОС или те направо че се разотидат?

ЕГАТИ ЖАЛКИТЕ ОТРЕПКИ СА ТИЯ "СТУДЕНТЧЕТА" ПОНЕЖЕ ИМ РЕЗНАХА ХОНОРАРЧЕТАТА И СЕГА РЕШИЛИ , ЧЕ Е БИЛО БЕЗМИСЛЕННО ДА ПРОДЪЛЖАВА ОКУПАЦИЯТА .СМЕШНИЦИ

Моля не ни занимавайте със ранобудни талибани със бради жихадисти.

айде не ни занимавайте повече с някакви платени 10 студентчета дето били ги употребили, дреме ни

Сега Аулата трябва задължително да се дизеннфекцира

Those who stand for nothing fall for anything. Когато си с неясни леви искания, когато сте шепа хора и имате наглостта да говорите от името на десетки хиляди, когато за няколко месеца не можеш да измислиш нито едно конкретно искане ил предложение...такъв е резултата. Пускайте си документите за магистратури в САЩ. Стипендии ще ви бъдат осигурени.

..... и не правете повече глупости защото сами виждате едното нищо което направихте. Изкарахте поне пари и място за американски слуги.

Даже и за , такова "мероприятие" , каквото е окупацията и протеста се иска поне малко Акъл , но очевидно на кукловодите не им е стигнал до там разума за да преценят , че нито окупации нито протести ще доведат до искането им на всяка цена за Оставка на правителството . И не на последно място Кукловодите хвърлиха доста пари за нещо , което не доведе до , така жадуваната оставка и макар и с последни напъни не успяха да свалят правителството . Още от самото начало развитието на така наречения протест беше с предизвестен край ...........Жалка работа

Видиш ли депутат удари го с каквото имаш под ръка,за да усети твоята любов!!!! Същото и за министрите! Те ни докараха до моментното състояние и сега ние трябва да им го върнем за всички тези 25 години! Нека депутатите започнат да ходят с каски и шлемове от сега,където и да е!!!!

"... Решението е взето КЪСНО снощи на общо събрание на РАНОбудните студенти ..." Комедия без коментар.

Ха, че кой си спомня дали изобщо е имало окупация в СУ?! Май само в Благоевград по Нова година два кукундела са бяха заключили. И да внимават, а са посегнали на полицай, а са "окупирали" панделата.

вярно казват студентите , политиците се окупаха във власта още с гласуването на партийните субсидий за самите себе си , едно крайно недемократично грабителско решение с което стават единствени господари на парламента