Окупацията на СУ става частична – ще има занятия

"Ранобудните студенти" обявиха, че спират пълната окупация на Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Окупацията се мести от зала 272 в Аула Магна, а в останалата част от университета ще се провеждат учебни занятия.

Обратно в новината

Коментари - Окупацията на СУ става частична – ще има занятия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ранобудните" вместо да се барикадират в СУ, да отидат да видят как на турската граница на тълпи влизат арабските ислямски нашественици. Хан Тервел навремето спаси Европа от арабско нашествие, но папалгиските мозъчета на тия тапигьозчета нямат понятие що е то история, държавност, политика да не говори за патриотизъм. За целия си съзнателен живот са научили само една дума ОСТАВКА. Това успяха да ги научат соросовите даскалите по философия. Децата и внуците на тези глупачета, ще учат ислям в светая светих на българското образование. Нещастията на България започнаха след като жалкото пигмейче, философчето ЖМЖ оглави началото на залеза на 1300 годишна България.

ние сме на всеки километър:)и ще бием гербеджийските отрепки по университети и паланки

Защо мнозинството студенти позволиха на шепа агресори, да нарушат учебния им протест.Представете си заради кефа на тези ранобудни талибани ,ние родителите на другите деца, трябва да плащаме за квартири, храна, губене на време и отнемане на времето им за почивка.ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА КОЛЕГИТЕ СИ и да понесат финансовите пропуски на университета и на всички засегнати !!!! Без политика във Вузовете!!!!

Айде, талибаните: Вън! Кой ви дава право да се самонастанявате в най-голямата зала на сградата, която българи-патриоти са дарили за образование и наука? Кой ви излъга, че може 30 талибанчета да налагат "правилния" морал на цивилизованите хора. Марш в Афганистан, където ви е мястото, защото с опиум и марихуана се прави политика и икономика единствено там.

"Ранобудните" вместо да се барикадират в СУ, да отидат да видят как на турската граница на тълпи влизат арабските ислямски нашественици. Хан Тервел навремето спаси Европа от арабско нашествие, но папалгиските мозъчета на тия тапигьозчета нямат понятие що е то история, държавност, политика да не говори за патриотизъм. За целия си съзнателен живот са научили само една дума ОСТАВКА. Това успяха да ги научат соросовите даскалите по философия. Децата и внуците на тези глупачета, ще учат ислям в светая светих на българското образование. Нещастията на България започнаха след като жалкото пигмейче, философчето ЖМЖ оглави началото на залеза на 1300 годишна България.

Ами, няма начин по принцип на студентите това им е работата- да учат.Не може всеки да окупира работното си място и да каже "Днес няма да произвеждаме".Нали от това жевеем.Те могат да си го позволят някои сфери също ,но производителите на хляб,лекарите,ако щете и погребалните агенции не могат да спрат да работят.Затова ,че хващайте се за работа /учене/ и ни измъкнете с интелекта си от блатото в което сме всички.

Премествайте се където искате! Впечтелние единствено ми прави, че само търсите поле за изява, а нямате нищо общо със ситуацията в момента . Глезени мамини синчета, стойте си в аулата и се правете на герои.......

Нечий студентски баща е развъртял каиша, струва ми се ...

Каква наглост! Окупаторите канят колегите си. Те може би вече се имат за собственици на Университета. Те имат правото да канят или да не канят! Типични малки, нагли, тикви! Достойни ученици и последователи на голямата Тиква.

Бат,Бойко каза че няма материал. Ами, НЯМА.160 дни не можем да свалим едно скапано правителство. 500 години сме били под робство.Някой да е роптал освен тъй наречени хайдути,за които овцете са били по важни.Левски,Левски,ако знаеш какви студенти имаме,ще проклинаш майка си.

За какво споменаваш Левски ,бе гнидо? Последното ти изречение е лишено от всякакъв смисъл,малоумнико! Не остана нещо неоплюто и неомерзено от вас ,седесаро-герберисти! Приватизирахте всичко в държавата, не се посвенихте и към Апостола да посегнете! Измет долна-за всичко ще си платите!

Левски,няма да търпи такива като тебе,плебей.Левски нямаше да допусне да съществуват организации като Атака,мъничко,ама мъничко чети какво е писал,и ако имаш малко,ама мъничко,много мъничко ще разбереш че обществото не се нуждае от паразити като теб. Левски нямаше да допусне такива като теб да съществуват.ПЛЕБЕЙ.

Направи ми впечатление, че на тази стачка говореха само пелтеци, хора, които мъчително преплитаха езици и трудно изговаряха повечето съгласни.Защо ли?

Защо не окупират кабинетчето на проф.Калин Янакиев, да си пуснат пердето и да попържат колкото сили имат.Ако не се сберат там, може да окупират и някоя тоалетна.

На протеста в онези годиди 1996 -97 един сополанко на име Кошлуков организира протестите. За заслугите му чуждите батковци го изпратиха в САЩ да учи. Сега по ТV гледаме фактора Кошлуков. Кой ли сегашен организатор на окупацията на СУ ще изпратят да учи в Америка?

Кошлуков лаеше през 1990.

Ранобудни"проститутки" Манолова ви даде 30сребърника и клекнахте.Представям си утре ако някой ви даде 35.

КОЙ КОЙ КОЙ даде сребрниците Мая или Прокопиева и някой добър чичко от зад океана

Предпочитам Сорос/където хабер си няма/отколкото Путин,Димитров,Сталин,Ленин,Храшчов,Луканов,Дойнов,Берия, ГАЗДОВ,лагерите в Скравена,Белене,Куциан.Още да изреждам ли.Докато съществува БСП България няма да е има. Има избор- България или БСП.Плебея Станишев се е хванал за сламката,защото мястото в ПЕС,което си го купи,изтива.ПОСЛЕ.

окопация ама миналия ден като се останови че счетоводителките не могат да им пуснат стипендиите омекнаха щот трят пари за наргилета иначе може и да почнат разумно да мислят

колко ли стипендиики са обещали пръдлю и сорос а

За толкова дни окупация, поне един път влязохте ли в библиотеката на Университета, прочетохте ли нещо или само тумба-лумба?

ПРЕДЛАГАМ НА РАНОБУДНИТЕ ДА ИЗВИКАТ ОТНОВО НЯКОИ АМЕРИКАНСКИ ПОСЛАНИК - ПОНЕ ДА ИМ ДЪРЖИ НАРГИЛЕТАТА И ДА СЕ НАПУШВАТ. НА ТИЯ АКО ИМ ВЗЕМАТ ПРОБА САМО ОТ УРИНА - ТЯ СИГУРНО ЩЕ СТАНЕ НЕ САМО СИНЯ НО МОЖЕ И ДА ПОЧЕРНЕЕ КАТО ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ - ТЕЗИ КОИТО ИМ ДАВАТ ПАРИТЕ! Е, ОТ ДНЕС Е ЧАСТИЧНА - ТИЯ ДЕЦА НЯМАТ ЛИ РОДИТЕЛИ - ИЛИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ СА СЕ ПРОДАЛИ ЗА ШЕПА ЖЪЛТИ МОНЕТИ. ТО ТАКИВА ГИ ИМА И В АЛЕКСАНДРОВСКА И ВЪВ ВОЕННА - СТАЖАНТЧЕТА КОИТО УЧАСТВУВАТ В ПРОТЕСТИТЕ - ТА БЕЛКИМ МАЙКИТЕ ИМ ОСТАНАТ НА РАБОТА ИЛИ В НАП ИЛИ В НЯКОЙ ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРИЯЛ! МОЖЕ БИ ИСКАТЕ ДЕЦА ДА БЪДЕТЕ КАТО АЛЕКСАНДЪР МАТРОСОВ???? КАРЛ ЛИБНЕХТ ИЛИ РОЗА ЛКСЕМБУРГ - НИЩО , ЩЕ ВИ ЗАПИШЕМ В ИСТОРИЯТА КАТО ИЗМАРШИВЯЛИ , ГЛАДНИ И ЖАДНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ И ЯКО НАПУШЕНИ ОТ ГОТИНА ИСТИНСКА МАРИХУАНА - ЕТО ТОВА НАПРАВИ МИСТЪР ПЪРДЮ - ПРЪДЛЕВ! ДЕРЗАЙТЕ ДЕЦА - ВИЕ ИЗМИСЛЯТЕ НОВА ФИЛОСОФИЯ - КОЙ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРА - ДЕСНИЯТ -КОЙТО ИМА ПАРИ ИЛИ ЛЕВИЯТ- КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ПАРИ? ПРИ НАС БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО Е СБЪРКАНО!

Студентите много се изложиха. Кой знае какъв натиск им е бил оказан от разни БСПари.

въртят сучат, пак стигат до "само главичката" жалка работа

Това ми хареса- "само главичката" - доста плюсове..:):):)

защо тези сополанковци си играят на политика?! 20 годишни хлапета, ще дестабилизират дьржавата! Един хубав бой, а на тези, които им плащат - затвор! Чисти сметки!

Цивилизовано решение, което в нецивилизована среда като тази е равносилно на отстъпление.

Тази окупация бе един фарс.

Демокрацията неще "Ранобудни", иска "Будни".

iq oosh

кои управлява директно или индиректно ш9 години? доста години са - имаха своя шанс, но очевидно са некадърни. ако ги искате отново изберете ги, но не уставаите безучастни. организираите се ако можете, но не оставяите да ви манипулират за бездеиствие

iq006, вече си разкрит! Във всеки твой памфлет ти не уважаваш десетата буква от азбуката ни. Защо ли, герботутке недоизучена?

iq oosh

кои е виновен? и кои изкаме да управлява? как ще го постигнем? можем ли да участваме отделно и незвисимо? ако не каk ще се организираме или ще ползваме готови организации? това са въпросите на които трябва да си отговорите.

Ало Цацаров, до къде стигнахме...Бойко и Цецо се разхождат като господари...?!? "Напускам България от страх. Не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени", обясни по телефона Димитров. 'Намирам се в страна от Европейския съюз, където ще направя интервю пред нотариус и ще разкажа какво знам. Това ще бъде застраховка за живота на децата ми", заяви Димитров. "Не искам да им се случи това, което се случи напоследък на други деца, допълни той, визирайки отличането на дъщерята на Брендо. Хайде пак цяла България настръхна- ще го убият горкия, сега започна нов сценарий с главен герой- щерката...!! Болен за власт, от която се възползва само той и "котараците му"! Имаме баба в Доганово. Цялото село е закарано в Пловдив срещу 20 лв на човек! Слава Богу нашата не тръгнала! Сега ще разберете ли, че платените са на ГЕРБ. И ще дойдете ли да заявите позиция, или не????????????????????????????????? След Боко и Бареков се взе за нещо!? Докога? Стига! И тези, ранобедните... Божеееее, Божееее...

iq oosh

изберете бсп + евророма + дпс - тогава никои не може да каже и копче, но не оставаите безучастни и безпартиини в това време. ако можете организираите се - но затова столетницата има опит защото се организира отдавна. неорганизираноста и нерешимоста избира бсп и коалиция, като управляваща сила

iq oosh

тогава изберете тези които се противопоставят на бсп и коалиция и бъдете свободни - не оставаите безучастни, направете избор защото идват избори

Vibudhi

На въдиците на няколко Соросоидни преподаватели от СУ се хванаха 20 рибки ! Предложението е следното - тъй като преподавателите подстрекатели на "не-пробудните" студенти са получавали на гърба им допълнителни доходи, за периода на окупация да бъдат в не-платена отпуска! А "окупаторите" да си платят ток,вода,интернет и наем в СУ + неустойки за редовните студенти за които това е загубено време,пари, наем, храна, работа и т.н! Семействата на "20-те рибки"- не-пробудните и потдържащите ги преподаватели от СУ да платят пропуснатия първи семестър на ощетени студенти!Тъй като окупацията е незаконна, всеки студент който е пропуснал или му е отложен този семестър, има право да съди протестиращите и техните вдъхновители - преподаватели от СУ!

iq oosh

как тези които искат необвързаност с никоя партия ще изразят волята си по време на избори? трябва да се избере. ако искате изберете бсп или дпс - тогава поне ще известно какво искате и никои не може да го промени.

ДПС ни дадоха нагледен урок: с малко пари и малко "мотивация" може да се купи всенародната любов. Жалко е, че живеейки в този паричен свят, човек все повече губи представата си за значението на думичката свобода. Свободата е вече изопачена, нереална. Да се бориш против парите е все едно да бъдеш Дон Кихот - осмян, неразбран. Не можеш да спечелиш нищо повече освен да не загубиш собственото си човешко достойнство и принципи.

Нека медиите да проследят развитието на десетината ранобудни. Непрекъснато по всички телевизии ни поучаваха морално. Защо ли си мисля, че те се опитаха да УПОТРЕБЯТ колегите си. Дали всички няма да са на стипендии или служби в някоя неправителствена организация?!!!

Хелзинският комитет вече предложи някои от ранобудните за нам си кво на годината. Беше под сурдинка, каза се еднократно по една от телевизиите и после сред медиите настана тишина.

iq oosh

хора даите си сметка кои управлява последните 69 години? хората са в това състояние сега поради манипулациите и желязната хватка на тези хора. после си спомнете - гарван гарвану око не вади - и вижте на кого искат да извадят очи в момента и решете на чия страна искате да бъдете. кои продължава с манипулациите и изместване на фокуса? хората които спазват политически неутралитет ще решат кои ще победи този път. само отчетете, че спазваики неутралитет помагате за запазването на положението установено през последните 69 години.

и сега какво купонът свърши... остават без доходи, няма билет за уса и стипендия, няма вече добри хора да носят ядене и пиене... че и ония 500 лева върнаха на дядото...а идва празник...приказката свърши!!! отново в изходна позиция...

Видяхте ли лигльовци и сополанковци, какво е подкрепа? Когато започнете да отговаряте поне за един човек, а не за цяло семейство, когато изкарате с труд парите за пиене и пушене тогава пръскайте ум наоколо! Крадци сте вие! Крадете от моя джоб и от джобовете на хиляди като мен родители и дядовци парите за нашите деца и внуци за квартира, храна, транспорт, такси и заплати на лекторите им за времето през което не им разрешавате да учат и работят! Вие сте паразити, като глистите!

СРАМ ме е от такива като теб!

и сега ще почне едно сурвакане на бедните преподаватели и студенчета а против власта скачате няма стипедики

Начиииии пуедуагам, окупацията да останееее цикуична! Гато Марчето е у цикъл - окупация, гато й свъуши - нема окупация.

хахахахах подкрепям!!!!

Ранобудните, как се чувствате, плъзнаха ли ви "по пързалката"

двата митинга на БСП/ДПС и ГЕРБ ИЗСМУКАХА силата на протеста. Който така и си остана труден за определяне на адресата. Но си задавам въпроса- защо протестът вкл. и т. нар. ранобудни студенти не поискаха поне едно МОРАЛНО ИСКАНЕ- да се свалят от нацианалните екрани ченгетата на ДС. Ето пример-Киворк Кеворкян. Доносник- пар екселанс. Държи знаково предаване. По национална телевизия. Била частна. Добре. Но МОРАЛНИ ЛИ тези които се съгласяват да му гостуват? Напр. вчера гледам министъра на МВР. Мрънка, тихично. Морално ли е да му гостува? Ще кажетге- да. Той е министър на БСП и ДПС. Ами ББ и ЦвЦв да не би да му отказаха????Ами викнете бе студенти- защо гостувате на Кеворкян? Ние приемаме Коворкян да ни се подиграва и презира от екрана. Не частната телевизия. Докато има хора които да отиват в предавенето му, за какъв морал да говорим. И ТОВА Е САМО ЕДИН ПРИМЕР. Може и други да се намерят.

А какво да кажем за господина с офшорките, назначен за обединител на нацията!!!!????!!!!

iq oosh

не е така. герб подсилват протеста. всеки които си мисли, че е независим и и смята,ч е може да се противопостави на бсп + евророма (коалиция за българия) + дпс налива вода в мелницата на комунистите.

Сега и Кеворкян ли ви е крив, фашизоиди? Ами сложете го и него в списъка! Колко сте морални показва вашата нетърпимост към другото мнение, различното от вас. Това показва и колко сте демократи!

ИЗЛИЗА НА МИТИНГА СТАНИШЕВ И КАЗВА ЧЕ ЩЕ ДЪРЖИ КОТАРАЦИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРЖАВНОТО КЕБАПЧЕ - И ТОВА ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ ЧОВЕК ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА КОЙТО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ УНИЖЕНА(И ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ОТ ТОВА) ПРЕД СВЕТА, КОГАТО ОТ ЕС СПРЯХА КОЛОСАЛНИ СУМИ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗАРАДИ ЗАВИДНА КОРУПЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА..... И ДИВИТЕ БАБИЧКИ ГОРКИТЕ СЕ КЕФЯТ ОХКАТ И ПЪШКАТ НОВИЯ СТАР "МЕСИЯ" СТАНИШЕВ Е ПРЕД ТЯХ И ИМ НАМИГА...... А НЯКВИ ТУКА ЗА ВСИЧКО ТОВА ИМ БИЛИ ВИНОВНИ И ЧЕРНИ СТУДЕНТИТЕ..... САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКОВА ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ..... БЪЛГАРИНА САМ ЗА СЕБЕ СИ Е ВРАГ....

аланколууу, те и сега са спрени, заради едни други господа читатели на Винету!!!

докато у нас наделяват глупциге като тези под мен които виждат всичко в черно-бяло и едва ли не победа на ДПс, защо пък точно на ДПС, нищо нормално няма да се случва у нас. Прост народ, слабокултурен народ, бедна политическа култура, слаба правна култура и ограничена политическа практика в самостоятелен живот през вековете, но много политизиран. Всъщност студентите пъстъпиха правилно като спряха. това ще им е голям исторически урок. Едно видимо несъвпадение на стремежи и средства.

Много точно казано. Уви, простотията е пълна и войнстваща. Ето пример: В Пловдив, Борисов се възмути, че Орешарски бил на митинг в София, защото бил държавен служител. Въпиющо непознаване на Закона, а самият той е бил премиер! Тълпата го подкрепи... Уви, какво ли още ще видим?!

е, съжалявам ама Борисов е прав. Орешарски е висш държавен служител. Такива са всички министри и зам. министри. Висши държавни чиновници. Но това са дребни заяждания нямащи нищо общо с политиката.

Няма купааа, няма титлааа, само синя тишинааааа лалааа лалааа Няма купааа, няма титлааа, само синя тишинааааа лалааа лалааа

що за глупости?

Поздрав за бойко борисов китарис китарис

но ти си тра-ла -ла . . . . .

ами това си е краят!

дотам ни докара виШия гербер бойко борисов китарис китарис

вече може да поспят до следващата простотия.

Дедо Сорос трябва да поразтвори кесията, "революционния" плам започва да затихва. Или паричките отиват за нахъсните преподаватели (подстрекатели), които смаяха държавата с неподправната си фашистка философия. Имаше едни "философи" начело с чучелото ЖМЖ, които изпратиха България на бунището на цивилизпвания свят. За съжаление техните последователи продължават рушителното им дело. Техническата интелегенция, която движи прогреса и научнотехническите постижения не се занимава с имагинерни глупости а работи за проспиритета на държавата и човечеството.

дедо сорос балгаря не е африка нито азя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е,с тези младежи ,вече ще си направим новотурска държава

Целувката на Станишев и Местан обедини българите. Това чакаше нацията 24 години. Браво , България вече е единна. Студентите и те разбраха посланието на лидерите на БСП-ДПС.

..урааааааааааа

И шопите тръпнат друг път невидели на площада да се целуват възродители и възродени!

ДПС победи българските студенти.

т.е. изродчетата

не беше медийната подкрепа и откровена реклама на всякакъв вид "протестиращи" и ОКОПАТОРИ целия тоя цирк щеше да си завхне сам на втората седмица. Най-интересното е, че въпреки усилията на централни медии подкрепата за тези циркаджии си остана отчайващо ниска. Очаквам следващото шоу на спонсорите на протестите...

едно шоу -кам затвора на тези балгарофоби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.