Агенция ”Стратфор”: Борисов оглавява разединено правителство

Оставката на министър от партия в управляващата коалиция е знак, че българското правителство остава слабо и разединено, пише агенцията за анализи "Стратфор".

Обратно в новината

Коментари - Агенция ”Стратфор”: Борисов оглавява разединено правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Борисов се строи.Разкриват се контрабандни схеми.Схеми за източване на ДДС.Усвояват се Еврофондове.При Комуно депесарските подкрепяни от атака правителства фондовете от Европа се спират.Нараства престъпноста и България попада в изолация.Няма какво да ми се пенявите.Създадоха ви от руското посолство и ви плащат с руско пари за антибългарска пропагандна истерия.

Борисов е създаден от извънземните. Защато те много искат да се грижат за туземното население,за това са дали това момче. А то е неуправляемо и див каратист. При него еврофондовете потичат като река, при всеки друг веднага се спират, само той разкрива контрабандни схеми, всеки друг не може щото е контрабандист , а Борисов е честно и добро момче, при него се хващат тия с ДДС , а при никой друг не могат да ги хванат, жалко само,че след това ги пускат. Всички други са рубладжии, само Борисов не е ,той е беден като църковна мишка, всичко си има от баща му,той не обича парите. Всички други са корумпирани ,и им се плаща от руското посолсто, а на Борисов от америкнаското, той не обича рублите ,само той слуша и прави какво му казва Меркел, всички други са лоши, и приказват глупости ,че руснаците са освободили България , а само Борисов казва истината ,че България е освободена от други. Изобщо Борисов е богоизбран, той ще е и президент и цар и ако е нужно - фюрер във фермата на животните.

Лъжец ! При борисов се краде чрез строежите - цените на които се строят магистрали са в пъти по-високи от средните за Европа и се строят от едни и същи фирми, близки до него ! Не се разкриват контрабанди, а се взима процент от тях - например колко разкриха откакто е на власт ? При борисов са добре групировки като ТИМ, Котараците, маджо, пашата, цветелинка, прокопиев, цеко минев, вальо златев, митко каратиста и други знайни и незнайни мутри и олигарси ! При борисов народа страда, защото се взима от него и се дава на мутрите ! При борисов няма развитие за малките и средни фирми, а само за монополите и неговите консорциуми ! Затова го сваляме от власт с камъни !

Тези нищо не разбират. България се превръща в газоразпределителен център з а цяла европа. Момчето измъкна пак каруцата от калта. Цяла държава спасява, нищо че му правят чингиджийски номера,нищо че Доган иска да го отстрани та да му седне на стола.Той е неуправляем , ще го хванат да шлифера. Всеки момент газ ще започнеме да добиваме от собствените си находища, ще изградим хъбове на всякъде, с газопровода Набука който съживяваме, започваме да внасяме газ от Азербъйджан. Ще го разпределяме за цяла европа и в страната ще изградим газова елекроцентрала и един ядрен реактор допълнително. Южен поток вече се строи - тръбитесе полагат в черно море и ние усилено строим газопровода. В същото време момчето е взело на ръчно управление митниците и се бори с контрабандата. Няма по голям разбирач от него п о службите, и тях ги е взело на ръчно управление. МВР то го дава на жена , щото характерите им си схождат и всичко да е спокойно и мирно. Сега ще вземе заем от 16 милиарда , но всъщност няма да ги вземе щото вече са взети и всъщност не поемаме никакъв дълг и нищо не сме взимали, но с лихвите ние и децта и внуците ще платим над 30 милиарда лева. Ще прати войници в Украйна да се учат как да воюват с враговете на момчето и неговите приятели. Всичко е стабилно и народа е жив и издрав ще избере момчето за цар. Стратфорд да се поправи и да не пише глупости. Цял парламент е с момчето и гласува всичко каквото му каже момчето, всички да са стабилни.

Стратфор са мръсни комуняги и пропагандатори на путинофилски помии! Нашият кабинет е най-стабилен, а Борисов е най-добрият премиер, който някога сме имали!

Кой лъже? Нашите в България пишат, че подкрепата за кабинета расте а на запад, че намалява. Има нещо изгнило в България.

Правителството е силно -коалиция БОСТАН. Имат си и пудел -Радан. Въобще,чакай от Боко рИфирми ,ако си нямаш друга работа...

От Борисов можеш само РеФърм да чакаш.

винету, как ще коментираш това? Четирима официални военни съветници от САЩ, Израел и една държава от Персийския залив бяха сгащени и арестувани в команден център на "Ислямска Държава" в Ирак...

да коментира, когато спасява държавата от и той не знае от кого. По- добре го хвани за .... и се остави да те спасява.

"Не винаги е имало ток"..... С такава фраза финансовият изверг Владислав Горанов е отговорил днес на въпрос как ще живее с 400 лева на месец. Този отговор по цинизъм е сравним с онова прословуто " като няма хляб, яжте пасти". Да дадеш подобен отговор вече наистина прилича на начало на класова война. Подобна смазваща арогантност е като първи изстрел. Горанов демонстрира психика на шеф на концлагер, лишен не само от социална съпричастнст, а направо от сърце. То като се замисли човек не винаги е имало и къщи, а очевидно това е целта на управлението - да ни върне обратно в пещерите.

Мъ на оная с пастите сящаш ли се кво й се случи?

БГ НАРОД никога и никъде не се е произнасял по въпроса за натовски бази

След3-4МесецаЩеИмаНовиИзбори Гласувай за Атака-спаси България Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Aтака беше против спирането на Южен Поток но Гърбавото правителство и по точно проекта на Фашингтон-б.б. го ПОГРЕБА ритуално!!! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

добре звучи, обаче се сещам как волен също прави свирки на винету в едно правителство. как да си го обясним.

Трябва да съм умствено ненормален за да гласувам за такава предателска и примитивна париия като Атака на глупаци-вярвяайте си сами!

лошото е, че гласуващите за атака имат също по един глас... както и аз и ти...

това е партията на тези за лудницата,кой ли нормален ще обърне внимание на такива както АТАКА!Тия хора са изперкали и напират за власт,боже какви хора искат власта!!

Боклука и лайната се обединиха ! От зелена тиква семки неща! Тиквата пак ръси само това, което най-много му се отдава...тъпотии и простотии, ама в изобилие От зелената тиква семките са само за герберасти, седерасти и соросоиди!!!

ааа, напразно се безпокои агенцята. нашите политици не са в състояние да направят каквото и да е самостоятелно.

че слабият кабинет има за министър председател "слаб" министър - председател. Това е истината. Понеже той прост, министрите му прости, и целокупният български народ и той прост, ако съдя от по-долните коментари на дивящите се на "възможностите" на идола им. Алоооооооу, я погледнете има ли държава?!? Всичко е разтурено, царят гол, ама не се е поглеждал в огледалото и се праска с "новите " си голи дрехи.

мнения на експерти, които твърдят че след Борисов - 2 ще трябват поне 15 години да се възстановят институциите и фансовата система в България, защото е пълен ПОГРОМ. Доказателства ни се предлагат от всички страни.

на ТОРТАТА баш върхът- сополев

хаха ти направо ме уби :))))) много директно им го казваш бре.

Отличен коментар на Правилния прочит! Адмирации. И за народа си прав. Кой умен народ би търпял такива НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!???

не говори така за Атака.

Бойко Борисов за ужас на путинистите работи за доброто на България.Миналото правителство тъкмо беше почнал да изкарва България от батака.Колко неща построи?!И сега освободи спрените фондовеот Евросъюза.По всяка вероярност сегашното правителство доминирано от ГЕРБ ще продължава и занапред същата политика на изграждане и по тясно сътрудничество с Европа и NATO.

Глупак!

Че има разнобой в Герб се видя с оставката на Вучков.Явно част от Герб играе с РБ и президента срещу генерала.Той е силен,но те ще го надвият защото са хитри-зад тях е Командира.Сега играят партия шах-Б.БVизвади царицата-Бъчварова.Ще става все по интересно.Следващата оставка ще е на Горанов.

ivo10

Накрая ще последва оставка на цялото правителство.

Тя България е разделена и обеднена ...., та Правителството ли??!

Ташак работа! В средата -Правителството , а от двете страни големи топки- русофили и русофоби!?!? А??

Е , тва е голем ташак! Ха ха ...

Нормално е: при слаб премиер - слаб кабинет!!!

Прост премиер, елементарен кабинет.Само кариеристи,с ограничени умствени способности.

и оти и праим рикламата?

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

не го повтаряй, ние го прочетохме и преди да го изтрият

АРМИЯТА НА ОТЧАЯНИТЕ Е ПО-МНОГОБРОЙНА ОТ РЕДОВНАТА НИ ВОЙСКА Или какво изкара стотици хиляди българи по улиците и предизвика епидемия от самозапалвания на отчаяни хора Да си ходи докара хората до просешка тояга възкликна бащата на Симеон Дянков след като му беше поискана оставката. Той си отиде, но резултатите стоят. След себе си ГЕРБ оставят по-многобройна армия от отчаяни хора, отколкото е числеността на редовната ни армия. Taзи армия е на ръба на отчаянието и предела на търпението. Протестите в последно време ще се повтарят, когато хората разберат реалното състояние на държавата, което служебното правителство в момента крие от тях именно, за да тушира напрежението. Не е изключено и следващото правителство да си отиде с оставка.

Москвичи, на последните избори за партията финансирана от масква и оглавявана от един Психично Волен гласуваха 148 000 цигани купени с пици. Та, колко % са 148 000 от всики български граждани??? Толкова сте тъпи, че не можете и да го сметнете!!!

говорим за героя винету сега, ше доиде ред и на твоя приятел волен. тои не беше ли в предното правителство на винету сол ташак на винетуууу.....

Моля да въздържате езика зад зъбите , че това в което ни обвинявате, повече прилича на Вашите отношения към нас

буда, vinetu, tikvo i t.n. тези дани са постигнати и благодарение на теб.

България във факти и цифри Факти и цифри обрисуващи реалността в България Зад приказките на политиците и техните обещания, насочени към наивниците стоят цифри и факти, които показват плачевния резултат от управлението на правителствата в последните 23г.

Населението в България се е стопило с няколко милиона от 1989г. насам, като тенденцията се запазва, а нацията ни е една от най-застаряващите във света. След 25 години преход към демокрация страната ни се нарежда до държави като Сомалия и Афганистан по смъртност сред населението

честита оставка лазаров! благодаря да ти се връща! кога?

Ами да, естествено, че са слаби! На мен ми е чудно Бойко Борисов, когото не го искаха преди няколко години за премиер, защо пак е премиер!?

парите

?

Авишай от комунистическото котило родило Виза ли?

Еврейката женена за шпионския генерал ли?

Нее ,не са в заемите са единни

отрано сте почнали май празтика.. китката я забравихте за путина ви.

Все едно не вярват, че яне янев ще се пребори с корупцията, исмаилов ще защитава Българските интереси, чалгаджията алкохолик рашидов ще ни повиши културното ниво, а бъчварова с нейният "богат опит в сферата на МВР" ще направи необходимите реформи ? А и "гъвкавото мнозинство с дпс" е гарант за чистотата на управлението на единственият борисов ! Е защо така - БГ журналистите го вярват и всеки ден ни облъчват колко е велика мутрата от Банкя !

Усерко, само преди ПЕТ месеца имаше избори! Виж колко% гласуваха за Пихично Волен и СърГей !!!

Тъп гербаджийски гъз.

и колко гласуваха? затова ли се събраха всички комунисти на прехода да правят правителство?

ivo10

Слабостта на правителството личи отвсякъде. Най-силно личи липсата на идеи за управление на страната. Обикновено в основата на реформите са идеите, а като няма идеи какви реформи ще има? Правителството не може да се опълчи на модела Кой. Вероятно то е част от него. Не може да проведе съдебна реформа, защото не може с козметични мерки да се преодолее съпротивата на системата и господарите от модела Кой. Не може да се спре изсичането на горите, защото горскоте мафиоти са сред самите управляващи и прочее. Това е поредното правителство пропиляло надеждите на народа и не способно да поведе страната към по-добро. Такава е цялата ни политическа класа. Просто всички са от едно котило и от една кучка окучени - ДС.

Ега ти агенцията за анализи "Стратфор"! Тия сега ли разбраха това? Дори са си загубили времето да цитират неадекватните простотии на Тиквата - Набуко, Южен поток, ХЪБ, Пъб и т.н. Проекти, от които никой нормален политик не се интересува вече, защото са измислени и напъхани в главата на Тиквата, където и "бръмбари" няма, за да му възпират бръщолевенето. Само не са цитирали най-важното - "шъ мъ фанът зъ шлифиръ". Аз бих цитирал само последното...

Правителството се подкрепя от народа и Европа.Много е силна руската разузнавателна структура във България.Те продължават да дестабилизират страната политически,икономически и чрез енергийната зависимост.Трябва да се иска помощ от Европа за справяне с ситуацията.

нема таквиз работи. парво си намери предател, доносник поне некъв..

ivo10

Поискай помощ от Барачката. Те където са "помогнали" държавите са цъфнали и вързали.

Ами не се подкрепя от народа - затова твоята любима мутра управлява с още 4 партии, за да се задържи на власт ! Щеше да се подкрепя, ако имаше пълно мнозинство, каквото досега другарят борисов никога не е имал ! ОСТАВКА !

Даже и "...силна руската разузнавателна структура във България..." не се интересува от България. Само "силната разузнавателна служба на САЩ" се интересува все още и си "скуби косите" с какъв тъпунгер се е захванала. Привикват го в САЩ, набиват му чемберите, и пак се налага спешно някой да идва тук на място, за да чуе резултата: "Ще ме хванете за шлифера, аз съм неуправляем!"

Осведомен, кой те осведомява, че да пишеш такива глупости?

Алоо, Осведомен, що за простащина бръщолевиш тук. Народът ни е докаран до просешка тояга, убииства всеки ден на невинни хора, неграмотни хора като теб - бол, болниците ни са като морги, простащина навсякъде и ти ми говориш, че Русия ти била виновна.Я погледни какъв цирк е в Парламента!!! Я погледни капацитета и некадърността на министрите ни и как управляват този народ! И пак Русия ли ти е виновна??? С болни мозъци като твоя скоро няма да излезем отблатото.

По-скоро - Тиквата оглавява слабо правителство!!!

Стабилни кражби - нестабилно правителство.

от времето на баи тошо се краде и никои в затвора , да се започва с доган до костов и царя

щеше да прави лотария за българско гражданство, да се види колко струва тук на овцъта живота. без ЕС. може и с картинки, кат за нечетящи.

лотария за участие в избори. ако е било честно участието. няма достатъчно наказание за роб, но може да има надежда, да не си подметка. СПЕЧЕЛЕТЕ! ИСКАЙТЕ НАГРАДА!

Категорично НЕ!

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

браво ръкопляскания много яко не съм си и помислял че ще се мре от руски ракети ама май леко полеко натам отиват нещата за съжаление

трябва да обичаш. мен например. тогава можеш да пишеш как си щеш. със грешки дори. ...винаги е по прекрасно, да прочетеш книга и да я видиш, вместо доста късно, след десетилетия, през чужди очи и глава ..орки, некви. чете се, за да видиш. и всеки и ти ще видиш, почти същото. не орки, а някой непознат, който те обича.

ТреперетеСоросоидниГноми

Гербоци, от всички планети и земни кълбета обединявайте се срещу България.Да живее смешника комунодоид др.Бойко М.Борисов, падащият евроатлантически натовски сателит.

Трудно сглобеното правителство взе да скърца. Ама не по някакви идеологически причини. Просто е супер трудно да раздадеш баницата на толкова много кандидати за келепир. Не ми се мисли какви уговорки стават из кулоарите на НС с "плаващото мнозинство", включващо барековите нещастници и дпс и някакви "незавсисими" простакеси.

се надупи на ББ, както Костов на Първан.. целата кочина пак на наш гръб. ДПС и Атака..им разрешават бой по вече кокаляците ни. по къса история..освен думата диктатура, не знам. но и незнам някой да е побеждавал диктатура отвътре и сам. но пък, тук е България, просто помнете обещания на някои партии. думата - никога вече!

не може да бъде победена, след като обществото не е наясно че тя съществува. За да се реши един проблем първо трябва да се признае съществуването му. А диктатурата се демсакира когато се появи истинска опозиция. таква , за сега, няма.

атака-потурнаци

да живее ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ...и всичките му членове и симпатизанти...долу червените плазмодии

ТЕ КАК СИ ЖИВЕЯТ-ШЕЙХОВЕТЕ ВЗЕХА ДА ИМ ЗАВИЖДАТ! А НАРОДА СЕ ЧУДИ,КАК ДА СВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ? МНОГО СКОРО,герберите ЩЕ ГИ ПОПАРИ СЛАНАТА!

Най-слабото правителство от 25 години насам, което е срам и позор за трудолюбивият ни народ!

асанчо,ти,и твоите дружки ивет добромирова и антоанета първанова сте НПО=ЦРУ агенти на марихуанските щати и чрез вашите неправителственни организации,миналата година бяха спонсорирани "протестите"-->Българския майдан!!!! По добре от сега мислете кой път ще хващате че времето ви накъсява,,,,,,,,,,,,

ама сметките на всички тях станаха стабилни.

Неуправляем и стабилно правителство си е оксиморон!

атака-потурнаци

Човек, като Боко, който не може да създаде едно обикновено семейство ...., не може и не му е писано да създава и крепи държава ...... ! Той просто е прекалено голям егоист, за да мисли за хората, освен само и единствено за себе си .... !!!!!

Не човек, а дегенерат.

Много точно написано Кроки Гена.Мога само и да допълня ,че ако не си обгрижвал и отгледал поне едно дете не ставаш за нищо.Така е и с Б.Борисов с опити да надскочи ниското си интелектуално и политическо ниво.