БСП: Лидери не определят мандати. ДПС: 145 сме с ГЕРБ и РБ

БСП смята, че няма нужда да бъде определян мандатът на бъдещия кабинет, каквото предложи Бойко Борисов. ДПС изчисли, че само с тях ще има стабилно управление.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Лидери не определят мандати. ДПС: 145 сме с ГЕРБ и РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно или неявно ДПС отново е във власта с Герб и РБ.Това е положението -Тройна коалиция.Никой не може да е с реална власт без подкрепата на ДПС.Когато ДПС подкрепя коалицията ,,Герб-РБ "без подписано коалиционо споразумение с тях ,влиянието и силата на ДПС в парламента се утроява. Ще ги държат и ще ги моделират ,така като те си знаят.Питото кафе на Борисов в Кърджали с Местан и задкулисните договорки ще му излезнат през носа и това ще бъде началото на края му.

ТАКА ЩЕ Е КАТО СЕ СМЕЕХТЕ НА ДОГАН ТОЙ ПРЕЗ 2010Г ИСКАШЕ ПРОГРАМА ЗА 2014-2020Г А ДРУГИ МУ СЕ СМЕЕХА ЧЕ ДОТОГАВА БАТ БОЙКО ЩЕ ОПРАВИ БГ КАКВО СТАНА ОПРАВИ ЛИ БГ НЕ НАЛИ ТОЗИ ГОСПОДИН ОТ ТУРСКИ ЕТНОС МУ РАБОТИ ГЛАВАТА И ЗАТОВА Е ФИЛОСОФ НО НИЕ МИСЛИХМЕ ДРУГО ЧЕ Е ОТ ЕТОНСИТЕ И НИ МЪТИХА ГЛАВИТЕ С ЕТНОСИТЕ БИЛ СИ ПРАВ ДОГАН АГА НО ЖАЛКО ЧЕ НЕ ТЕ ПЛОСЛУШАХА

"Лаком гъз кръв сере"! ДПС "преядоха с власт" и се самозабравиха! Лакомията им няма край! До вчера диктуваха и бяха на власт, но днеска отново искат още повече власт, за да доизточат държавата и да "блокират" реформите, така, че съд да не ги "ЛОВИ"! Но все пак ги е страх от патриотите в България. Къде се е чуло и видяло в някоя държава по света "етническо малцинство" да управлява мнозинството! Диктатурата на "турското малцинство" в България е вредна за всички, за целия български народ и за цялата държава България, както и за Европа! Това е криворазбрана демо(Н)крация! И в Германия има турци, но си знаят мястото, защото всички германци във всички партии са патриоти по рождение! С "турските си мурафети и рушвети" етническата партия, която от 25 години налага "етническа" диктатура на управлението на България успя да прогони над 2 милиона българи, но има 52 % негласували българи, които са голямата резервана сила на България! Но, всичко с времето си!

1. Гласуваш за "ЛЕВИ" (БСП) - получаваш ДПС в коалиция с още някого.. 2. Гласуваш за ГЕРБ - пак така ... 3. Гласуваш за "десни" / РБ , ББЦ .... - и пак така... 4. Не гласуваш - на никой не му пука , защото тия безочливи престъпбици в Народното Събрание не им мига окото , когато се говори за власт и ПАРИ..... , та те АКО СА ТАМ ДОРИ И САМО С 4.5 А НЕ С 45 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСА НА НАРОДА - ПАК ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ДРЕБНИ ТЕРИКАТИ..ПАК ЩЕ ВЪРТЯТ и СУЧАТ - И НАКРАЯ , пак ВСИЧКИ ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ НА СОФРАТА... А ЗА ОНИЯ - КОИТО ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ- ПАК ЩЕ ИМА ТРОХИЧКИ ПОД МАСАТА.... Генерален извод - за когото и да гласуваме , смяна на курса , на системата и излизане от АДА в който е потънал народа ни / не "народните избранници" с тяхната многобройна свита../ - няма да дойде ... НЕ И САМО С ГОЛО ГЛАСУВАНЕ... Спасението / ЗА НАС - НАРОДА / е не да се опитваме да ги сменяваме , защото това никога няма да стане...- А ДА СЕ ОБЕДИНИМ ЦЕЛИЯ НАРОД , ПОД НОВ ДЕВИЗ И НАДСЛОВ : "КАРДИНАЛНА СМЯНА НА СТАТУКВОТО" , обобщено в няколко аспекта: -ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ -редукция на Парламента на 50% -отнемане на депутатския имунитет /с възможност за отзоваване на некадърните и корумпирани депутати .../ -мажоритарни избори -електронно гласуване -пряк избор от НАРОДА , на местния полицейски началник и съдия с мандат от 6 години ..... , ЗАЩОТО НИТО ИМА РАБОТЕЩА И НЕЗАВИСИМА ПОЛИЦИЯ ... НИТО СЪД... Там ни е изхода и спасението .... Ако има такива закони - ДЕМОКРАЦИЯТА НЕМИНУЕМО ЩЕ Я ИМА ..И НАРОДА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ , А СТРАНАТА НИ ЩЕ ДРЪПНЕ РЯЗКО НАПРЕД.. А ДОТОГАВА- ЩЕ СИ ПРАВИМ САМО "ИЗВОДИТЕ'..И ЩЕ ЧУПШИМ ПРЪСТИ И ЩЕ СЕ ВАЙКАМЕ -КОЛКО ЛИ МИЛИАРДА ПАК ЩЕ ОТКРАДНАТ И ТИЯ... КАТО ОНИЯ ....

Представете си едно множество от хора.Една част от него(в математиката се нарича подмножество) се намира в някакво отношение с останалите елементи от множеството.Това отношение се нарича власт.Тя е безгранична, бекрайна ,неоспорима ,необозрима ,неподлежаща на съмнение, неконтролируема...Както се казва в такива случаи к'вото се сетите 'се е верно.Това твърдение е аксиома защото едвали ще се намери разумен чове който да го оспори.Обаче,както всяко хубаво нещо(хубаво е естесвено за елементите от подмножеството) и това си имало край.Както се казва :"мандрата свършила".Какво следва.Следва естествено въпрос:Какво бихте направили вие ако бяхте един от подмножеството с властта.Давам ви две възможности.Ако измислите трета-хубаво,но според мен тези са реалистичните. 1)Ще си кажа:Бааал съм му майката,да ства к'вото ще.Не ми пука. 2)Ще се сберем себеподобните от множеството с власт и ще си кажем:Момчета дайте да видим к'во ще правим щото тая така нема да стане. Мисля че логиката подсказва ,а и последвалите събития също кой е верния отговор. Така е възникнал(както аз го наричам) "Проект за мирен преход на БГ към демокрация".Място:голямата бяла къща между конака,цум и банката.Време(от този параметър ще разберем в чий интерес е проекта):около 1980г.По това време "любимия първи партиен и държавен ръководител" си беше любим първи партиен и държавен ръководител и на никой и през ум не му е минавало да играе зад гърба му,за своя сметка.Така че мисля е ясно.Финансово обезпечаване:Нарастналия след това външен дълг за който Иван Костов(не знам как се изпусна)каза че само лихвата по него е около $800 млн. годишно.Без тези пари няма мутри(нали не се заблуждавате че мутрите са въникна ли ей така от нищото с едно щтракане на пръстите),няма корумпирана съдебна система,няма верна милиция.Прочее в БГ полиция няма ВЕЧЕ 70.Ако някой се заблуждава че разлика между полиция и милиция е само в първите две букви...съжалявам.Разликата е същностна.

И сега ако разгледате случващото се през последните 25г в БГ от този поинт ,надявам се ще престанете да се чудите за много неща, които са ви изглеждали странни.За малко да пропусна отгледаната опозиция:Желев,чияти задача беше да признае фалшивите избори на 10 юни.Без това нямаше да си гласуват ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ(опитайте да предложите лустрацоионен закон и ще видите какво ще ви се случи в конституционния-ще ви изядат с парцалите).След това от благодарност желев стана президент.Цялата пасмина -симеонов,тренчев,меди доганов(който никога не е бил ахмед доган).На скоро ми мина мисълта че възродителния процес е бил организиран за да се създаде легенда или както се казва в този бранш за меди доганов.....Иначе в него няма никаква логика в тогавашния момент.

и работа против интересите на суверана и принципала НАРОДЪТ. Без бой няма да се размине явно.

Ти си един от глупаците , които политизират всичко. Ти си един от ,тези които подкрепят мутрите , олигарсите , реститутите и свякакви останали боклуци в ограбването на България. И това само защото мразиш "комунистите" , но не истинските комунисти , а тези , които не са от ГЕРБ и протестна мрежа. Ти си част от задкулисието, демагогията, лицемерието и нещастието у нас.

Машала, коалиция ГЕРБ,РБ и ДПС. ДПС даже и не го крие. Казва 145 сме! Епак е тройна коалиция!

Тези всичките как не ги тръшна някой вирус.

Протестна мрежа подкрепи ГЕРБ и ДПС в свалянето на правителството на Орешарски. Икономическото положение през последните 5 месеца се е влошило рязко. Ще носи ли отговорност протестна мрежа , че подкрепи задкулисието?

Наистина интелигентноста на БГ е поставена на изпитание.Трябва да ви прави впечатление как всички публични личности в един глас повтарят че ако този парламент не излъчи правителство Бг е в огромна опасност. "Политици", "бизнес",профсъюзи.Да някой е в опасност,но това не е БГ.В опасност са всички споменати които с всички сили се стремят да запазят съществуващото 25г статукво.А това статукво е ГОСПОДСТВОТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89Г(СЕГА ВЕЧЕ СЕ ВКЛЮЧИХА И НАСЛЕДНИЦИТЕ, КРЪВНИТЕ ИМ НАСЛЕДНИЦИ).И всичко това след тези-не знам как да ги нарека-избори.В които 55% БГ не гласуваха, защото са ПРОТИВ предложените им(извесно е от кого) особи.А НЕ ЩОТО НА ТЕЗИ 55% не им било пукало.Едва ли не със сълзи на очи ни убеждават че каквото и да е правителство,може в него да се съюзят ангели с дяволи(не че тези познати нам ангели и дяволи нямат един началник) но трябва да има ТАКОВА,ТЯХНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Което значи ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО.Най хубавото нещо на света.Помните ли как ни убеждаваха някога КАКЪВ ГОЛЕМ КЪСМЕТ СМЕ ИЗВАДИЛИ НИЕ БГ С ПРАВЕШКИЯ СВИНАР, ИМЕННО ТОЙ ДА УПРАВЛЯВА БГ.И ако недай си боже нещо стане с него(не искам и да си го помислям) как БГ ше загине.Е него вече(слава богу) го нема пък БГ си я има.

ОБРАТНОТО Е ПО-СКОРО ВЯРНО..КАТО ДОЙДЕ ПОЛИТИКА НА ВЛАСТ - КРАДЕ ДЕ ЩО ИМА... АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ , ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ САМО С ЕДНО ОБИКНОВЕНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕСТВО... БЕЗ ШЕФОВЕ -ПОЛИТИЦИ... ДА БЪРКАТ И МЪТЯТ НЕЩАТА... АКО НЯМА ДОРИ И ПАРЛАМЕНТ - ЩЕ Е НАЙ- ДОБРЕ...!!!!

ДПС няма да са на власт! Иначе незабавни нови избори със задължително гласуване!

КЪМ НАРОДА КАЗА: Машала, коалиция ГЕРБ,РБ и ДПС. ДПС даже и не го крие. Казва 145 сме! Е пак е тройна коалиция! ДПС пак е на власт! НАРОДА ПАК Е ИЗЛЪГАН!

Е как ДПС не са на власт като боко и реформаторите имат само 106 гласа при нужни 121. Останалите кой ги дава? ДПС даже не се и крият. Не забравяйте че те бутнаха правителството на орешарски след кафето с боко. Кога сте виждали турците да избягат от власта ако не са им обещали нови 4 години?

Какви нови избори, бе лапнишарани - сега ми се е паднало да съм депутат, така че правителство ще има, ако трябва и с дявола дослук ще направя!Че друг път я ме "избере народа", я избере някое друго говедо на мое място!А народа - кучета го яли ... като му е толкоз акъла ...

ГЕРБ не трябва да забравят нито за миг чий е "златния пръст" в този парламент!По- стращшното е, че не е само в този......

Ами те нещата си цъфнаха! От пролетта говорим за съвместното управление на ГЕРБ и ДПС и то най-накрая е на път да се случи! Всъщност те си играха единно и по време на президентската кампания, в която без техните гласове Чехльо нямаше как да додрапа до "Дондуков". А с героично-мачовските пози на бат Бойко сме свикнали отдавна. Сега само очаквам да захленчи за разсипаната държава дето са му я оставили и той ще трябва да вади едни пари и да я оправя!

През пролетта БСП и ДПС се целуваха и линчуваха ГЕРБ. Трябва да ти е мухлясъл мозъка за да го прозреш.

Според мен Бойко да си прави правителство, а който иска, да го подкрепя. В края на краищата, щом така става, избори до край

и плеснаха с ръце и се прегърнаха........,но кой ще търси духът на Караджата??????

Да се внушава : " Борисов и Местан пиха кафе и се разбраха за коалиция след изборите. По този начин Борисов иска да дооглозга държавата. БСП и Атака обаче ще са в опозиция за да попречат това да се случи" ! Ай тролчета - изроди мои, да го внушим на балъците! Мисля че ще объркаме главиците на балъчетата хи хии...пълна мъгла искам да падне кой какво и за какво а ха хаа

Да се пишат всякакви коментари с цел пренасочване на аудиторията. Подходящо е споменаването на БСП, Атака, а при необходимост и извънземните, мартенският заек и други походящи персонажи.

Добре, че не е присъсъвал Радан - той е предателят на синята кауза.

ГЕРБ прави самостоянтелно правителство. Останалите партии ще се омилкват за коричка хляб и ще гласуват по ''съвест'' всичко което Борисов каже.

Какъв сарказъм само! Янаки Стоилов приема за съвсем нормално след всичко направено в последните 15 месеца да отидат в опозиция, не в затвора! Най-страшното наказание, което си представят е 2-3 години извън Правителството! Създаваме нечуван комфорт на политици и мафия, а после псуваме, че се възползват от него.

Точно от теб не се очакваше да пишеш глупости! Я изреди какво направиха последните 15 месеца за да ги пращаш в затвора? Разплатиха се с бизнеса, който колабираше 3,5 год., социални придобивки, замразени 3,5 год., спиране на ръста на безработицата, стабилизиране на фискалния резерв, при непрекъснат натиск! А осъдения Цвъки защо не е там?

Я кажи какво е направил Янаки Стоилов през последните 15 месеца за да ходи в затвора. Увеличи детските на работещите майки или парите за първокласниците? Такъв чукондур си!!

Какви надбавки бе,глупак?Супер-глупак.Те ни набутаха с 4 милиарда,той за добавки...Ама тлъста добавка ни добавиха..ОТНОВО,че някои забравиха Виденовите надбавки

Йорданоглу Цонев Ментовката трябва да влязат в затвора. Борисов изобщо да не подава ръка на ДПС, че отива в историята при Серьожа Станишев .

Що - иначе няма да отиде в историята заедно със СерГея ?

ДПС никой не ги е канил във власта те сами се натискат ,като видяха ,че ще ог ядат от ПФ.

ДПС са тези дето канят някого във властта, а не тях да ги канят.

Докато нашенци се карат и спорят кой да води бащина дружина, анадолци пак се стягат да ни управляват "проевропейски"!;о(

на Радан Кънев,за мен това означава че в момента нещата не се договарят.. а вече са договорени.

Информацията да се разбира така: "Или ГЕРБ ще управлява с ДПС, или НОВИ избори!" Баси позора за ГЕРБ; да им е честит "новия" коалиционен партньор!!!

ще замаскирва коалицията.

И после ще има: Ако не гласувате за Пеевски, Правителството ке падне.

Позорът е за тези, които не си мръднаха трътките до урните! Затова сега ДПС пак ще определя дали да има или не нови избори!

В момента, в който ДПС подкрепи правителство на ББ, ГЕРБ е мъртъв. Явно или тайно - няма значение. Справка - правителството на Орешарски, което си отиде заради връзките с ДПС, а не заради некадърност, защото бе много по-кадърно от предишното. Но явно ДПС пак ще се вмъкнат в управлението - през предния или през задния вход /както те предпочитат/. Уж няма да има коалиция, но ще са със правителството срещу уговорки зад кулисите. Ако това стане, вече няма да се търпи. Хората са готови на всичко, но не и пак ДПС да ни управлява, да ликвидира държавата,да направлява задкулисието, а българите да мрат като мухи. ББ да си има това предвид.

Ами да ги броим умрели в такъв случай!

Както Царя прогони Костов вдън гори телилейски сига е моменто и ния да прогоним риформаторити и да можи да са напрай правителство щот саде те бъркат работата

След като не можаха да се разберат другите партии, то отново ДПС ще се намеси и ще се намести във властта.

Продажниците от Атака начело с адвоката на Русия при химна бяха се изтегнали,като рязани турци вместо дастоят прави-МЪРШИ.

Нещастник, седнаха като почна т.н. химн на ЕС, нещо което ясно казаха, че не приемат. Сам провери дали има такова нещо като химн и знаме на ЕС, после си задай въпроса какво правят тези неща в нашето народно събрание.

до 22ч ами идете си в анадола ,вземете си простият електорат. там да пасете , суздаите си собствена партяя. начело сваще лидери . ама на ердоган такива не му минават. сте ги прати в затвора, тези бивши доносници, че сте им разпорят гузовете. дали и натебе не тисе иска , а ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На нас ни харесва в България, родени сме тук и сме пълноценни граждани на страната, нямаме никъде намерения да ходим, полекичка ще изпратим вас, кого зад граница, кого на небето, ще разчистим региона от тъмните лениви, завистливи и зли балкански субекти.

Безкрайно нагли сте, да, но и вие не сте вечни. А после...?!

След като ГЕРБ и БСП не могат да съставят правителство, да не задържат процеса, а срочно да дават правото на съставяне и сформиране пълномандатно правителство на младата и успешна партия ДПС.

Каква я мислехме, каква стана! Отново правителството ЗАВИСИ ОТ ДПС! Къде сте бе "протестъри", къде се изпокрихте, бе мишоци; излезте и си признайте, че от вас НИЩО, ама НИЩО не зависи!!!

Понеже Сидеров беше луд за връзване ДПС не се притесняваха от него така както се притесняват от ПФ.

Беше?Още си е.Даже трябват по-дебели въжета.В следствие на мижавото представяне на изборите е откачил тотално.И без това беше на косъм от тоталното..Косъмът се е скъсал

мнозинство от 145 депутата! Това означава тотална подмяна на вота на избирателите.

Искапом да припомня на индивидит с КЪСА ПОМЕТ. Защо Валери Симеонов напусна АТАКА. Защото Атака подкрепи без да иска постове първото правителство но Герб 2009г. Тогава В.Симеонов бе против да се подкрепя Герб и 4 години плюеше по Борисов и Сидеров. СЕГА КАКВО СТАНА! ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ГЕРБ! Дори и Борисов пак да е министър-председетел. СТОПЛИХТЕ ЛИ КАКВА Е СИТУАЦИЯТА?

Ако всички народни представители гласуват по съвест, тогава няма да ни трябват политически партии и технитеномера. Парламентът ще си избира правителство, ще си му възлага управленска програма и ще си го контролира. При това с подкрепата на 240 депутата!!! За какво са ни цял куп крадливи партии, едни дърпащи към Русия, други към Турция, трети към ЕС а четвърти към който даде повече .... Писна ми от техните номера.

Доле Костов исками си царя

Всеки да си го набие в празната глава без ДПС не става , следващите избори дано сме втори

Следващите избори дано са задължителни.

FUCK YOU !

Сига е моменто да се купуват рубли.После га долоро падне и стане 1 рубла -1 долар пей сърце

атака , бсп , дпс са троянски коне на две азиатски империи ! трябва да ги извадим от политическата с-ма на България

Щем, не щем, ДПС пак ще управлява, това е положението !

ще са Народна партия "Свобода и достойнство"...

Както и да се казва, е все тая, въртяхме, сукахме, гласувахме, негласувахме, ДПС пак ще са на власт за жалост !

дпс ПАК предлага гнойна коалиция - преяли и ненаяли се .... никога няма да гласувам за нещо докоснато от дпс(ДС) !

Защо давам този пример по въпроса с преготеворите на лидерите на парламентарно представените сили. 1. Предишните преговори се водеха на тъмно. Никаква конкретна информация не излезе.Какво като се е водило протокол. Кога ще го прочетем? 2. Въпреки втория кръг преговори НИКОЙ не каза около кои важни преоритети има съгласие (не приемам казаното, че има обединение за евроатлантическата ориентация. Това е ЯСНО отдавна) 3. Защо другите партии нямат готови законопроекти и решения. нали искат да участват в ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ. 4. Тези законопроекти на Атака бяха отхвърлени или нерагледани от 42 нарадно събрание от ГЕРБ, БСП и ДПС. Да видим КОИ и КОЛКО закони ще приемат 240-те "народни избранници" които сме избрали да защитават НАШИТЕ НАРОДНИ интереси? Следва да следим КАКВО и КОЙ приема! ДА ЖИВЕЕ БЛГАРИЯ!

За да се развива България успешно ГЕРБ задължително трябва да се коалира с ДПС на пълен мандат, само тогава България може да извае чудеса в икономиката, културата и всички останали направления на живота както това е вече действителност край Босфора.

Добър стандарт на политиците-бареков ги наблюдава от трибуната, онзи танчев с рекламата за марихуана-и той някакъв партиен бос.Добре сме!

Сички са руски кавали

Патриотичния фронт и Атака да се обединяват и да излизат на улицата да повеждат нови протести против тиквените олигарси и престъпници - Бойко, цецо и Плевналиев и спасяване на нацията от ислямизацията която настъпва чрез ДПС.Протести и всенародни недоволства пред президенството докато от пърламента не излезнат престъпниците от Герб , както принудиха да си отива на село г-жа Фидосова.Основния лозонг и общи протести трябва да са - всички депутати в къщи и нов президент незабавно.Народен съд за Бойко, Цецо и Плевналиев и за измяна към държавата на всички премиери и еврокомисари(Кунева и Кристалина) от прехода.

Apollony

Тоя фронт са патерици на Бойко, не го ли разбрахте?

Имама същите притеснения защото те се отцепиха от автентичните и последователни патриоти о тАтака , точно защото са подкрепили и дадоха шанс на Бойко да управлява.Сега трябва да загърбят егото си и да се обединят защото предложенията им за спасяване на нацията като ограничаване на помощите за циганите са важни за държавата.

И вие от Атака ли започнахте да раздавате присъди, първо Волен да отиде в съда и да продължат делата, а не да се скатава и да чака да изтече давност, това ли ви е партриотичното..... руски продажици сте вие, не патриоти. Знамето на Русия висеше по време на кампанията ви, откривахте закривахте с руски певци, какви ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ ????????????????

Делата на Сидеров са защото засегна интересите на соларните и въртоците като им въведоха 20 % такса печалба но Плевналиев престъпника атакува и отмени закона.Това са престъпниците и делата които трябва да се водят и линчуват публично на площада.Доколкото за знамената това е същото като американските наркотични понички които изядоха раннобудните студенти да се превърнем в втори Майдан но една маса на сидеров им спря мераците на всички.

защо няма един интелигентен, приятен, умен комунист , всички са едни чукове от сърпа и чука

Защото умните и красиви комунисти са в герб!

Свалете вече тази информация