Скандали и заплаха за бомба в парламента

Със скандали започна и новият политически сезон в парламента. "Айде, давайте си оставка и всичко да тръгне добре в държавата", призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов управляващите. Получен бе сигнал за бомба, но депутатите не прекратиха заседанието.

Обратно в новината

Коментари - Скандали и заплаха за бомба в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наи големият изрод Сергей

айде една Тиква куха да не дава акъл дето го няма а?

Ражда се бебчо. Пухкав, галювен. Пораства сред среда на хулиганчета и изпуснати типове. Краде, лъже, пие, бие. Става идер. Отпред на колоната "протестиращи". Бие се с момчетата от полицията, кърти павета, руши и беснее. Пита се - за какво го е пръкнала майка му?! За нов Хитлер? За да псува левинте и да се заканва в сайта, без да си дава сметка, че всяка тояга има два края... Че веднъж вече такива като него убиха 50 милиона души и едвам оцеляха в последната световна война? Къса памет, неграмотност, алчност, фашизъм - това е десницата у нас. Пълен разпад на морал, ум, европейско поведение и нормални действия - труд, спокойствие, мир. Не са им нужни - там те са слаби. На тях им дай пожарища, трупове, лъжа и насилие - това са те, нашите демократи а ла Борисов и Сие.

Гледам, че си нямаш понятие какво е фашизьм..... Но пьк, активно боравиш с този термин!!! Нищо, ставаш за смях пред хората с повече от две сиви клетки!!! :-)

България е на вас, граждани! Гласувайте на предсрочните избори за нас и ще видите каква коалиция с Бойко ще ви спретнем! Изметете тези червени номенклатурчици от властта и отворете път на нас - комсомолците!

"Протестиращи": - Да живее султан Бойко Първи и неговите везири!

Цялата световна общественост е против управлението на комунистите! Няма първа страница не вестник, на която да не е написано "ОСТАВКА"! Цивилизованият свят иска Бойко! Европа иска да се строят магистрали, детски градини и спортна зала! САЩ искат прозрачно управление! От Световната банка си искат Дянков! От Интерпол си искат Цветанов - да громи наглите, октоподите, кукумявките и пингвините! Дори Веселин Маринов си иска министъра обратно! Оставка!

Боже,колко мъка има по този свят,Боже!Като гледам коментарите,стигнах до извода:хвани Единия,удари Другия.През следващата година мислете на изборите!!!

Уважаеми протестиращи, вие явно не разбрахте посланието! Освен, че подкрепям протестите срещу кабинета на Орешарски, аз подкрепям с цялата си душа Бойко Борисов! Никога, никъде по света не е имало по-голям демократ от него, който да раздава истинска справедливост! Подкрепям и реформаторски блок и за следващия концерт обезателно ще прожектирам ликовете на Радан и Пръмова! Оставка!

И аз подкрепям моят голям приятел и кумир Бойко Борисов! Оставка! Чеервееениии боклуууциии!

и аз....оставкаа!!!

Не мога да повярвам, че един бивш премиер на Р България има такова поведение в парламента и извън него. Много жалко !!!!!

ех вяра вяра-20 години нали те управляваха мила моя.....и квоооо никак нее розово положението ни .ох колко прости ,подкупни,платени хора има.ето затова сме на този хал

подръжниците на бсп са над 55години-гледаме ги по тв-то.определено не сядат да чатят :)тук кои ги защитава не знам......чuдно ми е как деца на по 18-20 години напомпани отвсякъде решиха да подкрепят партията на баба си

нали трябват парички за фитнес......сега им дават ....оставкаааааааааааа!!!!

ОСТАВКА!!!!!

И какво каза с този пост?

ти луд ли си не четеш ли:)))))

Не ми е жал за неверниците, че имат такова правителство, но наистина съжалявам, че бомбата не е гръмнала..

Съжалявам да го кажа, но и аз мисля така.

Омръзнахте ни, глупави протестиращи!Наслушахме се на безсмислените ви обяснения,хайде скрийте се най-после!!!

СЛЕД КАТО СИ ПРЕБЕРЕТЕ ОЛИГАРСКИ И ГЕИЧЕТО СЕРГЕИ!

Вигенин е единственият в света външен министър, който в момента е в отпуск !!!

А сега изброй всички държави и къде са техните външни министри.

На Бойко все са му виновни всички -Станишев, Местан, Сидеров, реформаторите, БАСТА... Защото не искали да го слушат - пък той бил пак спечелил изборите... Само Плевнелиев го слуша и са си лика-прилика. Тиква и плевня. Такива метежници, превратаджии и антипарламентаристи няма другаде. Резултатът ще се стовари върху Герб - скоро ще са с подкрепа под бариерата 4%!

ДНЕС ЦВЕТЕЛИН ЙОВЧЕВ ОТКРИТО НАРУШИ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!ПО ЗАКОН ПРИ БОМБЕНА ЗАЛАХА МВР ТРЯБВА ДА ОПРАЗНИ ПОМЕЩЕНИЕТО И ДА ИЗВЪРШИ ПРЕТЪРСВАНЕ НА ЗГРАДАТА.

Бомбата поставената от ГЕРБ в Парламента беше открита и обезвредена!!! БИЛА МАСКИРАНА В АРМАНИ, ПРИЗОВАВАЛА ЗА ОСТАВКА И ПРЪСКАЛА ОКОЛО СЕБЕ СИ ЗЛОБНИ ХРАЧКИ... :::)))

ТИ БИВШИЯ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ЗА ГЕИЧЕТО СЕРГЕИ ЛИ ГОВОРИШ ИЛИ ЗА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРЕВЗЕЛА БКП-БСП?

е па тоя бойко се има за много велик бе и той осра процепа 4гму сърбахме попарата без ирене ама нейсе щем не щем няма накъдеядем я без всякакви вкусови качества ,ами и сега нуе иска да разбере че и народа го не иска чедори и децата го не щат какво се се слага като гербова марка ,иди си бойко с мир не пали ВОЙНА.

Абсолютно поддържам изказването на Станишев, че има профанизация на обществения живот. Не може и да бъде друго при профаните, които ни управляват, воглаве с него. А г-жа Манолова е единица мярка за профан, е може да се поспори дали в определени моменти Кутев не я бие по точки, но тя е такова бляскаво съчетание на простотия, махленско клюкарски манталитет и просташки изказ, че засенчва всички други кандидати за слава!

СЪСЕЛ, НЕ ТИ ЛИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ХОРАТА ТЕ МРАЗЯТ, ДОРИ В СОБСТВЕНАТА ТИ ПАРТИЯ.

Станишев ти си един самозванец с хитрост и коварство дойде, не си желан и обичан...иди си в Русия

Е нали беше украинец, сега пък в Русия? СССР отдавна няма.

Каква ти бомба. Смеят ли да излязат. По- добре бомбата да гръмне, все някой ще оцелее, но излязат ли навън ...

Ами ако някой пръдне?

Нали искАхте бесепету, те ви бесепету

Бойко разбирал гордостта на Волен Сидеров, че е свалил ГЕРБ, но попита как "Атака" ще убеди симпатизантите си, че не крепи БСП и ДПС. При гласуване по съвест нека сами те си преценяват! Лидерът на Герб нека мисли за разпада на партията си и за отлива на гласоподаватели! Вече никой за нищо не му иска мнението!

Бойко пак е объркал парламента с мутренска сбирка!

БОЙКО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,А ВЛАСТ-ИМАЩИТЕ ,КАКВО НИ ГЛАСЯТ ????? АЗ ПЪК МИСЛЯ ,ЧЕ В Бг-ПАРЛАМЕНТИ СЕ ПРОВЕЖДАТ ---''СЕМЕЙНИ СЕДЕНКИ'',..ОТ БСП/ДПС! ТОВА МАЙ Е ПО-ВЯРНОТО ! ---КОЙ ТЕГЛИ КРЕДИТИ ЗА ДРУГ ,А НЕ ЗА СЕБЕ СИ? ---ОТНОВО ЛИ,.. ЧАСТНИЯТ СЕКТОР ЩЕ ГИ ВРЪЩА ?

По-скоро вярно ,че ДПС/БСП правят СЕДЕНКИ !

Сергей е най вредната и отрицателна фигура в българската политика. Чужденец по рождение и произход, взел българско поданство по нареждане на Москва. Поставен в нашата политика от руснаците за да провежда тук техните интереси. Това което искат господарите му е да ни откъсне от Европа, да бъдем както 45 години преди това послушни на Москва.

наглост наглост и пак наглост, бсп-дпс знаят че са на власт чрез измама и знаят че при нови избори отиват в ада, до дупка ще стоят там и ще мачкат всичко което им противоречи, а сидеров да не се прави на загрижен след като тои е този които крепи това абсурдно правителство, какво извинение може да даде на хората за скандалните и т.нар. прозрачни назначения..наглост и апатия.

Каква измама,бе?Всичкият този цирк е благодарение на ПРОДАЖНИКА ВолСи!

Аз по трагикомичен парламент до сега не съм виждал, какви очаквания да има човек от такава институция! Затова изхода е оставка

След евентуална оставка, Плевнелиев е длъжен, според Конституцията, да връчи нов мандат на ГЕРБ. Казвайте си направо, ако това желаете! Аз не щъ!

След толкова много издънки на това правителство как няма да викат хорото ОСТАВКА! Ама кой да ги чуе КОЙ !

Няма нищо трайно дошло с лъжа и измама!

Бе стига с тоя Бойко Борисов бе! Къде се обърна - Бойко Борисов! Да отива там при царя - при Сакскобургготски и да вземе пример от него! Лъга, лъга, накрая се скри и не се показва повече! Тоя изтърва кокала и сега лае пак да му го дадем! Никога вече ГЕРБ! Никога вече БСП! Никога вече НДСВ!

ДОГАН затова ли не ходеше в парламента!

"Сергей Станишев заяви от трибуната, че с активното съдействие на опозицията имало пореден епизод на профанизация на обществения живот. Той все повече приличал на сблъсък между футболни агитки и акцент не бил съдържанието, а кой колко хора може да събере, с колко вувузели." Въпреки че винаги съм бил против комунистите в БСП, със съжаление трябва да призная че Станишев е абсолютно прав в това си изказване. Ако на Бойко Борисов му се рита топка, да си отиде на поляните в Банкя да си рита там и да крещи колкото си иска срещу другия отбор!!! Или да си отиде в новата спортна зала дето си я построи, там да си спортува, да вика и крещи на воля. Но сградата на Народното Събрание е държавна институция - недопустимо е такова селско поведение! Малей, все едно гледам "Биг Брадър"!

И ти си един имигрант...!

Всичко е ,...според какви са ----НАСРЕЩА! А с/у Бойко ,какви са ? ---ИЗПЕЧЕНИ КРАДЦИ ,НА Бг-ПРЕХОД ---20г.,НАЧЕЛО С А.ДОГАН!

Селско поведение казваш, а той Б.Б. и ГЕРБ /докато ти емигрираш и не си построил клозет/ са дали на страната: Дунав мост2, магистрала до морето 40г. мечта, магистрала Люлин и до Блгр сега, Пречиствателни от фекали на Морето, За Вн единствения Циклотрон, МЕТРОТО мечта най-добро в ЕС, Цените на газа -20% и без крадци-посредници, Ред и намаление на мобилоператори, убитите по пътища 50% по-малко и ... Явно си провокатор с вазелин Изхода е Лустрация по чехски и...

Аз не знам до сега комунист да си е подавал някъде някога оставката...

Народното събрание се превърна в червен маскарад!

Знаеш ли колко ми пука от твойте минуси, от това по умен НЯМА ДА СТАНЕШ 100%

ГАЛФОНИ СМОТАНИ, КАК ИМАТЕ ОЧИ ДА ГОВОРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ДРАЗНИТЕ ХОРАТА ОТВЪН ? СВАЛИХТЕ СИ КАРТИТЕ - ЛЪСНАХА ВИ ЗАДНИ---Е, ВИДЯХМЕ ВИ ТРОЙНОТО МАФИОТСКО СДРУЖЕНИЕ, ЗНАЕМ КОЛКО СЕ ОБИЧАТЕ, ЗА ДА ПРЕБАРАТЕ МИЛИОНИТЕ КОИТО КРАДЕТЕ И ДА ПОТЪНАТ В ДЖОБОВИТЕ ВИ. НЕ ИСКАМЕ КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ХХ ВЕК !

Ние не искаме "бивши" комунисти, физкултурници, пожарникари, калинки, ловци, ... да управляват България!

240 съмишленици не обелват и дума за Изборния кодекс:)))Разчитат да проработи древната схема "Хляб и зрелища".

След рухването на тоталитарния режим един комунист отишъл заедно със сина си на гости на Станишев. Още при влизането комуниста поздравил високо: - БКП! Станишев отвърнал на поздрава: - ДКМС! Гостували що гостували и си тръгнали. Като се отдалечили, синът учуден попитал баща си какво означават тези инициали БКП и ДКМС. Бащата обяснил: - БКП - това е "Бягай крий парите", а ДКМС - "дреме ми на капата, мойте са скрити".

Банкянското шимпанзе се оказа един лигльо, който никога няма да разбере, че доверие се дава веднъж и щом не си го оправдал вече не си на сцената. В приятни разходки и изприказвани глупости как той е създал света изпусна мандата си. След промяна на Изборния кодекс и елиминиране на възможността Цветанов да организира купването на гласове ще е партия с един файтон депутати. Затова по-добре да се започне съдебно дирене срещу него и да се върне поне част от това, което е откраднал...

Банкянското казваш казваш, а той Б.Б. и ГЕРБ /докато ти не си построил клозет/ те са дали на страната: Дунав мост2, магистрала до морето 40г. мечта, магистрала Люлин и до Блгр сега, Пречиствателни от фекали на Морето, За Вн единствения Циклотрон, МЕТРОТО мечта най-добро в ЕС, Цените на газа -20% и без крадци-посредници, Ред и намаление на мобилоператори, убитите по пътища 50% по-малко и ... Явно си провокатор с вазелин Изхода е Лустрация по чехски и...

Ей....гадните комунисти се активизираха да плюят по Герб.Не ли им омръзна.Но от прости хора друго не може да се очаква.Там име силата и на управляващите и на подръжниците им. Те само с това се занимават.Малко им остана докато ги изметът.Тогава може да си плюят на воля колкото си искат.

Тогава по стар обичай, ще се скрият в мишата дупка на Сергрй...:)

То вярно, че по ГЕРБ не трябва даже и да се плюе, ЗАЩОТО С ПЛЮНКАТА ЩЕ СЕ ИЗМИЕ ПОСРАНОТО БОКо.... :::))))

Бъдете по-снизходителни към комунистите. Бойко Борисов е станал комунист по убеждение, дете на комунисти е. Затова макар ограничен и прост са го прекарали през милиционерското училището беше училище само за изпечени и неследствени комунисти, а в училището ги правеха еничари-убийци.Сами може да се досетите, че на такива хора Луканов раздаваше милиони с куфарчета и затова привидно трябваше да се откажат от партията-майка. Но както видяхме през годините си остан верен комунист. Затова не му се сърдете! Той не може да бъде друг.....

По делата им ще ги познаете, а той Б.Б. и ГЕРБ /докато ти не си построил клозет/ те са дали на страната: Дунав мост2, магистрала до морето 40г. мечта, магистрала Люлин и до Блгр сега, Пречиствателни от фекали на Морето, За Вн единствения Циклотрон, МЕТРОТО мечта най-добро в ЕС, Цените на газа -20% и без крадци-посредници, Ред и намаление на мобилоператори, убитите по пътища 50% по-малко и ... Явно си провокатор с вазелин Изхода е Лустрация по чехски и...

Съсела беше обещал да Върне България на гражданите, а сега се стиска

Ама Боко е такава злоба, такъв мерак за власт, че пяна му излиза от устата. Дано се задави с нея, дано, мръсник такъв.

Съсела бори монополите , щел да им слага бомбички в количките

Ама Боце яко се е натъпкал с антидепресанти! Въпреки това няма как с лечение да се оправи празноглавие и безочие! Също така трябва да се прегледа за бяс, защото от устата му взе да излиза пяна и агресивността му рязко е нараснала.

Има защо да се пени. Нали проигра парите на началниците си и сега с последни усилия се опитва да влезе във властта за да може да раздава обществени поръчки. А и другата опасност е реална очаква се да освободят Сретен Йосич. Той ще отиде на гости на Боко без значение от колко човека е охраната му.

Съгласен съм с Измаменият. Комунистическите отрочета, в тесни икономически връзки с олигарсите, управляват и ще управляват още...защото са нагли и алчни. Трябва да стане нещо особено, че да се пристъпи към нови избори! Не знам как, по демократичен начин и с тази политическа среда- не виждам КАК!

"Айде, давайте си оставка и всичко да тръгне добре в държавата", призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов управляващите. " Айде сега главния прокурор на Република България да хване другаря Бойко Борисов за ушите и да го привика като обвиняем за опит за държавен преврат!!! Какъв главен прокурор е това??? Защо си трае още??? Ама май трябва да се вдигне патардия чак до Брюксел за да мирясат комунистите от ГЕРБ!!! Днес - сигнал за бомба, утре току виж истинска бомба ще гръмнат, и пак няма да са виновни!!! Мутренска държава!!!

Къде си имигрант в Турция...

Измамен съм от българския преход защото:През времето на БКП държавата се ръководи от партия с идеология и с кадри с професионални умения.През време на прехода до сега държавата се разграбва от всякакви структури.В момента държавата се ръководи от БСП съставена от неуки и изкуфели старци, без идеология и ръководена от децата на бивши комунисти, които со се сработили с монополите и с мафията.Само това, че турската партия определя кадровата политика на държавата, а Данчо -ментата е шеф на бюджетната комисия, можем да разберем ,че основната цел е кражбата на това , което е останало.

Този на снимката трябва да го пуснат да опита от народната любов.....

По-прост политик от Борисов не е съществувал

Сега се задават още по-прости!

Luna0102

Слагай очилата, за да видиш този на снимката.

Луно-о, Луно/земльо македонска/ да беше наполовина умна като този на снимката.............

Какво да искаш от тоя човек.Очите му подпухнали от поредния запой с Веждито.Срам за България .

Ама тоя на снимката е СерГей. Него имаш предвид, нали?

АБЕ ХАМСТЕРЕ, НАЛИ НАМАЛИХТЕ ЦЕНАТА НА ТОКА, ЩО Е ПО-ВИСОКА

Драги ,Митко!С удоволствие чета глупостите ,които пишеш!Не се обиждай-и за това се иска талант! Та да ти обясня-има РАЗЛИКА между ЦЕНАТА на тока и МЕСЕЧНАТА СМЕТКА! Ако цяло лято си си бичил климатиците на max,естествено ще платиш повече,за което не е виновна цената ,а твоето потребление!

Ти пишеш глупости, аз нямам климатик защото мразя климатиците

Митко е прав, направиха някаква врътка с цените на тока...

А и Съсльо обеща да разпердушини монополите, яко фърчи перушина да знаеш. И работни места няма, поне 40 000 да имаше от 250 000