Хиляди се събраха за ”Голямото посрещане” на депутатите (видео)

Няколко хиляди протестиращи обградиха тази сутрин парламента за "Голямото посрещане" на депутатите след ваканцията им. Стигна се до ескалация на напрежението и пробив в загражденията. И този път се събраха и подкрепящи правителството, което действа от 99 дни.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди се събраха за ”Голямото посрещане” на депутатите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме изненадва това, че мнозинството от незаинтересованите българи не си падаме по идеята да вървим след торни бръмбари (защото не си падаме по гюбрета)!... Не ме изненадва и това, че мнозинството от незаинтересованите българи не си падаме по "стадната самодейност" (оралните, мимическите, плакатни и други пропагандни псевдо художествени позьорства, както и по "уличните свирки" и духането във вувузелките на заинтересованите плащащи)... Но това не ми пречи да споделя изненадата си от 84-ри (и т.н.) дневното БЕЗПЛОДИЕ на мотащите се по Софийската чаршия "контри" срещу 42-то НС и Кабинета "Орешарски", които не формулираха нито едно смислено виждане (идея, замисъл, прозрение) поне за собственото си бъдеще по времето на Следващото НС (с мнозинство от ?...) и Следващият кабинет (съставен от?)... * PS: Поне да си кажат, какво смятат да правят с парчетата от счупените политически грънци - Съюз на Демократичните Сили (онова, демократичното СДС, с широко сърце и чаровното лъвче) и Национално Движение Симеон Втори, с люспите от ДПС и Екогласност и с щенията на кликата на БУДАлясалия банкялия (Аз съм най-подготвеният българин за Министър председател! обича да казва пред микрофоните и камерите на медиите-мажоретки Бойко Методиев Борисов от гр. Банкя)?...

не си "расум", а си интерес! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРОДАВАТЕ СЕ ЗА ПЕЧЕНА КОКОШКА НО СКОРО СОРОС И ОСТАНАЛИТЕ ПЛАЩАЧИ ШЕ ВИ ОТРЕЖАТ ПАТСАТА И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВИ АНДРЕШКОВЦИ-ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА СТЕ!!!!!!!!! КОЙТО ЗЛО ПРАВИ-ЗЛО НАМИРА!!! НЕ НА НЕОЛИБЕРАЛИЗМА,НЕ НА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВОТО,НЕ НА ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛ-ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА МИ!!!! НЕ НА ЕРП-ТАТА ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА МИ.......СВОБОДА НА БЪЛГАРСКМИЯ НАРОД ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ!!!!!!!!!

Протестиращите за мен са жалки , нещастни ,неуспяли хора, които лесно се манипулират с 50 лв....и един кучешки сандвич ...До тами стигна България...чалга във всичко....И политиката е гадна чалга....

Все едно е кой ни управлява. Това, което правеше Бойко като управляващ, сега се прави същото от тройната коалиция - имам предвид, медиен натиск върху "неуправляващите", смяна на всички кадри от всички нива, особено от там, от където минават европейски пари, а като резултат от това, ще започнат тефтерчета, в които се записват инициали на "нареждащи" и т. н и т. н. Да не говорим за вярната службакъм шепа олигарси - имаше и преди, има и сега, ще я има при следващите. Всичко друго е само представляние - с лош сценарист, но с добър режисьор. На мен не ми се участва, нито гледа, защото краят е ясен и от сега знам, че няма да ми хареса...

Човече не трябва да се отчайваш, нали трябва да вярваме, че с общи усилия може да тръгнем към по-добър път.Ако и ЛЕВСКИ е мислил като теб сега нямаше да я има България. ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ОПТИМИСТИ И ДА ВЯРВАМЕ В ДОБРОТО. МИСЛЯ че все още има и морални хора в България.

И протестите вървят по закономерен път, който е характерен за цялата държава. Опорочават се! То не са автобуси, то не са ухилени елементи, боричкащи се с полицията, то не са неориентирани "протестиращи" и "подкрепящи"...! Цирк, цирк без пари! Една женица призовава Б.Борисов да предаде властта, явно не знае, че вече други са на власт, някои мънкат и не знаят защо са там и кого подкрепят...Излагане и трагикомични ситуации! А депутатите/от всички партии/ се подсмихват и демонстрират превъзходство! Кой се заблуждава още, че нещо ще се промени към по-добро!? Разединяване, това устройва министри и депутати!

Таван за възрастта на бъдещите депутати 33 Няма никога да промени нищо ако нахалните чички продължават да влизат вътре Толкова са ограничени, че дори и немогат да осъзнаят възможностите за печалби ако променят идеологията си...айде стига сте крали трохи...дайте възможност на хората да заживеят както заслужават (все пак ви търпим лайнарс*ите изпълнения прекалено дълго) На много няма да се хареса това, но за съжаление за пореден път нахалните и амбициозни селяндури (видяхте контра-протеста от какви селски мутри на преклонна възраст бе съставен) дават наклона на движение на държавата ни...а това още една засилка надолу и този път толкова надолу ще отидем, че робството не ни мърда поне 50 години. Крадци и измамници! Адски са НАХАЛНИ, ЩЕ ПОВЪРНА!!!

КЕЛЕШ. Толкова борба за демокрация, свобода, ...и келешът иска да въвежда ограничения по възраст. Може да убиеш родителите си, защото са пенсионери и вече взели-дали.

Ако чакаме закостенели мозъци да променят нещо, то промяната ще е само в лицата, ефект няма да има. А демокрацията за която ти говориш, е толкова смешна и жалка, че не бих я споменал дори...псевдо-демокрация изградена от псевдо-демократи!

Поредният апел за разделение, този път по признак възраст. Не е важно на какво възраст си, а какво можеш и колко знаеш. "Закостенелият мозък" е диагноза, а не е задължително признанк на възрастта. Но ще поживееш малко повече, ще се научиш, както и ще ти угасне ентусиазма. Освен ако погинеш преди това от ръцете на наследниците си, които мислят като тебе...

А,бе теб не те ли хоспитализираха.

МУТРЕНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ ЩЕ ВЗРИВИ ДЪРЖАВАТА!! ТОЗИ ЛУМПЕН И НАГЪЛ БОКО, НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ТЛАСКА СТРАНАТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.ПРОКУРАТУРАТА БЕЗХАБЕРСТВА И НЕ СЕ НАМЕСВА ДА СПРЕ ПРЕВРАТА. БАТМАНЕ ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ, ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД НЯМА ДА ТИ ПРОСТИМ ЗА ВСИЧКИ СТРАДАНИЯ КОИТО НИ ПРИЧИНИ. ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИЛИ ХИЛЯДИ А ОСТАНАЛИТЕ КОЙТО СМЕ МИЛИОНИ И НЕ ИСКАМЕ ДА ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО?

партията много ти е промила мозъка

А ти си миризлив гербаджийски ибрик, гнида пършива!!!

..лигави капути,които на видеото бутат загражденията,а полицията не ги шамаросва?

брат, няма спокойни в тази държава

по голямо унижение за полицията не е имало никога. МВР министъра направи огромна грешка, да ги психяса като роботи и да стискат зъби. Дмеонстрация отново че полицията е само и единствено под чехал. Питам се някой ден ако детето на някой от тези полицай попита-тати защо ме биеш и неможеш да ми дадеш 5 лв за училище, но търпя някакви с верига да ти дърпат огражденията и те плюят в лицето, защо позволи това? Сега няма никой респект от мен и ме е страх да отида на училище на 15 ти. Всички ще ме мачкат и аз няма да се чувствам дете на полицай,. Към кой да се обърна за помощ тате?

15 минути преди краят на 4 Септември 2013 г. В своите късни новини телевизиите дават кадри от жълтите павета. Не е за вярване, че там в този час след 83 дена протести цари такова мъртвило. И в тази кънтяща тишина се сещам за един въпрос: спомня ли си някой сакралната формула 100-3-5?

Другарки и другари , другарката Дарина - мултито ви чака в Сен Тропе -да ви черпи шампанско, другарят Златев- ви кани на голф игрищата си и по един резервоар бензин дава , ТИМ ви чакат безплатно в хотелите си , другарят станишев раздава съветски паспорти - безплатно , а др. доган ви кани на безплатно агнешко .. .ВСЕ пак ЗАЕДНО ви струват - МИЛИАРДИ лева ::)) СВИТИ от ВАС !!!::))

Е..ее,Copy, България може да е малка държава, но има много олигарси. Ти си изпуснал доста от тях. Няма да изброявам целият списък, защото само циганите пеят песните до края, но ще обидим историята, ако не споменем другарят Прокопиеф и другарката Ц.Бориславова. Има и други, които срамежливо надничат от класацията на бившият вестник "Пари" - ""Стоте най-богати българи".

ГЕРБ е империя на Злото! Най-голямата утайка в българското общество управлявала България, утайката която раздели нацията - това е групировката ГЕРБ.

Като изключим БКП и нейните производни.

ами герб какво е ?

Хи,хи,хе! Беше време, когато броят на протестиращите, обективните медии измерваха с цифри, сега измерват броят им с думи. Явно няма достатъчно известни на човечеството цифри, за да се изрази броят на протестиращите в денят на "Голямото посрещане".

СОРОС КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАЩА НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТЕ ДЪРЖАВАТА.....НЕ НА СОРОСОВИЯ (ВАШИНГТОНСКИ)-ФАШИСТКИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!!!!!! ВЪН НА ВСИЧКИ МОНОПОЛИСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ...!!!

Слушай,какво ще ти кажа,мисли си за Сорос,за комунизма,обаче не ми решавай съдбата.Ако искаш да си плебей бъди,но недей да искаш и другите да са като теб.Между другото,вашият фюрер каза,че нещата могат и да бъдат по-хард. Имаш ли нещо против.Аз нямам.

Ако сам не си помогнеш и господ няма да ти помогне,неолибералното управление на държавата ни от Костовото правителство до сега-ни докара до този хал!!! ВЪН НА ВСИЧКИ КРЪВОПИИЦИ-ТАКА НАРЕЧЕНИ ИНВЕСТИТОРИ....

Който не е съгласен с мнението ми, че корените на протеста са дълбоко законспирирани в детството на участниците, то нека да ми сложи минус:)

А, който не е съгласен че българският фюрер е имал нещастно детство,и има комплекси. Не е имал трудов стаж, е не се е клел в страната си.В една цивилизована държава,това че нямаш трудов стаж и че не си се клел в държавата в която живееш,не ти дава право да даваш акъл./меко казано/

Станишев? Фюрер? Ти си луд бе?

то и обама не е роден в щатите , и по конституция не може да е президент , ама ...

Протестът остана относително мирен и съвсем поределено - миниатурен. Май това е краят. сега вече правителството може да падне само ако се провали само, да.

Платените поскачаха,поскачаха и към 1и30-аре на село,да разказват кво е в Софето,че говедата от партии не разбират,сено си сакат

Ти - от дека си чедо? Май, чи та знам...

Аз дедо съм от там,дето се стига с много акъл и четене

Пак ли, изпълзя? Я - марш в дупката!

Една "натопорчена" демокрация, в твоя - знаеш къде...

Сега,по долу ти пратих честитка.Сега,пак ти казвам,вместо да разчиташ на майка си и сестрите си на околовръстното,говоря ти като икономист,не като стругаро-фрезист,макар че с тази диплома се гордея,Яж компот от дюли,да ти се нащърби езика кат на майка ти/питай я/и върви при турските тираджии,те ще ти платят повече от колкото българските комунисти.А,да не забравя,какво ти каза психиатъра,какво не трябва да правиш,според мен,а сигурно и според него,недей да си вреш дупето там,където си ги мерят.

плюс, ако го превърнеш в стихотворна форма

Не,знам как

Г-н Тодоров, и аз имам съвет към теб. Яж сурови тикви, старите хора твърдят, че те подсилват ума.

Ям,много лимони, чесън и зрял лук. Заради работа та ми.Психаятър се пише Психиатър.Ти май си много добрата учителка.Не,ти давам акъл по правопис,аз съм само стругаро-фрезист,с диплома 3.48

ЕДИН ДЕН В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ПИШЕ:"Това са едни от най-страшните и черни години на прехода. Преход на нечуван грабеж на на народа и държавата. В тези години българите са се самозапалвали от бедност и отчаяние. " Бойко Борисов-български министър председател довел България до национална катастрофа. Характерно за времето в което управлява Борисов и ОЛИГАРХИЯТА е това, че хората са се самоизгаряли в знак на протест срещу начина на управлeние на държавата. Тези години ще се запомнят с нечувана бедност и мизерия макар и в невоенно време. Борисов е първият премиер след Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ натрупа 8 млрд дълг, остави над 450 000 безработни - 100 000, от които младежи. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. Лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен.

lu4ka

+10 със съжаление, просто защото си прав.

Лучке , а да върнем старите имена на улиците от преди 10 ти... Помниш ли - Баба Парашкева , булевард Ленин , Станке Димитров.... Белким поне вече може да се ориентираш в центъра....

Я,си изпий хапчетата, и си лягай, че от лудницата идват.

ivo10

Тъпанарино, пишеш абсолютни глупости. Всичко това беше характерно за Виденов, а знаеш ли Виденов на коя партия беше лидер? Бизнеса бил унищожен - голяма глупост. 8 мрд дълг - върховна глупост. Изобщо пишеш същите манипулации,у които бълва БСП пропагандата. Къде са тези 250 хил. работни места, къде са предизборните обещание? Въздух под налягане. Нищо ново няма да построят, само ще лапат и разпределят, както винаги. Малко трохи за ахмаци като теб за да гласуват на избори и това е. Глупаците край нямат, извират от българската земя.

С последното ти изречение съм напълно съгласен, защото ти си най- голямото доказателство за това.

Ами той разпродаде половината България на сегашните колонизатори за жълти стотинки...бай иван -мангъра-костов трябва на бъде линчуван публично и тикнат в затвора-строг режим за държавна измяна........!!!

Къф ситибемангусто - червен педал?

Как си форумен самотнико.. Гледам само еб... ти е в глЪвътъ Пий ментето на екс , изпий горчивата чаша... Може поне една нощ да не ти се присънват Бойко , лумпени , сорос и прочие ....

Ти,мангусто,обра парсата от околовръстното,от майка си и сестрите си, и сега се обаждаш. Първо,ходи ли на психиатър, и какво ти препоръча.Яж,компот от дюли,така ще бъдеш конкурентно способен на околовръстното.Ще ,прокопсаш,и турските тираджии ще ти дават повече от колкото българските комунисти.Не,че съм стругаро-фрезист,казвам ти го като икономист.Дерзай.

Г-н Тодоров, и аз имам един съвет към теб - яж сурови тикви, старите хора казват, че подсилват умът.

Българи - юнаци! Настана второ "Време разделно"! Помислете и разсъдете: - в правителството, подкрепяно от тройната коалиция БСП, ДПС и Атака, няма нито един представител на демокрацията. - " Атака ", които парадират с псевдонационализма си, се съюзиха с комунистите и турците - в подкрепа на правителството, което узурпира властта, въпреки, че загубиха на изборите. - комунистите се напъват да съчиняват фалшиви и популистки / демагогски / "социални" програми, като теглят заеми, които българския народ ще изплаща с години. - членове на ДПС, / за които никой не знае - за какви "права и свободи" се борят /, са на ръководни постове в министерства, на областни и кметски управленчески административни длъжности в много голяма част от нашата родина. Да продължа ли? Смятам, че не - защото, всички го знаят. Съгласни ли сте, с тази политическа действителност? Помислете и вземете правилното решение! Вие - го знаете! За България!

Тогава да забраним изборите, и направо да си назначаве правителство от "демократи"! И кои са ти демократите, нещастнико: дали Боко и Цвък, Куневица и оплезения идиот Раданчо, или малоумника Мартинчо, пИдала Зеленогъзчо, оня от СДС-то...?

Тъп, промит /ако имаш.../ мозък!

Това, е началото на второто полувреме.И краят.Краят на Станишев,защото втори път пред- седателско място в ПЕС не може да си купи,Краят на измишльотената Сидеров,Краят на Олигарски,понеже не останаха партии в които да отиде,Краят на Михов,Манолова,Нинова-КРАЯТ НА БСП.АМИН,ПАРТИЙО.ОТ 1891 Г НЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНЕШ И ДА НЕ СИ СПОМНЯМЕ ЗА ТЕБ.БАЙ, ДОСВИДАНИЕ,АУТВИДЕРЗЕН,АДИОС МУЧАЧОС.

lu4ka

вЕрно ли си толкова зле и толкова заблуден!?

Лучке, червена бабичко, защо се месиш ч неща , които не разбиращ?

Лучке,от къде те познават хората, предполагам,за да не те обидя,него казвам

Посвещава се на организираната революция, планирана за 4 септември 2013 г. Четвърти септември ни купи гласчета и каза: Честито, честито, момчета! Четвърти септември ни даде бухалки. - Да биете - каза - комунистите жалки! А после ни сложи в ръката парички - Хапнете си! - каза - Че няма за всички. Накрая, дечица, каква изненада! И Бойко дойде там при нас на площада. Изтичах във Фейсбук, разказах сивсичко. А Фейсбук отвърна: - Гербарче добричко. Такъв ни е Бойко - народен и харен. И всеки го среща сега благодарен. Той дава на всинца ни дрешки, закуски и розово слага по детските бузки. Той слага асфалта във твойта паничка. Добре, че е Бойко - да мисли за всичко. А старият профил, засмян, тихо рече: Четвърти септември на ГЕРБ-а е вече...

Кои са успешните комунистически управления на България в последните 69 години? Защо трябва да подарим 4 години от живота си, за да дадем шанс на режима? На кое място е България сред Европейските народи, след 69 години комунизъм? Колко от населениет на България бедства според критериите на Евростат, за бедстващи граждани на общността след всички "социални" успехи на българските комунисти?

Искате ли децата на Станишев да управляват вашите деца? Искате ли те да живеят с вашия и по-лош стандарт и да разчитат на "социалните" мерки на червените робовладелци?

Децата на демократите напуснаха България още в първите години на демокрация. Оставиха тука родителите си, да се мъчат да прескачат 4 процентовата бариера.

Какъв жалък опит на Борисов да организира блокада на Парламента и голям протест!От цялата дандания ще се запомни тъпото, но нахакано изказване на Борисов и свястното и съдържателно изказване на Сидеров !Като ги слуша човек , разбира , че дори Волен е по-стока от Бойко Борисов !!!Просто невероятно , но факт !Борисов е един голям боклук , без политическо бъдеще!!!

Ако искаш да те управляват комунисти, иди в Северна Корея! Ако искаш да те управляват турци, иди в Турция. Българският народ - не желае това! Не се ли го забелязал? Погледни през прозореца...

Анонимнико , не схващаш ли че в Б-я живеят българи , турци , цигани , арменци ......как смяташ , народа са те , но виж вие мутрите сте нежелани!!!Ще Ви гонят до дупка , нещастнико!!!

Мутрата почва да мяза на Янето през 2009-та, безгласна буква, но дига аларма до небето, разликата е, че тогава имахме дизайнерски билбордове, с елемент на загадъчност, а сега имаме театро, също с елемент на загадъчност от страна на спонсора.

Комунисти,не разбрахте ли че светът не ви иска.Вървете в Северна Корея.

lu4ka

Добре, но първо ти към Банкя.

След,като Станишев,поколението му, и цялата БСП отиде в крематориума.

Имам една мечта - връщане на купонната система от началото на 90-те, телените мрежи по границите и фалиралите банки. Много електорат ще измре, тогава ще им уврът кратуните и на оня свят. 90 години социалисти изтребват българския народ, а той им отговаря с цветя и целувки. Садомазохизъм се нарича това. Той определено е характерен за електората на БСП, извратен електорат.

Ха,ха,ха !! Много добра памет имаш бе артефакт, щом помниш тези 90 години комунизъм.

Той брои от 1923-та, въстанието.

Точно като падна комунизма въведоха купоната система .. ако си спомняш! Първите демократични избори бяха през лятото на 1990 няколко месеца преди това отмениха член първи а купонната система я въведоха през зимата на 1991 като първи стъпки в демокрацията и пазарната икономика!

lu4ka

Е така де! Пак са виновни за купонната система, тея преди '89. Той ТЖ ви го каза "... не можете да го боядисате."

Измъкваха например от завода цял един камион със слънчогледово олио (което стана кът на пазара и беше относително скъпо, тъй като беше най-качественото в Европа тогава), и зпочваха да поркат гроздава и да плющят бридж-белот по цяла седмица, а в това време цената на олиото се вдигаше неколкократно, тъй като беше потънало в складовете на спекулантите. Същата спекула, че и по-голяма завъртяха по схемата най-вече с цигарите, а и много други стоки! Капитализъм, бизнес, пазарна икономика!

Наглите комунисти ще бъдат пометени-защо е необходима тази агония?

lu4ka

Кога, на 04.09.2013 ??? Видя се. Напънала се планината и родила... мишка.

РАЗПРАВЯ, АМА НЕ ИМ УВИРАТ ТИКВИТЕ. ГЛАСЯТ ИЗБОРИТЕ ЧАК ПРЕЗ 2017 г.

Имам чувството, че Б.Б. с всяко отваряне на устата си губи гласоподаватели...Имаше навремето един депутат Гошо Тъпото/не знам вече дали е жив/, който въздействаше по подобен начин на хората...

Боко го е изпреварил барем с 5 обиколки!

Съобщаваме, че Днес се засне 99-та серия на "Изпепелени от слънцето по Пътя за Варна" - български Римейк по филма на Михалков. Сериалът се радва на особена "Почит" единствено в София от зрителите. Въпреки, че май е високобъюджетен, не оправдава намеренията на сценаристите. Очаква се да бъде привлечен и Бойс Босов, който да внесе липсващия интелектуален Екшън. И така, от София през Банкя, Карлуково, Нев Юрк и други такива места да внесе нужната зрителска популативност.

Не се блъскайте леваци, от протест на протест и контра такива. В рамките на активното мероприятие за управление на криза и убиване на желание за протести, ще ви осигурят участие в ще много протести и протестчета, докато каталясате и когато на зима трябва да излезете, ще бъдете изморени, обезверени и ще ви бъде безрадлично.

Гледах по Канал 1 "контрапротестиращите.... Абе ако бях на мястото на червените щях да се замисля дали да обиждам на лумпени.... Хихихи

lu4ka

А на ББ по Нова, акълът му излиза даже и от ушите.

бат бойко има акъл да дава и на теби

Броя на протестиращите достигна 50 000 човека ! Парламента се тресе ! Бойко Борисов ще държи реч !

lu4ka

50 000 000.

Къде ги тия хиляди бе, как една снимка не се намери да го демонстрира. Както се и очакваше, след като на хората им бе казано откровено, че манифестацията е не против мафията/съветска република а просто в полза на Бойко и милиционерите доброволно вече няма кой да иде.

наистина, къде са тези хиляди? като гледам повечето са дошли да си направят "хепънинг" и да се снимат, други просто се размотават!

Vasquez

ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПРОТЕСТИРАМ И ДА ИСКАМ ОСТАВКАТА НА ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ!!! "Защо?", ще попита някой, "защо не им дадем кард-бланш, все пак направиха толкова неща, например намалиха цената на тока с 5 %..." С колко процента бе намален токът у нас? Тия дни у дома дойде фактура от "ЧЕЗ Електро България" АД. До 31.07.2013 1 кВтч консумирана електрическа енергия дневна струва 0,08471 лв., а от 01.08.2013 струва 0,09872 лв. (0,09872-0,08471)/0,08471=0,01401/0,08471=0,1653... 16,53 % увеличение на дневната електрическа енергия! До 31.07.2013 1 кВтч консумирана електрическа енергия нощна струва 0,02723 лв., а от 01.08.2013 струва 0,04245 лв. (0,04245-0,02723)/0,02723=0,01522/0,02723=0.5589... 55,89 % увеличение на нощната електрическа енергия! Да не би да греша в сметките или ми се струва, че новината трябва да е: "Правителството издейства увеличение на стойността на снабдяване на нощната електроенергия с 55,89 %, а на дневната с 16,53 %. Кожодерите продължават своята дейност в още по-големи мащаби - скоро енергийната мафия ще разори България!" Някой наясно ли е има ли увеличение и в стойността за разпределение и с колко точно процента? За да има поевтиняване с 5 % на тока, трябва да има понижаване на стойността за разпределение на дневната електроенергия с 21,53 %, а на нощната с 60,89 %! Има ли такова понижение или фабриката за лъжи на управляващите действа с пълна сила? Моля да ми отговорите на поставения въпрос? Вадете калкулаторите и смятайте - числата не лъжат, само лъжливите политици и математици! "За един месец кабинетът на Орешарски отчете конкретни резултати, с които други правителства не могат да се похвалят и за 4 години", каза още лидерът на ДПС, цитиран от Дарик. Като примери за добре свършената работа на управляващите той посочи плануваното намаление на цената на тока с 5%, увеличението на минималната работна заплата и увеличенията на социалните помощи." dnes . dir . bg / news / lutvi - mestan - rosen - plevneliev - izbori - 2013 - 14431849 Г-н Орешарски, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %, както сте планували? Г-н Станишев, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %, както сте планували? Г-н Местан, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %, както сте планували? Г-н Сидеров, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %? Г-н Борисов, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %? Г-н Депутат, получихте ли сметката си за ток и има ли намаление на цената на тока с 5 %? Ако няма намаление какво ще направите? 1. Нищо. 2. Ще обявя всички сметачни устройства и всички математици, които не потвърждават официалните разчети, за повредени и луди. 3. Ще си подам оставката като народен представител, защото ме е срам да гледам хората в очите. 4. Ще намаля цената на тока с 10-30 % като препоръчам на всички да си закупят устройство за пестене на ток. 5. Ще мантрувам "Оставка!" докато дремя в залата на НС: О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-ст-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-вк-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а... 6. Ще си сложа панделка с надпис "Оставка!" на левия ревер, а отдолу ще си сложа значка с камила с дисаги, на които ще напиша с колко процента ми е увеличен токът. 7. Ще си сложа лепенка на устата, за да спра да лъжа. 8. Ще... /друго/ [Откъде се получава този скок в цената на нощната и на дневната електроенергия? Прегледах фактурата и установих, че някой е решил да се върнем към старото фактуриране и да няма тези дълги обяснения, именно "Добавка за зелена енергия", "Високоефективно комбинирано производство", "Невъзобновяеми разходи", които са съответно 0,01110+0,00383+0,00338=0,01831 лв./кВтч Тези 1,831 стотинки на кВтч се пренасочват към стойността за снабдяване и няма да се набиват на очи в разчета за разпределение! 0,01401 /поскъпване на дневната електроенергия/ + 0,01522 /поскъпване на нощната електроенергия/ - 0,01831 /пренасочени добавки от разпределение/ = 0,01092 лв. поскъпване стойността на снабдяване сумарно за кВтч. Отделно за пренос през разпределителната мрежа ниско напрежение има увеличение, именно до 31.07.2013 е било 0,03435, а от 01.08.2013 става 0,03470, значи (0,03470-0,03435)/0,03435=0,00035/0,03435=0,0101... С 1,01 % поскъпва тази услуга! В достъпа до електропреносната мрежа няма промяна, цената се запазва /0,00496 лв./кВтч/. До 31.07.2013 за пренос през електропреносната мрежа високо напрежение е струвало 0,00910, а за достъп до електропреносната мрежа високо напрежение 0,00623, т. е. сумарно 0,00910+0,00623=0,01533 лв./кВтч, а след 01.08.2013 струва сумарно 0,01247 лв./кВтч. Ето къде има намаление: 0,01533-0,01247=0,00286 лв./кВтч, а процентно (0,01533-0,01247)/0,01247=0,00286/0,01247=0,2293... С 22,93 % е намаляла цената за пренос и достъп през електропреносната мрежа високо напрежение! Като теглим чертата има поскъпване на електроенергията с 0,01092 лв. стойността на снабдяване сумарно за кВтч /виж по-горе/, отделно 0,00035 лв./кВтч поскъпване на преноса през електропреносната мрежа НН и поевтиняване от 0,00286 лв./кВтч на преноса през електропреносната мрежа ВН: 0,01092+0,00035-0,00286=0,00841 лв., т. е. с 0,841 стотинки повече на КВтч ще се плаща от досега за консумирана електроенергия средно! Няма никакво намаление от 5 %, а напротив - има драстично увеличение на цената на тока, точно с колко процента може да узнаете от експертите, защото само те знаят какви еквилибристики са правили с разните показатели, но просто няма как да има намаление на цената като ясно се вижда, че се плаща с 0,841 стотинки повече на КВтч! Г-н Орешарски, кога ще спрете с лъжите и ще признаете, че от 01.08.2013 г. УВЕЛИЧИХТЕ цената на тока? Кога най-после ще започнете да проверявате фактите преди да говорите откровени лъжи? Ако аз съм манипулатор - докажете го и ме изобличете, за да Ви се извиня публично! НЯМА НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА, А НАПРОТИВ - ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ! КАЖЕТЕ ПУБЛИЧНО ИСТИНАТА ПРЕД ВСИЧКИ - НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, ЗАЩОТО ТЕЗИ, КОИТО ВИ ВЯРВАТ СЛЯПО, ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ В БЕЙРУТ СЛЕД БОМБАРДИРОВКИТЕ... Поне намалете ДДС-то от 20 % на 5 %, за да не надувате и без това надудите сметки за ток! Започвам да мантрувам - ако усетите трусове тия дни, ще да е от моето мантруване - моята мантра е много силна, защото под мен има килимче с пирони и съм надъхан да мантрувам здраво... Б-р-р-р-р-р-р-р-р-р-ъ-ъ-м-м-м-м-м... 4,5 по РИХТЕР отраз ще направя под краката Ви!!! Тайната на доброто мантруване е в чуването на гонг в главата - виж сметката си за ток и гарантирано ще го чуеш!!! М-М-М-М-М-М... 5,5 по РИХТЕР /НЕМ. СЪДИЯ/... МАНТРУВАЙ С МЕН!!!]

Много време си изгубил напразно. Просто раздели крайната сума на изразходените квтч и ще видиш, че има малко поевтиняване /при положение, че съотношението нощна към дневна енергия е горе-долу същото като миналия месец/. Всъщност са увеличили цената на стоката, за да се издържат мините и централите, а са намалили цената на услугата. Крайният резултат е малко намаление, временно, според мене. Проблемът на българите не е в цените, а в доходите. Искаме да сме развита държава с висок жизнен стандарт, а това с ниски цени не става.

Vasquez

г-н Атанасов, проверих това, което казвате, и наистина има 5 % намаление на цената на тока: Приемаме, че от 12.07.2013 до 31.07.2013 сме консумирали 100 кВтч дневна и 100 кВтч нощна електроенергия, а съответно от 01.08.2013 до 13.08.2013 сме консумирали 100 кВтч дневна и 100 кВтч нощна електроенергия. Консумирана електрическа енергия от 12.07.2013 до 31. 07. 2013 Дневна 100 кВтч Нощна 100 кВтч Общо 200 кВтч Снабдяване с електрическа енергия от 12.07.2013 до 31. 07. 2013 Активна енергия Дневна: 100 х 0,08471 = 8,47 лв. Активна енергия Нощна: 100 х 0,02723 = 2,72 лв. Акциз: 200 х 0 = 0 лв. Стойност за снабдяване: 11,19 лв. Разпределение на електрическа енергия от 12.07.2013 до 31. 07. 2013 Достъп до разпределителната мрежа: 200 х 0,00496 = 0,99 лв. Достъп до електропреносната мрежа ВН: 200 х 0,00623 = 1,25 лв. Пренос през разпределителната мрежа НН: 200 х 0,03435 = 6,87 лв. Пренос през електропреносната мрежа ВН: 200 х 0,00910 = 1,82 лв. Добавка за зелена енергия: 200 х 0,01110 = 2,22 лв. Високоефективно комбинирано производство: 200 х 0,00383 = 0,77 лв. Невъзстановяеми разходи: 200 х 0,00338 = 0,68 лв. Стойност за разпределение: 14,60 лв. Данъчна основа: 11,19 + 14,60 = 25,79 лв. ДДС 20%: 25,79 х 0.2 = 5,16 лв. Сума за плащане: 30,95 лв. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Консумирана електрическа енергия от от 01.08.2013 до 13.08.2013 Дневна 100 кВтч Нощна 100 кВтч Общо 200 кВтч Снабдяване с електрическа енергия от 01.08.2013 до 13.08.2013 Активна енергия Дневна: 100 х 0,09872 = 9,87 лв. Активна енергия Нощна: 100 х 0,04245 = 4,25 лв. Акциз: 200 х 0 = 0 лв. Стойност за снабдяване: 14,12 лв. Разпределение на електрическа енергия от 01.08.2013 до 13.08.2013 Достъп до разпределителната мрежа: 200 х 0,00496 = 0,99 лв. Достъп до електропреносната мрежа ВН + Пренос през електропреносната мрежа ВН: 200 х 0,01247 = 2,50 лв. Пренос през разпределителната мрежа НН: 200 х 0,03470 = 6,94 лв. Стойност за разпределение: 10,43 лв. Данъчна основа: 14,12 + 10,43 = 24,55 лв. ДДС 20%: 24,55 х 0.2 = 4,91 лв. Сума за плащане: 29,46 лв. (30,95-29,46)/29,46=1,49/29,46=0,05... Наистина има 5 % намаление в сметката! Благодаря, че ми помогнахте да разбера как го смятат това намаление, но все пак искам да знам: ЗАЩО "ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ" АД ПОСКЪПЯВА ТОКА СИ И ОТ СЕГАШНИТЕ ТАРИФИ [inews . bg / Колко - поевтинява - токът - на - ЧЕЗ - в - цифри l . a i . 267589 . html] ОТИВА НА СПОМЕНАТИТЕ? КАКВО НАЛАГА ТАКОВА УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА БИТОВИТЕ КЛИЕНТИ НА ДНЕВНАТА ТАРИФА С 16,53 %, А НА НОЩНАТА С 55,89 %? ЦЕЛИ ЛИ СЕ, КАКТО ПРЕДПОЛАГАМ, ПРЕНАСОЧВАНЕ НА СТОЙНОСТИ ОТ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ КЪМ СНАБДЯВАНЕ С ЦЕЛ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ПОЗНАТИТЕ ЛИЦА ОТ СХЕМАТА ТОЗИ ПЪТ ПРИКРИТИ ЗАД "ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ" АД? КАК СЕ ОБРАЗУВА НОВИЯТ ЕНЕРГИЕН МИКС И КАКВО НАЛАГА ТАКОВА ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА КОНКРЕТНО ЗА "ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ" АД? dker . bg / files / DOWNLOAD / res - C - 25 - 29 07 2013 . pdf ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕМ В КОМУНИЗЪМ ВСЕ ОЩЕ И ЗА КАКВО НИ Е ТОЗИ ЕНЕРГИЕН МИКС - КАТО ПОЛУЧАВАМЕ ЕВТИН ТОК В СЕВЕРНА ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" НА 100 % ЗА КАКЪВ НИ Е ДА СЕ ПРАВИМ, ЧЕ КОНСУМИРАМЕ СКЪП ТОК ОТ ТЕЦОВЕТЕ ОТ ЗАПАДНА, ЮЖНА И ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ? ЗАЩО ВСЕКИ НЕ СИ ПЛАЩА ТОВА, КОЕТО КОНСУМИРА? ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ СКЪПИ ЦЕНТРАЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ТОК И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЗАТВОРИМ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" ДО 2020 ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТОЙ НИ ДОСТАВЯ НАЙ-ЕВТИНАТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ? ЗАЩО ЩЕ СТРОИМ НОВА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА, КОГАТО 4-ТЕ /ОТ 3-ТИ ДО 6-ТИ/ БЛОКА НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" МОЖЕХА ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ЕВТИНА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОЩЕ 30 ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО? НАЛИ СМЕ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА? КОЙТО ПРЕДЛАГА НЕКОНКУРЕНТНА ЦЕНА НА ПРОИЗВЕЖДАНАТА ОТ НЕГО ПРОДУКЦИЯ - ДА ХЛОПВА КЕПЕНЦИТЕ И ДА СЕ ПРЕНАСОЧИ КЪМ ДРУГА ДЕЙНОСТ! ЗАЩО ДА КУПУВАМЕ СКЪП МИКСИРАН ТОК ВМЕСТО ЕВТИН НЕМИКСИРАН? НЕ ИСКАМ ЕНЕРГИЕН МИКС - ИСКАМ ЕВТИН ТОК ОТ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"! МОЛЯ ДА ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ ИЗВИНЕНИЯ, ГОСПОДА ДЕПУТАТИ И ГОСПОДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ - ОЧЕВИДНО МОИТЕ МЕЖДИННИ СМЕТКИ ПОКАЗВАТ УВЕЛИЧЕНИЕ, А ВАШАТА КРАЙНА СМЕТКА ПОКАЗВА 5 % НАМАЛЕНИЕ! НО ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯ В КОМУНИЗМА, КОГАТО ТВЪРДИМ, ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ! КАТО СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ НЯКОЙ ПОПИТА ЛИ ДЕМОСА, НАРОДА, ИСКА ЛИ ДА ПЛАЩА НЕПОСИЛНИ СМЕТКИ ЗА ТОК, КАТО ИЗКЛЮЧИ ДВА /31.12.2002/ + ДВА /31.12.2006/ БЛОКА ОТ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" И ОЩЕ ДВА ДО 2020? ИМАШЕ ЛИ ВСЕНАРОДНО ДОПИТВАНЕ ЗА ВЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ЗАЩОТО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ АКО ИМ БЯХТЕ ОБЯСНИЛИ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА СЛЕД ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ БЛОКА И КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА СЛЕД ИЗКЛЮЧВАНЕТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА, ДА ОСТАНЕМ САМО НА ЧУЖДИТЕ ТЕЦОВЕ И ВЕЦОВЕ НА НАША ТЕРИТОРИЯ, ТЕ ЩЯХА ДА СА МНОГО АКТИВНИ В ГЛАСУВАНЕТО ПРОТИВ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕС... 5 % НАМАЛЕНИЕ ЦЕНАТА НА ТОКА ПРИ КОЛКО ПРОЦЕНТА РЕАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ С ТОВА МИКСИРАНЕ, БИХТЕ ЛИ МИ ПОМОГНАЛИ ДА ПРЕСМЕТНА, ЗАЩОТО ПО ЕКСПЕРТНИТЕ СМЕТКИ ИМА 12 МИЛИАРДА КИЛОВАТЧАСА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ГОДИШНО ПО 2 СТОТИНКИ ЗА КИЛОВАТЧАС ПРЯКА ЗАГУБА ОТ СПИРАНЕТО НА БЛОКОВЕТЕ НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ", А В ПЕРИОДА ОТ 2007 - 2013 ЗАГУБАТА НАДХВЪРЛЯ 7 МИЛИАРДА ЛЕВА [septemvri23 . com / Bulgaria in eu 2007 - 2013 . htm]? Г-Н АТАНАСОВ, НЯМА ЛОГИКА ДА УВЕЛИЧАВАТ СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ТОКА ЗАРАДИ ЦЕНТРАЛИТЕ КОНКРЕТНО, ЗАЩОТО САМО ТЕЦ "БОБОВ ДОЛ" [bg . wikipedia . org / wiki / ТЕЦ " Бобов дол "] И ТЕЦ "МАРИЦА ИЗТОК 2" [bg . wikipedia . org / wiki / ТЕЦ Марица Изток 2] СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, А НАПРИМЕР ТЕЦ "ВАРНА" Е 100 % СОБСТВЕНОСТ НА ЧЕЗ [cez . bg / bg / za - nas / kompaniite - v - balgariya / tets - varna . html], ТЕЦ "МАРИЦА ИЗТОК 1" Е 88 % СОБСТВЕНОСТ НА АМЕРИКАНСКАТА КОМПАНИЯ AES [bg . wikipedia . org / wiki / ТЕЦ Марица изток 1], А ТЕЦ "МАРИЦА ИЗТОК 3" [bg . wikipedia . org / wiki / Енергийна компания Марица Изток _ 3] Е СЪЩО ПРЕОБЛАДАВАЩО ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ. ТЕЦ "РУСЕ ИЗТОК" Е НА РУСКА КОМПАНИЯ, ТЕЦ "ХАСКОВО" Е НА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ, ТЕЦ "КАЗАНЛЪК" СЪЩО НЕ Е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, 50 % ОТ ТЕЦ "МАРИЦА 3" СЪЩО Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. А МИНИТЕ СА ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИЯ И КОНЦЕСИОНЕРИТЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ПЛАСМЕНТА НА ДОБИТИТЕ ВЪГЛИЩА, ЗА ДА ПЛАЩАТ НА НАЕТАТА РАБОТНА РЪКА И ДА ПОКРИВАТ РАЗХОДИТЕ СИ, А ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ СЪОТВЕТНО ПАРИ ЗА ОТДАВАНЕТО НА КОНЦЕСИЯ НА МИНИТЕ. АКО СТЕ ПРАВ, ЗНАЧИ ИМА КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ, А ТОВА ОЗНАЧАВА ИЗКУСТВЕНО ПОДДЪРЖАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА, КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО ОГРОМНИ ГЛОБИ ОТ СТРАНА НА РЕГУЛАТОРА В ЕС. ЩЕ НИ СПЛЕСКАТ КАТО МОНЕТА ПОД КОЛЕЛАТА НА ВЛАК, ТАКА МИ СЕ СТРУВА... НО ЧЕЗ ТРЯБВА ДА СЕ АРГУМЕНТИРА ЗАЩО ПОВИШАВА С ТАКЪВ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ КОНКРЕТНО СЕБЕСТОЙНОСТТА НА НОЩНАТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ЗАЩОТО УВЕЛИЧЕНИЕ С НАД 50 % СИ Е НАПРАВО ХИПЕРСКОК! АКО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ЧЕЗ, ОЧЕВИДНО НЕЩО Е ДЪЛБОКО СБЪРКАНО В НАШАТА ДЪРЖАВА И ВСЪЩНОСТ ТЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАРОДА, А ОТ ДРУГА СИЛА...

До протестърите, които все още могат да мислят: В гр. Добрич днес се събра протест срещу наше участие в конфликта в Сирия. Но протест срещу правителството няма и не може да се събере тук. Поставям за размисъл факта, че хора могат да се съберат във връзка с някаква външнополитическа тема. Но не и в подкрепа на измислените протести на жълтите павета.

А Сер- гея и Ореха за по- умни и кадърни ли ги имате ? Тъпи и крадливи комунета , които вкараха Б-я в калта и на дъното на Европа !Тъпи , Тъпи ....тъпи - руски марионетки , но най- жалкото е , че дадоха властта в ръцете на турците , начело с Доган !!! Отвратително !!!

По нагли, крадливи, арогантни от ГЕРБ няма. Никога до сега не е имало по нагло и безкруполно управление, каквото беше управлението на ГЕРБ!

Подкрепата на ГЕРБ Герберите май са луди! На протест със паламуди! С автобуси от Сакар, във Софето ...на пазар! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Боце са шпалир, за да има келепир. Цецо пък раздава комка храни герберска отломка, моли Бог да мине метър, в правосъден периметър. В крайна сметка,пак провал харчат само Материал. Тези дето ги доиха, Люспи,мравки се роиха. Скръб във герберският стан. Боце пак е отигран. А оставката -химера, Светъл помен- далавера! Паси,04.09.2013

Браво!

Благодаря! Рекламка Четете винаги Паси! Той чеше здраво дет сърби!

Idva edin moment v badjana6kata demokracia kogato badjanacite po4vat da se karat pomejdu si!!!

lu4ka

Аре, преброихме ги, видя се, че са пет човека на кръст, да се махат и да си минаваме свободно през центъра , че ми писнА. Аман от тъпаци. Да си заминават в Банкя на ул. "Варна" и да се записват в тоалетните как п*ят.

Лучке , ти едва ли си влизала в центъра - най много да знаеш мола на "Цариградскуту" Я кажи коя улица пресича "Раковска" на Военния клуб ?

lu4ka

Нещастник. Знаеш ли къде е "Марин Дринов"? Аман от помияри. Заминавай , да копа'ш картофи.

В момента ББ е гост в НОВА ТВ - отново ръси простотии,тоя е луд за връзване. Кой го покани да се появи на екрена - тъпа тиква....... нямям думи

Няма нужда никой да го кани. Той притежава 30% от нея.

На кое казваш простотии? Какво от казаното не е истина?