Коментари - Кадиев: Битката за кмет ще е между мен и Борисов | dnes.dir.bg
назад

Кадиев: Битката за кмет ще е между мен и Борисов

Кандидатът за кмет на "Коалиция за България" Георги Кадиев покани претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова на поредица от дебати по теми, свързани с управлението на София.

Обратно в новината

Коментари - Кадиев: Битката за кмет ще е между мен и Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че то в момента в общината не се краде ли, консултански договор за IT одит за 4 милиона, резултат 56 страници, а сметнете колко струва една страница, всички за фандъкова да не забравите ей

OT ATA I MAGARETO IZBIRAM ATA-KADIEV.NE ME INTERESUVA PARTIA

Кадиев е подходящият кандидат. каква е тази Фандъкова бе?

БСП вън от София!

Аз ще гласувам за този човек. Мисля, че Борисов няма да има проблеми с него.

Наивник, дано поне не е ГЕЙ. Бягай от тази секта, докато си още читав.

ЗАЩО ТРЕТИ ДЕН НЕ СЕ ПОЧИСТВАТ КОФИТЕ С БУКЛУК НА УЛИЦА СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ И КАВАЛА. МИНАВА КОЛАТА РАЗМЕСТВА ТРИТЕ ПРАЗНИ КОФИ И ОСТАВЯ ПРЕПЪЛНЕНИТЕ. ЯСНО Е ЧЕ ДЖИПИЕСА ОТЧИТА МИНАВАНЕ И СПИРАНЕ, НО КОФИТЕ СИ ОСТАВАТ ПРЕПЪЛНЕНИ. МОЖЕ ЛИ ДА НЕ СИ ПЛАЩАМ ТАКСАТА СМЕТ А??????

Аз си спомням времето когато борисов определяше Кадиев като един честен човек който единствен си е подал оставката заради несъгласие с ръководството на тройната коалиция и в частност с един министър а сега какво стана май дон балон се извъртя сериозно.

няма да има двубой ще има побой

Защо Кадиев е неподходящ за Кмет? - Няма качества да създава отбор не колективен играч, а на София и трябва отбор от специалисти професионалисти, а БСП нямат даже икономист и взеха Орешарски за Министър на финансите а Кадиев дори не го бива за зам. министър - Няма практически опит на менажер, а качествата са му на изостанал икономист теоретик от съветско време, където е завършил, това че е бил на курсове на запад и фирма с нищожен капитал е ЗАБЛУДА. Той е далече на по-ниско нивото на юпитата на НДСВ. - ПОДЛО Е ДА ИЗПОЛЗВАШ БСП И ДА не си съгласен с ръководството и ? - Няма дървено желязо или изпълняваш решенията на партията и отговорностите и или не - ОТКАЗВАШ СЕ и се явяваш САМ щом си ербап, да ама не, но по европейски критерии това е ПРЕДАТЕЛСТВО, как тогава да ти ВЯРВАМЕ??? - МОГО ВАЖНА Е ВРЪЗКАТА НА КМЕТА С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, а Кадиев е конфликтен видно от конфликти с Орешарски, със Станишев, с Б.Б. и др., където е работил отговорно е в конфликт - Няма административен опит не е бил дори Кмет на район в София, нито зам.Кмет на София и е НАГЛОСТ ДА ИМАШ НАХАЛСТВОТО ДА ИСКАШ ДЕБАТИ И ДА КРИТИКУВАШ Б.Б. това е дебилщина. - НА КОЙ ЗАМ.МИНИСТЪР И КМЕТ В ЕВРОПА ЖЕНАТА ПРОДАВА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ В ЕВРОПА ТОВА Е НЕДОПУСТИМО??? - Очевидно е, че Кадиев е кандидат на БСП-БКП, а комунистическия режим е забранен със закон виж. Д.В. бр.37/2000г., тези бандити може да създават само беди , това са зли, злобни, завистливи, крадци и двулични лъжци. На всеки 10 българи е имало и имат агенти провокатори и информатори на БКП-БСП и не се чудете и не вярвайте на някои писания тук на комуноидите. Подкре ГЕРБ в тях е надеждата за да се преборивм с мафиите във всички области на живота. Нека Бог да пази и да помогне на България ...

Борисов се бори с Бойко. Към момента Бойко започва да надвива Борисов, т.е започва да става смешно, за сега малко страшно, после ще видим.

Ох на мама героя :)))

Кадиев,Кадиев-мислех те за по умен...

И 20-членно да ти е семейството, пак ще сте под санитарния минимум. Нека Кадиев ви дари барем 6 енергоспестяващи крушки: да има с какво да го запомните. Смешен човек си...

Кадиев, трябва да опиташ поне. Всъщност не е лошо светът да е цветен. А и едвали има някой друг, който да се противопостави на полицаторите.

Кадиев, златен да си с тая шайка разбойници, никой няма да гласува за тебе.

Не харесвам Фъндъкова нито за министър на образованието нито за кмет...

Дали пък не е дошло време да дадем ЯСЕН знак на новите, които се самозабравиха преди да са изтекли 100 дни управление? Мисля, че един силен и звучен плесник може да ге накара да се позамислят. Май ще се гласува отново против, а не за някого!!! Иначе ще ядем дървото като руснаците. И те си имат силен Президент, пардон Министър-председател сега пак щял да се кандидатира за предидент, Министър председателя де. Руския де. Да не се вкараме и ние в някакво подобие на руския филм, с главен герой Силната и справедлива ръка??? ХОРА, ХАЙДЕ ДА ПОМИСЛИМ!!!

кадиев, мазен пе........дал....... както и всички комунисти в България......,ще гниете в ада.....

Gadni komunisti , samo za BELENE ste.......,napraviht naroda si prosqcite na Evropa...........gad mizernici smart za komunqgite SMART...........

Той е умен, балансиран и свестен. Това, че не се разбира с Станишев е плюс. А и ГЕРБ спечелиха предишните избори без ничия подкрепа, а сега са готови да се коалират и с башибоузка, организирал баташкото клане! Фандъкова е комплексирана и послушна селска даскалица, абсолютно безволева марионетка в лапите на Бойко!

ко искате да не затъне града в боклуци като при ББ гласувайте за Кадиев. За разлика от Боко тиквата човека е завършил Харвард, а не Симеоново за пожарникар. Кадиев е просто попадение за София. Успех.

Малко полит-просвета: Ког се избира Народно събрание се избират законодатели и косвено - правителство. Не е работа на премиера да вкарва в затвора виновните, колкото и да се пъне. Тая работа се върши от прокурора и съдията. Когато се избира кмет се избира стопанин на града а не цвета на партийното знаме. В случая Кадиев дори има противоречие между партията и кандидата. А сега спокойно помислете за кого да гласувате!

гласувах за ГЕРБ,но никога няма да го повторя.Фандъкова ако бъде избрана,от нея нищо няма да зависи,каквото коже ББ ,това ще е.

ПОРЕДНИЯ ИЗМАМНИК ОТ БСП КОЙТО САМ ПРИЗНАВА ЧЕ НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ. БОЛШЕВИК ..........

Ще бъде изненада, ако спечели Кадиев, въпреки че е много по-подходящ, предвид бясното сдружаване на незнам колко партии в подкрепа на Фандъкова.

а, значи искаш и София да се опропасти като изберем червените разбойници дето крадат на 100% без да се замислят. Барем другите крадат по 10% и някъде 90% отива за работата както е в Европа, серсемино. Никога вече не бих гласувал за червената банда с фес на главата и дълъг лъжлив царски нос.

Няма лява партия в България.. БСП е пълна с капиталкси -олигарси които работят за собствения си интерес.. Ако се направи лява партия, която да защитава народа ще гласувам за нея.. За сега такава няма....

А защо да не включат в дебата и сегашния шеф на топлофкция Милевски, защотото предишната му работа беше шеф на Техем - Милевски от кого е назначен ? Нека Милевски да обясни защо нямат счетоводство и защо използва външни фирми / това е и окъпяване на цената/ и не е ли това конфликт на интереси вносител е на устройствата все пак ? Нека този който е назначил Милевски да каже каква е цената на 1-5-или 10 деления на топломерите защото АЗ бях в топлофикация и попитах , ако показанията на топломера са ми еди- колко си еденици на година каква сума трябва да се плати НИКОЙ НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА ТИ ОТГОВОРИ!!!. Знаеш ли ,че няма цена на еденица деление на топломера - Е как може да такова нещо - продава се но няма точна регламентирана цена . Не ,че те апострофирам прав си - ако знаеш някаква цена пиши - ще ТИ бъда много благодарен

А бе комунистче,къде се буташ в Агрупа. Повече от 15% не ти давам.

Това малоумно правителство - от пожарникари и самохвалковци трябва да се махне!

Софиянци, ако искате да имате наистина кмет, а не някакъв декор, изберете Кадиев. Фандъкова ще забатачи града съвсем. Помислете и ще разберете!

ГЕРБЕРИ - ДА ПОМЕТЕМ ЧЕРВЕНАТА БАБИЧКА -ОСТАВА ДА ОСТАВИМ СТОЛИЦАТА В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ И КОЙ Е ТОЗИ КАДИЕВ

Въпросът не е дали има шанс Кадиев.Достатъчно е да покаже,че не сме затъпяващо,еднопарти стадо.Че в София има хора с различно мнение,чиито интелект е опазен,че все още не е генно модифициран.А от мненията тук лесно ще разберете кои се страхуват от хората със свободна мисъл.

tuka namirisva na gadni komunqgi... ABE DAJE NAPRAVO SI SMARDI..... nikakav Kadiev i nikakvi 4erveni kradlivi negodnici nqma da podkrepq... AZ 6te podkrepq kandidata na GERB 6toto mi pisna da me upravlqvat 4erveni mutri.....

Не си падам по БСП и Коалиция за България,но Кадиев е наистина умен и начетен мъж.Много му сече пипето.Мисля,че е грешка Фандъкова да става кмет.Нека по добре си гледа образованието.На София и трябва твърда ръка.

Г-н Кадиев, чудя ти се на акъла. Иначе си ми симпатичен, но докъто си в онази крадлива банда, при онези нагли синчета и щерки на гадовете от бкп НИКОГА не бих гласувал за тебе. БСП трябва да се забрани!

Ако съм софиянец -Кадиев е моят кмет Нали разбирате лче Фандъкова е само имитация на кмет.Там ББ ЩЕ КАЗВА

Направо подържам СИН ПОЧИТАТЕЛ, аз също 20 години бях за сините но сега давам гласа си и гласовете на шестчленното ми семейство за Кадиев..

е тая даскалица, ако стане и кметица вече цирка ше е пълен

Станишев прецака Кадиев, като издърпа изборите за шеф и сега схемата на Овчаров за предизборна кампания на Новият Млад Вожд покрай кампанията за София се провалиха с гръм и трясък. Само щат не щат ще харчат свитите от Енергетиката пари за безумна кампания, обречена на провал. Затова е толкова кисел и отчаян плачът на Кадиев.

ИЗ ПОСЛЕДНИЯ НИ ПРИЗИВ КАК ДА СЕ ГЛАСУВА НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ В СОФИЯ. Политическата система на България е напълно изчерпана. Създадените и управлявали партии и определили статукво на прехода-БСП, СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ( с прислужниците им в НС-АТАКА и РЗС), са се превърнали в ретроградни и компрадорски партии провеждащи колониална политика в интерес на чужди сили, не са носители на нито един от принципите на истинската демокрация, спират развитие на българското общество и България. В настоящия момент българското общество все още не е родило своята истинска партия и опозиционна сила срещу създаденото статукво през прехода. Кмет на София е трета по важност държавническа длъжност и от изключително значение за съдбата на столицата ни и бъдещото на България. За това ние Ви съветваме- издигайте независими кандидатури и гласувайте за този независим кандидат, който покаже ясно и категорично НЕпринадлежността си към никоя партия, както и високопрофесионални качества. И внимавайте да не се фалшифицират отново изборите, както стана в парламентарните избори, със съзнателното вкарване в избирателния списък около 1 милион мъртви души, което даде възможност на олигархията да направи избирателния процес съвсем непрозрачен и да мести и пренарежда пешките на шахматната дъска в НС единствено в своя полза. ideyazabulga

Ще подкрепя Кадиев-той е личност,качества,мла и ум.Партийната му принадлежност по никакъв начин не елиминира качествата му.По тази логика ,не бива да забравяме че Б.Борисов бе наложен в политиката от по същия червено-ченгеларски сценарии,по който бе създадена и НДСВ.Успех за Кадиев и пожелания към Фандъкова да се развива-далече е от нужното ниво.София има потребност от истински управник,а не от марионетни фигури.

Това ще бъдат едни тъжни избори. Фандъкова ми е много симпатична, но тя тежи на мястото си като министър. П. Попов е един от малкото българи, разбиращи от урбанистика. Кадиев е политик със страхотен потенциал. Жалко, че изборът е предизвистен. Ще спечели Фандъкова. Кадиев, Министерството на образованието, П. Попов , София и жителите и ще загубят. Всъщност и Фандъкова ще загуби от победата си.

Аз съм пушач . Не харесвам Кадиев или някой от БСП никога не съм гласувал за тях , но този път гласувам за тях и повече никога няма да гласувам ! защото АЗ съм от тази графа хора който Дянков е решил да превъзпитава дали ще може е друг въпрос и възрастите хора пушат няма да прецака младите или хората на средна възраст но ще прецака възрастните хора и те пушат. Ако бяха вдигнали и другите акцизи или поне на алкохола да не се обидя - но при това положение ние пушачите сме поставени в особено положение . Не увеличиха наказанията за каквито и да е престъпления / кражби от фондове,от Фар,от Сапард, не увеличиха наказанията на шофорите който пият и убиват хора , не увеличиха даже наказанията за заливане с киселина , педофилията и други . Така разбирам протеста така и ще направя тъп съм и за това избирам тъп начин в края на краищата съм тъп и прост циганин .

Може,дебатът е хубаво нещо,ама включи и съпругата си,да обясни как се продава ток.Вземи за всеки случай и дългия инкасатор там,та ако нещо се обърка, да подсказва.Правиш се на интересен др. Кадиев,ама червеното прозира отвсякъде! И ще назначиш пак послушковци като Вальо Топлото, та да продължите с краденето. Омръзнахте ни,тъпи крадливи червенушковци!

И какво това протеже на П.Овч. иска да взима столицата? Какво следва - още по-скъпо парно? Още повече трапища? Още мръсотия? Тази партия трябва да бъде изтребена с цялото котило идиоти около нея!

Този събудил ли се е, вярва ли си. Втори завод за боклук?!!!!?, а първия къде е?!!!?, за три месеца трафика?!!!!? - магическа пръчка ли има, или това е поредната червена пръчка.

Жалко, че не мога да дам гласа си за Кадиев, просто умен мъж. От целия екип на бат Бойко не мога да сетя поне за един, на когото мога да дам това определение, жалко.

То си е ясно в момента в българия управляват мутрите и полуграмотните пубертети с жълто на устата.Защо са необходими избори нали Бойко ги е спечелил предварително.