Исторически резултат за шотландските националисти

Шотландските националисти постигнаха историческа победа на британските избори, разгромявайки противниците си и подготвяйки база за нова битка за независимост.

Обратно в новината

Коментари - Исторически резултат за шотландските националисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уилям Уолъс се гордее с вас;-). Поздравявам по случая Н.В.Кралицата с "God save the Queen" на онзи наркос Сид.

Те всички британци са тъпи селяндури. Защо обаче все ги тикаме като водачи на европейската цивилизация изобщо не го разбирам. Та това са всъщност най-дивите и нецивилизовани региони в цяла Европа.

те тъпи селяндури , пък ти не разбираш !

даргавите с умни политици ще останат независими и по-добре финансово а ние пак ще се молим за пари и помощи

Напред Шотландия

Какво става със техните социалисти/лейбъристи? Доста време не могат да вземат властта? А за Шотландия - бъдете спокойни! Не са толкова щури да рзвалят Обединеното кралство, в което са над 300 години!

Къде са сега американците да ги освободят ;) ???

Време е да се освободят от английското робство. Но с какво ли не ги заплашваха от Англия. Че щели да им спрат пенсиите и така на татък. А реално няма никакво значение, в коя държава са, където са плащали осигуровки от там си получават пенсиите или съответната част от тях.

Напред Шотландски лъв! Да живее свободата на Шотландия!

На референдума дадоха право на всички чужденци пребиваващи в Шотландия да гласуват. Доста от тях са англичани които естествено гласуваха срещу отделянето. Поляците, ирландците и французите също гласуваха срещу отделянето за всеки случай защото може да се промени безвизовияя режим за тях. Предполагам и всички от държави извън Европа са гласували против. Така че единствения начин да се отделят е ако чужденците нямат право да гласуват на референдума.

Самите гласували шотладндци дали са разбрали че ако излязат от УК излизат и от ЕС, че ги омайваха тея за отцепването като им казваха само евентуалните печалби, без сигурните загуби

Аз гласувах за!

и особено за другите..шотландците. Щом се направиха на големи тарикати...